Eventvadászok társalgója

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: gyulaika, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. gyulaika

gyulaika Fórum admirálisa

Köszönöm Era! Pussz

Sajna már nem merem innentől számolni az éveket.:oops:

Én még gondolkodom az eventen, nem sok kedvem van a játékhoz.:(

Hát tolongásról szó sincs, de hétvége van, bizti, más a vv műsor.:)

Utoljára szerkesztett: 22.11.17
  2. marcsi152

marcsi152 Fórum veteránja

Sziasztok!:inlove:

Évikém!!!
    Nagyon Sok Boldog szülinapot kívánok!:inlove::inlove: Kissé megkésve, de annál nagyobb szeretettel :inlove:, pedig a noteszomba bé vagy írva, hogy 22.-én8) Szánom-bánom, 1000bocs+1 anyamedve, de a TOP miatti cirkusz miatt bevallom be sem néztem!:wuerg:
    Énekelni még nem tudok, mert a repedt fazékra hasonlító hanggal nem élvezetes a nóta!:D
    Megyek gőzöst pakolni, mert sok a sárga porosodó ól a pajtámban!;)
    További szép napot mindenkinek!!!:inlove:

3. gyulaika

Sziasztok mindenki!

Marcsikám, köszönöm szépen, nem maradtál le semmiről.
    Nyugodtan énekelj, az én hangom sem a régi már.xD

Én is sokat voltam, utólagos bánatomra a top csevegőben. Nem jöttem én sem ide.
    Elindítottam én is egy pár ólat a vonaton, de előre tudom, olyat fogok kapni, amiből sok-sok van. :sleepy:
    Ez nálam már bevált.:wuerg:

További szépeket mindenkinek, gyertek, ha van kedvetek, ide is.;);)

4. *bálint*

*bálint* Fórum hercege

Barackvirág, marcsi152, gyulaika és 2 más kedveli ezt.
  5. marcsi152

Szép estét mindenkinek!:inlove:
    Bálint! Köszönjük az infót! ;) Én már amikor jegyzeteltem és leírtam a 22 órát, elbizonytalanodtam!:p Gondoltam kis jutalom,..... de ez a bili kategória!:wuerg:
    Lett 2 zergém, 1 gereblye gyáram,:D persze nem került el a kecsketejüzem, tehenészet, több is, amit újraindítottam.... de mivel gaztermelés van, a 12-12 egyenlőre titok marad!8)
    Event első kör készen van, felhőt tegnap este lezártam:D, reggel újra indultam, de csak komótosan,;) mert Noel uncsim megint volt 1hetet oviban:p és kapott megint 1 adag vérust!:wuerg: Kettesben gyógyulgatunk!xD
    Sajnos a csiga és az oroszlán, na és a sólyom messze elkerült,:wuerg: ...de majd úgy félév múlva lesz nekem is!:D
    Várom a beszámolótokat!!!:inlove:

6. kamylla64

kamylla64 Fórum parancsnoka

Szépséges napot..
    Itten fagyik..brrrr..:eek:

Szia Bálint! pedig annyira szépnek tünt..a változtatás már nem..

Szijjja Marcsikám! no nálam is kész az event:eek:,sőt már a második kört is végignyargaltam..elkezdtem a harmadikat is,jutok ameddig jutok..sok mindent kiváltottam,de a magas tp-s kitehetőt részesítettem előnyben..

Gőzössel nem volt bajom,lett zerge,meg gereblyésem is jópár db..ezenkívül vagy hét pink ól,amit Kamy nagyon szeret..:D:D
    Titok ól: na itt befürödtem..vettem 15 ólat,többre ne futotta.Na ez bevitt a zavarosba..ilyen pocsék felhozatalom még nem volt soha..nemhogy sólyom,de valami más értékelni való sem lett..csupa szemetet viszont kaptam.:mad:

De lett csigám,meg oroszlánykám is..ráment ugyan ingöm gatyóm,mert csak a sokkkkadik 5-ös indításra lettek meg..sok FA-m bánta..

Marcsikám! gyógyuljatok a picurkával együtt..
    Hoztam sokkkk vityamint Nektek és mindenkinek..

Ennyi tudtam lenni..

Barackvirág, Imi*, marcsi152 és 2 más kedveli ezt.
  7. marcsi152

JÓÓÓÓÓÓÓÓ reggelt!:inlove:
    Felénk is fagyik...brrrrrrrr!;) Szeretem a telet,.. csapadék nélkül! :sleepy:99 karácsonyán az emlékezetes ónos esős napon, 1 szemből száguldó kamion árokba csapott bennünket, ....na azóta nagyon nem szeressem...8)>:(6hét pihi..bordatörés!..de itten vagyok!:D
    Kiskertjeimben is készen vagyok!:Dfelhő beüzemelve;) Mivel a munkások azokon sztrájkolnak, így az újrakezdés elmarad!xD
    Lesem a kiírást, megtudjuk, hogy mivel készüljünk!;)
    Óvatosan közlekedjetek az utakon!!!;):inlove:

Utoljára szerkesztett: 29.11.17
  8. kamylla64

Szépséges reggelt!
    Esik az eső..nem szeressem..pfff..

Marcsikám! Nem bírom a telet..a Karácsonyt igen,akkor elviselek némi hóesést is..

Nem semmi ami történt veletek..Bordatörés igen fájdalmas tud lenni,de szerencsére nagyobb bajod,(bajotok) nem esett..Jómagamnak semmiféle jármű nem kell,de senki sem..Én összeverem magam mindenféle segítség nélkül is..:D:D tiszta kék vagyok mindenhol..emberem szokta kérdezni..ez a kék folt már megint honnan van? halvanydelilagőzömsesincsen..nem is emlékszem sokszor rá hol vertem össze magam.:D

Befejeztem az ültetést,kiraktam a szupi fáimat,kő a gané a köv. eventhez..

Kisebb farmjaink egy jó ideje vegetálnak,nem műveljük őket..maradt ez az egy Nekem,meg emberemnek egy,oszt ennyi..se időnk,se energiánk,se anyagijavaink nem bírják..:p:p
    Megyek főzni,mert a kiccalád éhesen jön mindig haza...

Amúgy a többiek hol vannak?

Barackvirág, Imi*, *bálint* és 2 más kedveli ezt.
  9. gyulaika

Sziasztok!
    Szép napot mindenkinek! Habár itt esik a hó.:cry::cry: Nagyon nem szeretem!
    De amint látom, Era sem.
    Marcsikám, remélem, túl vagytok a megfázáson.
    Én befejeztem az eventet 3.-szor kezdtem újból, az első 4 részét megcsináltam, tovább nincs felrepi.

Vigyázzatok magatokra, majd még jövök.;);)

10. marcsi152

Sziasztok!:inlove:
    Sajnos makacs vérust kaptunk, mert nem akar elhagyni bennünket8)
    Amint olvasom nagyon serénykedtetek,;)Én nem voltam szorgalmas, csak 1x kezdtem újra:p...nem hozott lázba!8)
    Ma 2-kor kiraktam a 12-12 rakományt.... de lehet altatnom kellett vóna, mert csak vonatozni való lett belőle!:wuerg::eek:PL:tojástojó narancs, 3textilmalom, 3szárnybontogató, tyúkól piros, és sok narancsól, amiből 15-20 porosodik a pajtámban!o_O... 3db széfem is lett, aminek örültem, mert még nem volt!:D
    Holnap event kezdés, NEM ARATNI!!!;).....mert aztán kereshetjük a koronát!!!:DxD:inlove:

Barackvirág, *bálint*, gyulaika és 2 más kedveli ezt.
  11. kamylla64

Szépséges napot!
    Évikém! három napja zuhog nálunk az eső...most már irigylem a havat..:p..pedig azért sem vagyok oda..
    Eventnél a 4-kör 8-dik feladatáig jutottam..felröpi híjján nem erőltettem tovább..

Jáj Marcsikám! mostmár vesd be azt a kalapkúrát..;)uncsikádnak meg sok sok vittyamint..gyógyulgassatok..

Ne is mond..nálam a vett titkosokból lett ilyen felhozatal,de az eventnyeremény se lett jobb..jobb lett volna titkosan hagyni..
    Most nem szeretném a koronát..már annyiszor volt a fejemen..:p:sleepy:

Szomszikám! Imi! látlak a kispadon..ha kedved van, pár sorral itt hagyhatnád kézjegyedet..

Léptem,de jövök még...vigyázzatok magatokra..

12. marcsi152

Sziasztok Hazárdjátékosok!:inlove:
    Erám!:inlove:
    Igazán nem nekem való az a kalapkúra, ...mert a refluxom nem bírgya a forraltborot!:wuerg: Majd csak kiűzzük ezt a nyavalyát!;)
    Fortuna egyik kiskertemben kegyes vót,;) kipöriztem a 24 órás termény bónuszt, :Dna a szupitrágya készletem erősen megcsappant, mert ezerrel termeltem a nimbuszt:music:, így ott 18 dobásom van!:p
    Én a tölgyest nem bontom, mert a mamutok már legyökereztek, a raktárházak is ott vannak, így 2 területen gazozok!:music:Tenger sok időnk van!...nem hajtok a legvégére, mert vv elfoglaltságom sem hanyagolom el!:)
    A koronát még nem kerestem,:D de nem akarom elkiabálni, mert a pannik hiába kacsintgatnak a raktárban,;) vagy a csatnik megromlanak, ha nem fogyasztom őket:wuerg:!
    ...na megyek rakottkrumplit sütni és mivel Noellel együtt gyógyulgatunk;) a paradicsom leves sem maradhat el!xD
    Eredményes kockázást mindenkinek!:inlove:

Utoljára szerkesztett: 1.12.17
  13. kamylla64

Szép napot minden betérőnek!
    Annyira siettem a hétvégén,hogy nem találtam ide..:pelvoltam teljesen veszve..
    Nakéremszépen...event jól halad,a 45-ös ablaknál dekkolok éppen..még ültetgetek,pár dolgot szeretnék kiváltani..
    Teliholdassal csak cammogok,az utsó területért harcolok....a fűvészkert még egy jó darabig felejtős..ennyi állatot letermelni igencsak távlati terv..macska meg..áh... ennyi a kalendáriumban sincs..:wuerg:

Marcsikám! remélem már kigyógyultatok a tannyanyálából..forraltbort szívesen elkortyolgatnám időnként,de nem lehet,mert pár korty essss a fejembe száll..emberem szerint ilyenkor cuki vagyok,nevetek és sírok egyszerre..:Dés hogy ilyent még nem látott..ezért ettől megkimélem,nem forraltborozok...

Gratula a terménybónuszodhoz..na nem vagyok irígy,csak olyan szép színem vagy..tudod olyan szép sárga...:D:D

Paradicsom leves nálunk is nyerő..szerintem nem nagyon van olyan gyerek,felnőtt, aki nem szereti...

Na most hogy kibeszéltem az ivászati szokásomat,megyek is odébb...

Szebb napokat...

14. marcsi152

Szép estét mindenkinek!:inlove:
    Jó, hogy jöttél, mert éppen azt akartam mondani, ..." na mi van, csak Én szedek B.res cseppet?":D sehol senki...mint a reklámban, de lehet off leszek!8)
    Erám! sajnos még nem az igazi a zegésség, :wuerg:de azért alakul, min púpos... a prés alatt!xD
    A gazdaköri feladatok kicsit felejtősek, mert ha belegondolok micsoda mennyiségeket kérnek, ....brrrr >:( ....jó néhány hónap mire letermelem:wuerg:....Ja és a területek is ezen okok miatt váratnak magukra;)
    Még kockázok én is, de nem sok szerencsém van:p... talán 5x volt flös :( Sajnos encin lehet a felhő se sikerül, o_Omert a munkás sztrájk miatt 2x1-es földön termelem a gazt és így nem olyan szapora!:mad:
    Most éppen aggódok az 1 méteres aloeverámért, nehogy a megfagyjon,:( mert már nem tudom fagymentes helyre vinni!:eek:
    Meghitt Adventi készülődést mindenkinek!:inlove::inlove::inlove:

15. kamylla64

Szépséges reggelt mindenkinek!
    Erős fejfájásra ébredtem,két pirula után sem akar szünni a fájsz...:oops:
    No lehet megint költeni..hógömb vásár...sajnos megnéztem esss nagyon kell...annyira szép..viszont a tenyésztősre nem költök,ha a fene fenét eszik sem..pedig nehéz besorolást kapott..most gondolkodom hogy nekimennyek vagy nemennyek ennek az eventnek..még alszom rá egyet..

Marcsikám! jövök Én,csak akadályoztatva vagyok elég gyakran..de ahogy látom,ketten maradtunk "Vadászok" Évi senem jön közénk és a többiek sem..:eek: csak Mi szedjük ezekszerint a Bérescseppet..:D:D
    Lassú a gógyulásotok: doki szerint..inflánca gyógyszerrel is nyóóóc nap,meg gyógyszer nélkül is...

Ne keseredj..nekem sem megy ez a fránya kockázás..ahogy esik úgy puffan..

Sajnálom a virágodat..Nekem egy lapos levelű kaktusz van a garázsban..hatalmas,házba nem akarom és nem is tudnám bevinni,így kint marad szegényem..a tavaji évet kibírta,hogy az idei telet kifogja e, nemtudom...

Annyira fájok..megen sajnálom magamat..mentem is...
    Szépeket mára...

Barackvirág, *bálint* és marcsi152 kedveli ezt.
  16. gyulaika

Sziasztok! Szép estét mindenkinek.:)

Erám, én is szedem a b..cseppet, avval nincs gond.
    A hétvégém nagyon sűrű volt, alig tudtam a géphez jönni. De azért a dobókockákat hajigáltam, persze nem a végéig.:wuerg:
    Ahhoz még egy hét kellett volna.

Most én is gondban vagyok, mert a tenyésztős event nem nyerte el a tetszésemet, a nagy semmihez nagyon sokmindent
    kérnek.:eek:

Marcsikám , gyógyuljatok már meg!!! Az aloe verád már jó helyre került? Vigyázz rá..

Na azért egy kis humor se maradjon ki:
    --------------------------------------------
    Móricka reggel panaszkodik anyukájának:
    - Anyu, nagyon fáj a hasam.
    - Nincs semmi baj, kisfiam - feleli anyukája -, csak azért fáj a hasad, mert üres.
    Móricka tudomásul veszi és megnyugszik. Este aztán fontos vendégek jönnek, és a minisztériumi államtitkár így szól a háziasszonyhoz:
    - Kedves asszonyom, ugye van valami fájdalomcsillapítója, mert borzalmasan fáj a fejem.
    Móricka felnéz, és megszólal:
    - Semmi baj, bácsi, csak azért fáj a feje, mert üres!
    ----------------------------------------------------

- Miért van a szőke nő monitorján cipőnyom?
    - Mert megpróbált belépni az internetre. (Era, ne vedd magadraxD)
    --------------------------------------------------------
    - Tudja mi jár azért, ha hamisan tanúskodik? - kérdi a bíró a tanútól.
    - Persze, hogy tudom, egy vadonat új Mercedest ígértek érte!
    ---------------------------------------------------------
    - Mikor megy ki a TV Maci a divatból?
    - Amikor már a fogát nem mossa, hanem egy pohár vízbe teszi estére.
    --------------------------------------------------------------

Na mára ennyi, a b.cseppet továbbra is szedem, lehet hogy mást is kéne?xD

További szép estétmindenkinek
    -----------------------------------------------------

17. kamylla64

Szépséges reggelt minden betérőnek!
    Picok hideg van,ki sem megyek ma a házból..:pviszont:
    Halleluja nem fáj a fejem...a közérzetem is jobb..

Szia Évikém!
    nah igen..a kockás event teljes befejezéséhez nem lett volna az a szupitrágya mennyiség ami eléglett volna a finishez..
    Na nem baj,olyan aji nem maradt el,amiért bánkódnák..

Tenyésztős! még mindig nem tudom nekifogok e..1105 szupim van,elég is lenne rá,de azt nem tudom hogy megéri e..át kell gondolnom..
    -----------------------------------------------------------------
    Egy kis móka mára:
    Egy középkorú férfi ül szomorúan a bárban, előtte egy nap pohár ital, amihez láthatóan még hozzá sem nyúlt. Egy idő múlva odamegy hozzá egy nagydarab, kövér kamionsofőr és felkapja a poharat, majd mind megissza. Erre a szerencsétlen fickó elsírja magát. A kamionos megsajnálja:
    - Ne haragudj, öregem, ez csak tréfa volt. Rendelek neked egy másikat...
    Mire a másik tovább keseregve:
    - Nem kell, nem azért sírok... Reggel késve érkeztem be a munkahelyemre, mire kirúgtak. Aztán megyek vissza a parkolóba, a kocsimat ellopták. Nagy nehezen hazamegyek, erre ott találom a feleségem egy másik férfival az ágyban. Na ekkor határoztam el, hogy itt öngyilkos leszek. Erre maga idejön és mit csinál? Megissza a mérgezett sörömet...

18. marcsi152

Jóóóóóóóó reggelt!:inlove:
    De jó, hogy megelőztetek, nagyon jót kacarásztam,:D még jó, hogy magam vagyokxD

A tenyésztősön Én is elgondolkodtam,... nem akarom a tenyésztett állatkáimat és egyéb kincseket bedobálni,:wuerg: főleg, hogy a felhő tulajdonságaitól sem estem hasra8)....majd még átgondolom!:p
    Évikém! Én is , ha festett is,..... de szőlke vagyok:D, de nem vesszünk magunkra, ááááááááááá ....igaz Erám! xD

Az aloevera kinn marad a kertben,:eek: mert már ki van ültetve, ma ráborítok 1 nagy fóliát, ;)aztán megmondom neki, hogy vigyázzon magára!8) ...ennyi! :(
    Na megyek valamit sütkérezek, mert az este mikulás buliban voltunk :inlove: és az uncsik ma jönnek mikulásozni!:inlove:

Szép napot mindenkinek!:inlove::inlove::inlove:

19. kamylla64

Marcsikám! nem sértődünk,nem hát...:D:D ráadásul nálam természetes is a szőkeség..
    Nálunk is járt a Mikulás...sajnos a hite már kezd megkopni,a többi gyerek hatására..:(de természetesen azért várták..

Elfelejtettem mondani! tegnap az utsó 8... kockás eventből nyert titokólat kiraktam..meg is lepődtem az aratás után..lett két zsiráf benne...Ha valamelyikőtöknek még nincs,szívesen átdobom majd cserenapon...

Mentem...valamit főznöm kell,most töröm a fejem rajt mi legyen...

Vidám napot...

20. marcsi152

Gratulálok!!! :inlove: Nekem az egyik kicsin lett,;) de szerintem még nem lesz küldhető;)... sajnos a sólyom is messze elkerülte a farmjaimat!8)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.