Eventvadászok társalgója

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: gyulaika, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. marcsi152

marcsi152 Fórum veteránja

Sziasztok!

Még ne temessétek a kakukkot, mert, ha kirakják a szupi ajándékokat....... ugrunk és csináljuk!
    :D

Remélem időben kezdődik az event, mert Nonóm korán elaludt, így előbb is ébred, de azért csak szunyál 1 nagyot, hogy el tudom szórni a magokat!:p Segített a töltött paprika gombócát összegyúrni, aztán, hogy el is készüljön az ebéd, Papa elvitte bicajjal a horgásztóhoz
    ahol annyi élménye volt, hogy majdnem ebéd közben elbóbiskolt! Gyorsan lefektettem, kicsit előbb, mint szokott!;)

Rita, Évi! A tudományosan elszórt szupitrágya majd újra megterem a mamutokon! Ne szomorkodjatok!

Na menek veteményezni!

Munkára fel!!:inlove:

Batkamanó és szélcsend kedveli ezt.
  2. Batkamanó

Batkamanó Fórumlakó

Sziasztok lányok, jöttem, hoztam a tapasztalatokat.
    Évi, Szilvi, Marcsi, végül is nem rossz ez a komfort. Na nem a felröpik miatt, mert azok a 100-at sem érték el. Viszont van összehasonlítási alapom, mert a szomszimnál is elkezdtem az eventet.
    Ő megfeletkezett róla és csak sima 1x1-be ültetett. Nála a filterek száma 31 :sleepy:
    Bónuszai= 5 bagoly-5 varjú-1 sárkány-cukkinis-Rackótól 20% +TP az aratásra + a mai "Boldog aratás"
    Nálam a filterek száma 72 :)
    Bónuszaim= 4 bagoly-4 varjú-1 sárkány-cukkinis-Rackótól 20% +TP az aratásra + a mai "Boldog aratás"
    Igy, komfortban, ezekkel a bónuszokkal, a szegfű 1345=TP/ kocka a kávé=1400 valamennyi/ kocka
    Összességében, ez nagyon jónak mondható.......lenne, ha nem így lenne beállítva a felröpi, hanem úgy ahogy régen volt!! :cry:
    Még jó, hogy ezek a filterek most, nem igazán kellenek, de ha tétre menne, güzülhetnénk és idegelhetnénk magunkat!!
    Mindenki vonja le ebből a tanulságot ;) :p De evvan!!

Pusszantás Mindenkinek, sikeres eventezést, kellemes délutánt :D

marcsi152 és szélcsend kedveli ezt.
  3. Manócska2011

Manócska2011 Utánpótlás-írogató

Szép estét mindenkinek. Én a legutóbbi és az azelőtti eventet komforttal csináltam végig igaz csak az utolsó előtti napon lettem kész, de nem volt gondom a felröpikkel. Belekerül kb.2.000 sz.trágyámba, de havonta ennyi össze is jön a turbófáktól. Ha nincs arató-vető és dolgozik a szegény ember lánya, akkor ez még mindig járható út. Egykockással hamar le lehet zargatni és event elfelejtve, mehet vissza minden a helyére, de ha ez nem adatik meg, akkor számomra jöhet a komfort. Most újra eventezünk, aztán meg kakukkolunk, vagy mégsem, majd kiderül.Az év hátralévő részében lesz részünk rengeteg mindenben,m csak győzzünk rá felkészülni.

marcsi152, Batkamanó és szélcsend kedveli ezt.
  4. gyulaika

gyulaika Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Sajnos nekem nincs annyi turbófám, hogy pl.2000 szupi legyen felhalmozva.
    Kénytelen vagyok beérni annyival, ami van. Erre nem költök egy fillért sem.Persze , ha nincs időd, erre vagy kárhoztatva.
    Igaza van Ritának, legalább a felreppenőkkel nem kell foglalkozni, lesz amennyi lesz.
    További jó aratást, még egy-két farmomon kézihajtányos dolgom van, még benézek, ha tudok.;)

-puffancska-, Batkamanó és szélcsend kedveli ezt.
  5. szélcsend

szélcsend Haladó

Sziasztok!
    A sörös tea most jól jön, mert ez a fránya vírus elért engem is. No nem hagyom magam, nem tud ledönteni, csak éppen pocsékul vagyok. Nem fáj, nincs láz, csak semmi kedvem és a hidegrázás kerülget. Úgyhogy gyorsan ágyba bújok.. csak előtte learatom a kalácskákat. Ma kuponos aratás van, mert kézihez nem tudnék eleget ülni...
    JA! a titokólakról még nem számoltam be.. Nagyon. piros halastó, sas és róka, közepesen jávor kifutó, narancs ló (hehe) és narancs juh.. (juhhé) a kicsin galamb piros malac, és pehelytoll gyűjtő.. Nem a legfényesebb, de nem panaszkodom.... Szerintetek?
    A felröpikről nem beszélek, mert az 20-30 db amit a szegfűért kaptam szóra sem érdemes.
    Na pusszantás mindenkinek!

marcsi152 és Batkamanó kedveli ezt.
  6. Batkamanó

Batkamanó Fórumlakó

Ehhez a mennyiséghez, nagyon sok szupit adó fa kell. Akkor már hely semnem marad a farmon. Nekem sincs is ennyi fám, sem szupim, viszont van időm, így hát marad nálam a szorgos munka ;) De őszinte leszek, ennyit nem is érnének meg nekem ezek az eventek. Azt viszont eldöntöttem, hogy az "Októberfeszt" után, pihenni fogok. Ebben a szép időben kiterelem az állatkáimat és a kert sarkában napozni fogok. Lesem majd az égen az elvonuló felhőket és a délre költöző madarakat xD

Katikám, gyógyulj meg hamar. Igyál jó sok citromos teát+mézet, ez az őszi vírus, most szinte mindenkit elkap. Nálunk is átvonulóban van a családon. Én még ellenálok neki, bár időnként kapargat a torkom. Ilyenkor előkapom a Tantumverdét.
    Egyáltalán nem olyan rosszak ezek a titok óljaid, az a piros malac és halastó kifejezetten JÓ!! ;)

Jó éjszakát Mindenkinek [​IMG]

7. Manócska2011

Jó reggelt mindenkinek. Remélem, hogy a vírus már lecsengőben van és és a családom is kb. 2 hete szenvedünk tőle már mindenkit utolért. A vitaminok, az őszi napsütés / amiből mifelénk még van bőven/ közben egy kis eventezés. Bár elég húzós ez a db.szám, majd látjuk, meddig érünk. Általában be szoktam tudni fejezni az eventeket, remélem most sem lesz másként. A sz.trágyára visszatérve, pénzt én sem áldozok rá, viszont sikerült a vonatnál összehoznom 23 db. sz.mamutfát és amikor a pajtám aránylag rendben van olyankor felrakom őket és termelnek. Titokólak: medvebarlang, kaptár 3. szint piros. Indulok dolgozni, szép napot, gyógyulást a betegeknek.

Batkamanó kedveli ezt.
  8. Batkamanó

Batkamanó Fórumlakó

Szép reggelt Mindenkinek! :)
    Már megint, hova lett a napocska? Fél 7 körül, a szemben lévő házak ablakaiban, láttam kukucskálni, most meg csak a felhők. Hogy lesz ebből napozás a farmon? :p

Manócska, hallod Te aztán friss voltál :D Ilyenkor szoktál kelni és indulni? Nem semmi!
    Számolgattam tegnap a fákat, mennyi is kellhet havi 2000 táphoz? Osztottam-szoroztam, (24 szupi fa jött ki) de gondoltam, biztos valamit elszámoltam, a 32 órás éréssel, XL-eseket alapul véve. De akkor tényleg ennyi kell. Igazán ügyes vagy, hogy ennyit össze hoztál.
    Neked is gyógyulást kívánok.
    Hoztam egy csésze finom gyógyító menta teát, hörpöljétek

Elindítom a mai napi tennivalóimat, lesz belőlük bőven. Holnap ünnepeljük Nóra cicó 7. szüli napját és BULI lesz xD Sütés-főzés ezerrel!

Legyen szép napotok, sok-sok mézeskaláccsal :)

Utoljára szerkesztett: 19.9.14
    marcsi152 kedveli ezt.
  9. PocsékFarmer

PocsékFarmer Fórum nagymestere

Kukucs, Jóóó Napot kívánok Mindenkinek!!!

Köszönöm, tapics alakul :) Nyílt sebecske, nem is picike, de tizedannyira sem fáj, mint műtét előtt..... //Láttam ma egy újságban egy pedikűrös hirdetést, úgy de úgy kihajítottam a lapot, hogy sarka sem érte a földet... :) //

Event ... félixx75-nek köszönhetően (majd megköszöngetem priviben is) a szükséges eventgazok jelentem: letermelve. A 670 db hordócskát este pakolom ki, mivel holnap szüretelünk. Addig eprezek a RACSNI-val. (szerszámosként én így hívom, de tudjátok) Csinálok a szüretre húsos táskákat, meg "Szólj anyádnak hozzon pízt"-általi réteseket. // lusta-háziasszony? lehet. :) De én nem szeretem édeset, s ezáltal nem is babrálok véle, mert abból csak rossz sülhet ki. Így megyünk a tuttira :) // Különben is, nem is én vok a háziasszony!!! xD Utazunk oda-visznya 260 km-t... dóóóógozni.... :)

Komfort.... A nemesített rózsa (minden szükséges gyorsítós nemesítéssel) komfortba vetve szupikázva, vizezve karácsonyival és ártatlanság(om)gal nyóóóc perces is lehet. Felröpi hiány esetén ez tutti befutó. Bár a fejlődési taktikánál olvastam Csocsó bejegyzését, elgondolkodtató najon az is.....(thx. Csocsó)
    Én különben szeretem a komfortot. Nagy-kicsinyeimen ha van kedvem, akkor bevetegetőzök hagymailag, vagy mogyeszilag, vagy málnailag, vagy mikor mi-ileg, és ha 3 nap után nem felejtkezem el róluk, akkor még be sem gazosodnak :)

Nya, menek, mert valami illatot (vagy szagot?!? ) érzek a konyha felől..... :wuerg:
    Legyetek roccak!!!

Ui.: Hapci-Tündéreknek jó utat kívánok, menjenek el, ha nem bánjátok! Gyógyulást minden betegnek, kicsinek-nagynak;
    Baciknak távoltartást ítélek bíróságilag...

Utoljára szerkesztett: 19.9.14
    Batkamanó kedveli ezt.
  10. gyulaika

Sziasztok! Szép napsütéses időt mindenkinek, nálunk hétágra süt!:)

Manócskának, Gabi lánynak gyors gyógyulást, kúráljátok magatokat mindenféle földi jóval.
    Remélem Gabi, te nem fogsz puttonnyal a hátadon szőlőt szedni?-.-

Én, Gabival kézenfogva, már letermeltem mindent, érik a sok sör. Most lesz ami lesz alapon 25 Fa-ba került.
    Ilyet még nem tettem, de ha arra gondolok, hogy a 15 Fa-s titokfából mit kaptam........

Legyetek jók, menjetek a napra pihizni, talán az utolsó napsütéses időnk van, használjuk ki.
    Majd benézek még.;)

11. Manócska2011

Sziasztok! Hiába korán keltem, Ti mégis eredményesebben termeltetek, én még az elején járok, tegnap csak annyit termeltem, hogy az egész farmot egykockásan el tudom vetni, most értem haza a munkából. Család, vacsi / lapcsánka már rég volt/ bevásárlás, aztán aratás. Gyorsan benéztem hozzátok és már sietek is tovább. Jó lenn már kikecmeregni ebből a vírusos időszakból, hátha a nyugodt farmozás is segít, hétközben csak kapkodva tudom csinálgatni. Igaz tegnap léptem szintet, mindjárt padlót is fogtam a 60 milliót tp. miatt. Van miért gyúrni. Gondolom Ti is hasonló cipőben jártok.További szép délutánt mindenkinek.

Batkamanó kedveli ezt.
  12. -))Szilvia-))

-))Szilvia-)) Aktív író

Szép estét mindenkinek!
    Remélem jobb napotok volt mint nekem:(-10-kor csörögtek hogy Dávidom elesett tesiórán és sirdogál mert fáj a karja!
    Szaladok érte,viszem a traumatológiára-eltört a bal csuklója!:sleepy:
    Most kapott ideiglenes gipszet,aztán ha hétfőre lemegy a duzzanat akkor jön a 6 hetes gipsz.
    Hihetetlen hogy 12 évig semmije nem volt eltörve most meg úgy zártuk a múlt tanévet is.:mad:

Event haladgat,nem sietek sehova-8 körül aratok és lesz kb.10000 gazom.

Gabika-örülök hogy jobban van a lábad.
    További jó kapálást mindenkinek!

Batkamanó kedveli ezt.
  13. gyulaika

Szia Szilvi!
    Nagyon sajnálom a gyerkőcöt, rájár a rúd rendesen. Még jó, hogy nem a jobbkezével történt.
    Egy gyereknél soha nem tudni, mikor történik vele valami.:(

Az eventtel én jól állok, a hétvégén unokák vannak, ilyenkor nincs vetés-aratás.

-puffancska-, Batkamanó és marcsi152 kedveli ezt.
  14. Napkelet82

Napkelet82 Fórum-zöldfülű

Sajnálom szegény Dávidot, ebben a korban a gyereket a mozgás köti le leginkább, s most vigyáznia kell szigorúan egy ideig. Van egy 11-ik éve kisfiam tapasztalom, hogy amit nem szabad arra vágyik a leginkább. Gyors gyógyulást kívánok számára, már amennyire lehet.

Batkamanó kedveli ezt.
  15. gyulaika

Szia Napkelet! Új tagunkat köszönthetünk itt a vadászoknál, vagy álnéven vagy itt?:p
    Igazad van, minden gyereknek az az izgalmas, ami tiltott.
    Te hogy állsz az eventtel?

-puffancska- kedveli ezt.
  16. Manócska2011

A napkelet is az én farmom, csak eltévesztettem, hogy arról irok, mikor küldtem az üzit akkor vettem észre. Ezt a farmot a lányom kezdte el és sajnáltam parlagon hagyni igy folytatom. Megpróbálom másként, mint a manócskát, majd látom, hogy melyik a jobb. Jobb megoldás. Ez is nézőpont kérdése, ki mit tűz maga elé célul a játékban. Anyagilag akar haladni, vagy a tp-t hajszolja, vagy csak szépen lassan, mindent saját maga megtermelve és úgy végezni a gazdakörit. Véleményem szerint az az igazi játék, ha minden van a farmon, de mivel a családban többen is farmoznak, igen megcélozták a tp. haladást. Vagy lemaradok tőlük, vagy követem Őket. Végül is a cél a saját elképzeléseim megvalósítása. Az eventet ma estére kezdtem el igazán, már ez előző event óta gyült sz.trágya elfogyott / alig volt idő/
    most már csak vízzel ültetek. 5 ezernél járok, majd holnap folytatom. Te már kész vagy vele, mint olvastam, vagy már közel jársz. Ügyes vagy és a többiek is akik hasonlóan állnak.

Batkamanó és gyulaika kedveli ezt.
  17. Batkamanó

Batkamanó Fórumlakó

Sziasztok lányok! :)

Eredményes, szép estétek van, nagyon-nagyon ügyikék vagytok. :D
    Évi, megemelem a nem létezőt előttetek, ilyen iramot?? :eek: Szuperek vagytok Gabival!
    Én a mai ültetést, úgy...de úgy elcsesztem, ahogy a több mint 4 év alatt még soha :oops: Lejárt éjszaka a csatni-cukkini-Pinki kombó, tudtam, de elfelejtettem szólni a szomszimnak, hogy faljon be csatnit, ha hajnalban ültet. Ő ugye nem figyelte, mert egyem a szivét, így is annyira aranyos, hogy jön meló előtt hozzám is, nem kívánhatom tőle, hogy még azt is figyelje. Mikor reggel 7 után beléptem, nézem, mi a fene történt? Miért ilyen kevés a mézes gazom? Már éppen rohantam volna a "Panasz" klubba, mikor bevillant, hogy megnézem a csatnit. A guta majdnem ott ütött meg, hogy milyen lüke vagyok. :mad: De nem baj, most büntiből éjjel 1/2 2-kor, fel fogok kelni aratni. :p
    Örülök, hogy Gabilány lába jobban van és szépen gyógyulgat :D Hála a lelkiismeretes doki néninek! Aztán, csak óvatosan azzal a szürettel, biztos lesznek még ott segítők. Gabikám, nem kell Neked az első sorban lenned, hagyjál másnak is munkát xD
    Jajj Szilvi! :( Az a szegény gyerek épp, hogy kiheverte a kulcs csont törést, mindenről lemondott egész nyáron és most itt van ez. Gyors gyógyulást kívánok Dávidnak!

Napkelet üdv a klubban, aztán nem eltünni, jövök ám a jelenlétivel és aki nincs itt, az a farm közepén dalolni fog nekünk! Mi megálljuk röhögés nélkül!!xD xD
    Ui! Most látom, ki is a Napkelet, akkor rendben vagyunk :D Te már duplán aláírtál....rendes kislány! ;)

Még jövök iccaka, de akkor Ti már aluszni fogtok! [​IMG]

PocsékFarmer és szélcsend kedveli ezt.
  18. marcsi152

marcsi152 Fórum veteránja

Sziasztok!
    Gratula az ügyeseknek,Évinek és Gabinak, mert rekord idő alatt készen vagytok a gazzal!;)
    Én is jól haladok, de nem költök az ismétlésre!

Szilvi! Sajnálom a legénykét és persze együtt érzek veled, mert a most 38 éves fiamnak minden csontja eltört a suliban, sokszor rohantam a traumatológiára vele! Jobbulást kívánok!
    Manócska! Ne izgulj, meg lesz a gazod hamarosan! Van bőven időd rá!xD

Gabilány! Örülök, hogy gyógyul a lábikád, de vigyázz a szüreten magadra!:p

Ritám! Remélem megtaláltad a napot, mert nálunk isteni idő volt, egész nap 7 ágra sütött!:D
    Egy picit pihiztél is a nagy készülődés közben? Nonónak boldogságos szülinapot kívánok!:inlove::music:
    Ne aggódj, a gazod nem fog hiányozni, ügyi vagy és meg lesz, ha nem éccakázol, akkor is!:D

Kati!Jobbulást kívánok! Nagyon agresszív ez a mostani vírus!
    Én már lassan meggyógyulok, de nagyon car volt, mert ez a torok fájás és köhögés most, nagyon megviselt!:cry:
    A szintlépésedhez gratulálok! Köszi a sok TP -ot! Piripöttyöt sajnos nem tudok adni!:p

Jó éjt!:inlove:

PocsékFarmer, szélcsend és Batkamanó kedveli ezt.
  19. ancika010199

ancika010199 Járnitanuló

Sziasztok csajok!
    Gyógyulást kívánok minden betegnek!
    Gabika örülök,hogy te is bejelentkeztél,és,hogy jobban van a lábad.
    Szilvike,a gyerekek ilyenek,kis oktondiak,futkároznak,esnek- kelnek és már meg is történt a baj.
    Az én gyermekeim idáig még megúszták a csonttörést.
    De volt már monokli a szem alatt,(verekedésből),vagy homlokon nagy púp(hógolyóztak).
    A legbrutálisabb az volt,mikor a kisebbik gyerek elhasalt az iskola udvarán és letört az első fogából egy darab.
    A szája feletti részen felhasadt a bőr,sokáig csúnya sebes volt.
    A mai napig nem értem,hogy, hogy csak azt a részt horzsolta le?
    Nagyon sajnáltam és aggódtam érte,mert ajak hasadékkal született és 1éves volt mikor helyre hozták,plasztikázták a száját.
    Mikor a maradandó fogai kibújtak,azok is furcsán össze-vissza nőttek.
    Fogszabályzásra jártunk,szép lett a fogsora,csak hát az első foga.....
    Eventtel haladok,lassan de biztosan,majd kész lesz.
    Kedves Rita!Boldog születésnapot Nórikádnak,süssél főzzél neki finomakat.
    Jó bulizást kívánok!

Mindenkinek nyugodalmas jó éjszakát kívánok! Ancsa vagyok a másik farmról.

szélcsend, Batkamanó és marcsi152 kedveli ezt.
  20. szélcsend

szélcsend Haladó

Sziasztok!
    GAbi! Gyors gyógyulást a lábikódnak! Aztán a szüreten vigyázz rá!
    Szilvi! A fiacskádnak gyors gyógyulást kívánok! Sajnos az iskola veszélyes üzem.
    Rita! Picikédnek nagyon boldog szülinapot, neked meg kitartást a gyerekhadhoz!
    Az eventről.. Hát nem tudom, hogy a ....-ba vagytok ti olyan gyorsak, hogy már meg is van a növénymennyiség.. Én még csak az elején tartok. Ma már 2x arattam teljes területen és még egy hátra van. Nem izgulok, hogy nem lesz meg.. mert meglesz.
    Köszönöm a gratulációt! A szóbeli piros pöttyöt mentettem!

marcsi152 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.