Eventvadászok társalgója

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: gyulaika, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. gyulaika

gyulaika Fórum admirálisa

Sziasztok! Aludjatok jól.
    Rita felhúztad a vekkert?
    Kati, tőlem kapsz egy piri-pöttyöt, sajna nem olyan, amilyet kapni szoktunk.:D

Szép álmokat, aludjatok jól.:)

2. Batkamanó

Batkamanó Fórumlakó

Annyira felhúztam, hogy le sem feküdtem még xD.....de most aztán söprés az ágyikóba!
    Angyalkák őrizzék az álmotokat :inlove:;)

marcsi152 és szélcsend kedveli ezt.
  3. Manócska2011

Manócska2011 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Napfényben bővelkedő napot kívánok mindenki számára. Akik már befejezték a gaz termelését gratulálok, igazán ügyesek voltak, akik termelnek tovább, mint én is, kitartást, mert a munka meghozza a gyümölcsét. Szilvike a gyerek remélem éjszaka a fájdalmaitól tudott legalább aludni. Gabika vigyázz a szüretkor, inkább a szüretelők hangulatát ápold. A szülinaposoknak sok boldogságot, ajándékokban, örvendetes eseményekben gazdagságot kívánok. Gyulaikának jó unokázást. Nekem is van egy kisunokám / 1 éves/ a 11 éves fiam mellett, s tudom, hogy mindenegyes perc sokat ért vele. Az event felénél járok, szerintem holnap kész lesz. Általában igy szoktam haladni, mivel kétműszakos munkarendben járok dolgozni, sok idő kimarad, nem hajt a tatár. Ez van. Ha lenne lehetőségem én hamar túl lennék rajta, de ez adatott. Még így is jó, hogy a munka, család stb. mellett van erre a kikapcsolódásra is idő. Nagyon megszerettem a farmozást,nem szeretném abba hagyni, igaz már 4 éve kitartóan csinálom. A napkelet jobban le van maradva, de ott is meg lesz. Mindenkinek további szép napot.

Batkamanó, marcsi152 és szélcsend kedveli ezt.
  4. szélcsend

szélcsend Haladó

Jó reggelt!
    NA ma sikerült elaludnom... De legalább alaposan kipihentem magam. Most folytatom az eventgaz termelését, s közben a háztartási eventet pörgetem. A konyhában ma lebbencsleves és túrógombóc készül. ..Nálatok mi a mai menüevent?

Batkamanó kedveli ezt.
  5. gyulaika

Sziasztok! Szép napot mindenkinek!
    Manócska (nem tudon a keresztneved, az enyém Évi) két műszakos melóban tényleg nem könnyű farmozni is. Az unokák dél tájban jönnek, addig gyorsan lezavarom a farmos dolgaimat. A ládák ás a titokfák 11 körül érnek be, kiváncsi vagyok, mi lesz belőlük.
    Kati, jól tetted, hogy aludtál, nem maradtál le semmiről. Nálunk ma karfiol leves, borsófőzelék sült csirkecombbal lesz.

6. Manócska2011

A keresztnevem Edit. Nem vagyok ismerős számodra véletlenül Évi? HA eventes menünek lehet nevezni, akkor nálunk káposztás bableves fog készülni füstölt csülökkel. Ám ez a családom másik két tagját nem hatja meg, a párom csirke javából szeretne pörköltöt galuskával, a gyerek pedig gyros tálat kért. Na fel van adva a házi feladat, válasszak. Lehet, hogy lesz egy kevés bableves, amennyi ma elfogy, mert holnap húslevest szeretnék főzni, mellé pedig a gyrostál jöhet, desszertnek egy kis kavart mákos sütit gondoltam. Ma pedig a bableves mellé csirkepörkölt. Aztán pedig mosson a gép, dolgozzon a takarítógép, farmozással izesítve. Finomak az említett menük, túróg. lebbencsleves, karfiolleves, borsófőzelék. Mind jöhet. Én is elaludtam ma, fél nyolckor bírtam felkelni, igaz minden reggel 4-kor keltem, a jövő héten pedig reggel 6-kor fogok kelni, a gyerek megy suliba, és este fél 11-kor jövök majd meg, 14-22-ig dolgozni fogok. Jó lesz az is. Ezt a lapot osztották.

Batkamanó és marcsi152 kedveli ezt.
  7. -))Szilvia-))

-))Szilvia-)) Aktív író

Sziasztok!
    Bocsánat de csak most értem ide a válasszal!
    Ma én is hajnalban gyorsan arattam-vetettem majd kicsit visszafeküdtem.
    Aztán szaladtam boltba,mosás,főzés(tarhonyaleves,tojásos nokedli,uborkasaláta),takarítás.
    Nemrég értem ide és teszem majd ki a hordókat érlelni!

Köszönöm mindenkinek a biztatást!
    Már most látom nem lesz egyszerű ez a 6 hét.
    Már tegnap este viszketett Dávidnak a karja a kötés alatt-mi lesz még ezután?
    Nem beszélve arról hogy segíteni kell fürdeni,öltözni,vetkőzni és még a cuccait sem tudja egyedül intézni majd az iskolába.
    Hát ennek most így kellett történnie!:oops::cry:

csinimini, Batkamanó és marcsi152 kedveli ezt.
  8. gyulaika

Sziasztok! Rögtön megyek is, de megigértem, megírom, mi lett a ládákban és a fákból.
    Láda: 2 királyi őrség:cry::cry:(az ajándék legalja)
    Fák: 1 drótfa, 1 szivar XXL :wuerg::wuerg:
    Hát, nekem ennyi volt az event.:eek::eek:

9. marcsi152

marcsi152 Fórum veteránja

Sziasztok!
    Ma a lazítás napja volt! Itt Szfváron, a 10. lecsófesztivál volt és Papával kettecskén elmentünk csavarogni!:inlove:
    Jóóól megfüstölődve, a minden fajta lecsót visszautasítva /mert sok ismerős, volt kollégák csapatban főztek/, jóllaktunk, 1 fincsi kemencében sült csülök és sült kolbász elfogyasztásával!;) Ez az ember, csak az én általam főzött lecsót eszi +, de azt imádja!:inlove:
    Jól elfáradva, du 4körül értünk haza! Képzeljétek el, hogy 600 főző hely volt, hát nem csoda, hogy elfáradtunk, mire végignéztük!:p

Évi! Csodálkoztam volna, ha nem lesz szivar xxl-ed:D, ha összeszámolnám, a 4 farmon 30- 40 körül van ebből a fából!:cry:
    Na, én kis tudatlan, nem tom, hogy mi is ez a királyi őrség?:( Mi az, hogy ennyi volt, hát újraindítottad, vagy tévedek?:p

Szilvi! Ajánlanám, hogy Dávid keze ügyébe 1 fakötőtű legyen, mert azzal nem sérti fel a bőrét, de vakargatni kell, mert folyton hangyásnak érzi, legalább is a fiam annó, mindig ezt mondta!

Edit! Nálatok is válogatós a csapat, úgy mint nálunk! Nekem is több félét kell főzni, hogy mindenkinek a kedvére való legyen!

Az eventhez, még 1x aratok holnap, de most kiraktam a hórdókat, mert most este a X faktoron vigadok!:DxD:music:

Jóccakát mindenkinek!:inlove:

-éjjelibagoly-, cirmy81 és Batkamanó kedveli ezt.
  10. Batkamanó

Batkamanó Fórumlakó

Sziasztok szép estét Mindenkinek :)

Csak egy gyors beköszönés, kicsi olvasás és megyek elnyúlok a tv előtt.
    A szüli nap nagyon jól sikerült, Nórának leesett az álla a csodás metál rózsaszín bicikli és a színben hozzá passzoló kesztyű láttán. A többi ajándéknak is nagyon örült. Természetesen rögtön be kellett üzemelni a járgányt, ülést beállítani és indulhatott a parkba, róni a köröket xD Altatni biztos nem kell ma!
    Nagyon finomakat főztetek lányok, ha nem lennék ennyire dugig, nyelnék nagyokat. Jó ezeket olvasni, mindig rácsodálkozom ilyenkor a menükre, hogy....Jé!! de rég csináltam ezt!! Na majd a jövő héten lopkodom az ötleteket! ;)

Na Évi, ez nem egy nagy durranás :sleepy: Ha nekem is ilyesmi lesz, nem is tudom, sírjak-e, vagy nevessek mérgemben :cry:xD Pedig tuti hasonló lesz. Ezért nem is nagyon igyekszem, ráérek mérgelődni. Még éjszakára és reggelre lesz egy ültetésem és kész vagyok én is.
    Ezt az eventet is ki lehet pipálni:wuerg:

Sajnálom Dávidot ezért az értelmetlen balesetért, ugyanakkor most ennek következtében, babusgathatod egy ideig. Vissza mehettek az időben, amikor még kicsike volt és segítségre szorult ;) Reméljük, gyorsan meggyógyul az a csontocska!

Elköszönök, legyen szép estétek, jó éjt 8)

Utoljára szerkesztett: 20.9.14
    marcsi152 kedveli ezt.
  11. Barackvirág

Barackvirág Aktív író

Jó estét mindenkinek!
    Kedves Edit,egy kicsit megkésve,de Boldog névnapot kívánok!
    Azért látom te is korán kelsz,meg is lepődtem,hogy egyik reggel nem én voltam az első aki írt a topikba!
    A két műszakos melót én nagyon szerettem,de legjobb szerintem az egy műszak 6-14óráig,a három műszak az nem embernek való,

abba bele lehet rokkanni:cry::cry:!
    A mai menü: csontleves,rakott kel,gesztenyepüré.
    Szilvike!Türelem,kitartás,türelem! Gyorsan eltelik az a 6 hét.
    Marcsika!Jó kis délutáni programotok volt,az ilyet én is nagyon szeressem,meg a lecsót is nagyon imádom!xD
    Rita!Ugye készültek fotók a szülinapról,majd hozol legalább egyet?:)
    Évike!Gratulálok,hogy ilyen gyorsan kész lettél az eventtel,Én még csak most raktam ki a hordókat,nem hajt a tatár van még idő.
    A titok nyereményeidet látván,:(azt hiszem csak a ládákat,teszem ki,a fákat meghagyom későbbre.

Jó éjszakát,jó pihenést mindenkinek! Álmodjatok szépeket![​IMG]

Batkamanó és marcsi152 kedveli ezt.
  12. Manócska2011

Szép estét mindenkinek/ Barackvirág, köszönöm a névnapi jókívánságot. Minden második héten kelek 4-kor, hogy a farmot legyen időm learatni, aztán készülök, hogy 5.50-re a munkahelyemen legyek. Igazad van, a 6-14-ig a legjobb, mert ha 14-22-ig megyek, akkor korán reggeltől szinte éjfélig vagyok fenn. Ez nekem fárasztóbb. Csupa finomságot olvastam ma menüként, mindenki igyekezett kitenni magáért.
    Szilvike: remélem a gyerek megérti / ha megértheti / hogy nem szabad vakargatni hiába viszket. Én is ideges vagyok, mert a kisfiamék / ötödikes/ hétfőn körbe kerékpározzák a várost, remélem nem lesz baj !!! A hordókból még csak két területre raktam fel, a rendes farmon és a bahamán még vetnem kell, 3300 db. hiányzik. Akkor is meg lesz.
    Nyugodalmas jó éjszakát, jó pihenést mindenkinek.

marcsi152, Barackvirág és Batkamanó kedveli ezt.
  13. ebencsi

ebencsi Haladó

Sziasztok Mindenki!
    Nagyon hajtós héten vagyok túl, de végre túl vagyok. Párom külföldön dolgozik, a szüleim elmentek nyaralni, így egyedül maradtam a gyerekekkel. Az autóm tönkrement, így mindig mást ugrasztottam, ha valahova szállítmányozni kellett: barátnőt, sógornőt, szomszédot. Minden este volt valami értekezletem, ezért minden elérhető felügyeletest is bevetettem, és mindemellé szombatra én szerveztem az érettségi találkozónkat és mivel a kolléganőm hosszabb táppénzre készül, még az ő munkáját is betanultam. De végre ennek vége: szüleim hazajöttek, osztálytali tegnap megvolt, kolléganőm egyenlőre mégis marad. Kivagyok, mint a kutya.:sleepy:

Gazokból mindenesetre az utolsó kör érik, aztán jöhetnek a hordócskák. Hétvégére gyűjtöm a majmokat, a gazdakörit szeretném folytatni a majától, a kakukkot nem hiszem, hogy csinálni fogom. Ebédre megyek távollakó barátnőmhöz, eddig annyit tudok, hogy paradicsomleves lesz.

Barackvirág, Batkamanó és marcsi152 kedveli ezt.
  14. PocsékFarmer

PocsékFarmer Fórum nagymestere

Kukucs, Jóóó Reggelt/Napot kívánok Mindenkinek!!!

Nonócskának utólag hepibörzdééééj!!!!!! :)
    Dávidnak gyors 6 hét-eltelést, "Ebcsont beforr", hát még a Gyerkőcöké!!! Szerencsére.
    Dáthhásoktól elűztem a hapci-bacit, ideje már távozniuk, gyógyuljatok meg hamar!!!

Köszke a gratukat a gyors event-befejezéshez, lányok, de az 5let felixx75-tól származik. Még eventkezdés táján pörgette le a taktikát a csevegőben, hogy egy resettel hogyan lehet megoldani 4400 gaz segítségével a melót. (Később kiderült, párral kevesebb is elég lett volna) A ládikámból dettó ugyanaz bújt ki, mint Évinek. Sőt, a titokfánk egyike is megegyezik (naaa, vajon melyik??? >:(Hát az xxl szivar!!!! - 84.) A társa mandulafenyő lett.

Kedvesek vagytok, hogy aggódtatok értem szüretileg. Hálás vagyok! :inlove: Mivel a hajolgatás (vagyis hát az ezzel járó lábujj-behajlítás) nem műxik - csak rokkó-üzemmódban : bal láb rogyaszt, jobb láb a következő településig kinyújtva, guggol, eldől, mert lehúzza hol a hátsó párna, hol a buksi előre .... szóval így azt a nem túl sok kordonon lévő szőlőt tudtam csak szedni (unatkoztam is, mert a többiek jókat vigadtak fent a szőlősorokon :(), illetve daráltam, kávét főztem...stb..... Gumicsimmában mindezt, hogy ne menjen tele a tapics homokkal. Ebédre (istneni pöri volt bográcsban krumplival és ubisalival) jól el is fáradozódtam ám... Aztán még haza is vezettem azt a "pár" km-t...

Hoztam haza pörköltet, van még Bolognai is, max. csinálok egy borsólevest, de Nálunk ma nagyrészt a pihikéjé lesz a főszerep. A háttérben Zsuzsi (a mosógép) eldolgozgat, testvére Manci sem fog unatkozni, mert már az udvarra nem lehet kiteregetni....
    De a Ti menüitekből asszem jövő7re meg van az enyém is :) Legalább nem kell annyit agyalni - szörnyen nehezemre esik megválaszolni magamnak a kérdést mindig: "Mit főzzek?!?"

Szép Napot Nektek!!!!!!

15. Batkamanó

Batkamanó Fórumlakó

Sziasztok, kellemes vasárnapot mindenkinek :)

Marcsi
    , ez a csavargós, "lecsófesztiválos" szombat délután szuper lehetett. Végre nem azt olvastam, hogy elraktál 86 üveg csalamádét, 200 üveg paradicsomot, 50 kg zöldbabot + padlzsán hegyeket .....stb! ;) Valamikor a gazdasszonynak is meg kell pihenni. Tudom...tudom, a kert terményei nem várhatnak!

Gabikám, örülök, hogy épségben előkerültél. Nem kell eröltetni, azt, ami nem megy....most! Sztem, a jelenléteddel amúgy is emelted a szüret fényét. Jól tetted, hogy az idei "Szőlő szedés sztahanovistája" kitüntető címet, átengedted másnak xD;)

Délután kirakom a hordókat, reggelre kész lesznek. Addig, töltögetem a pajtát, a farmomon nincs a melósoknak szabad 7vége. Éjszaka pihenhetnek, egye fene, de ilyen szép napsütésben, eredjenek, csak kapálgatni. Jövő héten, amúgy is csak állatokat kell terelgetniük, majd pihennek. :p

Persze, hozok majd a szüli naposról képeket, amint rákerül a gépemre. A vejem csinált fotókat, ha átküldi, hozom.

Edit-Ancsa-Ebencsi Évi pihenjétek ki a heti fáradalmakat. Nem irigyellek benneteket, hajnali kelés, 2 műszak, háztartás, gyerekek, a férjek külföldön dolgoznak, nem 1xű így az élet. Nagyon ügyesek vagytok lányok :D

Mivel férjem-uram elhúzott a nyaralóba, füvet nyírni-medencét rendbe rakni télire, úgy gondoltam, neki állok ablakot pucolni. Eddig vártam, az eső mentes időre, de ahogy nézem, erre hiába várok. Az ablakok meg Clin után kiabálnak xD Ok, legyen igazuk!! Főznöm, hála az égnek nem kell, maradt mára is a szüli napi menűből. ;)

Este még jövök kukucskálni, addig is legyen szép napotok!

marcsi152 és Barackvirág kedveli ezt.
  16. Manócska2011

Sziasztok! Még csak most értem rá, hogy bekukkantsak hozzátok. Köszönöm a jókívánságokat.Örülök, hogy nagyjából mindenki lassan felejheti a heti otthoni küldetéseit - ezzel helyet készítve a jövő heti házi feladatainknak - és az időszakos
    " eventjeit - szüret, nyaraló takarítás, rokonlátogatás stb." és a farmozással is jobban álltok mint én. Most raktam fel az utolsó harmad hordókat, holnapra lesz kész. Mivel délutános leszek, késő éjjel tudom meg az eredményt.Majd beszámolok én is.
    Igem Marcsi nekem is több félét kell főznöm, válogatósak, aztán pedig a bőség zavara eset lép fel. Na de nem problémázok rajta, mert hét közben nem nagyon töröm magam a főzésen, ki lehet bontakozniuk. Bár ebben hiba nincs, csak majd éjjel, ha a manó hazaérkezik a melóból, halkan mosogasson és takarítson, nehogy már rögtön a gép előtt találja magát és arasson! Évi is lassan búcsúzik az unokáitól és estére talán már itt lesz köztünk.
    Remélem, hogy Dávid holnap egy kicsit megkönnyebbül.

Batkamanó, marcsi152 és Barackvirág kedveli ezt.
  17. gyulaika

Sziasztok, szép estét mindenkinek!

Jöttem egy kicsit pihenni, 2 napig az unokáimtól levegőt venni is alig volt időm. De így is megérte, jól érezték
    magukat. Csak engem fárasztottak ki a focizással, meg egyéb dolgokkal. Hiába főztem mindenfélét, ők
    túrós tésztát kértek, sült kockázott baconnal. Ki érti őket?
    Ja, az egyik farmomon beértek a fák: 2 db xxl szivarfa:wuerg: Ettől lett teljes a napom.:cry:
    Manócska Edit áruld el ki vagy, lehet hogy kezdek szenilis lenni.:oops:

A betegeskedőknek jobbuást kivánok, akik reggel dolgozdába mennek, azok esernyővel menjenek,
    esős időt jósolt a jobb lábam kisujja.:)

Ha nem leszek álmos, benézek még hozzátok, addig is jó éjt a pihenni térőknek.

18. Batkamanó

Batkamanó Fórumlakó

Sziasztok, jöttem elköszönni :)

Hiába járom körbe a tanyámat, semmi dolog, csak a hordókat kerülgetem. Reggel 9-re kész lesznek, épp időben, mert piszok sör szag terjeng a levegőben :p
    Évikém, jó lett volna ha a lábad kisujját előbb faggatod az időt illetően!! Alig, hogy kész lettem az ablakokkal, megjelentek a sötét felhők. Mire kisült az almás pitém, 7 óra után, már dörgött és esni kezdett :sleepy: :cry: Máskor legalább 1 napot kibír az idő, eső nélkül.

Sztem a lányok már eltették magukat pihenőbe, így ezt teszem én is.

Mindenkinek kellemes hetet, gyógyulást a betegeknek, magunknak pedig
    [​IMG] kívánok!​

marcsi152 és Barackvirág kedveli ezt.
  19. Manócska2011

Jó reggelt mindenkinek! Mifelénk borús az idő, nem tudom, hogy a gyerekek az iskolában délután tudnak-e menni kerékpáros városi körútra.Kaptam 2 db. XXL-es tojásfát, ez jó is nekem. A hordóim utolsó harmada délután 2 körül érik be, így éjjel szedem le, holnap reggel lesz eredmény.
    Dávid ma remélem megkönnyebbül. Évit leszámítva / az unokák miatti fáradtság, bár ez édes fáradtság ugye/ nagyjából tudtunk pihenni, de ez a hét is ki fog tenni magáért. Event végeztével felkészülünk a boomra és töltögethetjük a pajtáinkat, vagy mehetnek vissza a turbók gyüjtésre.
    Évi: én úgy emlékszem, hogy Te később kezdted a farmozást, mint én és tavaly talán még szomszédok is voltunk, váltottunk pár levelet is. Keresztneved is ugyanaz, unokák-igen, Békés környéke-talán. Egyszer csak már nem találtalak a szomszédaim között. Én igy emlékszem, ne vedd tolakodásnak, ha nem igy van.
    Vigyázzatok magatokra, tobábbi szép napot mindenkinek.

marcsi152, Batkamanó és Barackvirág kedveli ezt.
  20. Barackvirág

Barackvirág Aktív író

Sziasztok lányok,fiúk!:)

Kecskeméten,lóg az eső lába,hűvös van,fúj a szél,őszies idő van!:cry:
    11-kor megtudom,hogy mit rejtenek a ládikák.
    Azt hiszem utána én is kiterelem az állatkáimat legelni.
    Tegnap,csirke raguleves,rántott sertés karaj,töltött dagadó,volt a menü,a desszert:néger kocka.
    Ma csak krumplipürét készítek a második féléhez.
    Megint mehetek vasalni,de előbb gyerekem új farmerja szárát felvarrom,mert úgy is az lesz az első kérdése:Anya,kész van már a nadrágom?
    Szilvike,mi van veletek?Dávid,hogy van?
    Ritám!Én erre a hétre terveztem az ablak takarítást,remélem nem lesz egész héten esős idő!
    Mentem,legyetek jók,írjatok sokat,a betegeknek gyógyulást kívánok,szép napot!:)

Utoljára szerkesztett: 22.9.14
    marcsi152 és Batkamanó kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.