Eventvadászok társalgója

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: gyulaika, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Batkamanó

Batkamanó Fórumlakó

Sziasztok lányok, napsütésest Mindenkinek ! :)

Ma kicsit több időm van, tegnap csak olvasgattam.
    Előszőr is aki még nem látta volna, hoztam egy hírt:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/boldog-ól-nap.11248/

Vica, örömmel látom és olvasom, hogy itt vagy és jól vagy. Ha a vérnyomás kezelve van, nem lesz baj vele. Mikor Réka baba megszületik, minden ilyen gond megszűnik. A csigáról szólva, nem kell rohangászni sehova, csak szép nyugisan. ;) Nagyon kíváncsian és nagy szeretettel várjuk az újabb EV babát. Emlékszem, mikor Dorka babát vártuk, egy emberként drukkolt itt mindenki, mert Zsófi még nem akart elindulni a kórházba, a fájásai meg csak jöttek. Minket meg a frász tört ki, hogy nem fog időben beérni xD xD Uram Isten, de régen is volt!!
    Szilvi biztos jönni fog és mesél. Annyit tudok, hogy most kicsit fáradt, de ez természetes. Ennyi otthon töltött év után, bele kell rázódni egy egész más időbeosztásba.
    Gabilánynak tényleg dícséret jár, hogy ennyire tud titkot tartani :inlove: Ilyen hírt az ember, szíve szerint világgá kiabálna, annyira örül.
    Sajnos azt hiszem a szépséges cseri fákat, soha nem kapjuk vissza. Azért írok többes számban, mert én is nagyon szerettem őket. Nagyon szépek voltak mikor beértek és aranyos fényben ragyogtak. Nem tudom kinek bántotta a szemét >:( A retró++ szamarak is ezért olyan szépek. Biztos, hogy ezért szereted Te is annyira őket. Már le sem merek ilyeneket írni, mert 1x csak átrajzolják, a mi kis szivünk meg csak fájdogál utánuk. :sleepy:

Marcsikám, nagyon köszönöm az uborka felajánlását. Egyedül az uborka az, amivel már évek óta nem kisérletezem. A csalamádé, a paprika, a káposzta, mindig kifogástalan, de az uborka?? Mindig annyira gondosan jártam el vele az eltevésnél. Egyenként vizslattam át, ne legyen sérült, friss legyen, szép egyforma legyen, minden steril és tiszta legyen és soha nem lett jó. Vagy megforrt, vagy megpuhultak és a végén a szemétben végezték. Úgy döntöttem, nem ölöm bele többet sem a pénzt, sem a drága időmet és a végén marad a nagy csalódás. Inkább kimegyek a piacra és a tuti savanyúsnál megveszem. Jobb a békesség és a lelki nyugalom ;)

Évi, nálunk a pincében, egy hatalmas stelázsin (polcrendszeren) sorakozik a sok finom, savanyúság-befőtt-lekvár-lecsó. A lakásban tényleg nincs erre alkalmas kamra, mert a lakótelepi lakásokban ilyet nem alakítottak ki. De jó tudni, hogy csak le kell ballagnom és válogathatok :) Na, meg ott van a fagyasztó szekrény. Még jó, hogy az elfér.

Amennyire nem akartam a kakukkba belefogni, annyira kedvet kaptam hozzá. Biztos, hogy a sikerélmény nagyot dobott a dolgon. Ez folytatódott a méhecskéknél is, komolyan mondom egészen rákattantam a tenyésztésre. Mondhatni ráéreztem a mikéntjére. Na, majd meglátom, mire jutok a legközelebbi boomnál.

Megyek, nézek valami ebédre valót, már úgy is eleget csacsogtam itt Nektek ;)

Puszi mindenkinek, legyen további szép napotok!
    -----------------------------------------------
    Hiába várok, hogy valaki írjon utánam, nem jön senki?? :oops:
    Akkor ide szerkesztem a mondandómat, ami Marcsinak, magamnak és azoknak szól, akiknek a titokólból tojástojó fejlődött ki és nagyon nem tetszett, nem értettük miért?
    Nos, a válasz valószínű, ott rejlik Jónás otthonában, a 402-403-as hszben :( :eek: Most találtam rá, olvassátok el!!

További kellemes estét Mindenkinek ;)

Utoljára szerkesztett: 30.9.14
    marcsi152 és PocsékFarmer kedveli ezt.
  2. Barackvirág

Barackvirág Aktív író

Napsütéses szép délelőttöt mindenkinek!;)

Kecskeméten elég borongós az égbolt,de esőt nem mondanak mára.
    Hétfőn és kedden,isteni meleg napos nyár végi időjárás volt.:)Indián nyár,vagy vénasszonyok nyara?
    Rita,gratulálok a tenyésztéseidhez,a kakukkost én is elkezdtem az első titokólig jutottam.
    Nekem ugyan tojástojóm nem lett/de mié nem?/xD,narancs kecskeól, az lett!:(Szuper táp híján,a maradék kettő titok,titok marad!
    Elolvastam Jónás írását,lehet,hogy van benne valami!
    A fiamén is az első titkosig jutottam,hurrá!!!xD-sünike lett!
    Egy kisebb szintű farmon,mind a három ólat sikerült kiváltani,medve,mosómedve piros halastó sikeredett.:)
    Összességében,nem rossz ez,mind a három farmon lett rózsaszín kecskeól,még nem volt idáig.:D
    Kedves Évike!Nagy gratula a 90. szinthez.
    Én is annak idején úgy tepertem,hogy elérjem,de már elfelejtettem, fogalmam sincs milyen ajándékokat kaptam Rackótól.
    Katika,gratulálok neked is a sünikédhez,Apukádnak pedig gyógyulást kívánok!
    Míg itt írogatok kisütött a napocska,de jó!!!:)
    Marcsika,abban a csoda kertecskédben,van még valami elrakni vagy betakarítani való?
    Nyitom az ablakot,utána a fagyó ajtaját,fénypostával küldheted a finomságokat!
    A mai menü:Száraz bableves,fánk.
    Mentem aratni,utána főzőcskézni.

Legyen szép napotok,írjatok sokat,majd este jövök!

3. Batkamanó

Batkamanó Fórumlakó

Sziasztok, naposabbat Mindenkinek :)

Itt is bújkál a napocska, kínlódik-próbálkozik, nem sok sikerrel.
    Tegnap elhalasztotam a mosást a mai napra, pedig tegnap 7ágra sütött a nap. Annyira szeretek a teraszra teregetni, most meg sehol a melengető nap :eek::sleepy:

Ancsám, ezek nagyon jó kis ólak lettek. Narancstól felfelé, már minden jó, 2 állatot ad. Jónás írásából arra következtettem, hogy közeledik az idő, amikor a tojástojót is értékelni kell. Akiknek sok a terményes fája ( tojás-tehén tej-kecske tej ) azoknak ok, de akik most kezdik, vagy most gyűlik össze a FA-uk az első titok fákra, talán nem is fogják megismerni ezeket a fákat. Ennek a változtatásnak, csak gazdasági okai lehetnek. ;)
    Pld. 1 fa=5 FA és 2 tojást ad, viszont csak 1 kockát foglal el, míg 1 ól=15 FA és szintén 2 tojást ad+még tyúk is kell bele és 4 kockát foglal el, hát nagyon nem mindegy!! >:( >:( A többi terményes fa dettó!! No comment! :sleepy:

Lépek a teregetés irányába, legyen szép napotok :)

marcsi152 kedveli ezt.
  4. gyulaika

gyulaika Fórum admirálisa

Sziasztok ! Szép estét mindenkinek!

Egész nap el voltam foglalva, intézni kellett mindenféle hivatalos, nem hivatalos ügyekben, aztán az egyik
    unokámékhoz is menni kellett, most van végre egy kis időm.

Előbb gyorsan átolvastam a híreket pletyiket.

Ancsa, köszi a gratut a 90.-ért, most hajthatok tovább. Lehet, hogy írtam már, de nem biztos, hogy a szintért
    kaptam 2 töklekvárt, 2 ananászos sütit, 24 óra 50%-tp.t-.-

Rita, én még olyan családba születtem, ahol tudtuk, mi a spájz.xD Sajnos nálunk a pincét barkácsolásra
    lefoglalta a párom, ott lehetetlen tárolni kaját. Csak savanyúságot szoktunk venni az újpesti piacon, mindig ugyanannál
    az árusnál, olyan finom, mintha én csináltam volna.

Hát, olvastam Jónás hozzászólását az ólakkal kapcsolatban, hát........
    Abban azért reménykedem, hogy akinek már van tej, tojás stb fája, az meg is marad.

Na megyek, van még egy kis dolgom a konyhában, még benézek, hátha idetéved valaki.:):)

5. szélcsend

szélcsend Haladó

Sziasztok!
    Bocsi, hogy most ritkábban vagyok, de apához szaladgálok. Jobban van, vizsgálják, kezelik. Remélem, hamarosan otthon anya gondjaira bízhatom. Gratulálok mindenkinek, aki szintet lépett. Sajna olvasni se volt sok időm. Tudunk már valamit a jövőről? Lesz valami érdekes?

Batkamanó kedveli ezt.
  6. gyulaika

Szia Kati!
    Örülök, hogy apukádat hamarosan hazaengedik, otthon még a gyógyulás is gyorsabb lesz családi környezetben.
    Hát, amit tudni lehet a közeljövőben:
    7-től élelmezési világnap
    16-tól szamártenyésztés
    Jónás szerint Valdemár hamarosan.:)

pandabébi7 és csinimini kedveli ezt.
  7. Batkamanó

Batkamanó Fórumlakó

Sziasztok, az utolsó aratás előtt bekukkantottam még hozzátok :)

Jajj Évi ne is emlegesd a jó öreg spájz-t!! Boldogult leánykoromban, ( ami nem most volt ) xDmi is olyan lakásban laktunk ahol volt. Nem volt túl nagy, de volt. Mit nem adnék, ha most, itt, akkora lenne. A pincével szerencsénk van, hogy egyáltalán van (sokaknak a házban már nem jutott annó). A baj csak az vele, hogy télen nem hideg, mert ott mennek a fűtés csövek, igaz szigetelve vannak, de érezni, hogy ott vannak. Csak befőtteket lehet ott tartani, semmiféle zöldséget-krumplit, ilyesmit nem. Ahhoz olyan igazi pince kellene, ezt csak annak csúfolják. :p Lehet, hogy az István téri piacon, ugyan annál a savanyúsnál vásárolunk? ;) Már akartam kérdezni, a párod hogy van? Otthon van már? Rendbe jött?

Kati, ne izgasd magad, Te igazoltan vagy távol :) Apud csak gyógyuljon szépen, most csak ez a fontos!! Majd ha lesz időd, jössz gyakrabban!

Elköszönök ma estére, mindenkinek [​IMG]

marcsi152 kedveli ezt.
  8. gyulaika

Rita, mi is 15 évig laktunk a Rózsa utcában panelban, ismerős a pince-téma.:)
    Bizony lehet, hogy ugyanahhoz a savanyúshoz járunk.
    Kőszi, a párom már jól van, és itthon. 1 hétig volt kórházban, az összes kezelés abból állt, hogy minden reggel bekötözték
    a lábát.-.- Most én csinálom ugyanezt itthon, hát nem semmi.

Jó éjt mindenkinek, aludjatok jól.

9. ebencsi

ebencsi Haladó

Én még emlékszem nagymamám házára (sajnos már eladtuk), ott két pince is volt és a spájz akkora volt, mint bármelyik szoba. És persze ott mindig sorban lógtak a falon a kolbászok, szalonnák, imádtam oda bemenni, beszagolni...

Esztike9809, Batkamanó, hoputzio és 2 más kedveli ezt.
  10. Barackvirág

Barackvirág Aktív író

Jó reggelt csajok!

Először is gratulálok Ritámnak a 94. szinthez!
    Hurrá!!!!xDxDxDxDxD
    Kérjük Neki a megérdemelt piripöttyöt!
    Kecskeméten ma 6-kor,csöpörgött az eső,remélem nem esik egész nap.
    Mi is panelben lakunk,nálam csak beépített szekrény van,nuku spájz.
    A füstölt finomságok,Anyósomék spájzában lógnak,mert nem tudom máshol tárolni,nála meg van hely.
    Kedves Gabika!Sajnálom a cseresznyefácskáidat,régebben tényleg nagyon szépek voltak.
    Én nekem volt egy érzésem,hogy hamarosan csacsit tenyésztünk,mert az állati gőzös 6 db retró++ szamáristállót hozott.:)
    Ha lesz cserenap és ajándékozás,számíthatsz rám.
    Tegnap olvastam Jónáséknál,hogy nem sokára jön Valdemár,na ez az amit mindennél jobban várok!:DxD
    Nem én fogok ám kopácsolni,hanem a kisebbik fiam,nagyon de nagyon ügyes a vakond ütögetésben!
    Sziasztok,legyetek jók ha tudtok!

Utoljára szerkesztett: 2.10.14
    Batkamanó, hoputzio és marcsi152 kedveli ezt.
  11. MeeYow

MeeYow Járnitanuló

Sziasztok, jó reggelt!

Hozom az eredményeket:
    balettos tyúk, szerencsemalac
    akác, berkenye xxl
    galamb, narijuh, narinyúl, pocok, macska, 2 sün

balerina játékóra, szerencsemalac...
    fenyő xl, sófa xxl
    medve, narancs: kecske-strucc-disznó-kacsa, rodeo ranch, sün

egyszarvú játékóra, rodolfó
    2 sófa, szivar xxl...
    nari és piros ló, pocok, medve, róka, sas
    itt volt még egy bahacsemetém: pisztácia

Alapólakat meg a hódokat lecserélték narancsólakra...nem mondok már semmit. xD

Robogok tova, mindenkinek szép napot!

XoXo

Batkamanó, marcsi152 és gyulaika kedveli ezt.
  12. Batkamanó

Batkamanó Fórumlakó

Helló lányok, kellemes delet mindenkinek! :)

Újpesten, talán előbújik a napocska. Éjjel jó kis eső volt, reggel pocsék köd, most talán már összekapja magát az idő. Sose fogom szeretni az őszt :sleepy: Hol az indián nyár??:oops:

Ancsám! Köszönöm itt is a gratot, csak azt a ledolgozandó 42 millát ne látnám xD
    Magamnak nem hozok piri pöttyöt, ( talán Ildink erre jár ) ellenben van egy adósságom Szilvi felé. Még a múlt héten lépett a kissebbik farmjával, így neki hoztam a pirosat:

Évi, én ezen az úgymond "gyógyításon" már meg sem lepődöm :mad: Lassan át kell képeznünk magunkat, hogy a családtagjainkat szakszerűen el tudjuk látni. Mert ezért kár volt a párodnak 1 hétig kórházban senyvednie. Biztos, hogy jobbat tesz, ha otthon, a Te kezeid között van! ;) Jó egészséget Neki!

Móni, azon az xxl szivaron kívűl, nem rosszak a titkaid és a ládikóid. Te legalább nem kaptál tojástojót!

Jónásnál olvasgattam a minap. Láttam egy jó pár lehetséges új fáról képet. Kíváncsi vagyok a titok fák között lesznek-e ezekből? Némelyik nagyon szépséges volt. Bár nekem még a "virágzó cseresznye" sincs meg. Remélem, majd most talán dob a rendszer belőle hozzám is ;) mert az újakból tuti nem lesz....szokás szerint!

Lépek a dolgomra, legyen szép napotok :)

marcsi152 kedveli ezt.
  13. marcsi152

marcsi152 Fórum veteránja

Sziasztok Vadászok!
    Ritám!
    Itt kapod tőlem a PIROS PONT-ot, de csak így szóban, mert illeneket, amiket Ti varázsútok, hát én biza nem tudok!:inlove:
    Mit neked az a 42 milla, pikk- pakk összedobod!;)
    Ancsa! Abban a csoda kertben, ami lényegében nem nagy, de a párom a főkertész, én csak besegítek neki!:p Nyithatod az ablakot és a fagyót is, mert indul a fényposta! ....És most kezdtük a diót törni, és ezt is a fagyóban tárolom, mert különben megkukacosodik! Elkezdjük a gyümifagyit esténként majszolni, mert kell a hely! Szörnyű.... és mi lesz a fogyókúrámmal???:sleepy:

Móni! Egy szavad sem lehet, szuper nyereményeid lettek! Gratulálok!;) Illen mázlista, 3 süni....most ronda irigy vagyok, de csak azé, mert nekem egysenem nincsen!:sleepy:Majd........ cserenapon, a tojástojót beújítom !:D

Kati! Jobbulást Apudnak! Ne izgulj, hogy ritkán írsz, majd ha minden rendben lesz bepótolod!:)

Évi! Biztatóbb, ha te otthon ápolod a párodat, mert az egészségügy nincs a helyzet magaslatán!:sleepy:

Jóccakát mindenkinek! :inlove: Sajna ollan ari macit senem tudok ide varázsolni! :p

Batkamanó és hoputzio kedveli ezt.
  14. Batkamanó

Batkamanó Fórumlakó

Szia drága Hugicám! ;) (na mostan lebuktunk) xD

Ne búsulj, ha vége a kerti munkáidnak, ha már minden a fagyóban és a spájzban van, jönnek a hosszú unalmas téli esték. Na, majd akkor előveszlek és továbbképzést tartok, piripöttyből és mindenféle kép felrakásból. De sztem azt tudnod kell, mert raktál már be képet az uncsikról. A más fajta képeket is ugyan úgy kell. Nálam különböző mappákban sorakoznak a különböző témájú képek, amiket innen onnan bogarászok és mentek el a netről. Ha éppen van amihez passzol valami, csak előkapom a mappából és a képfeltöltön keresztül berakom ide. Ilyen 1xű az egész. Tuti meg tudod csinálni.

Beugrottam hoztam 2 hírt, mielőtt bezárok, hátha valaki még nem látta:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/mega-tp-nap.11255/

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/titokzatos-csemete-akció-farm-és-bahamarama.11254/

És most elköszönök az egyik kis aranyos macis képpel, jó éjt mindenkinek [​IMG]

marcsi152 kedveli ezt.
  15. gyulaika

Sziasztok lányok! Már késő van, csak elköszönni jöttem.

Rita, gratula a szintlépéshez, Ildi helyett tőlem:[​IMG]

Móni, jó kis nyereményeid lettek.:)

Marcsi, bizony nekünk kell megtanulni gyógyítani magunkat.o_O

Na, jó éjt mindenkinek, álmodjatok szépeket.

pandabébi7, csinimini és marcsi152 kedveli ezt.
  16. PocsékFarmer

PocsékFarmer Fórum nagymestere

Itt is kukucs, Jóóó Estét kívánok!!!

Vica-Barátnőm, "természetesen" bírtam a számat tartani (nehéz volt, nagyon nehéz, még mindig érzem a ragszalag okozta sérüléseket), de szerencsére megmentettél a teljes és végleges szőrtelenítéstől. Hogy leszek így bajszos-mami öreg-koromra? :)
    Minden rendben lesz, mert nem is lehetne másként, hiszen csodálatos Család várja Rékát! :) :inlove: //Megmégénisittadélvidékenmegamajdnememis//

Gratulálok CSAJOK a szintlépésekhez!!!
    Ancsa, köszönöm szépen a cserikés együtt érzésedet! Igaz, hogy szereztem párat a ++ csacsikból az előző cserenapkor, de nem kérem a Tieidet, mert nagyobb szüksi-müksi van ott rájuk Nálad! Nagyon köszke a Kedvességedet!!!

Móni-szomszi, egész jók lettek a cuccosok! Gratula!!!! Még nagyobb gratula a több farmos kitartásodért!!!
    // Én a titokólakat ki sem váltottam, sajnáltam a cuccost rája.... Úgyis mindig narancs halat ad.... (Nekem)....//

Jessszusom, mennyi az idő...... Jó éjszakát kívánok Mindenkinek!!!!

Batkamanó, csinimini és marcsi152 kedveli ezt.
  17. MeeYow

MeeYow Járnitanuló

Sziasztok!

Látom sok hsz-t címeztetek nekem... hadd legyen egy kis örömöm. :p

Hát én pont úgy gondolom, hogy nem lettek jók. A sün okés, mert abból nekem se volt még. Most meg majd narancsólakat ontja...megfogadtam nem veszek titkos ólat, nem is fogok. Annyi minden hiányzik, hogy nem lehet pótolni, nem költök Fa-t narancsokra meg tojókra. :/
    Fákra viszont igen, de azért figyelek ne szaladjon meg velem a lovacska.
    Bár ezekből, meg amazokból sincs se semmi, bepróbálom hátha.
    Őszintén megmondva nem értem én a BP logikáját, kérdem, mér nem lehet az alapokkal egyből betenni az xl-xxl-t is...?
    Meg mire várni hónapokat, hogy cserélni lehessen?
    Nézzétek el nekem a meginti morgást, bennem is bujkál valami, nem vagyok túl jól.
    Jó, hogy benéztem, mert 4re volt kiírva a titok... xD lemaradtam volna, mint a borravaló.

Sok sikert a titkolódóknak!

Robogok elfele.

XoXo

encibaba52 és Batkamanó kedveli ezt.
  18. -))Szilvia-))

-))Szilvia-)) Aktív író

Sziasztok!
    Jöttem életjelet adni magamról!
    Köszönöm ,hogy gondoltatok rám a héten és köszönöm a piros pontot sziszkó farmom 95-re lépéséért amit ugyan én is kisebb farmomnak mondok pedig a nagy is 95-ös!!!:D
    Jobbulást a betegeknek és én is gratulálok a szintlépésekért.
    Csak hajnalban ugrok be és este egy rövid időre mert már nagyon fáradt vagyok estére.
    Nem is tudom mi lesz velem ha event lesz .
    Nagyon nem szeretném kihagyni!:wuerg:
    Hát tényleg nem egyszerű a dolgom itthon és a családomnak sem könnyű ez az új helyzet!
    Valójában egy betanított munkát végzek:vizipipába keverünk össze ezer féle aromával dohányt és azokat kell a megrendelő szerint csomagolni ,matricázni,zárjegyezni stb.
    Nem rossz munka és jó a társaság is csak eléggé fárasztó.
    Ha ülni kell akkor azért ha meg állni és egész nap egy helyben totyogni akkor meg azért.:p
    Tegnap a kezeim fáradtak el nagyon és most elég nehezen mozgatom de nem érek rá gondolni rá mert igyekszem utolérni magam a hétvégén.
    Tegnap már kimostam este ma meg takarítottam és egy gyors ebédet főztem(rakott karfiolt):)
    Délután megyünk szüleimhez vacsira mert ma van a 39-ik házassági évfordulójuk.
    Ott lesz husileves,marhapörkölt és sültes tálak.
    Én meg viszem a Rigó Jancsi tortát.
    További szép napot kívánok mindenkinek ebben a szutyok ,esős időben!
    Puszi mindenkinek!

Batkamanó, PocsékFarmer és marcsi152 kedveli ezt.
  19. gyulaika

Sziasztok lányok! Szép hétvégét mindenkinek.:)

Szilvi, remélem, azért belejössz az új munkádba, az elején mindig nehéz. Az eventet, mint tudjuk, tilos kihagyni!!

Móni, vegyél csak fákat, és írd meg, mi lett belőlük.;)

További szép délutánt, majd jövök.;);)

20. .zsuzsa.

.zsuzsa. Járnitanuló

Sziasztok! Egy időre kiesett az életemből a játék, de már folytatom:) Rögtön egy kérdés: nem találom, hogy a szamártenyészetet hol lehet megszerezni. Sem a műhelyben, sem a tölgyön nem látom. Szamaraim vannak, de így hol fogom majd tenyészteni őket?!:(
    A másik, hogy most sehol nem jelzik előre, hogy a várható eventekben mit kell majd leadni? Régebben volt ilyen, vagy most is van, csak én vagyok béna, hogy nem találom? Köszi a segítségetek, és szép napot kívánok mindenkinek ( ettől szebbet, mint itt van...brorús, esős, hűvös)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.