Eventvadászok társalgója

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: gyulaika, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

A szamártenyésztés még nincs játékban. A sima szamáristállót a Gazdaboltban lehet megvásárolni.

Az eventleírások 20-24 órával előbb jelennek meg, a fórum Eventismertetők részlegében.

babahalak kedveli ezt.
  2. gyulaika

gyulaika Fórum admirálisa

Szia Zsuzsa! Örülök, hogy folytatod a játékot, remélem, többet leszel itt is.
    A szamártenyésztéshez gyűjtsd csak a szamarakat, mert ha minden igaz, 16-tól lesz-

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/event-kalendárium-október.11234/

Nagyon előre most sem írják, hogy mi kell az eventekhez.
    Nem tudom hol laksz, de itt BP-en esik az eső.:(
    További szép napot.

babahalak és marcsi152 kedveli ezt.
  3. .zsuzsa.

.zsuzsa. Járnitanuló

Köszönöm!:)

babahalak kedveli ezt.
  4. marcsi152

marcsi152 Fórum veteránja

Sziasztok!
    Mit mondjak, nem tolongtok, még csak nem is kell sorba állni, hogy írjatok! Halihó, ragadjatok klavit és a gombokat kell ütögetni!!!:p

Nem látom a beszámolókat a titokfákról! :sleepy:
    Nem vittem túlzásba, mert csak 5 db-ra futotta, eredmény: citrom xxl, dió xxl, 2gőzösre, ................ééééés 1 papagájtollfa!:inlove::D

Nagyon örültem, mert még nem volt!

További szép estét!:inlove:

5. gyulaika

Sziasztok!

Marcsi, én sem vettem több fát, a rossz tapasztalataim miatt, engem általában elkerül a szerencse.
    Nekem lett xxl mandula, xl bodza, xl kókusz.:sleepy: A papagáj miatt irigykedem, olyan nekem is kell.:)
    Legyen szép estétek.:):)

babahalak, marcsi152 és encibaba52 kedveli ezt.
  6. Batkamanó

Batkamanó Fórumlakó

Sziasztok szép estét a betérőknek! :)

Ha már erre jártam, engedek az unszolásodnak Marcsikám és ide rovok pár sort ;)
    Nem sokat voltam a 7végén a farmon, a nagylányom és az uncsim itthon voltak egy villám látogatásra. Mondjuk, sokat nem láttam belőlük, mert annyi helyre, annyi baráthoz-ismerőshöz mentek.:pTomi a haverokkal végigbulizta a 2 estét, majd szétszedték Őt xDValamikor éjjel érkeznek vissza Németországba. Tominak holnap reggel folyt.köv. a nyelviskola, hogy lesz ebből ébren maradás és érdemi tanulás?? 8)
    A fákból 10-10 db-ot vettem, jobb is, hogy nem pazaroltam a vagyonkámat.
    A 2 új fából a farmara nem jutott. Ami említésre méltó: kecsketej fa- xxl mandula és szilva és amit nagyon vártam a díszcseresznye ( ez még nem volt a régiekből)xD
    A bahára nem lett cédrát, viszont lett xxl gránátalma és ami még nekem senem volt, a papagájtoll xD. Nagyon vártam még a szentjánoskenyeret, ( ez is valami régebbi lehet ) de sajnos az sem lett.
    A többi fából mind a két területen olyanok lettek, amikkel tele a pajta :sleepy:

Nos, röviden ennyi a történés, elköszönök és [​IMG] kívánok!

Utoljára szerkesztett: 6.10.14
    babahalak és marcsi152 kedveli ezt.
  7. PocsékFarmer

PocsékFarmer Fórum nagymestere

Kukucs, Jóóó Napot kívánok Mindenkinek!!!

Hoztam én is a titkok nyitját: 4 szentjani, 4 cédrát, 6 japán naspolya, 2 vir.cseri.
    És összességében véve is jók lettek (kevés tűzrevalót kaptam szerencsére). Most az xxl-es őszibari mutogatta magát, amire eddig nem nagyon volt példa. De szépen jött a mandulafenyő, kecsketej, naspolya, xxl tojcsi is, illetve az új xxl-esekből is lett (bodza, gránát).
    Én kis butus (így jár az, aki nem kukkant a 7végén a fórumra, ha már elfelejtette lejegyzetelni az asztali naptárjába) azt hittem, ma még tart az akciJóóó, s reggel nagy elánnal indultam, hogy vásárolok még ezekből a csudifákból. Leskelődök, kukucskálok, hát még az eventóra is eltűnte magát.... IJ (by Ency).
    Én 1ébként legjobban ezt a minieventet szeressem, de asszem eztetetet már írtam.....

Idő: elmegy. Bentről lehet sütkérezni.
    Kaja: ma a tegnapi : csirkegulyás, hortobágyi húsospali. Nem pasi! Palacsinta!!! Ejjjnye!
    Progi: ha tud fogadni a tapicsos dokinéni, akkor kontroll. Ha nem, akkor háté event, mert a 7vége most a főzikén kívül pihivel telt szerencsére. Délután remélhetőleg az év utolsó nagyüzemi fűnyírása (ehhez a majdnemem is kölllll).

Szép Napocskát Nektek!!!!

8. MeeYow

MeeYow Járnitanuló

Sziasztok! Szép napot!

Hozom az eredményeket:
    2 papagájtoll

2 tűzvirág
    2 gránátalma + 4xl
    2 pisztácia
    csillaggyümi
    kókusz - sárkány - papaja xl
    banán xl + xxl
    mombin xl + xxl
    licsi xxl
    cédrát

2 bodza - fenyő - szivar - dati - c.juhar xxl
    2 mandulafenyő
    díszcseresznye
    naspolya
    ujjas juhar
    cirtom - 2 szeder - mandula xl

3 papagájtoll
    cédrát
    3 tűzvirág
    csillaggyümi
    3 gránátalma - 2xxl
    kakaó xl - xxl
    mangó - mandarin - mombin - 2 banán - 2 avokádó xl

4 mandulafenyő
    2 kecsketej
    japán naspolya
    szilva - bodza - dió xl
    juhar - dati - szivar - 2 tojat xxl

Kisebbemen lett egy szentjanikenyérfa.

Nem vagyok megelégedve...

XoXo

9. PocsékFarmer

Re-kukucs!

Moncsi, nem olyan roccak ezek.....Sőt!
    Gabilány magában bosszankodott, amikor az xxl-es cseriket gyűjtötte (amikor még csudiszépek voltak), hogy titoknapon éveken át 1etlen1et sem kapott belőlük. Most jutott viszont azokból is.... Hátha meghallgatásra talál a kívánságom.... Hátha visszakapjuk a régi xxl-es fáinkat.... Úgy-de-úgy be tudnám rendezni a farmocskámat a szép régi xxl-es pofikkal........

Éveken át írtam én is minden titokfás eredményt. Már 3. akciJó óta nem vezetem, mert "csak a szépre emlékezem". xl-esek landolnak a menüben, majd a sihuhun, ha érkezik. De ha belenézzük most is a dolgok lényegét: elvitte a dohánygyáros az xxl-es szivarok nagy részét (kaptam én is, de nem volt pofonvágás), xl-eseket nem dömpingben adta. Kaptam én is xxl szilvát, asszem diót is, de ilyenkor azt nézem, hogy azért az mégis más, mint egy xl alma.... Szerintem ez a titok-balhé most összességében véve (olvasva a titok-topic-ot is) jól sikerált végre. Nem puncsolok, de thx.BP!

// Ui: Már kint is lehet Bcsabán sütkérezni.... //

babahalak, Batkamanó és kekmaci75 kedveli ezt.
  10. Barackvirág

Barackvirág Aktív író

Sziasztok!
    Kecskeméten süt a nap, de hűvös van.
    Mónika,szerintem jók lettek a titokfák,hoztam én is az eredményeket.
    Bahama 22 db:
    4 Brazil diófa
    1 Csillaggyümölcsfa
    1 Pisztáciafa
    2 Gránátalmafa+1 ×l
    1 Cédrát
    2 Tűzvirágfa
    2 Szentjánoskenyérfa
    1 ××l Avokádófa
    7 ×l vegyesen
    Farm:3 db eventből maradt:××l Cukorjuhar,×l Dió,Birs.
    6 db most vásárolt:
    ××l Szivarfa
    ××l Citromfa
    ××l Datolyafa
    ×l Fenyőfa
    1 Ujjas juharfa
    1 Díszcseresznye.
    Másik farm Bahama 16 db:
    1 Gránátalmafa+1 ×l
    1 Pisztáciafa
    1 Brazil diófa
    1 Tűzvirágfa
    1 Papagájtollfa
    3 Szentjánoskenyérfa
    ××l Kamvat,mombinszilva,mangófa
    4 ×l vegyesen.
    Farm 3 db eventből maradt: ×l Cukorjuharfa,kecsketejfa,sófa
    6 db most vásárolt:
    1 Kecsketejfa
    1 ××l Mandulafa
    1 ××l Tölgyfa
    3 Díszcseresznyefa.xDEzt nem akartam elhinni!!!

További szép napot mindenkinek.

11. MeeYow

MeeYow Járnitanuló

Szia

Hát reménykedtem, hogy mindenből ad legalább egyet...nah, mind1.
    Szorítok érted és a cserifákért is.
    Sok mindenért kéne kampányolni, de ha látják is egy évszázad. Tudod fontosabb dolgokkal vannak elfoglalva, mint pl a fórum újraöltöztetése stb.

Itt is sütik a napik. :D

Szia

Csak Móni, ha kérhetném. xD
    Mit nem adnék a szentjanikenyérfádért... Nekem nagyon nem lett, azért azt sajnálom.
    Küldtem szomszi felkérést, ha gondolod fogadj bé! xD

Robogok elfele.

XoXo

12. Barackvirág

Barackvirág Aktív író

Szia,Móni! Befogadtalak,majd ha lesz cserenap,kapsz ajándékba.

babahalak kedveli ezt.
  13. PocsékFarmer

Rekukucs!

Én is harapok a - káért! :)

Jelentem,nem vagyok Gabika! (a majdnem sógornőm kezdte el mondani, és valamiért nem tetszett) Ha tűsarokban és puccos miniruhában leledzenék óriási műkörmökkel, akkor szeretném.
    De mivel Foci-bíró-i végzettségem is van, és szerszámnagykeres vagyok; jobban esik a Gabi, vagy a Gabilány :) :wuerg:
    Ezt már +szoktam. Ha lehet! A "Régiek" tudták.... :(

Ha csereberézhető lesz, Tőlem is megy Neked egy Szentjani-fa, Móni! :inlove::)

Nem is tudom, hogy hogyan készüljek a holnapi event-re. 8 órás gazocska. Jobban adják a reggelig kint lévő ólacskák a csépét is és a tépét is,legalábbis a szigeten.... Talán kimegyek először a piacra, s megpróbálkozom eladni azt, amim van... Na nem már mindenfélét, hééééé!!!!

Viccelődőt félretéve, én nem rakok hosszú érésű izébigyót. Pannik és Varázsfácskák a Legendával szerencsére végzik a dóóóógukat. A sárkányszósz viszont beindította a fantáziámat.... :wuerg:

Javaslom a kisebb szinteken lévő gazdatársaimnak, hogy ha van idejük, akkor nyomassák az event-növényt, és a répát. Ugyan utóbbiból kevés kell, de ha ügyesek, szuper jól lehet vele piacozni!

Utoljára szerkesztett: 6.10.14
  14. Batkamanó

Batkamanó Fórumlakó

Sziasztok lányok :)

Móni, sztem sem lettek rosszak a fáid, sőőőt! ;) Azért nem morogtam most, mert nem vettem sok fát. Máskor többet szoktam, tehát a nagy számok törvénye alapján, biztos jobbak is jöttek volna, 20-30 titokból :p Végül is a hőn áhított díszcseri és a papagájtoll benne volt. Majd a többi ( cédrát-Szt.Jani fa ) is meg leszen 1x!!
    Gabinak is Ancsának is szívből gratulálok, szépek ezek a fák :) Itt a bizonyíték, hogy sokat kell venni, akkor jobb a leosztás!
    Kellemes kis eventnek nézünk elébe xD Gyorsan letenyésztettem a hiányzó állatokat, ( boom nélkül-ilyet senem csináltam még ) kivéve a barna tikot. Sikerült levadásznom öket a piacról, mert arra nem vagyok hajlandó szupit áldozni. Nagyon jók az ajik, viszont a lécet is igen magasra tette a BP. De mit nekünk, ezt a magasságot is megugorjuk ;) Az ólakat most én is fent hagytam, nem volt szivem még dózerolni. Kíváncsi vagyok így mennyi ecet fog jönni a kezdésnél? Lehet majd attól vágok savanyú pofát, nem az ecet szagától xD xD

További kellemes estét Mindenkinek!

15. gyulaika

Sziasztok!
    Na, túl vagyunk a titkosokon, most jön egy kicsit nehezebb feladat.:)
    Remélem, mindenetek van, ami az eventhez kell.

Ne felejtsétek event előtt a karácsonyi sütit és a fehér ártatlanságot.;););)

Jó játékot, majd jövök.

16. Kiskukucs

Kiskukucs Fórum-zöldfülű

Kukucs, Jóóó napot kívánok itt is Mindenkinek!!!

Eltenyésztettem a nyuszkóimat és a tejet adóimat. A tikokból maradt még ugyan, de kell a megmaradt tápucsku a csacsiknak. Szóval ma piacoltam, csókolom. Írtam a csevegőben is az egyik kis farmról. Kerestem sok-sok lovettát... :) Én nem tépé-, hanem inkább csépé-hajhász vok, tudjátok. Kereskedő mivoltomból adódik vajon, vagy nemtom, de eccerűen imádok piacolni..... Lehet, hogy többet is lehetett volna keresni a későbbiekben - ki tudja. Ez a 25-40 közötti csépés ár azért biztató volt minden tekintetben minden jószágnál. Bizti-ami-bizti -- alapon törpént a dolog.

Mivel tenyésztgettem egész délelőtt, így egy kis epren és paradicsomon kívül mással nem tudok szolgálni ebéd gyanánt - ebből is kevéske volt a termőtalajocskáimban. De kaptam 89 ecetet! :) A konyhaablakból lecsippentek egy kis bazsalikomot, s csinálok Nektek paradicsomsalit!

Eventre fel,irány a felhős ajikupac!!!!!

Szép Napocskát Nektek!!!

kekmaci75, marcsi152 és Batkamanó kedveli ezt.
  17. Batkamanó

Batkamanó Fórumlakó

Sziasztok, sikeres eventkezdést Mindenkinek! ;)

Gabilány, de egyformán telt a mai délelőttünk és 1 rugóra jár az agyunk xD xD Félre raktam mindent ( ez is ritkán fordul elő) és tenyésztettem-piacoltam. Ezt most nem lehetett kihagyni. De jó lenne, ha a vv-ben is ennyi idő alatt, ennyit tudnék keresni...szavam sem lenne!! ;) Csak a tehenekkel foglalkoztam több farmomon is. Iszonyú, milyen keletjük volt, ennek ellenére a piac most is üres. Pedig sokan hordtuk ki a magyar tarkákat és nem keveset. Még most is tenyészhetnék, de kell a szupi a szamaraknak majd.
    Nem vágtam savanyú képet aratáskor xD Szépen jöttek az ecetes üvegek, az ólakra-fákra. Remélem így is marad, épp elég lesz a 20ezer 8 órás gazt letermelni.
    Elvitorlászok és pótolom a félretett kötelezettségeimet :p

Mindenkinek további kellemes eventezést, sok-sok ecetes üveget és szép estét kívánok!

PocsékFarmer és marcsi152 kedveli ezt.
  18. szélcsend

szélcsend Haladó

Sziasztok!
    Végre nyugodtan vagyok veletek. Apum anyukám féltő és gondoskodó karjaiban otthon pihen. Jól megijesztett minket az "öreg". Szerencsére a szívkatéterezéskor fel tudták oldani a koszorúér elzáródását és ez az oxigén ellátásán is sokat javított. Mondhatom, most tényleg jó színben van. A titokfáim nem rosszak és nem is jók:
    A nagyon: xl: mandarin. kakaó, kvamkvat + sima gránát, naspolya, ujjasjuhar, xl mandula és tölgy, xxl tojás
    A közepesen: xl kakaó, gránát, mombim + sima pisztácia sárkány, kecsketej tölgy szamóca, XXL só és bodza
    A kicsin: xl füge, kókusz, XXl Licsi, gránát és brazil dió , mamutfenyő, díszcseresznye, szamóca, mandula és xxl őszibarack
    Az eventet elkezdtem, de a tegnapi nagy bevásárlásról csúnyán lemaradtam. nincsenek barna állataim és szupitápom se. Most nagyon drágállom a piacot, de talán 1-2 nap múlva olcsóbb lesz. Ha nem, akkor megjártam.. de remélem, ezen az áron akkor is kapok ezt azt...
    Köszönöm mindenkinek, aki érdeklődött apum iránt. biztos vagyok benne, hogy a ti együttérzésetek is segítette gyors gyógyulását!

19. Barackvirág

Barackvirág Aktív író

Szép jó reggelt mindenkinek!
    Kedves Kati,gratulálok a titokfákhoz,és nagyon örülök,hogy Apukád jól van.:)
    Elkezdtem én is az eventet,nekem sem volt barna állatkám,nagy részét megvettem amíg még 7és 10.000 között mozgott az ára,a teheneket kénytelen voltam kitenyészteni.:(
    A másik farmon szerencsésebb voltam,mindegyiket meg tudtam venni.:)
    Majd kíváncsi leszek erre az eventre,most még tetszik,nagyon jók az ajándékok.
    Ha törik,ha szakad kell a felhősor!
    Gyűjtöm az AB-kat,még nem tudom mire,majd kiderül mi lesz előbb,tenyésztés vagy korall sziget.
    Kedves Gabilány és Rita!
    Nagyon ügyesek vagytok,így kell ezt csinálni!xD
    Nekem ilyenre most nem volt időm,meg kedvem sem.
    Legyetek jók,mentem a boltba reggeliért.

Sziasztok!:)

Azért sikerült bénáznom,abból a kevés szuper tápból amit a kakukkos event óta gyűjtöttem,el.....tem egy keveset,olyan jól látok,hogy 4 Magyar tarka tehénkét is betuszkoltam a szívecskés házikóba!>:(:mad:
    Ez az én formám.

Utoljára szerkesztett: 8.10.14
    Batkamanó, PocsékFarmer és marcsi152 kedveli ezt.
  20. csibike54

csibike54 Járnitanuló

Nem hiszem el, hogy pont most kell karbantartani mikor event van, azért ez a mostani feladat húzós, bizony nagyon számít az idő.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.