Eventvadászok társalgója

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: gyulaika, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Most azt tapasztaljuk, hogy ismét elérhető a játék.

2. gyulaika

gyulaika Fórum admirálisa

Sziasztok! Szép estét mindenkinek!

Sajnálattal látom, hogy ma Ancsán kívűl nem járt erre senki.:sleepy:
    Sok a dolog az eventtel? Akár csak nekem, de azért lassacskán haladokvele.
    Remélem sikerül befejezni.
    Hajrá mindenkinek!!
    Akik aludni térnek, szép álmokat, ne felejtsétek a holnapi dupla TP napot.:)

csinimini és ancika010199 kedveli ezt.
  3. Thirsa50

Thirsa50 Fórum-zöldfülű

Sziasztok és nem mondom, hogy szép estét >:( :sleepy: :mad: :oops:

Rita vagyok az egyik kicsimről, mivel csak egyedül ide tudtam belépni!! Kilenc óra ( 21:00) óta sehova nem enged be a rendszer, egyik böngészővel sem! Jól el lehet ezzel szórakozni, immár 4. este !! Igen!! tudom, hogy tudnak róla és javítják xD xD

Mivel a vv-ben elég sok dolgom volt a mai nap, így csak este jöttem volna, a nagy farmomról, ha tudtam volna! :p
    Még az a szerencse, hogy a belépési hiba előtt elültettem éjszakára a csilit, hogy a szomszim hajnalban aratni tudjon. Különben egy kőr kimaradt volna és attól nagyon morcos lennék. >:( Így is elég lassan akar szaporodni az event gaz. :sleepy: Igaz, a malom már forog, gyártja a 40 sárkány szószt ( vagy mi a manót) legalább azzal is előrébb vagyok.

Nem is mérgelődöm itt tovább, a jelenlétit aláírtam, ezért elköszönök és [​IMG] kívánok

marcsi152 és ancika010199 kedveli ezt.
  4. ancika010199

ancika010199 Járnitanuló

Jó reggelt mindenkinek!

Tegnap este nekem sem sikerült belépni a farmokra,de a kettő nagy farmon el tudtam ültetni,és kiraktam a titokólakat is.
    Eredmények:2 egérlyuk
    sárga birkanyíró állomás
    vakondlak

Másik farm:narancs lóistálló
    macskaházacska
    sasfészek
    kakasülő!!!xDxDxDxDxDxDxD

Vannak még csodák,nagyon tetszik az event,köszönöm BP:inlove:!

Sziasztok,mindenkinek ugyan ilyen szerencsét kívánok!
    Ancsa vagyok a másik farmról

marcsi152, Batkamanó és -Amarilisz- kedveli ezt.
  5. gyulaika

Sziasztok! Szép reggelt mindenkinek!

Ancsa, nagyon jó kis nyereményeid lettek.:)
    Én megpróbálom kibírni, hogy majd csak egyszerre adom be az összes cuccot, de lehet, hogy a kíváncsiságom
    nagyobb lesz.;)

csinimini, marcsi152 és ancika010199 kedveli ezt.
  6. ancika010199

ancika010199 Járnitanuló

Annyira kíváncsi voltam,hogy nem tudtam várni vele,remélem a titok fáim is jók lesznek.
    Azokat még nem váltottam ki,az aratógép miatt.

marcsi152, Batkamanó és -Amarilisz- kedveli ezt.
  7. Batkamanó

Batkamanó Fórumlakó

Sziasztok lányok, remélhetőleg hiba mentes estét! ;)

Csak beugrottam olvasgatni és ezt találtam, ha valaki még nem olvasta volna:
    https://board-hu.farmerama.com/inde...s-napok-Élelmezési-világnap.11271/#post-72786
    Igazán kíváncsi vagyok, hogy mi történhetett, mert ez már nem hinném, hogy csak egy sima szerver hiba.

Te kis kiváncsi FáncsixD Nagyon jók a titok ólaid, gratulálok hozzájuk, használd egészséggel őket!! :D
    Én ki fogom bírni a végéig, csak ha minden meg van, akkor dobálok. Azt a kakaskát remélem megkapom végre :p

Mentem a zembert megetetni, további szép estét! :)

Barackvirág kedveli ezt.
  8. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Van ott hivatalos értesítés és indoklás is:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?posts/72902/

9. Batkamanó

Batkamanó Fórumlakó

10. -East17-

11. marcsi152

marcsi152 Fórum veteránja

Sziasztok!
    Bocsi, hogy egy picit eltűntem, de nagyon betábláztam magam!
    Jöttem dicsekedni, mert nem bírtam ki, hogy ne tegyem ki a titok ólakat, eredményeim: narancs kacsa, 2 egér....és tadaaam 1gyönyörűséges GÓLYA, gólya gilice!!!!:inlove::D:inlove::D:inlove::D

Sajnos ma 1 aratásom kihagytam a vérus miatt, pedig 1 egri bikavérus jobb lett vóna, de BP meghosszabbította az eventet, így majd behozom!!;)
    Ancsa! Gratula a kakaskádhoz! :inlove:A többi senem rossz, de most a kakaska mindent visz!!:D

Jóccakát!!!:inlove:

Barackvirág és Batkamanó kedveli ezt.
  12. Batkamanó

Batkamanó Fórumlakó

Semmit a világon, úgy idéztelek be, ahogy volt a hsz-ed, ahogy máskor is szoktam. Ezért nem is értem, hogy 3x sem sikerült, valamint, hogy miért váltott át az írásom zöldre?? Valami huncut kis manó rosszalkodik itt?? xD

13. Barackvirág

Barackvirág Aktív író

Sziasztok,jó reggelt mindenkinek!

Marcsi,gratulálok a gólyádhoz!!!;)
    Látod,még is csak lett az új ólakból egy.xD
    Kiraktam a titok fákat,majd hozom az eredményt.
    Rita,igen én ilyen kis kíváncsi vagyok,annyira nem számítottam a kakaskára,hogy még tápot is vennem kellett,mert nem kevertem neki.
    Én a többi ólnak is nagyon örültem,ajándék,nem kellett érte aranyat fizetni.
    Kívánom,hogy Neked is meglegyen az áhított kakaskád.

Mentem,további szép napot!:)

Titok fák:csillaggyümölcs
    pisztácia
    gránátalma
    papagájtollfa
    Másikon:×l mombinszilva
    csillaggyümölcs
    ××l mandarinfa
    tűzvirágfa.

Utoljára szerkesztett: 10.10.14
    Batkamanó és marcsi152 kedveli ezt.
  14. Johnny1111

Johnny1111 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Lehet, hogy picit furcsa lesz a kérdésem, de nemsokkal több, mint egy éve játszok a játékkal, és még ilyen felhősorral nem találkoztam, mint amit a mostani event adott!! Ezért az lenne a kérdésem, hogy ez a felhősor a mostani, megszerzésekori bahama szintemnek megfelelő x35 Bahatp-t fog adni állandóan, vagy esetleg a mindenkori szintemnek a 35-szörösét (vagyis dinamikusan fejlődik a szintlépésemmel)???? Csak azért, mert ilyen felhősorom még nem volt, és számomra nem egyértelmű teljesen!
    A válaszokat köszönöm!
    Üdvözlettel:

15. -East17-

Szia!

Mindig az aktuális szintednek megfelelően adja majd a pontokat.

Johnny1111 kedveli ezt.
  16. Johnny1111

Johnny1111 Utánpótlás-írogató

Köszi!
    Huhh ez de jó! :D Megérte akkor rááldozni a kis spórolt csp-m ből hogy meglegyen :D:D

17. Batkamanó

Batkamanó Fórumlakó

Sziasztok lányok-fiúk, szép estét mindenkinek! :D

Szép és kellemes, mert végre úgy telt el a mai nap, hogy nem volt kalamajka! Köszönjük BP és köszönjük a meghosszabbítást, az esetleges bónusz kódot és a részletes magyarázatot a hibáról :inlove: :D

22 óra magasságában kész leszek az eventtel, már csak a 7/7-es feladat várat magára. Ugyanis az utolsó aratásnál kiderült, hogy 93 db csili hiányzik még xD xD Így gyors ültetés + szupi + mindenféle rá és bő 2 óra alatt kész a vége is. De útálok így várni :cry:
    Holnap majd hozom az ólak és fák eredményét. Remélem reggel már a kakas kukorékolni fog ;) :p

Ancsa, nem rosszak a fáid, nem mondom, hogy nem lehetne jobb is, de van mindkét adagban 1-1 különlegesség is ( papagájtoll-tűzvirág) :)
    Johnny, a felhősorért mindig érdemes áldozatot hozni. Ahogy egyre több eventben veszel részt, ott lesz a sok kütyüd, amit előbb vagy utóbb már nem tudsz hova rakni. Sok olyan is lesz közte, aminek sokkal nagyobb értéke lesz a felhőre rakva, mintha a kergében lenne.
    További jó játékot és sok sikert kívánok :) ;)

Mentem, további kellemes estét és sikeres event befejezést Mindenkinek [​IMG]

marcsi152 kedveli ezt.
  18. gyulaika

Sziasztok! Szép, napsütéses hétvégét mindenkinek!
    Én ma befejezem az eventet, még 8 órát teker a malom a szószhoz.
    A fák megértek, brazil dió, csillaggyümi, avokádó xxl, kókusz xl. Hát.....
    Az ólakat nem tettem még ki, de ha azok is ilyen szuperek lesznek, akkor mindegy is.:(

Hajrá mindenkinek, aki még hajt, gratula akik már befejezték.:)

csinimini és Batkamanó kedveli ezt.
  19. encibaba52

encibaba52 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Hatalmas HURRÁ! :DTitkaim: sárga halastó, narancs juh, galamb.......ééééééééés KAKASKA!!!!:inlove::D:inlove::D:inlove::D:inlove:

Marcsi a kicsimről!

Szép 7végét mindenkinek!:inlove:

20. Batkamanó

Batkamanó Fórumlakó

Sziasztok, kellemes napsütéses szombatot mindenkinek! :)

Igértem, hogy hozom a titkok eredményét:
    A bahama fák: 2 csillaggyümi-xxl mombin-gránátalma.....háááát??
    Az ólak: vakondlak-sasfészek-sárga kecsketej üzem-narancs halastó :cry: :sleepy: :oops: (ezekkel tele már a pajta)
    Feladom, nekem soha nem lesz kakasom, azt már látom!
    Ui! valamint békám senem lesz már ebben az életben! Mindig tudtam, hogy ez a legszerencsétlenebb szerver a földön! :sleepy:
    Marcsikám, nagyon örülök a Tieidnek, majd megyek a kerítéshez, hogy legalább a hangjukat halljam :p
    Évi, drukkolok, hogy az ólaid legalább jobbak legyenek ;)

Mentem Ht eventre, legyen szép napotok! :music::)

Utoljára szerkesztett: 11.10.14
    marcsi152 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.