Eventvadászok társalgója

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: gyulaika, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. marcsi152

marcsi152 Fórum veteránja

Sziasztok!
    Titokfáim:licsi xl, maté xl gránátalma.......ééééés végre tűzvirágfa!!!:inlove::D:inlove::D:inlove::D

A többi még nem aktuális!

További szép 7végét!:inlove:

2. gyulaika

gyulaika Fórum admirálisa

Sziasztok lányok! Szép estét mindenkinek!

Hurrá, végre kész az event.[​IMG] Az ólak mostmár ráérnek holnap. ;)

3. -))Szilvia-))

-))Szilvia-)) Aktív író

Szép estét vadászok!
    Jöttem kicsit lejelentkezni!:D
    Ma gyönyörű idő volt Kecskeméten ,így sokat dolgoztam az udvaron:levéltakarítás,fűvágás...
    Kis családom jól van,tetszik a munka és szerencsére jól érzem magam a munkatársakkal.:)

Az event Ildi segítségével tegnap délben kész volt.
    A titkos ólakat most raktam ki éjszakára,a fákat még nem váltottam ki.
    Gratulálok mindenkinek akinek klassz ólat dobott a gép.
    Én a múlt héten csak 2-2 titkos fát vettem de csak régi vackokat kaptam.:wuerg:
    Így már azt sem tudom milyen fáim és óljaim hiányoznak.:p
    Egyszer csak jönnek majd.
    Holnap mega játszóházba visszük a gyerekeket délelőtt-jó kis családi program!!!;)
    További szép estét Nektek!

4. szélcsend

szélcsend Haladó

Sziasztok!
    Az event tulajdonképpen kész van.. még a malom pörög, még néhány ecetet begyűjtök holnap és beadom az utolsó ablakot is.. A titkok kint vannak, majd reggel kiderül, mi lesz belőle. Igaz a csp-m rendesen megcsappant, de majd valamikor feltöltődik a kassza. De így nem kellett szupitápot használnom.. igaz a kicsin 9 tehenet kitenyésztettem, mert olyan drága volt a tejcsarnok, hogy nem tudtam volna megvenni... Nem tudom, mi lesz a szamaras tenyésztéssel, mert szupitáp így se sok... vagy összejön vagy nem... de ugye olyan még sose volt, hogy sehogyse.....
    Szép estét és aratásmentes álmokat!

5. gyulaika

Sziasztok! Szép estét mindenkinek.
    A titokólaim: narancs pulyka
    narancs kacsa
    narancs kaptár
    sárga aranymosó

Hát, nem vagyok feldobva, néggyel több ól.....[​IMG]

6. marcsi152

Sziasztok!
    Jelenlétit jöttem aláírni, mert Rita rovót oszt!
    Mi ez a nagy pangás? Nem jön senkisenem beszámolni a titkokról!?-.-

A kicsinyeim titkai:
    -macska, vakond, galamb, .. és GÓLYA!:inlove: fák:csillag gyümi, füge xl, gránátalma, kakaó xl!:(

-macska, sas, narancs juh, ..és KAKASÜLŐ!:inlove: fák: 2 brazil dió, licsi xl, csillag gyümi!:(
    -az állatokról, korábban beszámoltam!:inlove:fák: kakaó xl, gránátalma, avokádó xl, ..és SZENTJANIFA!:inlove::D:inlove::D:inlove:
    Most aztán 1 szavam senem lehet! Mindenhol lett 1-1 vagy 2 ritkaság!:inlove: Köszönöm BP!

Jó éjszakát mindenkinek!!:inlove:

7. gyulaika

Szia Marcsi! (köszi a senkit8))

Ügyes voltál, nekem sajnos a ritkaságokból egyik farmra sem jutott.-.--.--.-

Jó éjt, álmodjatok szépeket! [​IMG]

-puffancska-, pandabébi7 és csinimini kedveli ezt.
  8. marcsi152

Jó reggelt!
    Évi! Te , akkor még , amikor írtam seholsenem voltál!;) legalább is nem jelent meg a hsz-ed!:D
    Bocsi, ha utána, még nem vettem észre! ;)
    Végre beadtam az utolsó szószokat is! Hurrá, 4x-es HURRÁ!!!:p

Szép napot!:inlove:

9. gyulaika

Sziasztok! Szép napot és hetet mindenkinek!

Marcsi, a zárójel csak vicc volt.;)
    Aki befejezte, egy kicsit fellélegezhet 2 napig, mert jön a szamártenyésztés.:):):):)

Legyetek jók, majd jövök, várnak a tennivalók.-.-

10. Batkamanó

Batkamanó Fórumlakó

Sziasztok csajok, szép napot Mindenkinek! :)

Jöttem, de mindjárt menek is a varrodámba ;)

Hoztam egy jó hírt, ha még nem láttátok volna:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/valdemár-vándor-vidámparkja-teszt-jelleggel.11315/

Figyeljétek az időt, mert most csak villám látogatás lesz. Gyorsan és hatékonyan kell püfölni xD xD
    Jó lesz egy kis pihi és idő a szupitáp gyártásra + pajta töltögetésre.

Legyetek jók, de ne nagyon és élvezzétek ezt a nyárias szép időt! Pusszantás :D

marcsi152 kedveli ezt.
  11. PocsékFarmer

PocsékFarmer Fórum nagymestere

Itt is Kukucs!!! Jóóó Napocskát kívánok Mindenkinek!!!

7végén ebben a gyönyörű időben "halálra" dolgoztuk magunkat kint... Úgy elfáradtunk, mint a kutya (ezt szokták ugyan mondani, de nem értem, miért, mert a kuttyaink kevésbé fáradnak, mint mi.... :oops:)
    Event nem is tudom, mikor lett készen. Asszem péntek este. De reggel dobáltam be a cuccosokat. Én 1szerre szoktam, hogy lássam, mennyi van még hátra. Titokól: 2 gólya, egér és az üldözője. Fák: 2 kéziGraánát, brazil és talán csillaggyümi(nemtom).

Idő most is sirály, megyek, van miccccsinyájnyi. Elsősorban kuttyozni. Hoztam egy képet az új családtagunkról, Kit a békéscsabai állatmenhelyről hoztunk (itt is leírom: minden tiszteletem az ott dolgozóké és önkénteseké. 96 helyen 220 kutty van, de Mindenkinek szuper helye-a lehetőségekhez mérten - és odaadó gondozója van !!! Köszönöm Csabai Állatvédők! )
    Szóval... október elsejétől imádott "rókánk" , Radar :)

12. Batkamanó

Batkamanó Fórumlakó

Na erre már csak visszaugrottam :D
    Gabilány ez a kutty valami tünemény! :) Ahogy látom fiatal kutyus és már a menhelyet is megjárta?? Nagyon-nagyon szomorú dolog ez :cry::sleepy: De hála Nektek, jobb sorsa lesz, mint amit szántak neki az előző....khmmm "gazdái". Ahogy elnézem a füleit, pontosan illik rá a neve...mint 2 Radar xD xD Dédelgesd csak, biztos meghálálja!

13. PocsékFarmer

Szia Rita!

Köszi! jahhj, hát már lassan Ő az Úr a VV-farmon! :))) A Ginával (tudjátok, a tavalyi kölyök német juhász, Aki most ekkora, de mivel szinte egyidősek a Radarral) nagyon jól eljátszanak, akarom mondani elrohangálnak. Hol egyik kergeti a másikat, hol másik az egyiket. A két feketém pedig csak nézi őket ilyenkor. Egyébként a törpe pinschereimmel lakik együtt, és összebújós-szeretgetős van...... A foxival nem mertük még összeengedni, mert az "lüke" :))) Nyuszikra érzékeny Radar, zsákmányt lát bennük. De közöltük: A Tapsik "mérgezőek", nem szabad! Így mintha megértette volna, letett róluk :)

kekmaci75, Batkamanó és marcsi152 kedveli ezt.
  14. marcsi152

Sziasztok!

Ritám! :inlove:Köszi az infót, mert amijóta a zúj fórum van nem böki ki a szemem a zolvasni való!:D
    Nagyon vártam már Renzót! Jóóó kis árui vannak a bótban, remélem lesz valami újdonság is!;)
    A pajtatöltögetés és szupitáp gyártás nagyon rám fér, mert irtóra megcsappant!:p

Gabilány! Gyönyörűséges a kutyusod, hasonló volt, anno vagy 20 éve a kutyám, csak loboncosabb volt a szőre és imádtuk egymást!:inlove:A radar találó név, igaza van Ritának, mert termetes fülecskéi vannak!:D

Szép estét!:inlove:

Batkamanó, Thirsa50 és PocsékFarmer kedveli ezt.
  15. gyulaika

Moderátor által utoljára szerkesztve: 13.10.14
    -puffancska-, pandabébi7 és csinimini kedveli ezt.
  16. PocsékFarmer

Kukucs, Jóóó Napot kívánok Mindenkinek!!!

Hunéééééé vagytok, heeee????????????? xD:wuerg:

Köszönöm a + reakciókat Radarról! Imádni való fiú!
    Kérek szépen fotót (ha van) Marcsi a kuttyról!!!! Ha lehet!

Kati, hogy van Édesapád? Mielőbbi javulást kívánok Neki!

Láttátok? Csacsik édesmanók! Nem is tudom, melyik tetszik a legjobban, de éppen ezért úgy döntöttem, mindegyik ólacska kell!!!!

Renzo-val nem vagyunk jó haverságban - bevallom, sosem voltunk :( Volt egy nagyon kedves szomszédom és Barátom anno, aki segített nekem, és roppant ügyes volt a vakondokosnál, de azóta csak ácsingálózok, ütök egyet és kikacagom magamat.... Úgyhogy Para van.... :) Dehogy van! Lesz ez még így se! :)

Szép napocskát Nektek, menek dóóóógomra!

kekmaci75, marcsi152, Barackvirág és 2 más kedveli ezt.
  17. Batkamanó

Batkamanó Fórumlakó

Sziasztok lányok-fiúk! Juppi kisütött a [​IMG]

Előszőr is hoztam a híreket:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/szamártenyésztés.11333/
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/iá-iá-füles-csacsink-színi-képzőbe-jár.11335/
    és hozzá egy ideiglenes gazdaköri:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/az-opera-szelleme.11334/
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/szupertáp-akció.11329/
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/barkácscucc-takarékos-akció.11337/

Nem fogunk unatkozni és főleg lehet pííínzt költeni a megcsappant szupitápra ;) :)

Nem sok időm volt most Renzóval mulatozni, így csak az egyik kissebbemen látogattam meg. Általában a macsekkal póróbálkozom, de mivel most idő szűkében voltam, elmentem a kalózhoz. Valami piszok szerencsével és nem kevés látnoki képességgel már majnem elértem a sárkánytojást :D Ha lett volna még 10 percem, meg is szerzem. Nekem a vakond nem megy, folyton mellé ütök. Még jó, hogy nincs ott a kezem-lábam, mert akkor sánta-béna lennék xD xD Reméljük, hamarosan újra eljönnek és nem csak teszt jelleggel.
    Bár érteném, hogy mi is volt ebben a teszt? :p

Lépek a konyha irányába ( meggyes pite sütésre) legyen szép napotok :inlove: :music:

Utoljára szerkesztett: 15.10.14
    marcsi152, Barackvirág és gyulaika kedveli ezt.
  18. gyulaika

Sziasztok, szép estét mindenkinek!
    Végre pihenek egy kicsit, de látom, ma nincs itt tolongás.:sleepy:
    Gabilány, nagyon aranyos az új kutyuli, hány van nálatok összesen???
    Rita, ne bánkódj a sárkány miatt, lesz még rá alkalmad megszerezni.
    Én is rossz formában voltam, magyarul, nagyon béna, de nem is folytattam, meghagyom a kövi alkalomra.:)
    A meggyes pite nagyon finom, én ma körtelekvárt főztem, nagyon szeretjük.
    Ha van egy kis időtök, hallgassátok meg az egyik fiam rádiós riportját.:)
    https://soundcloud.com/antonvezuv/anton-vezuv-interju-impresszo-radio-q

További szép estét, jó éjszakát.

19. PocsékFarmer

Re-kukucs!!!!
    Évi, 3 cudar piccsendáréval, két "félig-kandúrbandival" (a félig az ivartalanításra vonatkozik sajna), és még 3 nyuszikával büszkélkedhet a családunk. Volt még, Kikre büszkék lehetünk, de Őket már csak gondolatainkban szeretgethessük... A Mi Családunk naaaagy szerencsére..... Ebből a szempontból legalábbis.... 4lábúakkal vagyunk körülvéve, de "természetesen" csak odakint. Celebektől viszont kéne Nekem ez a Papagáj.... Csárliért (ne akarjátok már, hogy englisezzek) sok mindent megtennék... Duruzsolok a majdnememnek, aztán majd meglátjuk mi lesz... Ha nem jelentkezek, kinyírtak :))))

Esztike9809, kekmaci75, Batkamanó és 4 más kedveli ezt.
  20. Batkamanó

Batkamanó Fórumlakó

Sziasztok lányok, szép jó estét !!!!! :eek: :eek:

Aztajómindenit!! Mi ez a lazaság??? Hol van mindenki?? Úgy látom elő kell vennem a szigorú-megrovó pillantásomat -.- -.- -.-
    Arról nem volt szó, hogy ha vége a zeventnek, akkor mindenki eltűnik és tegnap este óta ide sem kapirgál valamit.
    Holnap reggelre kérem az üzenőjét mindenkinek és estére aláiratjátok a figyelmeztetőket és az igazolatlan hiányzásokat :p xD
    Az nekem nem elég, hogy "megteccikezitek" az irományokat, amit itt találtok.

Szia Gabilány :D Utána néztem a neten a 2 fekete kutyusodnak, mert nem tudtam beazonosítani Őket. Még annó, mikor fent voltak az aláírásodban, azt hittem kölyök dobik. Most, hogy megnéztem név (pinscher) szerint, láttam, hogy majdnem azok, csak alacsonyabb kiadásban. Nagyon-nagyon szépek :)Nekünk is volt, vagy 30 évvel ezelőtt, de dobermann. Fantasztikus egy kutya volt, olyan kőkemény jellemmel, hogy szinte nem is kutya volt, hanem ember. Nem is értettem, hogy miért nem beszél? Szerencsés vagy, hogy a kutyusok, ilyen jól kijönnek egymással. Biztosan jól meggondoltad ezt a papagáj dolgot? ;) :p

Bezárok mára, szamarakat megetettem, csendesen rágcsálják a zabot és a datolyát xD

Jó éjt Mindenkinek! [​IMG]

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.