Eventvadászok társalgója

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: gyulaika, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. PocsékFarmer

PocsékFarmer Fórum nagymestere

Kukucs, Jóóó Napot kívánok Mindenkinek!!!

Erzsébeteim, Drágáim..... Hát (háttal nem kezdünk mondatot,tom) Nagyon Boldog Nevesnapot kívánok Nektek!!!!!
    hzsókánknak elsősorban. :) /Hunévagyé????/

Rita,gratu-matu a sárkánykákhoz!!!!! Valdemárnál én bepróbálkoztam első körben a félszeműnél, de nagyon nem szerette aztatatat, hogy eljutottam a 6. szinthez. Orvosolta a kedves Support (bár nem múlt rajta az életem), itt is köszönöm Z-nak. Utána kicsit erejem teljében érezvén magamat, meggyürkőztem a muszklis maccsal. 15-20 -akat sikerált. Nálam az a bajcsi, hogy uncsi. sitty-sutty megunom, így maradt belépőm vásárlás nélkül is jócskán. Ha legközelebb lenne valami hejdehajde nyeremény, akkor lehet, hogy félretenném a türelmetlenségemet.... (Montsee-nak volt igaza, az vagyok :) )

Szüretet ne is említsétek.... Olvasom a Gangot, és ezek a Cukorborsójógazdák-Jónássalazélen már úgy belevittek a bűnbe, hogy vásárlási lázban égek jó ideje. :oops::cry: Top-nál csak drukker leszek assssszem, de a szüretin.... Jahhhhj... Semmit nem tudok már.... Sok-sok milcsi ide, sok-sok milcsi oda..... Nya, majd lesz vmi!!!!

Moncsi,megfejtem én: A gyerekeink házasságot kötöttek. Majd sajnos elváltak. Egyik elhanyagolta a tanyáját, és a rendszer ezt a válással büntette. (Én voltam, jelentem, s ezer bocsesz ). Na de egy jó ideje Mi, Szülők a kerítésen át .... hömm....hömmm..... És még a gyerekek is jóban vannak :) Egy a lényeg: A Felnőttek mindig okosabbak! :))))))))))))))))))))))))

Holnap sajnos nem igazán leszek (a cica rúgja meg, pedig jön az event-ismertető.... :( ), így engedjétek meg, hogy egy picit hamarabb:

ÍÍÍíííídinek nagyon-nagyon Boldog Szülinapot kívánok holnapra !!!!!!!! Ezzel

Szép Napocskát Nektek!!!!

2. gyulaika

gyulaika Fórum admirálisa

Sziasztok! Szép délutánt mindenkinek!

Erzsébeteknek boldog névnapot kívánok.:)

Batkamanó, marcsi152 és Zümi1980 kedveli ezt.
  3. marcsi152

marcsi152 Fórum veteránja

Sziasztok Vadászok!

Bocsi, de picikét elvesztem a temérdek vv dolgaimban!:p

A névnaposoknak boldogságosat kívánok!:inlove::inlove::inlove::inlove:

Renzónál, igazán nem hajtottam semmiresenem, mert a sárkány meg van, a többi nem érdekelt, a kicsiken + majd 1x meg lesznek!;)

Jó éccakát mindenkinek!:inlove:

Utoljára szerkesztett: 19.11.14
    Batkamanó kedveli ezt.
  4. Zümi1980

Zümi1980 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!Szép estét Mindenkinek!

Erzsébeteknek Nagyon Boldog Névnapot Kívánok!!!
    Valdi még mindig nem az erősségem..:oops: Nagyon régóta gyűjtögetett pontjaimból most megszereztem a sárkányt,és ezzel le is nulláztam magam.
    :oops:

Gabilány!Drága zexem....Olyan jó,hogy kigubancoltad a kapcsinkat...Már rég elvesztettem a fonalat.;)

A szüretről annyit,hogy semennyit!:eek:A pajta kong.... már az egerek is rég éhen haltak,vagy átköltöztek a szomsziságokba...Így nem is tudom merjem-e tiszta szívből várni az eventet...Jah,és ráadásul millimolyból is gyatrán állok...:cry:
    Megyek is ,és megálmodom hogyan tovább.:p
    Jó éjt/reggelt/napot Mindenkinek!

Pusssz!

5. szélcsend

szélcsend Haladó

Sziasztok!
    Képzeljétek!! A farmocskám 90-es lett!!! Azt hittem, hogy karácsonyra lesz meg... de MÁR megvan!!! Juhhé!!!
    Készültök a szüretre? Kiszámoltátok már, hogy miből hozzátok össze a bődületese számokat? A piacon degeszre kerestétek magatokat?
    Van, aki indul a TOP-ba???
    Ne felejtsétek el, reggel nem aratunk! Ajit is csak délután küldünk!!!
    Jó éjt mindenkinek!

kekmaci75, Zümi1980, marcsi152 és 3 más kedveli ezt.
  6. Batkamanó

Batkamanó Fórumlakó

Sziasztok Lányok, szép napot Mindenkinek:)

Tegnap éjjel elég későn jöttem volna, mert előbb nem voltam gép közelben. De csak jöttem volna, mert megint nem lehetett belépni, mint olvastam éjjel 2-ig!! :mad:
    Emiatt sajnos elmaradt a szüli napi köszöntés, amit Ildinknek hoztam volna! :sleepy: Remélem megbocsájtja, hogy csak ma kapja meg a szépséges virágcsokrot. ;)

Drága Ildi! Nagyon Boldog Szüli napot kívánok, erőben egészségben!

Katinak óriási gratula a 90-es szintért :D :music:Te is jogosult lettél egy vadi új járókeretre. Majd a szinét válaszd ki xD
    Hoztam a megérdemelt piri pöttyödet is!

Ildink igazán visszavehetné a piri pöttyök gyártását, legalább akkor előfordulna a topikban is. ;)

Valamint hoztam egy friss infót szupertrágya és Kacsa kata akcóról:
    https://board-hu.farmerama.com/inde...sa-kata-szupertrágya-akció.11544/#post-105895

Jó kis eventnek nézünk elébe xD már ami a beadandók mennyiségét illeti. A növényekkel és a felröpikkel sztem nem igazán lesz gond, de most nem is ezek az érdekesek ebben az eventben. Igazi pajta söprést kell végrehajtani a feledat teljesítéséhez. Részemről meg vannak a hozzávalók, az már másodlagos kérdés, hogy közben a szivem fog megszakadni a tenyészállataimért. :cry: :sleepy:Elgondolkodtató, hogy ez a felhősor megér-e ennyit?? Na, majd még menet közben kiagyalom mi legyen? A TOP-ba, nem hiszem, hogy benevezek, annak ellenére, hogy akinek ez sikerül, az most tényleg nagyon szép jutalmat kap. Ezt a hatalmas érvágást, meghagyom másoknak. Majd csak figyelem a számokat, ki mennyit áldoz erre. :eek: A piacra viszont érdemes lesz kilátogatni!!

Ennyi voltam mára, eventre fel! Sok sikert Mindenkinek és legyen szép napotok! :inlove: :D

kekmaci75, marcsi152 és encibaba52 kedveli ezt.
  7. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

8. -Csillus-

-Csillus- Fórum-zöldfülű

9. Zümi1980

Zümi1980 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!Szép estét Mindenkinek!

Ildinek utólagosan is Nagyon Boldogot! :)

Szióka!

Nagy-nagy gratula a 90. lépcsőfokhoz...

Szüretről annyit,hogy még mindig semennyit... :( Le vagyok törve...:(Minden eventet úgy várok,de ez most nagy dilemma...Annyira,de annyira sajnálom a tenyészetet beadni...:oops:Kicsik nincsenek annyi értékben,kettő nagyobb értékűm van,de az a kettő nagyon-nagyon sok babyboooooom eredménye.:oops:Nem igazán tudom,hogy megéri-e ez nekem...

További szép estét! Jó éjt Mindenkinek!!

Pusssssz!

Barackvirág, szélcsend, lopos és 3 más kedveli ezt.
  10. PocsékFarmer

PocsékFarmer Fórum nagymestere

Kukucs, Jóóó Napot kívánok Mindenkinek!!!

Csak azért ugrottam be, mert örömkönnyeimtől amúgysemnem látok.... szóval... Nem lehet kiabálni... De én kikiabálom, ha lehet - talán ezt a modik is +engedik most Nekem - :

MEGSZÜLETETT RÉKA, GATIVICA ÉDES KICSI LÁNYA: 3230 gr, 50 cm. Baba és Mami is jól van.

Nem tudok most többet írni.... bocsi....
    Jipppijájjjéééé!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

11. gyulaika

Moderátor által utoljára szerkesztve: 22.11.14
  12. marcsi152

marcsi152 Fórum veteránja

Sziasztok!

Gólyahírre jöttem!
    Gabilány! Köszi, hogy bekiabáltad a jóóóóóóóó hírt!;)

Rékának és a családnak egészséget, boldogságot kívánok!:inlove::inlove::inlove:

Jó éjt mindenkinek!

Ria5805, Barackvirág, szélcsend és 2 más kedveli ezt.
  13. Batkamanó

Batkamanó Fórumlakó

Sziasztok, szép estét Mindenkinek! :)

Bekukkantottam olvasgatni aratás előtt és lám, milyen jó hírt hozott Gabilány! :D Köszönjük, hogy megosztottad velünk!

Nagyon sok boldogságot, jó egészséget és sok örömet kívánok a kis Rékának és a szüleinek! :inlove: :music:

Jó éjt, szép álmokat! :)

Ria5805, Zümi1980, Barackvirág és 4 más kedveli ezt.
  14. szélcsend

szélcsend Haladó

Sziasztok!
    Gratulálok az új jövevényhez! Nagyszerű dolog, hogy egy apró kicsi farmer érkezett közénk! Jó egészséget és minden jót kívánok a babának,a mamának és az egész családnak!
    Az eventről.. Lassan kész leszek a bedobálással. Már csak az utolsó feladat van hátra. Egy kör növény, no meg a felröpik. A Top-nem indulok, inkább elpiacoztam a rózsáim, szegfűim negy részét. Jól jött ez a kis csp, mivel a korábbi eventek rendesen legatyásítottak. Sikerült a pénzecskémet megháromszorozni... No így se nyernék CSp bajnokságot, de a kb 7 milla már megnyugtató tartalék, amit talán könnyebb lesz növelni..
    Ti hogy álltok?

15. p..p..p..

p..p..p.. Utánpótlás-írogató

Sziasztok. Gondoltam beköszönök ide is :)

16. Batkamanó

Batkamanó Fórumlakó

Szép estét Mindenkinek:)

Szia Kati! Megint csak magam vagyok, így csak az enyémet olvashatod :sleepy: Részemről kész vagyok, felhő lezárva. Igaz eleinte kicsit dörmögtem és morogtam, igaz, hogy be sem akartam fejezni, de meggondoltam magam. Nem szeretem a "befejezetlen szimfóniákat". Biztos, hogy utólag mérgelődtem volna, ha vége az eventnek és ott marad a hiányos, semmire nem jó felhősor. Akkor már bánthattam volna, a hülye döntésemet. :p
    Gratulálok, az event befejezéséhez, valamint a piacozáshoz :D Nagyon szép vagyonkát gyűjtöttél, nagyon ügyes vagy! :D

Szia, jól tetted! :inlove: Nagyon..nagyon régen jártál erre! Gyere gyakrabban, ha tudsz!

Mindenkinek [​IMG]

17. szélcsend

szélcsend Haladó

Sziasztok!
    Annak ellenére írom ezt, hogy csak ketten vagyunk. Na mi lesz farmerek??? Hát már mindenki karácsonyra készül? Hol van az még???
    Úgy szeretnélek benneteket olvasni... Legalább egy sziasztokot... vagy egy le se putty nektek.. Na ki lesz az első???

Zümi1980, marcsi152, Barackvirág és 2 más kedveli ezt.
  18. gyulaika

Sziasztok lányok!
    én még itt vagyok egy kicsit, olvasgatom a hozzászólásokat, mindenki rá van kattanva
    a TOP-ra.
    Én reggel leszek kész az eventtel, a tegnap eltelt a szülinappal, együtt tartottuk a legnagyobb unokámmal. A TOP azt hiszem, nem fog menni.:sleepy:
    Nem a karácsonyi készülődés van, hanem a körömrágás, hogy merjenek-e belevágni a TOP-ba, mindenkit hajt a jó kis nyeremény.

Na, jó éjt mindenkinek, szép álmokat!

Zümi1980, Barackvirág és Batkamanó kedveli ezt.
  19. Barackvirág

Barackvirág Aktív író

Jó reggelt Mindenkinek!

Boldog Névnapot Kívánok a Katalinoknak!!!
    Kedves Gativica!Gratulálok,és nagyon sok boldogságot,egészséget kívánok,az egész családodnak és a kis Rékának!:inlove:

Ma esős,hideg időre ébredtünk,a hegyekben havazást mondott a meteorológus,itt a tél!
    Végeztem az eventtel,aki még küzd vele,annak hajrá!!!
    Kati,Ritám!Nektek meg gratulálok a befejezéshez!
    Én is így voltam vele,hogy el se kezdem,de aztán mégis csak megcsináltam,pedig nagyon sajnáltam a tenyésztett állatkákat bedobálni.
    Top 1000-be én sem nevezek be,csak drukker leszek.
    Mentem,majd még jövök!

Sziasztok!

20. Batkamanó

Batkamanó Fórumlakó

Sziasztok, kellemes napot Mindenkinek! :)

Boldog Névnapot kívánok, minden Katalinnak, de elsősorban, a Mi Szélcsend Katinknak!

Szia Ancsám! :) Neked is óriási gratula a befejezéshez. Sztem, előszőr mindegyikünk sajnálta a tenyész állatkáit, de úgy voltam vele, hogy áldozat nélkül, nincs nyereség. ;) Erre jó példa, a ma reggeli party pörgetésem. Nyertem egy ninja méhet, amivel nagyon boldog voltam. Majd szép lassan visszajönnek, vagy a kerékről, vagy a tenyésztésből. Mi ügyes gazdasszonyok vagyunk és visszaszerezzük, csak idő és szupi táp kérdése.
    A TOP-os magyaroknak nagyon drukkolok a partvonalról, hogy sikerüljön bent maradni az 1000-ben!
    Akik még csinálják az eventet azoknak hajrá, megéri a felhőért gürcölni! ;)

Akik szeretnének pár party pörgetés vásárolni:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/party-pörgetés-akció.11553/

Akiknek segítő kezekre lenne szükségük:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/munkások-akciós-áron.11560/

Mentem HT eventre, legyen szép napotok :inlove::D

Zümi1980, Barackvirág és marcsi152 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.