Eventvadászok társalgója

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: gyulaika, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. marcsi152

marcsi152 Fórum veteránja

Sziasztok!

Nagyon Boldog Névnapot kívánok a Katalinoknak, kiemelve a 3x-os szomszimat szélcsend Katit!:inlove:

Az event jelentem KÉSZ, amit boszi Tesómnak itt is köszönök, mert nagyon nem akartam bedobálni a tenyészetemet, de Ritám annyira lelkes volt, hogy magával vonzott és megcsináltam!!:inlove: Az is adott egy ösztönzést, hogy éppen akkor én is ninja méhet pörgettem!:D
    Gratulálok mindenkinek, aki készen van, kitartást azoknak, akik még csinálják!;)

További szép napot mindenkinek!:inlove:

2. szélcsend

szélcsend Haladó

Sziasztok!
    Köszönöm a köszöntést! A legszebb ajándékot kaptam tőletek! Olvashattam a soraitokat! Köszönöm! Gratulálok én is minden eventbefejezőnek. Kezdődhet a pajta töltögetés.. Csak az a baj, hogy lusta vagyok átrendezni a farmot, pedig az ólacskákat ki kellen rakni... de ami késik, az nem múlik... Drukkoljunk a magyaroknak! Jó lenne, ha legalább egy vadász ott lenne az 1000-ben...

Batkamanó, ancika010199 és marcsi152 kedveli ezt.
  3. gyulaika

gyulaika Fórum admirálisa

Sziasztok! Szép estét mindenkinek!

Kati, boldog névnapot.:) [​IMG]

Kész vagyok én is az eventtel, de a TOP túl messze van a kb 30 millás pajtámmal.:oops:
    Majd legközelebb, de tényleg jó lenne, ha legalább 1 EV benn maradna.

4. Zümi1980

Zümi1980 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!Szép estét kívánok Mindenkinek!

Gativicának gratulálok a picikéhez,és sok-sok egészséget kívánok Nekik!
    Katalin
    oknak Nagyon Boldog Névnapot Kívánok!!

Eventem holnap reggel kész...:pAmi rossz ebben az egészben,hogy ami eddig kongott,most már kinkong...:oops:Mindenem odalett.:cry:Ha a pajta nem a játék része lenne,talán még az is oda lenne. :eek:Na de nem kesergek,mert egy újabb event pipa.:p

További szép estét!Jó éjt Mindenkinek!

marcsi152, kekmaci75, Batkamanó és 3 más kedveli ezt.
  5. marcsi152

marcsi152 Fórum veteránja

Évi!

Nagyon Boldogságos Szülinapot kívánok mindkettőtöknek! :inlove::music:

Gondold ide azt a gyönyörű rózsacsokor képét, amit szívem szerint ide tennék, de még nem tom, hogyan is kell eztet csinyálni!:p

Jóccakát mindenkinek!:inlove:

Batkamanó és ancika010199 kedveli ezt.
  6. gyulaika

Köszönöm szépen Marcsi, az unokám nevében is, aki most lett 8 éves.:)
    Azt nem árulom el hogy nekem hányadik.xD
    Ha majd lesz egy kis türelmed hozzá, megtanítalak, hogyan kell ide képet csalogatni.;)

További szép estét mindenkinek.

(lehet, hogy rosszul emlékszem, de nemzsu még a régi topikban itt volt a vadászoknál, most a 403. helyen van. Javítsatok ki, ha tévedtem)

Utoljára szerkesztett: 25.11.14
  7. szélcsend

szélcsend Haladó

ÉVI! Boldog szülinapot! A 8 évesnek is! Kívánom, hogy vágyaid a való éltben is teljesüljenek!:D
    Nemzsu valóban EV! Hajrá!!! Neki is! xD

marcsi152 és Batkamanó kedveli ezt.
  8. gyulaika

Köszi Kati!A vágyaim remélem teljesülnek a való életben, most épp arra van szükségem.:)
    Akkor még az agyam nem kezd szétesni, hogy emlékszem nemzsu Zsu-ra.
    Jó éjt mindenkinek.

Batkamanó kedveli ezt.
  9. Batkamanó

Batkamanó Fórumlakó

Sziasztok, szép estét Mindenkinek! :)

Most nagyon szégyellem magam, mert elolvastam Évi hsz-ét, a vasárnapi dupla szüli napról. El is jutott a tudatomig és a végén elfelejtettem :mad: o_O Annyi volt itt a történés az event alatt is, meg a vv-ben is. Ez nem mentség, csak magyarázat.

Évi, mind a kettőtöknek Nagyon Boldog Szüli napot kívánok!!
    Hoztam egy csokor rózsát, amit Marcsival együtt adunk át, fogadd szeretettel! :inlove:

Most néztem, igen nemzsu ott van, sőt mi több már nem a 403. hanem a 394. helyen áll :D Hajrá Zsu, nagyon előkelő helyen vagy, innen nem veszíthetsz!! Megy a szorítás péntekig!!!

Lányok, mindenkinek nagy gratula, akárhogy is néz most ki a pajtánk! xD Kicsit kinkong, kicsit viharvert, a seprés után, de majd ügyesen pótoljuk. Ez a jó ebben a játékban, ha kell egymást húzzuk-toljuk a cél felé, ha kell egymás vállán rívunk, ha kell jókat röhögcsélünk, de mint jó szomszikhoz illik, együtt vagyunk. Sztem, ez a lényeg, a polcok meg???? majd újra megtelnek. Időnk mint a tenger. Arról már nem is beszélve, hogy a Mienk a világ legdrágább felhősora :p ;) Ez azért büszkeséggel töltse el a szívünket! Ezt azért nem mondhatja el mindenki magáról :D

Ezzel a nagy büszkeséggel és lendülettel bezárok mára, Mindenkinek [​IMG]

Esztike9809, marcsi152 és szélcsend kedveli ezt.
  10. szélcsend

szélcsend Haladó

Na megkaptam a névnapi ajit a farmoktól. A nagyon és a kicsin a baha ugrott egyet.. a közepes farmom meg dupla 8-as lett... Hát én is ugrottam örömömben! Alakul az aranybanán szám.. de még mindig rengetek kell... s akkor az újabb fejlesztésekre még nemis gondoltam... de sebaj! A tripla ugrás nagyszerűűűűűűűűűűűű:p

marcsi152, Batkamanó és PocsékFarmer kedveli ezt.
  11. ancika010199

ancika010199 Járnitanuló

Sziasztok,Jó estét,jó szurkolást,hajrá Magyarok!!!!:DxDxDTop 1000-ben indulóknak,mindent bele!
    Na végre,hogy bejutottam a farmra és a fórumba!
    Egyszerűen nem és nem akart beengedni hiába próbálkoztam.
    Kedves Évi! Boldog születésnapot kívánok Neked és Unokádnak is!
    Ma reggel Én is köszöntéssel kezdtem a napot,itt a fórumon és itthon is.
    Anyukám,iker Tesóm,Keresztlányom is Katalin!:inlove:
    Eszembe jutott Valdemár,annyira vártam a sárkány miatt,meg az xxl őszibarackfa miatt,és nem volt barackfa,kicserélték a nyereményt.
    De a sárkány meg lett,tegnap kelt ki a tojásból.
    Rendesen elpáholtam a muszklis macskáját,ami tetszett,mind a két farmomon kiváltottam!;)
    Az összes party pörgetést elpörgettem ami az eventek alatt összejött,és láss csodát:2 db xxl őszibarackfát is kipörgettem,a zenés virágokból csak a boldog liliom sikerült.
    A másik farmomon,Nekem is lett ninja méhem,piros csacsiól,sárga csacsikovács műhely.
    Na szélcsend Kati eszembe jutottál!
    Elmesélek nektek valamit,de ne nevessetek,mert én akkor nem nevettem,iszonyú mérges voltam a bénaságom miatt!
    Az egyik eventnél ami nem a mostani volt,kezdéskor learattam,szépen gyűltek a felröppenők,az egyik oldalon még a fák nem értek be,azokat még hagytam,a többi részen 1x1-en búzát ültettem.
    A másik oldalon elültettem a 2x5 db eventnövényt,2x2 -ön,minden jóval megszórva,előtte karácsonyi süti,fehér ártatlanság,répás-almás csatni bekajálva.
    Közben a másik oldalon beért a búza és a fák,gyorsan learattam,nini,egy fémhulladék is repült.xD
    Nagyon megörültem neki ,evvel meg lett az öt.
    Úgy jártam Katikám mint Te annak idején,mellé nyúltam és a sárga műhelyt építettem meg!:mad:
    Nem volt sima amire rátegyem,sok időbe telt mire meg lett.
    Evvel még nincs vége,később nagy dérrel-dúrral berohantam a farmra,learattam az eventnövénykéket,ugye lett 2x45 db,ezeket is elültettem két oldalra 2x2-es kockán,maradt 2 db,ezt pedig a harmadik oldalra ültettem,ahol előtte búzáztam.
    Nem töröltem ki az egészet,csak annyit,hogy a két nagy kocka kiférjen.
    A két nagy kockára elültettem kézzel a maradék eventnövényt,a többire meg búzát.
    Aztán géppel az egész oldalt megszórtam vízzel,trágyával,szuper trágyával,KK trágyával!!!!:mad:
    Csajok!Gyertek és koronázzatok meg,a bénák királylánya vagyok!!!!>:(
    Na itt gondoltam azt,hogy eléggé elfáradtam,elmegyek aludni,mielőtt még nagyobb galibát csinálok.
    Nekem az eventek sose unalmasak,valami bakit mindig sikerül elkövetnem.
    Mára ennyi voltam,megyek aludni,nyugodalmas jó éjszakát mindenkinek!:);)

12. Batkamanó

Batkamanó Fórumlakó

Sziasztok Lányok, verőfényesebbet Mindenkinek! :)

Még el sem kezdődött az igazi tél, de én már nagyon unom ezt a ronda szürkeséget. Az előbb azt hittem, kibukkan a felhők közül a napocska, de nem!! :( Bezáródott az a kis rés, amin kikukucsolt volna. Mélységesen megértem a medvéket-mormotákat, miért alusznak egész télen. 8)

Na de legyünk vidámak, ha már az idő nem az. :D
    Ancsám gondoskodott róla xD xD Reggel elolvastam, amit éjnek évadján írtál és meg ne haragudj, de hangosan rötyögtem!!
    Előszőr is, mivel annyira szeretnéd hoztam neked az áhított [​IMG]-t ;) Ezt találtam a legszebbnek, ami jól illik a "Farm Béna Királynője" címhez xD
    De nehogy azt hidd, hogy egyedül csak Téged illet ám meg ez a cím! Vagyunk itt jó páran, akik tisztességesen elbénáztunk már 1-2 event kezdést. Jómagam is megtettem ezt, nem is olyan régen, mert siettem, mert nem figyeltem, mert csak úgy csípőből-rutinból nyomkodtam az egeret! Mikor már meg volt a 90 db event növényem, a rendes szántót szépen tele pakoltam a nagy földekkel és ment bele az eventgaz majd a fele, megszórva mindennel, amivel kell! Mentem a szédültre és zutty, megnyomtam az ültetést. Igen ám, csak éppen még az 1x1-es földek voltak kint, mert előtte, az event növényhez hasonló idejű, mást érleltem ott, hogy kihasználjam az időt, a csatnit és a területet. Csak ültem és néztem a hatalmas területen azt a 48 pici kockát, az event növényekkel és a guta majd megütött. Annyira megzavart a saját hülyeségem, hogy amikor a megmaradt területre beültettem az időben hasonló növényt, szépen 1 kattintással, az egészet beszórtam minden földi jóval és ugye nem csak az event gazokat xD :mad: o_O :mad: Bevallom, nagyon csúnya szavakkal illettem magam, ahogy drága Tesóm (Marcsi) szokta mondani, egyáltalán nem ÚRINŐ stílusban!!! :p xD Ahogy magamat ismerem, nem ez volt az utolsó bénázásom, mert folyton sietek ;)

Katinak hoztam egy nagy piri pöttyöt, a fantasztikus teljesítményéért :D

Mára elég is belőlem, na meg várnak a teendőim. Puszi Mindenkinek, legyen szép napotok! :D :music:

13. ancika010199

ancika010199 Járnitanuló

Köszönöm Ritám,nagyon tetszik,most akkor fel is teszem a fejemre.
    Leülök a koronával a fejemen,talán addig nem csinálok semmi butaságot a farmon.

14. szélcsend

szélcsend Haladó

ziasztok!
    Rita! Köszönöm a piripötyit! Nagyon klassz!!!! A korona is nagyszerű! Szerintem többünknek van hasonló fejfedője.. hiszen a baki a játék része... Szokásom a csatni nélkül aratás, az 1x1-es kockába vetés és a fák Kacsázása...De ezek szerencsére nem végzetesek.
    AMíg drukkolunk a Toposoknak, addig is tudunk valamit a következő megmérettetésről? Hátha tudunk előre készülni valamit...

ancika010199 és Batkamanó kedveli ezt.
  15. Batkamanó

Batkamanó Fórumlakó

Sziasztok Lányok, lustizós szép estét Mindenkinek! :D

Hihihihi!! Ancsa ne csináld velem, már nem csak rötyögök, hanem egyenesen vihogok xD xD xD
    Vizuális alkat lévén, elképzeltelek ezzel a gyémántokkal díszített, csodaszép koronával a fejeden, ahogy ülsz a laptopid előtt és csak nézed a kukorica növését a farmon xD xD Sztem a párod és a 2 fiad, aligha állná meg röhögés nélkül!! Biztos megkérdeznék, hogy a Farmerámához most már ezt kell viselni??? xD xD

Nagyon szívesen gyártom Nektek a pöttyöket, csak hozzátok a jobbnál jobb szinlépéseket. ;) Még nem tudni semmit, bár aki rendszeresen jár Jónás portájára, biztos vannak már előre utaló hírek. A decemberi event naptár, még nincs kirakva. Nagyon remélem, hogy ezután az event után, kapunk egy kis szusszanásnyi időt, hogy összekaparjuk magunkat és a pajtánk maradványait:p Jól jönne pár csendes, pajtatöltögetős nap!
    Jó is, hogy említetted a csatnit, aratni megyek és asszem lejárt, el ne felejtsem megnézni. Különben holnap reggel megyek és elkérem Ancsától a koronát xD xD

Na, elég a vigyorgásból, indulás kapálgatni a vaksötétben. Mindenkinek [​IMG]

marcsi152, Barackvirág és szélcsend kedveli ezt.
  16. ancika010199

ancika010199 Járnitanuló

Sziasztok,szép napot mindenkinek!:)

Tegnap akartam írni,de a királylányoknak nehéz a dolga,irtóra elfáradt a nyakam a korona súlya alatt.:p
    Ritám! Engedelmeddel most már átengedem másnak a hordás jogát,látom sokan tarthatnak még igényt rá.xD
    Tegnap,mikor megláttam Ritám csillogó,villogó,gyönyörűséges koronáját,tényleg nevetésben törtem ki,:Dmert én is elképzeltem magam a koronával a fejemen.
    Ricsikém meg is kérdezte:-mit olvastál anya?
    Az történt,hogy az én kedves szomszikám meglepett egy koronával.;)
    Tegnap a másik farmom piacán,4,1 millióért volt kirakva egy gyémánthal,majd megszakadt a szívem,mert nem tudtam megvenni,ugyan is a mostani event,teljesen leamortizálta a csp készletemet.
    Hiába siettem,most hirtelen nem sikerült összegyűjtenem ennyi csp-ét.:oops:
    Egy fél óráig láttam kint,megvették,valaki nagyon jól járt vele.
    Én is várom már az adventi naptárt,tavaly is nagyon klassz ajándékok voltak.:)
    Tényleg,mi is lesz a következő event,valami Mikulásnapi?
    Na elmentem,befejezem a házimunkát,mert nemsokára mehetek dolgozni!:sleepy:

Sziasztok,legyetek jók ha tudtok,és gyertek lányok,fiúk írjatok!!!!!xDxD

marcsi152 és Batkamanó kedveli ezt.
  17. gyulaika

Sziasztok lányok! Szép estét!

Csak olvasó üzemmódban vagyok ma, jövök-megyek, intézkedem, a valóvilág egy kissé
    leköt mostanában.
    Utólag is köszönöm a szülinapi jókívánságokat, és a virágot is. Ritának minden meg van bocsájtva.;)
    Holnap sajnos nem leszek itt, a TOP hajrában.:(
    Klarisszától tudom, hogy egy másik EV is benne van a TOP-ban, Zsóka, *palm-grove* álnéven.;)

További szép estét, puszi mindenkinek.

18. Batkamanó

Batkamanó Fórumlakó

Sziasztok Lányok, kellemes napot Mindenkinek! :D

Szia Évi! :) Látom még itt vagy. Meg vagyok nyugodva, nagyon rossz érzés volt! :eek:
    Árgus szemekkel figyelem a TOP-ot, tényleg most van a hajrá! nagyon sajnálom, akik az aljáról egymás után esnek ki és oda a vagyonuk! :oops:
    Kéretik egy nagy nagy szorítás, egy újabb EV tagnak..... mit EV tag, Ő az egyik alapító tagja az topiknak. Évezredek óta Kedves Drága Szomszim, Mártianya!! :D :inlove: Nagyon jó helyen a 479. helyen van, Zsu is nagyon jól tartja magát, az 549. helyen! Rettenetesen izgulok értük, hogy sikerüljön, már nem sok idő van hátra!! ;) Biztos voltam benne, hogy nagyon sokan a végére tartogatják a hajrát.
    Sok sikert Lányok, mi drukkolunk!! :D

Megyek a dolgomra, de 2 óráig, a fél szemem a TOP listán van!!

------------------------------------------------

:D :D Óriási nagy gratula a lányoknak, valamint minden magyar játékosnak, akik beneveztek és sikerült bent is maradniuk! :D :D

------------------------------------------------
    Már megint önmagammal beszélgetek dél óta :( :oops:

Hoztam volna a friss híreket az akciókról, de annyi van, hogy megtelne vele egy oldal. Ezért inkább, csak az EVENT oldal linkjét hagyom itt. Aki tájékozódni akar, itt minden infót megtalál, az eseményekről!! ;)

https://board-hu.farmerama.com/index.php?forums/eventek.273/

Legyen szép napotok és most már estétek is!! :) Jó éjt Mindenkinek 8)

Utoljára szerkesztett: 28.11.14
    marcsi152, gyulaika és Barackvirág kedveli ezt.
  19. -))Szilvia-))

-))Szilvia-)) Aktív író

Szép napot mindenkinek!
    Jöttem én is egy beköszönésre.
    "Hála istennek" a héten megint nem volt időm jönni -úgy értem hogy volt munka és lehetett menni dolgozni.
    Sajnos nem tudni hogy meddig mert nagyon piszkálják a dohánytörvényeket ami ránk is hatással van!:oops:

Nagyon sok boldogságot és jó egészséget kívánok a kicsi Rékának és családjának!
    Utólag köszönteném a szülinaposokat és a Katalinokat is!
    Nagy gratula a TOP1000-ben induló szomszédaimnak is!
    Én az eventet megcsináltam-Ildi rábeszélt-ha már ott van akkor csináljuk!:p

Kicsi családom jól van,Larinám ma megy játszóházas szülinapi buliba így már nagyon izgatott.;)
    Egyébként meg erre is nagyon hideg van,ráadásul a munkahelyen sincs fűtés,13 fokban dolgozunk.
    Már nagyon be vagyunk öltözve de kesztyűben meg nem tudunk dolgozni!
    Remélem azért a főnök sem gondolja komolyan hogy egész télen nem fog fűteni!>:(
    Most ennyi lettem volna!

20. gyulaika

Sziasztok lányok, szép napot mindenkinek!
    Most is csak röviden vagyok, itt van az egyik unokám, épp alszik ebéd után,
    csendben pötyögtetek a gépen.
    Örülök, hogy a magyarok szép számmal benn maradtak a TOP-ban.:)
    Szilvi, nem irigyellek a hideg munkahelyed miatt, de talán nem szúrnak ki ennyire veletek.
    Rita, te csak nem beszélgess magadban, csak-csak idetévednek a többiek.
    Habár nincs valami nagy tolongás 2 napja.
    Legyetek jók, majd estefelé benézek.:)

Batkamanó, ancika010199 és marcsi152 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.