Eventvadászok társalgója

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: gyulaika, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. ancika010199

ancika010199 Járnitanuló

Szia kedves Ritám![​IMG]
    Gyönyörű a kis csajszi,nagyon büszke lehetsz rá.
    Köszönjük,hogy megosztottad ezt a képet,és az örömödet velünk,nagyon sok boldogságot és egészséget kívánok az egész családodnak!!

Jó éjszakát kívánok![​IMG]

Ria5805, Batkamanó és marcsi152 kedveli ezt.
  2. marcsi152

marcsi152 Fórum veteránja

Sziasztok!

Ritám! Itt is gratulálok a gyönyörű unokádhoz!:inlove: Bogi egy tündérke, igazi nőcis szájjal és nagy baba, nem csodálom, hogy császárral jött a világra!

Jóóóó egészséget kívánok!:inlove:

További szép napot!:inlove:

Batkamanó és ancika010199 kedveli ezt.
  3. gyulaika

gyulaika Fórum admirálisa

Sziasztok! Szép napot mindenkinek!

Tegye fel a kezét, aki örül a hónak.;) (én nem)

Rita, nagy gratula az új uncsinak, gyönyörű!! Egészséget, sok örömöt kívánok mindnyájatoknak.:)

Hogy sikerült a titokfa nálatok? Én 3-t vettem csak, sárgabarack xxl, kökény, bodza xxl lett.:p

További szép napot.

Batkamanó, ancika010199 és marcsi152 kedveli ezt.
  4. ancika010199

ancika010199 Járnitanuló

Nálunk Kecskeméten még nem esik,csak nagyon hideg van.

Batkamanó és marcsi152 kedveli ezt.
  5. ebencsi

ebencsi Haladó

Sziasztok Mindenki!

Kicsit eltűntem, mert sok tennivalóm volt, de igyekeztem azért az olvasással tartani a lépést Veletek. Valószínűleg ez így is marad, két munkahely mellet kevés időm van farmozni :(
    Azért az eventeket szorgosan csinálom, a szilveszteri kivétel lesz, mert hibiszkuszom még nincs és még három szintet kellene lépnem a kiváltásáig. Nem baj, majd megoldom valahogy.
    Ritának gratula a gyönyörű csemetéhez, és minden jót kívánok az egész családnak!
    Mindenkinek köszönöm a névnapi köszöntést is!

Batkamanó és marcsi152 kedveli ezt.
  6. LunaAllard

LunaAllard Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Nem tudjátok lesz a közeljövőben csere event? A titok fából sok pisztáciám és gránátalmám lett.:) Jó lenne tőlük megválni.

7. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Mint minden alkalommal, most is a Hivatalos közleményekből értesülhetünk róla. Kérlek, folyamatosan kísérd figyelemmel.

marcsi152 és PocsékFarmer kedveli ezt.
  8. marcsi152

marcsi152 Fórum veteránja

Sziasztok!

Azé írok, mert remélem Gabilány az " újabbakat " is idevárod, ebbe a kihalt topikba!:p
    Megfogadtam, pedig néhányx, hogy nem írok, mert senkitsenem szeretnék megsérteni, de az ünnepek táján, +iskola szünetekben a nagyik unokáznak, ami megbocsátható és igazolt távollétnek kell elfogadni!:inlove: Akár régi, akár új!:sleepy: Tetszikeltem a hsz-ed, de csak részben igaz, mert a folytonos múlt visszasírás, már uncsi! Nem tudom az okát és nem is firtatom, hogy mi történt a "régiekkel!8)

A zenéid nagyon jók, na látod ezért is írok, mert feldobott a szájber gyerek, az ABBA pedig NAGY KEDVENCEM!:inlove: Tudod zeneileg régi vagyok, mert a legkedvenceim Demjén Rózsi, Zorán, Katona Klári, Koncz Zsuzsa, Cipő,..... stb!:inlove::music:...+ amúgy is elég régi vagyok!:D;)
    Idézni zenéket nem tudok, mert még nem tanítottatok meg, pedig már ígéretet kaptam a továbbképzésre!:D....majd 1x!:inlove:

Ritám! Pihizz sokat, mert ha Bogi hazamegy, irgum-burgum lesz!:D;)...de lehet, hogy 1 hang sem lesz, mert 1 angyalka!:inlove:

BOLDOG ÚJ ÉVET MINDENKINEK!!!:inlove:.....ha esetleg nem jönnék addig!:p

Jó éjt mindenkinek!:inlove::inlove::inlove::inlove:

Utoljára szerkesztett: 30.12.14
    Batkamanó kedveli ezt.
  9. PocsékFarmer

PocsékFarmer Fórum nagymestere

Puszi, Marcsi! Nem kell tetszikelni sem! Kitörlöm, osztjónapot!
    Köszi Mindenkinek!!!! Voltam, cupppi!!!!! Névnapokat, szülinapokat majd priviben - már akinek van ugyebár.... Csóóóókolom!!!!!!!!!!!!!!!

szélcsend és gyulaika kedveli ezt.
  10. Csíkoscsili

Csíkoscsili Utánpótlás-írogató

SZiasztok!
    Rita! Hatalmas gratula az unokához! Gyönyörű!!!! Az egész családnak sok örömet és jó egészséget kívánok!
    A névnaposoknak utólag is boldogot! Sajna a karácsony zsúfoltabb lett, mint gondoltam és csak olvasásra és aratásra jutott az időből.
    De...nem ígérek semmit...
    Az event haladgat.. ha csinálom. A karácsonyiból a nagyon lett egy kakasom. Köszi BP!
    Készültök már a szilveszterre? Vagy itt rendezünk bulit?
    szélcsend a kicsiről

Batkamanó, PocsékFarmer és marcsi152 kedveli ezt.
  11. Barackvirág

Barackvirág Aktív író

Szép délutánt mindenkinek!
    Boldog Névnapot kívánok a Tamásoknak,Dávidoknak![​IMG]
    Ebencsi Évi!Így utólag Neked is,és a Viktóriáknak is Boldog Névnapot kívánok!
    Én is csinálgatom az eventet,a két nagy farmon.
    Mind a kettőn most váltottam ki a hibiszkuszt!
    Titokfát vettem többet is,sok xxl-es fa lett,főleg citrom (5 db),1 kökénybokrom lett, a másikon egy szamócafa lett,ezeknek örültem igazán.
    Japán naspolya és tamarinduszfa nuku,de hátha az eventes titokfákból az fejlődik ki:).
    Ha meg nem,akkor majd cserenapkor beszerzem.;)
    A szilvesztert itthon töltjük,mindjárt megyek a konyhába és befűszerezem a bőrös karajt.
    Franciasalátát készítek még,meg a kisebbik gyerekkel kókuszgolyót csinálunk.
    Anyukám tiramisuszeletet készített nekünk,Anyósom küldte a lencselevest,úgy,hogy éhen már nem halunk.
    Ritám!Lányodék hazajöhetnek szilveszterre?
    Kedves Gabilány!Sajnos a régiek már nem jönnek,én is sokat gondolok rájuk,de azért mi itt vagyunk,és nagyon szeretünk Téged,és nagyon hiányoznál ha már te sem írnál!:inlove:
    Ha nem jönnék,akkor Mindenkinek B.U.É.K.!!!!!![​IMG]

szélcsend, gyulaika, marcsi152 és 4 más kedveli ezt.
  12. Batkamanó

Batkamanó Fórumlakó

Szép jó éjszakát Mindenkinek ;) :D

Sajnos most értem csak ide, pedig jönni akartam délután, de a kis drága uncsim átírt mindent! :inlove:
    Előszőr is, nagyon szépen köszönöm a kedves soraitokat, a sok gratulációt, amit folyamatosan továbbítok a szülőknek és persze Bogi babának is! ;) Ő ugyan még ebből semmit nem ért, mert éli a 3 napos babák gondtalan életét: eszik-alszik, aztán megint eszik és megint alszik xD
    Ma ( kedden) jöttek haza a kórházból, mivel sem a mamával, sem a babával nem volt semmi gond. Manapság nem sokat cicóznak a hazaengedéssel. Gondolták, hogy mivel Bogi ( 7 év elteltével) a 2. gyermeke anyájának, óóóóóriási gyakorlata van, mehetnek haza! ;)
    Persze boldogan jöttek, mert mi tagadás, mindenhol jó, de a legjobb itthon. :) Szédületesek a mai kórházi gyakorlatok az ujszülöttek terén. Külön főorvosi engedéllyel kapnak a babák tápszert. Én megértem, hogy a szoptatást eröltetik, de akinek még nincs, az mivel etesse a gyermekét? Kaptak cukros vizet xD komolyan mondom eldobtam az agyam!! Aki meg olyan szerencsés volt, hogy rengeteg volt neki, a felesleget kiöntötte a lefolyóba, mert nem adhatta le a csecsemő szobába. :( :mad:

No mindegy, Bogi szépen eszik, egyenlőre még több a tápszer, mint az anyatej, de sajnos a császárosoknál ez már megszokott. De remélem idővel beindul minden és marad az anyatej.
    Sajnos még nem igazán tudok babázni, pedig égek a vágytól és elég nehéz magam visszafogni, de sajnos elkapott a hülye takonykór és a köhögés. Ezért csak szájmaszkban szemlélem a leányzót :oops: De jajj lesz neki, ha kilábalok a kórságból!! xD

Más: én is vettem fákat, volt ahova csak pár db-ot, a nagyokra többet. Lett jó sok új XXL-es és lett pár vadi új is. Persze nem mind egyszerre és nem minden farmomon. Úgy szépen elszórva.
    Az eventet csinálom, szeretem a 8 órás gazokat, most a sok más tennivaló közepette, nagyon kényelmes! ;)

Nálunk az idei szilveszter kifejezetten csendes, kényelmes és békés lesz. Nagylányomék hazajöttek az ünnepekre, majd ők buliznak helyettünk is. Én tuti pihenni fogok. Persze nem fogunk éhen halni, a kötelező étkek meg lesznek, de nem óhajtom a Karácsonyt űberelni! :p

Elköszönök Drágáim az idei évre! Jövőre, Veletek, ugyanitt :inlove: :D ;)

Kívánok Mindenkinek: topiklakóknak-látogatóknak és a Modijainknak, eredményekben gazdag, Békés Boldog Új évet!

Ui!!! Nem nézünk visszafelé, értelmetlen!! Mindig csak előre! Higgyetek nekem, öreg rókának!! :music: ;)

Utoljára szerkesztett: 31.12.14
    kekmaci75, katimami51, szélcsend és 3 más kedveli ezt.
  13. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Sikerekben gazdag Boldog Új Évet kívánok minden kedves topic lakónak !

14. Banya-Tanya666

Banya-Tanya666 Törzsjátékos

Boldog Új évet Kívánok minden kedves, drága EV társamnak, moderátornak!

Itt szereztem barátokat, itt tanultam meg igazán játszani.
    Köszönöm a sok jó tanácsot.
    És a rengeteg nevetést....
    Kár, hogy ez már csak a múlté...

Utoljára szerkesztett: 31.12.14
    Ria5805, kekmaci75, PocsékFarmer és 4 más kedveli ezt.
  15. gyulaika

gyulaika Fórum admirálisa

Nagyon boldog, örömökben gazdag új évet kívánok mindenkinek.:)

Gabilány, remélem, nem komoly, amit írtál, te közénk tartozol. Ha valaki bántott,
    annak meghúzom a fülét.;)

Ria5805, kekmaci75, PocsékFarmer és 2 más kedveli ezt.
  16. Borzas.Kata

Borzas.Kata Fórum hercege

Kedves Eventvadászok!
    Békés új évet kívánok nektek. Derűt, nyugalmat , egészséget, anyagi biztonságot, és gyarapodást lélekben, szeretetben. Régi vagyok, magamon kívül. :)

Ria5805, kekmaci75, PocsékFarmer és 4 más kedveli ezt.
  17. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Sziasztok!

Adjon Isten minden jót,

Vegye el mind a nem jót!

Mitől félünk mentsen meg,

Amit várunk legyen meg

Ez ÚJ ESZTENDŐBEN!

18. szélcsend

szélcsend Haladó

Drágáim!
    Mindenki tegye le a kapát, kaszát,
    S fogja meg a telt poharát
    Koccintsunk egy újabb évre.
    Legyen mindig turbó, kacsa,
    japán akác és szamóca
    farkas, kakas és zöld béka
    s ha rí is a szánk néha
    együtt vagyunk és nevetünk
    jövőre is mind itt leszünk!
    BÚÉK!!!!!

19. Sőrés_Róza_[Rózsika]

Sőrés_Róza_[Rózsika] Fórumfelvigyázó

Boldog Új Évet kívánok mindenkinek!

20. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Egészségben, békességben, boldogságban és szeretetben bővelkedő
    2015-ös évet kívánok Mindnyájatoknak!

ancika010199, kekmaci75, gyulaika és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.