Eventvadászok társalgója

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: gyulaika, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. gyulaika

gyulaika Fórum admirálisa

Tavaszi koszorú, sárkány, varjúfa. Más hirtelen nem jut eszembe.

2. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Kérlek, az alábbi linket megnyitva tájékozódj: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/bónuszlexikon.2179/

3. ebencsi

ebencsi Haladó

Majdnem beleszaladtam a lelkes aratásba... még jó, hogy előtte megnéztem a híreket. Most egy napig nem farmozok :( Azért jó ez az eltolás, mert persze 4-ig dolgozok így nem három órát veszítek az eventből, hanem hatot. :(

4. gyulaika

Én is majdnem, szerencsére, előbb a hivatalost olvastam.
    Bosszantó, de ez van. Nem ez az első eset, hogy egy event hiba nélkül legyen.:sleepy:

5. ebencsi

ebencsi Haladó

És már megint a kapkodás! A munkahelyemen ebédidőben gondoltam gyorsan learatok, lezártam a gesztenyés ágat, megettem a tp növelőket, és elkezdtem aratni. Két terület learatása után jutott eszembe, hogy az órát nem indítottam el... :mad: Még az a szerencse, hogy a mamutok nem ott voltak. Mindegy, megy amennyi megy.

Ria5805 kedveli ezt.
  6. MeeYow

MeeYow Járnitanuló

Sziasztok, szép napot és melegebbet!

Lenne egy kérdésem: Nem tudom megcsinálni a 3-as feladatot, de kíváncsi vagyok a működési elvére. Tehát, hogy is tudok majd tovább menni? Elindítom a feladatot és bedobok pár tp.-t után lapozni tudok majd? Vagy, hogy? Még nem történt olyan, hogy nem tudtam ilyesmit időre megcsinálni, de a kicsimen nem is fontos.

Köszike

XoXo

7. gyulaika

Szia Móni! És mindenkinek szép estét.

Ha nem tudod teljesíteni a 60 ezret, akkor ha 6000 TP összejön, akkor résznyereményt kapsz, de tovább menni a kövi feladatra csak a 24 óra letelte után tudsz.

8. MeeYow

MeeYow Járnitanuló

Hali!

Értem, köszönöm. Akkor elindítom, hogy leteljen az idő.

9. ebencsi

ebencsi Haladó

Kész vagyok, minden megvan

10. gyulaika

Szia! Látod, az első kapkodás után is sikerült.:)
    Én is kész vagyok már 2 napja. Jöhet a következő!xDxD

11. szélcsend

szélcsend Haladó

Sziasztok!
    Egy kicsit eltűntem, de csak a fórumról. Az eventet befejeztem és várom a következőt. A titok bejött.. a nagyon kettőt vettem és az egyik FARKAS lett... Tudunk már valamit a következő evnetről?
    Jó éjt! Igyekszem gyakrabban jönni!!!!!

12. gyulaika

Sziasztok!

Hát, ez lehangoló, egy hete nem járt erre senki???

Na, mindegy, azért elmondom, hogy az eventtel már kész vagyok, és elégedett.
    Ha mindegyik ilyen lenne, azt hiszem, sokkal szívesebben játszanánk, és legalább sikerélményünk lenne.
    A BP-nek ez nem lenne gond, csak egy kicsit a játékosok kedvében kéne járni.

Csak ennyi.8)

szélcsend és bonita333 kedveli ezt.
  13. bonita333

bonita333 Rutinos

Én benéztem :) :) :)
    Sajna eltörött a laptopom - de legalább felfogta helyettem az esést - és nem nagyon tudom használni! Nekem is nagyon tetszett ez az event, nagyon élveztem :) Bár, mint bármelyik eventnél, most is meggyűlt a bajom a felröpivel, de készen vagyok és nagyon élveztem :)

szélcsend és gyulaika kedveli ezt.
  14. ebencsi

ebencsi Haladó

Egyetértek, jó kis event volt, bár én még gyűjtöm az elemeket, de reggelre az is meglesz. A fák nagyon szépek lettek, XXL bodza, őszi, datolya és két ujjas juhar is. Az ólakat majd jövő héten rakom ki.

15. szami2002

szami2002 Utánpótlás-írogató

Kész vagyok kipakoltam ólak közül lett egy sün, (igaz már volt) a tőbbi pl sárga birkaól, hát kuka. a fákból lett egy naspolya és egy szamócafám a többi is jók, tán2 ami teljesen felesleges. alapjában az bosszantott hogy mindig lápi pócot kért, természetesen abból volt legkevesebb))) de megoldottam))

16. edit5511

edit5511 Fórum veteránja

Sziasztok. Valaki meg tudná nekem mondsni a februári event előzetest?

17. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

18. ebencsi

ebencsi Haladó

Én is elkészültem. Az ólakat majd most rakom ki, és keverem a szupertápot folyamatosan. Közben elkapott a járvány engem is, szerdáig itthon leszek, még jó, hogy belelóg a tenyésztés egy kicsit :)

bonita333 és szélcsend kedveli ezt.
  19. leninke1983

leninke1983 Utánpótlás-írogató

szép napot mindenkinek!

bonita333 kedveli ezt.
  20. gyulaika

Sziasztok! Szép napot mindenkinek!:)
    Azért idetéved olyan játékos is, aki még soha nem volt itt, remélem, nem csak egy bejegyzés
    erejéig.;)

Évi, gyógyulj meg hamar, nálunk még elkerült mindenkit a járvány. (kopp-kopp)
    A februári kalendárium is elég jól hangzik, remélem, az eventek ugyanilyen jók lesznek,
    mint a szülinapi.:p
    További szép napot mindenkinek. [​IMG]

olga6270 és szélcsend kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.