Eventvadászok társalgója

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: gyulaika, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. szélcsend

szélcsend Haladó

Sziasztok!
    Remélem nem virágkutyám ijesztette el az írószereteket. Tényleg jó kis event volt.. bár a felröpik majdnem megtréfáltak.. be is kellett vetnem a felhősoros, szupitrágyás nemesített rózsát, kellett vagy két kör.. de meglett a kicsin is. Az ajándékok nagyon jók. A kicsin és a nagyon lett kökényem!!! Meg valamelyiken lett farkas és galamb is.. de akadt xl-es alma is... de sebaj, majd meggőzöli a mozdony..,ha jön... Évi! A bacikat kergesd el, de ne felém.. én még tartom magam, de a párom már kidőlt.. Na megnézem mi a helyzet.. mi lesz februárban...

2. bonita333

bonita333 Rutinos

Jobbulást :) :)

gyulaika kedveli ezt.
  3. Borzas.Kata

Borzas.Kata Fórum hercege

Üdvözletem
    Kedves moderátor szeretnék az ötlet topikba írni, de nem találom. Kérlek segíts. Köszönöm.

4. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Borzas.Kata kedveli ezt.
  5. Borzas.Kata

Borzas.Kata Fórum hercege

6. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

A legelső topik csak ismertető, ezért van zárva. Alatta van 4 nyitott hely ahova írhatsz.

7. Bandi66

Bandi66 Fórum mestere

Sziasztok Vadászok! :)
    Magas szintű "Boldog bébikben" és eredményes "Szendergésben" gazdag visszalévő órákat Mindenkinek!

Valószínűleg sokan nem ismertek, mivel a régi fórum idején is keveset írtam Hozzátok, viszont annál többet olvastalak Benneteket!
    A topikok közül a régi törzshelyem után, ez volt a legszimpatikusabb.

Képzeljétek! Legnagyobb meglepetésemre, sikerült befejeznem a Szendergős eventet. Általában nem szokott ez a művelet sikerülni nekem, de a mai napon megtört a jég. ;)

A két [​IMG] -tól kezdve, minden féle egyéb jutalmakat is sikerült begyűjtenem. :)

Nálatok mi újság ezen a téren?

Szép hétvégét (ami még hátra van belőle) és VUK!

8. gyulaika

gyulaika Fórum admirálisa

Szia!
    Végre betévedt ide valaki, régóta senki sincs itt, sajnálatos módon.
    Én már rég befejeztem a Szendergőt, ami egy EV-nak kötelező.;)
    A tenyésztés nem az én műfajom sajnos, ahogy eddig , most sem hozott egy kis pluszt. Olyan, mintha nem is lett volna Boom.:sleepy:
    További szép estét neked és a többieknek, akik csak olvasni jönnek ide.

Ria5805 és kekmaci75 kedveli ezt.
  9. Bandi66

Bandi66 Fórum mestere

A találkozás örömére Neked és természetesen a többieknek is jó szívvel ajánlom figyelmébe ezt a kedves, megható történetet, elalvás előtt. :)

"Az utolsó út

Taxis vagyok. Egyik éjjel megérkeztem a megadott címre és dudáltam. Néhány perc várakozás után megint megnyomtam a dudát. Ez volt aznapra az utolsó fuvarom, úgyhogy már azon voltam, hogy inkább hazaindulok. De aztán mégis kiszálltam, elsétáltam az ajtóig és becsöngettem.

- Egy pillanat! – válaszolt egy törékeny, idős hang odabentről. Kisvártatva kinyílt az ajtó. Kilencvenéves-forma, aprócska asszony állt előttem. Kartonruhát viselt és kis kalapot. Úgy nézett ki, mintha egy régi, fekete-fehér filmből lépett volna ki. Mellette egy kis bőrönd pihent. Körülnéztem. A bútorokat fehér lepedőkkel terítették le. A sarokban egy kartondoboz árválkodott, mindenfélével teletömve.

-Kivinné a bőröndömet a kocsihoz? Szeretnék néhány percre egyedül maradni. Aztán, ha Ön is úgy gondolja, visszajöhetne értem, hogy lekísérjen az autójáig. Nem vagyok valami jó erőben.

Miután beraktam a bőröndöt a csomagtartóba és visszaértem, belém karolt. Lassan, nagyon lassan odasétáltunk a taximhoz. Közben végig a kedvességemért hálálkodott.
    - Semmiség – feleltem. Minden utasommal úgy bánok, ahogyan mástól is elvárnám, hogy az édesanyámmal bánjon.
    - Milyen jó fiú maga! – mondta, ahogy beült a hátsó ülésre. Odaadta a címet, aztán megkérdezte: Mehetnénk esetleg a belvároson keresztül?
    - Nem az a legrövidebb út – vágtam rá gyorsan.
    - Ó, azt egyáltalán nem bánom – mondta. - Egy hospice-házba tartok.
    Belenéztem a visszapillantó tükörbe. A szemeiben könnycseppek csillogtak.
    - Nincs már családom. Mindenki meghalt. - Nagyon csendesen beszélt. - A doktor úr szerint nekem sincs túl sok hátra.
    Csendben a műszerfalhoz nyúltam és kikapcsoltam az órát.
    - Mit szeretne, merre menjünk?
    A következő két órában bebarangoltuk a várost.
    Megmutatta nekem azt az épületet, ahol réges-régen liftes kisasszonyként dolgozott. Aztán elmentünk abba a városrészbe, ahová új házasként a férjével költöztek. Egy picit megálltunk egy bútorraktár előtt. Azt mondta, lány korában az még bálterem volt, és a többiekkel odajártak táncolni.
    Néha megkért, hogy álljak meg egy-egy sarkon vagy egy épület előtt. Nem mondott semmit, csak maga elé révedt.
    Ahogy a hajnal első sugarai megjelentek a horizonton, azt monda:
    -Most már mehetünk. Elfáradtam.
    Szótlanul haladtunk a megadott címig.
    Két alkalmazott jelent meg, ahogy megérkeztünk az ajtó elé. Profi udvariassággal segítették. Kinyitottam a csomagtartót, és elvittem a bőröndöt az ajtóig. Az utasomat már beültették egy kerekesszékbe.
    - Mennyivel tartozom? – kérdezte és benyúlt a retiküljébe a pénztárcájáért.
    - Semmivel – feleltem.
    - Magának is meg kell élnie valamiből – mondta.
    - Vannak más utasaim is – szereltem le.
    Aztán, egy hirtelen ötlettől vezérelve lehajoltam és megöleltem. Meglepő erővel szorított magához.
    - Nagy örömöt okozott egy kis öregasszonynak – mondta végül. -Köszönöm.
    Megszorítottam mindkét kezét és visszasétáltam a kocsihoz. Hallottam, ahogy mögöttem becsukódik a ház ajtaja.
    Egy életre zárták rá az ajtót.
    Aznap csak vezettem, céltalanul.
    Nem vittem utasokat. Nem volt kedvem beszélgetni.
    Egyre csak az járt az eszemben, mi lett volna, ha az asszony egy dühös sofőrt fog ki? Vagy valakit, aki türelmetlen? Vagy mi lett volna, ha én magam vagyok türelmetlen és elhajtok kopogás nélkül?

Lassan megértettem, hogy egész életemben nem tettem még fontosabb dolgot, mint előző éjszaka.

Egész életünkben a nagy dolgokra várunk.

És a nagy dolgok néha meglepő álruhában érkeznek: úgy vannak csomagolva, hogy aki nem figyel, az észre sem veszi, mennyire fontos lehetőséget mulasztott el..."

Jó éjszakát Mindenkinek!

Ria5805, BALIKA00, apcimama és 14 más kedveli ezt.
  10. gyulaika

Köszi a kis történetet, van benne sok-sok igazság.8)
    Jó éjt mindenkinek, szép álmokat.

Ria5805, Barackvirág és _Cygnus_ kedveli ezt.
  11. yellowfire

yellowfire Aktív író

köszi a történetet megható és nagyon szomorú vagyok tudjátok én is rossz indúlatus vagyok ha ez nem volna elég aférjem is engem 3 hó 19- én mütöttek most lesz 5 éve a férjemet 2 évvel későőbb mit mondjak nagyon kemény az életünk sziasztok

12. Bandi66

Bandi66 Fórum mestere

Szép estét minden Vadász és nem vadász Játszótársamnak! :)

Hoztam nektek egy kedves apróságot. Nemrégen született, valahol a nagyvilágban....ez az aranyos kis

Maci

Kedves Yellowfire!

Igazán együtt érzek Veled/Veletek abban amit átéltetek eddigi életetek során, de hidd el minden rossz dolognak vége szakad egyszer! Kívánom, hogy Nálatok mielőbb így legyen!!!

Ha még visszatérsz egyszer ide, talán segítenek másképp látni az életed, ezek a gondolatok.

Jó pihenést Mindenkinek!
    VUK!

Utoljára szerkesztett: 9.2.15
  13. szélcsend

szélcsend Haladó

Sziasztok!
    Köszönöm a történetet. Bár az én életem még nem tart ott, de át tudom érezni a magányt. Ez a közösség is magányűző.. volt és lesz is....
    Az eventet és a vírusokat is legyőztem.. eventből várom a következőt!

Barackvirág, encibaba52 és kekmaci75 kedveli ezt.
  14. Bandi66

Bandi66 Fórum mestere

Szép kedd estét kívánok kedves Szélcsend és persze minden erre járó Eventesenek! :)

Igazán nincs mit. Magam is nagyon szívesen olvasok ilyen és ehhez hasonló történeteket. Inkább ezek a felemelő érzések gazdagítsák a lelkem, mint a sok NEGATÍV hír és film a rádióban illetve a TV-ben.
    Nekünk is csak azért van TV csatornákra előfizetésünk, hogy a szebbnél szebb ismeretterjesztő és természetfilmeket meg tudjuk nézni alkalmanként. A más jellegűek mind értéktelenek a számunkra.

Gratulálok a sikeres eventhez és ahhoz is, hogy erős volt az immunrendszered és nem lettél beteg!
    Mert, ha jól sejtem erről van szó. Ugye?

A következő eventre dettó én is nagyon várok már! :)
    Annyira jó lenne, ha olyan feladatsorokat kapnánk végre, melyek elvégzéséért [​IMG] -t és/vagy [​IMG] -t is kapnánk!!!!
    Minnél többet végeznénk el, annál többet kapnánk, ezekből az értékes és nagyon ritka virtuális fizetőeszközökből.

Utoljára szerkesztett: 10.2.15
    bátorka, Barackvirág, kekmaci75 és 2 más kedveli ezt.
  15. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Kérlek fogalmazz meg egy ötletet, javaslatot az általad említett nyeremények megszerzésével kapcsolatban az ötletes topicban: https://board-hu.farmerama.com/index.php?forums/továbbfejlesztési-és-egyéb-ötletek.290/

kekmaci75 kedveli ezt.
  16. gyulaika

Sziasztok! Szép napot mindenkinek!

Remélem, nem arattatok még, tartogatjátok délutánra.
    Nekem tetszik az event, remélem hiba nélkül lezajlik.:)

Barackvirág kedveli ezt.
  17. ebencsi

ebencsi Haladó

Sziasztok!
    Bandi, ez nagyon szép és tanulságos történet volt. Én nem vagyok "elvakult" hívő, de vallásosnak tartom magamat. Sokáig nem jártam templomban, de ősszel lányom - magától - úgy döntött, szeretne elsőáldozni. Azóta minden vasárnap templomba megyünk, és azt vettem észre, hogy sokkal nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb vagyok. Én sem gondoltam volna, de a hit nagyon sokat jelent!

Evenetről: szépen haladok, még az utolsó lufis rész van hátra, keverem a 25 nyilat, és estére kész is leszünk. Eddig az üres időkben állatoztam, de most már nagyjából feltöltve a készlet, így a gazda sorsát fogom folytatni.

Bandi, nagyon jó kívánság volt ez az aranybanán, borzasztó lassan gyűlik, és már mindenhez olyan sok kell... Kívánj még ilyeneket! :)

Barackvirág és gyulaika kedveli ezt.
  18. gyulaika

Sziasztok! Szép estét mindenkinek, vagy inkább annak aki erre téved.

Ahogy látom, mindenki szétszéledt, a madár sem jár erre.:sleepy:

Én is megyek, nincs kivel beszélgetni.:oops:

19. ebencsi

ebencsi Haladó

Már csak mi, Évik maradtunk...

gyulaika kedveli ezt.
  20. gyulaika

Hát, ez szomorú, remélem, csak átmeneti........8)8)

Ria5805 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.