Eventvadászok társalgója

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: gyulaika, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Szia itt is!:D
    Még az áram is megszakadt, ha más topicba akarok írni.xD
    Bennem él még egy olyan emlék, amikor 3 nap után a Dumaládában felszólítottak bennünket, hogy húzzunk el mint a vadlibák.:D De próbáljunk meg életet lehelni ebbe a topicba is...csak Jónás nélkül ez nem lesz ugyanaz, olyan érzésem van, mintha cserben hagynánk.:(
    Egy kis olvasási gyakorlat:
    Teszt: melyik agyféltekédet használod? Érzelmi vagy racionális alapon működsz?
    Egy könnyű tesztel kiderítheted, hogy melyik agyféltekédet használod. Nem kell mást tenned, csak olvasd el a képen látható szöveget.

http://www.szeretlekmagyarorszag.hu/wp-content/uploads/2015/03/asp_620_olvas.jpg

Sikerült elsőre elolvasni? Akkor te jobb agyféltekés vagy!

Mit jelent, hogy jobb agyféltekés vagy?

A mai korban már ritka tulajdonság, hogy aktívan használod a jobb agyféltekédet is. Annál inkább előtérbe került a bal agyfélteke.

Jobb agyféltekéhez tartozik:
    művészet, alkotás, érzelmi alapon működő dolgok, térlátás, fantázia, humorérzék, beszédkészség.

Bal agyféltekéhez tartozik:
    logika, elemzés, számítások, matematika, reális dolgok, beszéd, írás, időérzék, tudatosság.

Az ideális az lenne, ha a két oldal egyensúlyban lenne.

................

A megengedett képméret itt sem más: 550x300 képpont, ezért a túlméretes kép linkre cserélve. /-East17-/

LBetti, mamszi5107, PocsékFarmer és 9 más kedveli ezt.
  2. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia. De ugye azt hogy ki mivel készül egy eventre meg mit ültet előre azt meg szabad itt beszélni? Mert én régen olvastam ezt a topicot elég sokáig és innen kaptam az ötleteket.

3. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Az régen is megengedett volt, arra jött létre a topik, de ahogy írtam: mindenek van már helye a fórumon és ez maradjon is így.

iboly54 kedveli ezt.
  4. kukori80

Rendben. Nem rendetlenkedni jöttünk ide hanem az eventeket kibeszélni.
    Szia Nóci. Nekem nem sikerült csak félig elolvasni, ajjjajj, butulok xD

LBetti, Csöpi02, Ria5805 és 4 más kedveli ezt.
  5. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Nocy! Ez nekem nem jött be elsőre:) de másodikra hibátlanúlxD

Nem nagyon jönnek a beszélgető partnerek:( Azért a mi kis törzshelyünk...

vje0315 és kukori80 kedveli ezt.
  6. kukori80

Én meg nem tudtam elolvasni csak a felét, a számokat nem tudtam mindig beazonosítani, öregszem, pffff....
    Remélem akkor képben vagyok. Csütörtökön lesz a húsvéti event, addig nem lesz semmi ugye?

vje0315 és iboly54 kedveli ezt.
  7. iboly54

kb a szemem is kiguvadt mire a végére értem, pedig raktam szemcsit isxD

Húúúú, lehet hogy itt nem kedvelnek....a hsz-t sem sikerült elküldeni

Marika312 és vje0315 kedveli ezt.
  8. Marika312

Marika312 Fórum császára

Sziasztok, szép estét ! itt vagyok, én a másik event-ben kerestelek, vártalak benneteket, de "aki keres, talál". Megvagytok.

LBetti, iboly54 és vje0315 kedveli ezt.
  9. -vadocka70-

-vadocka70- Fórum parancsnoka

köszi Nóci , az egész család olvas :)

kekmaci75, PocsékFarmer, _Cygnus_ és 4 más kedveli ezt.
  10. vje0315

vje0315 Fórum nagymestere

Sziasztok!
    Nóci olvasási gyakorlatát nagyon érdekesnek találtam, nekem sikerült elsőre elolvasni, pedig eddig minden teszt azt mutatta, hogy bal agyféltekés vagyok.
    :music:

Marika312, _Cygnus_ és iboly54 kedveli ezt.
  11. kukori80

Azért mert utólag raktam be a mondatot hogy csütörtökig nem lesz akkor semmi event csak a húsvéti?
    Gratulálok!! Én nem tudtam sehova besorolni magamat xD Biztos univerzális vagyok

LBetti, Marika312, vje0315 és még 1 ember kedveli ezt.
  12. ricsikata

ricsikata Aktív író

Sziasztok!
    Félig-meddig sikerült elolvasni, de nem mondanám teljes sikernek!:-D
    Inkább kisilabizáltam!
    További szép napot nektek!

_Cygnus_, Ria5805, Marika312 és 2 más kedveli ezt.
  13. kukori80

Szia MArika:) Szerintem csütörtökön, legalábbis az rémlik

iboly54 és Marika312 kedveli ezt.
  14. Khirra

Khirra Kivételes tehetség

Sziasztok,én is itt vagyok mint törzs olvasó,szerencsére event kész,most épp készűlődök a kövire,tehát figyelek,mehet a beszélgetés:)

LBetti, Ria5805, kukori80 és még 1 ember kedveli ezt.
  15. iboly54

Jaj....én örülök neki, kicsit kell pajtatöltögetés....piacozás stb. Pihizzél szépenxD

Gyors fürdés-hajmosás és jövök vissza. Remélem addigra beindul a csevegés;)

16. kukori80

Én nem szoktam ólakat kirakni, de most rákényszerültem. 1 területen csak a kakukk-kaméleon-kivi-farkas-kakasólak vannak kint és azok terményesei. Már annyi mindent kérnek hogy kénytelen voltam kirakni

iboly54 és Csöpi02 kedveli ezt.
  17. -vadocka70-

-vadocka70- Fórum parancsnoka

Hozzád hasonlóan én sem szoktam ólakat kitenni , most meg alig ismertem meg őket , rácsodálkoztam , hogy jéééé ez nem is tehén hanem kacsa :))de most legalább szellőztetve vannak és gyönyörködöm a grafikájukban , mert annyira szépek .De azt gondolom ,pár napnál tovább nem bírom és visszapakolok mindent .

Ezért jó a farm , mert mindenki úgy rendezgeti ahogyan szereti . A batátnőm farmja gyönyörű , mert képes 1 órát elpiszmogni azzal , hogy a sima csirkeólat körbeteszi almafával és ültet mellé salátát és kispadot , mert állítólag a gazda szeme hizlalja a termést és tudjon hova ülni :))

18. kukori80

Nálam nincsen piszmogás meg szépség. Ha meglátnád hogy néz ki a farm, elájulnál xD Csak hasznos dolgokat rakok ki és azt mindig váltogatom

iboly54 és Csöpi02 kedveli ezt.
  19. Csöpi02

Csöpi02 Kivételes tehetség

Akkor Te olyan vagy, mint én.... na most öreg"szem", vagy jól működik mindkét féltekém, nem tudom eldönteni :D
    Én is az egyiket beólaztam a földeken, majdnem azokkal mint TE :p, lehet hogy TE vagy a növérkém:inlove:;)xD

Utoljára szerkesztett: 30.3.15
    iboly54, -vadocka70- és kukori80 kedveli ezt.
  20. kukori80

Most nekiveselkedek ennek a tesztnek mégegyszer, hátha javultam xD

Khirra, _Cygnus_ és iboly54 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.