Eventvadászok társalgója

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: gyulaika, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -vadocka70-

-vadocka70- Fórum parancsnoka

messziről nézd és úgy , mintha álmodoznál , akkor menni fog :)

Borzas.Kata és kukori80 kedveli ezt.
  2. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

xDxDxD Most csaltam, mert már tudtam pár számot előre, úgyhogy megint megbuktam mert a többit nem ismertem fel xD

3. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Noci első ránézésre ez meg mi, majd igaz nem gyorsan lassan ment az olvasás másodszorra folyékonyan ment.
    L31RJ4M N3K3D 15

Utoljára szerkesztett: 30.3.15
    mamszi5107, Marika312, _Cygnus_ és 3 más kedveli ezt.
  4. kukori80

xDxDxDxD na csak azt ne mondd hogy Te jobban el tudtad olvasni mint én xD

5. -vadocka70-

-vadocka70- Fórum parancsnoka

Én nem is néztem a számokat , azt nem tudtam , hogy kell , csak olvastam ,

akkor rosszúl csináltam ? Lehet teljesen mást értelmeztem ki , mint kellett volna

mamszi5107, kukori80 és Csöpi02 kedveli ezt.
  6. kukori80

be kell helyettesíteni a számokat betűkre. Én is csak ennyit vettem észre. Te jól csináltad mert rögtön kapcsolt az agyad. :)

mamszi5107 és Csöpi02 kedveli ezt.
  7. Borzas.Kata

Borzas.Kata Fórum hercege

KOP-KOP

Én is jöhetek?

mamszi5107, -vadocka70- és kukori80 kedveli ezt.
  8. kukori80

xDxD Szia:) Gyere csak. Várjuk a húsvéti eventet meg találgatjuk hogy a titokfás gazdaköribe mi kellhet.

mamszi5107 kedveli ezt.
  9. Borzas.Kata

Ajjaj
    Titokfás? Hisz még a másik sincs kész. még hiányzik a két új fából 150. Mindenesetre a nosztalgiával gondolok a 20 csp-s fatermésekre. :D

Egy kis olvasási gyakorlat:
    Teszt: melyik agyféltekédet használod? Érzelmi vagy racionális alapon működsz?
    Egy könnyű tesztel kiderítheted, hogy melyik agyféltekédet használod. Nem kell mást tenned, csak olvasd el a képen látható szöveget.

http://www.szeretlekmagyarorszag.hu/wp-content/uploads/2015/03/asp_620_olvas.jpg

Kapásból elolvastam. jajjdekisokosvagyok :D

mamszi5107, Csöpi02, Marika312 és 3 más kedveli ezt.
  10. kukori80

igen titokfás lesz. meg jön hozzá 1-1 új is, egy a bahára egy meg a farmra. Nekem is gondom van a karácsonyfagömbbel, mert elcseréltem a fákat cserekor, most csak 3 db van és abból biztos hogy fognak kérni.:p A piacon meg már elég drága ahogy kijött a hír.
    Gratulálok, akkor Neked nem adom kölcsön a Nasas szemüvegemet xD

Csöpi02, iboly54 és -vadocka70- kedveli ezt.
  11. Borzas.Kata

Új fák megint? Ez a varun gyerek kiénekli a sajtot a pénztárcánkból. :D

Ria5805, Csöpi02, iboly54 és még 1 ember kedveli ezt.
  12. kukori80

Igen xD Én már új másodállást keresek hogy ki tudjam fizetni xD Na de még jönnek majd az új fizetős felhők is xD

Khirra, Csöpi02 és iboly54 kedveli ezt.
  13. Borzas.Kata

A fizetős felhőt kihagyom. nem tud elcsábítani, mert hiába jó az ajánlat, ha meg lehet változtatni. :(

JUNIOR szaki lettem. Jajdejóóóóó :D

mamszi5107, Csöpi02, iboly54 és 2 más kedveli ezt.
  14. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Nekem is hasonlón többek között ezek vannak kint már az áruk miatt is.:) Sokszor már nem is tudom mit tegyek ki. Eladni nem merek semmit, venni a horror árak miatt nem lehet, úgy hogy nagyon észnél kell lenni mikor mit termeljünk, mert most már mindig minden kell;)

15. kukori80

Igazad van, ez a malmos felhő nem sikerült jól, de még lehet hogy változtatnak rajta. [​IMG] Viszont ez amit fogunk kapni ez nagyon csábító lesz állítólag. Nem tudom mit fog adni, majd meglátjuk.:p
    Én a malmos felhővel már annyit csúsztam hogy ma nem is tudom aktiválni mert nincs értelme. Még azt a 6 órát se tudom kihasználni.

16. iboly54

Ha lefényképezed szívesen megnézemxD:p

-vadocka70- és Borzas.Kata kedveli ezt.
  17. Borzas.Kata

Ad tapasztalatpontot is. Igaz nem ezért vettük, de most azt ad és ez van. Nem mérgelődünk, mert ez egy játék. :D

18. kukori80

Én nem adok el semmit amióta Varun van xD A 0 perces hagymákból adok el és abból veszek

Csöpi02, Borzas.Kata és iboly54 kedveli ezt.
  19. iboly54

Látod Kukori....azért csak beindult a csevegés;)

Ria5805, kovacstne, kukori80 és még 1 ember kedveli ezt.
  20. kukori80

A saját érdekünk csak még nem tudod:) De én már látom az előszelét és hidd el hogy jól látom

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.