Eventvadászok társalgója

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: gyulaika, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Borzas.Kata

Borzas.Kata Fórum hercege

Főleg mert itt mindenről lehet.
    Például hogy ma konyhát nagytakarítottam, plafontól a padlóig. Holnap a vendégszoba, a nappali mert jönnek a gyerekek, húsvétra haza, holnapután a háló fürdő folyosók. Csütörtök péntek sütés főzés, szombeton már csak a sonka és a pirostojás. A két ünnepnapon, séta, fotózás. Vasárnap Lendván a Cuk pincében borkóstoló, ( http://www.hisa-vina-cuk.si/index.php?id=27 ) hétfőn kisbalaton, mert az itt van mellettünk.

mamszi5107, Ria5805, PocsékFarmer és 3 más kedveli ezt.
  2. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Hol laksz hogy ott a kisbalaton? Irigyellek ám

iboly54, Csöpi02 és Borzas.Kata kedveli ezt.
  3. Borzas.Kata

Ria5805, iboly54, Csöpi02 és még 1 ember kedveli ezt.
  4. kukori80

Ha megnyerem a lottó 5-öst jövő héten én Keszthely mellé költöznék egy kis faluba xDxDxD Mi nagyon sokat járunk nyaranta bringázni körbe az egész Balatont, majdnem minden zugát ismerem és szeretem.

Ria5805, Marika312, iboly54 és 2 más kedveli ezt.
  5. Borzas.Kata

Vannak nagyon szép helyek, szép kis faluk. Egy normális világban a faluknak az lenne a szerepe, hogy a még tevékeny fiatalos nyugdíjasok, vesznek egy kis házat, elkapirgálnak a kertben, bridzselnek a parkban, (mert falun is van ám park, meg játszótér az unokáknak, sőt nálunk még graffiti fal is a focipálya mellett. De sajnos 65 évesen már örül a nyugdíjas hogy még botorkálni tud, így aztán a falvak elnéptelenednek.

mamszi5107, Ria5805, PocsékFarmer és 4 más kedveli ezt.
  6. kukori80

Én meg azért mennék egy faluba hogy tanuljak az ott élő öregektől, igazi tyúkot tartani meg paradicsomot ültetni. Nekem is vannak öreg rokonaim vidéken akiktől tanulhatnék, de már nem tudnak semmit. Csak az áruházakat ismerik már ők is és ez elkeserítő.

mamszi5107, Ria5805 és iboly54 kedveli ezt.
  7. Csöpi02

Csöpi02 Kivételes tehetség

Milyen igazad van, én Pesten születtem, de mindig vágytam vidékre és a vidéki életre, aztán jöttek a gyerekek, na meg szülők idősödtek nem hagytuk őket magukra, igy maradtunk itt kertes házban, de már azt se tudom gondozni 67 évesen, fizikai munka nuku, lehajolás nuku az orvosom szerint nehogy combnyaktörés legyen belőle, tehát maradt a terasz, csüngő cserepek és kirakott ládás muskátlik, de nem keseredem el, mert itt virtuálisan is arathatok és vethetek és tenyészthetek :p:D

mamszi5107, Ria5805, Marika312 és 3 más kedveli ezt.
  8. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

És mikor csinálod az eventetxD
    Én is e képen haladok...holnaptól takarítás ( ma volt mosás-vasalás) csütörtök-pénteksütés és stb... be van minden nap táblázva. Nálunk minden ünnepkor az egész család együtt van és nagyon sokan vagyunk, az ám a boldogság;)

mamszi5107, Marika312, kukori80 és 2 más kedveli ezt.
  9. kukori80

jaj de jóó:) eszembe jutott: ti szoktatok otthon kenyeret sütni? De nem a netről hanem valaki a nagymamájától örökölte a tudást? Mert én itthon sütök, a boltit meg nem eszem, de ha sütőbe csinálom olyan kemény lesz a héja hogy már 4 fogamat elveszítettem :p

mamszi5107, Ria5805, PocsékFarmer és 3 más kedveli ezt.
  10. Borzas.Kata

Kukorinak egy kis falusi kedvcsináló! Nálunk apa az állatos. Nyuszik, Tyúkok, a héten kelnek a kislibák.

http://kepfeltoltes.hu/150330/tyuk_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Iboly az eventre mindig szakítok időt. Már "nem dolgozom" a vállalkozást könyvelem, és a kertecskémet szépítgetem. Az udvar sajnos kihalt mióta új kutyánk van. Mindent kiszedett, virágot rózsát orgonát, fügefát, csak a fenyők maradtak.
    Csöpi én falusi lány voltam, aztán városi. (Kaposvár) de visszahozott a szerelem már harminc éve. :D

mamszi5107, Ria5805, Marika312 és 3 más kedveli ezt.
  11. kukori80

Szerencséd hogy rendes családot raktál fel, úgy látom hogy szeretnek és nem fognak levágni xDxDxD Majd nekik nem fogok hajnal 5-kor kukorékolni, aludjanak 8-ig xDxD

mamszi5107, Ria5805, PocsékFarmer és 4 más kedveli ezt.
  12. iboly54

Kenyeret sajna nem, de nagyon sok kelt tésztát csinálok, azt szeretjük, ha nincs kenyér jó lesz a kalács:p én kenyérből csak a teljeskiörlésüt eszem meg ( spáros )

mamszi5107, Marika312, Csöpi02 és 2 más kedveli ezt.
  13. Borzas.Kata

Sajnos kenyeret sütni igazit csak kemencében lehet. Persze a kenyérsütő is kenyeret süt, de aminek a talpáról lesepred a hamut, na az az igazi. :D

Ria5805, Csöpi02, kukori80 és 2 más kedveli ezt.
  14. Khirra

Khirra Kivételes tehetség

Mostanság minden hasznos,szóval bármi kikerülhet,aztán majd jól meg gazdagszom a piacolásból:)

15. iboly54

Lehet hogy mindhárman elég közel lakunk egymáshoz?o_O

kukori80, Borzas.Kata és Csöpi02 kedveli ezt.
  16. Csöpi02

Csöpi02 Kivételes tehetség

Teszel a sütőbe bő vizet alulra egy edénybe ? Vagy ha letakarva sütöd a kenyeret, akkor mikor kiszeded, vizes ecsettel végig kell kenned, letakarnod ruhával és úgy hüljön ki akkor majd utánna puha lesz. Én most a "gyökér kenyér" receptet probálgatom, úgy jártam mint TE :D.

Ria5805, Numiz és Borzas.Kata kedveli ezt.
  17. Borzas.Kata

Te is somogyi vagy?

Khirra én már nem piacozom. Mindent eladtam, a templom egeréhez járok kölcsönkérni, ahogy Jónás jósolta. :D

Csöpi02, iboly54, Khirra és még 1 ember kedveli ezt.
  18. kukori80

Kemence az nincs, pfff... és nem tudtok valami puffancs zsömle receptet ami a hamburgerhez jó? Tudom hogy olyan E betűseket nem lehet itthon csinálni, de valami olyat ami elfogadható? Már csináltam párat a netről és a közelében sincs
    Én is ezt szoktam csinálni. Felvásárolok előre és eladom amikor drága. Csak nem mindegy hogy mennyit kell várni az eladással. Ezért volt jó a gang, ott ki lehetett találni előre hogy mi kellhet.

Csöpi02, iboly54, Khirra és még 1 ember kedveli ezt.
  19. iboly54

Igen, Kaposvártól 65 km

Ria5805, kukori80, Csöpi02 és még 1 ember kedveli ezt.
  20. Borzas.Kata

Én meg hetvenre, csak nem biztos hogy egy irányba. :D

Marika312 Te merre laksz? Nem pontosan, csak nagyjából. :)

Bocs Kukori Te egy lány kakas vagy?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.