Eventvadászok társalgója

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: gyulaika, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -vadocka70-

-vadocka70- Fórum parancsnoka

ez komoly ? :)) vagy ez is tréfa . De még lesz időm eldönteni , hogy répatortát vagy kisüstit szeretnék

kukori80, iboly54 és Borzas.Kata kedveli ezt.
  2. Borzas.Kata

Borzas.Kata Fórum hercege

Naná hogy komoly. ;) Viccnek kicsit durva lenne. :p:D

kukori80, kekmaci75, iboly54 és még 1 ember kedveli ezt.
  3. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Szia! Úgy látom Neked sem kell a szomszédba menni egy kis humorzsákértxD de azért most már pihenj meg, pócold fel a lábaidat és fújd ki magad, mert ez az örökös séta még megárt az izületeidnek és hol van még az estexD azt a vonalat amit húzol magad után....össze kellene gyűjteni, mert jó pénzt kereshetnél vele, ha eladod a kozmetikusoknakxD

mamszi5107, kukori80, -vadocka70- és 2 más kedveli ezt.
  4. Borzas.Kata

Nincs pihenés, ablakpucolás van. Fújni fújom magam, (már egész szépen kerekedek) :D

mamszi5107, kukori80 és iboly54 kedveli ezt.
  5. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok

Reggel ahogy belépek a farmra.....fazekak és miegymás darabok repkednek....robbannak a fák.
    Ugy éreztem, hogy házastársi -viszály köepébe csöppentem!xD
    Néztem ki a fejemből! xD Szerettem volna látni az arcom!xD
    Aztán kopp.kopp! ...Leesett!

Én az eventeket a hagyományos 1x1 mezővel kezdem, amibe valamelyik hosszut ültettem.
    Komfortot nem nagyon használtam itt a nagy farmon....csak mostanság, mióta
    van a 0-s hagymára lehetőség.
    Kiváncsian várom, az event-kiirást....aztán elkezdődik az ünnep szervezése!

kukori80, -vadocka70-, Khirra és 2 más kedveli ezt.
  6. Khirra

Khirra Kivételes tehetség

Nálunk sosem ünnep a húsvét amióta itt élünk,mert én mindig dolgozom,de jönnek anyúékhoz vendégek otthonról szóval mi nagypéntekezünk:)meg locsolunk,a köztes rész meló nekem aratás,vetés a páromnak.Nagyon kiváncsi vagyok mennyi lesz az az event növény szám meg érési idő,ha már horror is jön.Szerintetek össze lehet majd hangolni vagy vállasztani kell?

kukori80, -vadocka70- és Borzas.Kata kedveli ezt.
  7. Borzas.Kata

Szerintem meg lehet csinálni mindkettőt. Főleg úgy, hogy a párod is besegít.

A falra hányt borsó helyett, húsvéti dísz. :D

http://kepfeltoltes.hu/150401/tojas_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Utoljára szerkesztett: 1.4.15
  8. Khirra

Ez nagyon szép Liza,te csináltad?Remélem is hogy meg lehet,mert nagyon kéne haladnom horror ugyben:)

kukori80 és Borzas.Kata kedveli ezt.
  9. Borzas.Kata

Igen a konyhafalra ragasztottam. Lemosható a festék, le lehet róla szedni. :)

kukori80 és Khirra kedveli ezt.
  10. Khirra

El is futottam a piacra,és kirámoltam a feleslegemet:)nálam nem lehetett tulipánt kapni:)Nem tünik rossznak az event,én úgy döntöttem maradnak kint a fák.Nálatok?

11. Borzas.Kata

Én még nem olvastam el, majd este, de biztos nekiállok.
    5% érési idő csökkenés dekorációs elemeknél 1 órán át csak ezt nem értem. :( 1 órán át??

kukori80 kedveli ezt.
  12. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

A hatóidő alatt (1 óra hossza) learatott dekorációs elemek érési ideje csökken (és úgy is marad arra az érési ciklusra). Ha véget ér az 1 óra az utána learatott kitehetők érési ideje az eredeti marad.

mamszi5107, kukori80, -vadocka70- és 3 más kedveli ezt.
  13. Borzas.Kata

Szia. Ezt most elmentem . Tudod a karón varjú esete. :D Bocsi de nem hagyhattam ki. :music:

mamszi5107, bogisaci60 és kukori80 kedveli ezt.
  14. Khirra

Szia East!Szóval aktiválom a felhőt 1 órá hosszat 5%al hamarabb érnek be dekók.Az egy óra után vissza áll az eredeti gyorsasságra a fenmaradtt érés idő?

kukori80 kedveli ezt.
  15. -East17-

Szia!

Nem ezt válaszoltam igazából. Learatsz valamit a hatóidő alatt, és akkor ugye elkezdi visszaszámolni az időt, ami 5%-kal rövidebb lesz így. A hatóidő lejártával sem ugrik vissza. Ha a hatás elmúlik, onnantól az újonnan learatottak nem rövidülnek.

kukori80, Borzas.Kata és Khirra kedveli ezt.
  16. Khirra

Értem,akkor részemről ez is reggeli felhő:)Már csak az a kérdés,hogy érés idő közben is hat?Elnézést kérek a sok értetlenkedésért.

mamszi5107 és kukori80 kedveli ezt.
  17. -East17-

Az éréscsökkentők menet közben sosem hatnak.

kukori80 és Khirra kedveli ezt.
  18. Khirra

Köszönöm szépen a türelmed:)

kukori80 kedveli ezt.
  19. -East17-

Varjú ide vagy oda, az összes érésidő csökkentő felhősorunk így működik a kezdetek óta.

20. Borzas.Kata

Isten őtözzön hogy vitázzak. A terményes ólak érésidejét csökkentő felhő bónusza mégis mintha megváltozott volna. Persze lehet hogy csak én számolok rosszul. o_O De az is lehet hogy a tölgyön történt valami változtatás. :)

kukori80 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.