Eventvadászok társalgója

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: gyulaika, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. MeeYow

MeeYow Járnitanuló

Jó Reggelt!

Boldogat! :D

Jöttem elmondani, hogy szerintem ezek a nyuszikák túl telhetetlenek. Volt úgy, hogy rákattintottam a tojatra és nem jött az ajándékos ablak. Elhessegettem azzal, hogy biztos kapom, csak nem látom.
    Elébb megbizonyosodtam, hogy jaja a nyuszikák átvernek... A kicsimen 92 adtam át tegnap este, mára kevertem 8-at. Reggel pakoltam nekik és az utolsót nem vette be... gonosz kis nyuszik ezek.
    :D
    Keverek még 7-et a biztonság kedvéért.

Mindenkinek szép napot!

XoXo

Borzas.Kata, -vadocka70- és Khirra kedveli ezt.
  2. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Ez a közlemény lehet a segítségedre a történtekkel kapcsolatosan:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?posts/209824/

Khirra kedveli ezt.
  3. ebencsi

ebencsi Haladó

Ma reggel nagyon szerencsés sorozatom volt: 13 csokorban volt 1 fa, 1 ól, 1 csatni, barkács, sztrágya, 2 AB!! Úgy látszik a 13 mégiscsak szerencsés szám :)

Az eddigi 8 ólamból viszont egyikből sem lett új állat, így a kivi, meg a kacsacsőrű még mindig hiányzik a készletből :(

-vadocka70- kedveli ezt.
  4. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Az "Orion" talányos tenyészetből kacsacsőrű emlős lak nem fejlődhet ki.

5. Barackvirág

Barackvirág Aktív író

Gratulálok,nagyon jó ajándékokat kaptál!

Batkamanó és Borzas.Kata kedveli ezt.
  6. Khirra

Khirra Kivételes tehetség

Sziasztok,mizu?Mindenki készül a kövi eventre?vagy majd ajándék függő lesz?amúgy én már gondolkodttam ezen,mert le vagyok teljesen kopasztva.Ti hogy vagytok ezzel?

7. kórica1

kórica1 Fórum-zöldfülű

Holvannak a nyulak?Már kétnapja nemláttam egyetsem!

8. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    A képen látható pipát kivéve a nyuszik "láthatatlanná" válnak a farmon.

9. -vadocka70-

-vadocka70- Fórum parancsnoka

sziasztok :)

Mindenki sikeresen befejezte az eventet ?

Nekem sajnos AB.ban nem bővelkedett a rendszer , de sok sok más ajándékot kaptam .

Lassan készülhetünk a következőre. Tudtok róla valamit ?

Borzas.Kata kedveli ezt.
  10. Csíkoscsili

Csíkoscsili Utánpótlás-írogató

SZiasztok!
    Az eltűnt visszatért..ha még ide tolhatja a nyuszicsokroktól elborított képét. Utólag is boldog nyulat, szüli és névnapot mindenkinek, meg gratula a szintlépésekhez..stb. Sajnos a való élet lekötött, s még olvasni se jöttem. (szégyellős bari és Kati fej) Mi újság? Mindenki jól van? Talán holnap már visszaolvasni is tudok! Ugye nem tűntetek el ti is?

Ria5805, cirmy81, kekmaci75 és még 1 ember kedveli ezt.
  11. gyulaika

gyulaika Fórum admirálisa

Sziasztok, szép napsütéses napunk van.:)

Szia Kati! Tényleg jól eltűntél, de nem csak te, vannak, akik csak benéznek, de azért
    hellyel- közzel betévednek ide a vadászok.
    Most éppen arra várok, hogy a Vidámparkban püfölhessem az erőművészest, én azt szeretem, a többivel nincs szerencsém.xD:sleepy:xD

-vadocka70-, cirmy81, Khirra és még 1 ember kedveli ezt.
  12. Khirra

Khirra Kivételes tehetség

Sziasztok!Én erőkalatálok:)A vakondot sajnálom összeverni:)Vesz valaki fákat?

13. ebencsi

ebencsi Haladó

Én a kalapálást szeretem, ha jó passzban vagyok, egy jegyért 20 érmet kapok, így a vagyonom lassan közelíti a százat. Az aranykészletem viszont elég csekély, úgyhogy a fák most kimaradnak :(

Khirra kedveli ezt.
  14. Csíkoscsili

Csíkoscsili Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Hhát az aranykészlet nálam sem rózsás, de lehet, hogy 1-2 fát bevállalalok.. majd meglátom, milyen lesz a hangulatom. A húsvétiból elég szépen jöttek titokólak és tiki fák, de csak az egy farkas, ami még nem volt... ja meg lett egy piros malacka.. a többiből 12 egy tucat. AZ egyik farmon 11 ólból 5 pocok lett.. lassan teljesen megpocokosodom.....

Khirra, Borzas.Kata és kekmaci75 kedveli ezt.
  15. Borzas.Kata

Borzas.Kata Fórum hercege

Jó reggelt kívánok!

Meglehetősen sokat költöttem a játékra, mostanában egyre kevesebbet. Igen ez egy játék, de az ár érték arány itt is érvényesül, még ha nem is kézzelfogható dolgokat veszünk, hanem az élvezetes játék kellékeit. Sokan játszunk kistelepülésről, ahol szinte nincs más "szórakozási" lehetőség, és a fórumon keresztül, a közösség élményét adja nekünk a farm. Ami miatt klaviatúrát ragadtam, (képletesen szólva) az Jónás egyik hozzászólása volt, a csillagokról, és a tapasztalatpontokról. Sajnos nem tudom beidézni, sőt megtalálni sem, de a lényege az volt, hogy túl gyorsan haladnak, és túl sok tapasztalatpontot, csillagot gyűjtöttek páran. Nos érdekes fejlemény egy játékban, hogy a gyors haladást, (amihez feltehetően nem kevés pénzköltés is társul) büntetik. Büntetik a bónuszok szó nélküli változtatásával, a csillagok elvételével, és büntetik a lassabban haladó, játékosokat. bevallom őszintén, tegnap este mini közvélemény kutatást tartottam ismerőseim körében akik más játékokkal játszanak. Van olyan játék ahol ha vásárolsz, bizonyos ideig védettséget élvezel a támadásokkal szemben, és rejtőzködhetsz is, ha fizetsz érte. Van ahol a gyorsabb haladással ösztönzik az újabb növénykéket vásárlókat, de olyat még senki nem tapasztalt, hogy fizetsz, és a játék üzemeltetői úgy gondolják túl gyors vagy, akkor SZÓ nélkül behúzzák a féket. Szeretem ezt a játékot, szeretem mert szép a grafikája, szeretem mert kellemes társaságot találtam a gangon, azok helyett a kedves emberek helyett, akik régen az eventvadászok társalgójában csevegtek esténként. Őszintén szólva az sem bosszant, hogy sokat bénáznak, mi is hibázunk a munkánkban, és nem veszik fejünket érte. Csak az az érzés hogy kopik a varázs, lanyhul az öröm, az furcsa. Bárhogy igyekszem , még anyagi áldozat mellett sem vagyok képes haladni a szigeten. Nem ártana átgondolni, a jutalmazást. ugyanannyi banán a jutalom az egyről a kettőre lépésnél mint a kétszázra, ugyanakkor a magasabb szinten a haladáshoz, sok mindent kellene kiváltani, de szintlépésen kívül banánt szerezni nem lehet. Tudom egy új gazdaköri ezt a célt szolgálná, de amit kérnek hozzá annak a kiváltásához is banán kellene. Szóval a sziget egy huszonkettes csapdája. Sokan méltatlankodtak a helyhiány miatt, igazuk van. Folyamatosan új elemek kerülnek a játékba, csak épp nincs hova kirakni. A plusz bónuszrekeszről már le is mondhatunk, az túl gyors haladáshoz segítene?
    Igyekvő és szorgalmas fiatalok a fejlesztők. Ajánlanám Nekik hogy a meglévő dolgokat egyelőre hagyják békén, tegyék vissza régi malom programját, a felhő bónuszát ahogy megvettük, és koncentráljanak azokra a fejlesztésekre amit a játékosok kérnek.
    Mind a cég tulajdonosainak, mind a fejlesztőknek észre kell venni, ha nem jó az irány. Gondolatébresztőnek szántam e sorokat, és szívesen venném ha megírnátok, ki mit vár a játék fejlesztőitől. Nem baj ha ugyanaz az elvárás(nem véletlen a szó) többször is szerepel. Talán kedves moderátorunk jelzi az illetékesek felé, mit szeretnénk.
    Ez a hozzászólás nem tartalmaz semmi olyat ami a játékosokat a játék, vagy a farmaranyvásárlás ellen buzdítaná. Sokkal inkább szól arról, hogy segítsük azt a munkát, amit a játék érdekében végeznek akiknek ez a dolguk.

Utóirat: Ha vagytok, Somika, Kisvirág, Nevetős Évi (boldog szülinapot) Pocsékfarmer Klarissza, Szélcsend, Rókajuli, PimpecKati, CsipiCsilla, Pink Csilla, Tonesz, Kriszta, Tündezoli, Németh Gábor, Zsóka, Zsófi, Marcsi, Móni, és aki még nem jut eszembe (bocsi) kérlek írjátok le, Ti mit szeretnétek.

Köszönöm.

.......................

Az általad említett témát már annak idején lezártuk, és most sem fogjuk újra előszedni, ezért került eltávolításra. /-East17-/

Sajnálom hogy félreértetted? Igazad lehet, a bahamán a lassú haladást lezártuk! A helyhiányt lezártuk! A játék jobbító szándékú kritikáját lezártuk? A csillagok kérdését lezártuk! A bónuszok kérdését lezártuk! Amire te gondolsz, azt éppenhogy azért hoztam szóba, hogy lásd, a csalódás ellenére is itt vagyok, szeretem ezt a játékot, és tovább játszom és szó sincs arról, hogy ez nekem téma lenne.
    A téma egész más volt, és azt hiszem ezt Te is tudod. Köszönöm a kimerítő válaszodat, bár annak nem örülök, hogy ezzel a játékostársaimat véleménnyilvánítás ügyben rövid úton meggondolásra késztetted.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 12.4.15
    Numiz, -vadocka70-, hóóvirág és 8 más kedveli ezt.
  16. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Felesleges kiforgatnod a szavaimat. Előhozakodtál valamivel, amiről sokszor megbeszéltük: nem a fórum témája, lezárt ügy, ezért töröltem a hozzászólásodból. A többi észrevételed érintetlenül ott maradt, olvasható, reagálható, nem lett lezártnak minősítve általam.

Borzas.Kata kedveli ezt.
  17. zoldtara

zoldtara Járnitanuló

Kedves Kata!

Én úgy, mint sokan mások - csak olvasgatlak bennteket és élvezem minden írásotokat. Amiket leírtál, azokkal teljes mértékben egyértek és támogatlak.

Edit

18. Borzas.Kata

Borzas.Kata Fórum hercege

Köszönöm.

cirmy81 kedveli ezt.
  19. ebencsi

ebencsi Haladó

Eventre felkészültem: elültetve a... nem is tudom.. a szegfű előtti növény :) nagy tp-s ólak a Bahán, csatni készenlétben. Sünöm, farkasom már van, a csupasz aratógépet nem nagyon szeretem, de hát ugye: "ajándék lónak ne nézd a fogát"

gyulaika kedveli ezt.
  20. gyulaika

gyulaika Fórum admirálisa

Szia Évi! Nálam mindenhol fák és ólak vannak, lesz ami lesz alapon talán ez is ad majd jó kis felröpit.
    Ami az eventet illeti, nem igazán vagyok meghatva tőle, az ajándékok nem olyanok amit várhatnánk egy ilyen eventtől. (persze ez csak az én véleményem)

pereces47 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.