Eventvadászok társalgója

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: gyulaika, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. ebencsi

ebencsi Haladó

Én most a munka alatt a komlót termelem, egyenlőre kézzel ültetve, ha már csak aratógépet kaptunk, hétvégén meg majd jön a majoranna, de ahhoz már bevetem a kuponokat. LAssan azok is elfogynak, nem tudom, mit fogok csinálni, ha nem lesz több. Kézzel végig az eventeket 1*1-en?o_O

Barackvirág és kukori80 kedveli ezt.
  2. gyulaika

gyulaika Fórum admirálisa

Sziasztok! Szép napsütéses napot mindenkinek! (Ma állítólag 26 fok is lehet)

Szia Csilla! Én még nem adtam be semmit, vagyis a pörgetés még arrébb van, sajátom meg már elfogyott.

Szia Kati! A felröpik lassan gyűlnek, nekem még csak 389 van. Nem sietek, van még időnk elég.:)

Évi! Sajnállak a kézimunka miatt, ilyet már én is csináltam, de nagyon nem tetszett:eek:

Utoljára szerkesztett: 16.4.15
  3. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt:) Előkerültem. Én nem pörgetek semmit az új kapitányosra amíg nem tudom mit fog adni a felhő. Minden nap benézek kétszer és ha éppen meglátom a kapitányt akkor pörgetek egyet. Így esett az eset hogy elsőre rögtön kipörgettem a régi kapitányt. Az új kapitányra meg csak akkor fogok pörgetni egyet ha meglátom a keréken. :p

iboly54, -vadocka70-, Barackvirág és 2 más kedveli ezt.
  4. szélcsend

szélcsend Haladó

Kakukk és halihó!
    Na ilyen is régen fordult velem elő.. ülők a gép előtt és olvasgatom a híreket (munkával kapcsolatos), aztán hirtelen ráébredek, hogy már 2 órája aratnom kellett volna.. így ma egy kör kimarad.. mert nem létezik az a játék, ami miatt éjjel 2-ig fenn maradok...
    De talán még ez is belefér.. Elkezdtem beadni az ezüst sort, hogy ha mégse jönne össze, akkor lássam, mennyi kell még a legfontosabbakhoz...Ne feledjétek, holnap du kezdődik a hétvége...
    lehet (ahogy apám mondja) tarhonyát kapálni...

5. kukori80

Szia:) Én is elkövettem ma egy nagy hibát, régen fordult elő velem ilyen. Ki akartam váltani a felhő utolsó darabját, erre kiváltottam a matricát, mert ugyanolyan az ikonja, brrr...... Kukac biztos örülne neki, de nekem várnom kell reggelig:p

6. Khirra

Khirra Kivételes tehetség

Sziasztok,lassan kész vagyok.Márcsak 50röpi kell,húúúrrrááá.

iboly54 és kukori80 kedveli ezt.
  7. mimi

mimi Fórum elő legendája

Szia! Én teliholdkor voltam hasonló helyzetben. Megcsináltam a gazdakörit, a felhőre valókért meg nem mentem be a boltba. Én egy hónapot várhatok rá. :)

PocsékFarmer és kukori80 kedveli ezt.
  8. -vadocka70-

-vadocka70- Fórum parancsnoka

sziasztok :)

Én kipörgettem rengeteg piros denevért , hirtelen megijedtem , mert csak 1 alap ólam van , így mire teszem a többit ?
    Tényleg igaz , hogy teliholdkor Jack boltjában akár többet is megépíthetek ? Ugyan úgy , mint a barkácsolt ólakat ?
    Mert én ezt nem tudtam .
    Azt hittem , hogy egyszer lehet kiváltani , és akkor csak a jogod lesz meg , hogy a farmodon lehet denevér .

mert ha ez igaz , akkor én 2 évig totális tévedésben életm :))))

Ria5805, iboly54, Khirra és még 1 ember kedveli ezt.
  9. kekmaci75

kekmaci75 Járnitanuló

Szia !
    Annyiszor válthatod ki Jack boltjában, ahányszor csak akarod. Csak győzd rémgazokkal. ;)

10. soramay72

soramay72 Fórum hercege

Ez most kicsit elgondolkodtatott, hogyha egyszer ki van váltva akkor miért kellene érte rémgazokkal fizetni, bocs azért értetlenkedem, mert van egy halom denevérólam, és csak a kiváltásáért "gazoltam" :oops:, aztán leesett, hogy a titokólakból lett.

kekmaci75 kedveli ezt.
  11. kekmaci75

kekmaci75 Járnitanuló

Na most elbizonytalanodtam, de úgy tudom,hogy csak a tenyésztés jogát tudod egyszer kiváltani, az ólat többször is.

12. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

A denevér ólat valóban rémséges növényekért válthatod ki, ahogyan a sima ólakat meg CSP ellenében vásárolhatod. A tenyésztési jog más kategória, azt valóban csak egy alkalommal szerezheted meg.

13. kekmaci75

kekmaci75 Járnitanuló

Szia East !
    Köszi, akkor jól emlékeztem. :)

14. soramay72

soramay72 Fórum hercege

Akkor kincsként fogom őrizni az óljaimat -.-

15. kukori80

Szia. Az tényleg nagy baki, de már biztos hogy legközelebb ki tudod váltani, az vígasztaljon.
    Titokólakból is lehet alapod meg a kerékből is.

-vadocka70- kedveli ezt.
  16. Barackvirág

Barackvirág Aktív író

Jó reggelt![​IMG]
    Kész vagyok az eventtel,nagyon tetszett,most már legalább van farkasbarlangom.
    Akik már kész vannak azoknak gratulálok,a többieknek akik még csinálják ,hajrá,kitartás,meg lesz az!
    Szia!Én is pörgettem 2db piros denevérbarlangot,örültem neki,mert van 12db alapól a menüben.
    Majd teliholdkor lehet rémnövényekből összehozni alapólat.
    Sziasztok,léptem,mert az ebéd nem lesz kész,majd még benézek.

Utoljára szerkesztett: 19.4.15
    Batkamanó, incimami és -vadocka70- kedveli ezt.
  17. ebencsi

ebencsi Haladó

Úgy tűnik, az utolsó pillanatban fogom befejezni az eventet. Az első három napon a komlót termeltem le munka alatt és éjszaka, aztán volt egy fél napom, amikor tudtam aratni-vetni a majorannát is, de most megint mennem kell ide-oda, így marad a majoranna komfortban. A felröppenők megvannak, de a virágnak még két aratás kell, úgyhogy holnap reggel én is befejezem.
    Én nem szoktam rögtön elpörgetni a nyereményeket, általában event előtt használom fel, a meglevő aranypörgetéseimmel együtt (van még jó néhány, mindig csak néhányat használok)

-vadocka70- kedveli ezt.
  18. -vadocka70-

-vadocka70- Fórum parancsnoka

Sajnos én nem tudok vele várni , azonnal elpörgetem mindet :)

iboly54, Khirra és incimami kedveli ezt.
  19. Khirra

Khirra Kivételes tehetség

Sziasztok!Nálunk csak ma lesz pörgetés,én meg akartam várni az akció végét,hátha több állat lesz benne:)Most ezzel a taktikával gyűjtöm a tenyész állatokat.Nekem a hollóval vannak ilyen gondjáim:)

iboly54 és -vadocka70- kedveli ezt.
  20. Szélcsendke

Szélcsendke Járnitanuló

Kakukk és halihó!
    Az event befejezve, a pörgetések lepörgetve.. semmi különös.. csak egy rakás fára való ka....trágya... ritkán használom, így van dögivel..
    A következő tenyésztősről tud valaki valamit? Kell rá készülni?

Khirra és -vadocka70- kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.