Eventvadászok társalgója

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: gyulaika, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Khirra

Khirra Kivételes tehetség

Szia,én használom a fatrágyát eventkor:)meg mondom őszintén én mindennek örültem,mert minden több a semminél:)
    A tenyésztős jön szerdán,azt hiszem én azt kihagyom.nem szeretem a tenyésztős eventeket.Mondjuk ha valami jót ad,akkor más.Most azt hiszem babypapit kell csinálni,az elég murisnak igérkezik.Van valaki aki neki vág?És hogyan készültök az ilyen jellegű eventre?

kamylla64 és iboly54 kedveli ezt.
  2. ebencsi

ebencsi Haladó

Én az előző event óta tekerem a szupertrágyát, jól jött a múltkor az a kis turbómalom. Valószínűleg majmokat fogok tenyészteni, mert a Homokművészetből nagyon szeretném kiszedni az aranybanánokat. A kakukkokat sosem tenyésztettem, nincs annyi trágyám, és még előbb a sima tenyésztős gazdaköriket szeretném befejezni. Cserenapon majd be kell szereznem néhány bájitalfát, mert csak egy szál van, és kénytelen vagyok időnként venni a lötyit. Eventre már most tartogatom a télapós felhősort, mert sose tudom, mennyi idő múlva aktiválható újra, és persze a rózsaszín zselé is be van spájzolva.

kamylla64, Khirra és -vadocka70- kedveli ezt.
  3. Khirra

Szia,én is igy vagyok a Homokossal,meg a többi állattenyésztéssel,a kakukkot én sem tenyésztem.A felhőt meg reggel learatom aztán Isten áldja meg,lesz ami van:)

kamylla64 kedveli ezt.
  4. ebencsi

ebencsi Haladó

Azt hittem, kakukkos event lesz. Ezt a gyerekállatosat szeretem, de majd csak boom alatt csinálom, mert meg kell becsülni azt a kevés szupertrágyát, ami van. Addig keverem a tápokat és piacozok.

kamylla64 és Khirra kedveli ezt.
  5. Barackvirág

Barackvirág Aktív író

Jó reggelt Mindenkinek!
    A Csilláknak és Noémiknek,boldog névnapot kívánok!!:)[​IMG]
    Jó kis event lesz ez ami indul délután,de megvárom a hétvégét biztos lesz baby boom.
    Kiraktam a tehén és lóistállókat,hagy szaporodjanak az állatkáim.
    Na ilyenkor nagyon jó,hogy vannak narancs óljaink,mert csak a menüben porosodnának.
    Én is a kakukkos tenyésztőst várom,mert nem tudtam befejezni szupitáp hiánya miatt.
    Remélem azért még lesz,mert amit fontosnak tartottam kiszedegettem,a felhősor is megvan,de szürkén virít.:(
    Találtam egy cuki képet,na én is így gondolom.

Legyen szép napotok!

Utoljára szerkesztett: 24.4.15
    kamylla64, kukori80, Batkamanó és 2 más kedveli ezt.
  6. ebencsi

ebencsi Haladó

Bébipapik bekeverve, állatok a tenyésztelepeken várják az este 5 órát...

kamylla64 és Khirra kedveli ezt.
  7. Khirra

Sziasztok!A papik nálam várják a beváltást,én már kiszedttem mindent ami kellett az eventből.Nem csinálom végig,most próbálok regenerálódni a pajta kongásból:)

kamylla64 és kukori80 kedveli ezt.
  8. ebencsi

ebencsi Haladó

Event kész, most még van egy kör majom a tenyésztelepen, próbálom a homokművészetből kiszedni, amit lehet

kamylla64, Barackvirág és kukori80 kedveli ezt.
  9. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt:) Éppen most akartam kérdezni hogy csinálja valaki a homokművész feladatsort? Én a tevéknél elakadtam. A múmiatevékkel valahogy nem haladok. Kiváltottam a 30 fát, hááátt... vegyes lett. Volt benne több xxl-es fa, de a többsége alap.

Utoljára szerkesztett: 25.4.15
    kamylla64 és Barackvirág kedveli ezt.
  10. ebencsi

ebencsi Haladó

Én most csak a majmos részeket tudom megcsinálni, mert még nincs citromfüvem :(

kukori80, kamylla64 és Barackvirág kedveli ezt.
  11. Barackvirág

Barackvirág Aktív író

Napsütéses,szép jó reggelt Mindenkinek![​IMG]
    Eventet gyorsan lezavartam,kész van!:)
    Szia!Én elkezdtem a homokművészt,még a tevéknél nem tartok.
    Most lettem kész a pandákkal,de ez a rengeteg anakonda,feladta a leckét.
    Sima pandákból lett egy jóga pandám!:D
    Telepakoltam a bahamát anakondalakokkal,a piacon egy anakonda 4000 csp!
    Ennyiért nem veszek!
    Mikor bejött a homokművész feladatsor,gyorsan megcsináltam a 4-ik feladat ezüst és arany sorát,az újabb titokfákból nem lett egy sem.
    Na majd most,a maradék 15-ből,hátha!;)

12. kamylla64

kamylla64 Fórum parancsnoka

Sziasztok Eventvadászok!
    Rég voltam erre,de ha nem bánjátok csatlakoznék e kedves társasághoz..

Az eventet sikeresen befejeztem négy farmunkon,emberem két birtokát is hét közben Én lízingelem...
    Tenyésztésbe nem fogtam bele,sosem adott kimagasló állatot,így a kedvem is elment a próbálkozásoktól...

Kedves vadászok! legyen szép estétek..

kekmaci75, -vadocka70-, Khirra és 4 más kedveli ezt.
  13. kukori80

Jóóó reggelt:) Nem tudom hányas szinten vagy, de ha tudod váltsd ki, ne várjál a korallra.
    Szia:) Én is telepakoltam a farmot anakondákkal de előtte legyártottam a farmon a hozzávalókat hogy ne kelljen venni. Persze hagytam is tartalékba pár százat ha kérik a korallba. Drukkolok a fákhoz:)
    Szia:) Csatlakozz csak:) Gratulálok az eventhez. Pedig próbálkozz csak a tenyésztéssel mert most kivételesen jókat adott. Igaz hogy már későn írom mert mindjárt vége :p

kekmaci75, Barackvirág és kamylla64 kedveli ezt.
  14. kamylla64

Szép reggelt vadászok!
    Tavaszias szép időre ébredtem,ezt szeressem.

Szia Kukori! valóban már lekéstem róla,talán majd legközelebb.

A Bahán kiváltottam mindent amit csak lehetett,igaz nem sok A.B. maradt,remélem ha jön a korallsziget,nem kéri le aranybanánból a csillagos eget is..

Láttam szemem sarkából drága Batkamanót,de az írását nem...:( hogy vagy drága?! mizujs veled?

Most kicsit megyek kapálni,de itt leszek a közelben...Legyen szépséges napotok...

kekmaci75, marcsi152 és Barackvirág kedveli ezt.
  15. ebencsi

ebencsi Haladó

Váltanám én, ha tudnám, de sajnos nem állok olyan jól aranybanánból. De hát nem sietünk sehova...
    Ez a hétköznapi léghajózás nem túl praktikus, nagyon nem lesz időm nézegetni az ajánlatokat, pedig szereznem kellene egy sztrájkot, mert az az egy felhősor félbe maradt.

kamylla64 kedveli ezt.
  16. kukori80

Jóóó reggelt:) Szerintem jól tetted hogy kiváltottál mindent. Lehet hogy sok banánt fog kérni, de ahhoz sok minden mást is, legalábbis én úgy gondolom. Hiába lesz sok banánod ha nem lesz meg hozzá a többi.
    Szia. Mi a neve pontosan ennek a kitehetőnek? Ami tegnap volt már azt is elfelejtettem, nemhogy ezt xD

kamylla64 kedveli ezt.
  17. kamylla64

Szia Ebencsi! körülnézek a farmjainkon,lehet valamelyiken rálelek a sztrájk kitehetőre..
    Most hogy mindent kiváltottam nekem sem maradt túl sok banánom..csak remélni tudom hogy nem sokat kér a korallsziget.

Szia Kukori!Én is azt hiszem,szerintem is minden eddig kiválthatót kérnek majd a kiváltásához..
    Végre holnap cserenap,pár itemet szeretnék beszerezni,bár már a csere se az ami volt...A léghajó ahol még aránylag jó cserére lehet akadni..

marcsi152 és kukori80 kedveli ezt.
  18. kukori80

Szia:) Én is a léghajót szeretem a legjobban, a játékosok olyan nehézkesek xD Nem mindenki, de a többsége :p Lebeszéled vele, utána kap egy jobb ajánlatot - visszamondja vagy nem is ír....

PocsékFarmer, marcsi152 és kamylla64 kedveli ezt.
  19. kamylla64

Számtalanszor megesett már velem is..nameg nagyon elszálltak a csereárakkal,néhányan a csillagos eget is akarják csereként,pedig az nekem is kell...:D:D;)

kukori80 és marcsi152 kedveli ezt.
  20. kukori80

Igen, sajnos . A csillagos eget én is szeretem xD Van amikor csak kifekszem és nézem hogy milyen szép xD Kiraktam egy ajánlatot mert egy kedves ismerősömnek keresek valamit, kíváncsi vagyok mennyit kell megküzdenem érte xDxD

kamylla64 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.