Eventvadászok társalgója

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: gyulaika, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kamylla64

kamylla64 Fórum parancsnoka

Nahát szerbusz te bőbeszédű!!!...:D

Hogy egy kis mosollyal az arcodon menj tovább,hoztam neked valamit:

Székelyek kártyáznak a kocsmában. Bejön egy kutya, erre megszólal az egyik:
    - Bejött a kutya!
    Egy-másfél óra múlva a kutya kimegy. Az előbbi ember megszólal:
    - Kiment a kutya!
    Ismét eltelik egy jó bő óra, amikor a kutya megint bejön.
    - Bejött a kutya - mondja a szokásos ember.
    Fél óra múlva megszólal egy másik:
    - Most kártyázunk, vagy beszélgetünk?

Barackvirág, kukori80, marcsi152 és 2 más kedveli ezt.
  2. marcsi.2

marcsi.2 Utánpótlás-írogató

Hihihihi!!! :DHiába no, a Székelyek szószátyárok!;)

Barackvirág és kukori80 kedveli ezt.
  3. kamylla64

Marcsikám! na végre! hogy Én hogy imádlak? gyere,gyere beszélgetni..nah..nah...lécccciiiiii!! gyorsan hozok még,csak gyere,meg Batkamanóm is...

Öreg székelytől kérdezi az unokája:
    - Nagypapa, látott már antennát?
    - Hát láttam is, meg ettem is.
    - De hát, az fémből van!
    - Akkor csak láttam.

Székely bácsika stoppol az útszélen a tehenével. Megáll mellette egy Jaguár. A sofőr odakiált a bácsinak.
    - Jó napot bácsi! Magát el tudom vinni, de a tehenét nem.
    - Kösse csak az autó után!
    A sofőr kételkedik, de odaköti a tehenet a vonóhoroghoz. Mennek negyvennel, a tehén kitartóan kocog utánuk. Mire a parasztbácsika:
    - Mehet gyorsabban is, bírja az!
    A Jaguáros rákapcsol. Mennek már nyolcvannal, amikor a vezető belenéz a tükörbe.
    - Bácsi, úgy látom, kezd elfáradni a tehene! Már lógatja a nyelvét!
    - Nem olyan biztos az! Merre lógatja a nyelvét?
    - Balra.
    - Akkor vigyázz, fiam, mert előzni fog!

sziszi1965, Barackvirág, kukori80 és 3 más kedveli ezt.
  4. marcsi.2

marcsi.2 Utánpótlás-írogató

:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::D:D:D:D:D

Barackvirág, kukori80 és kamylla64 kedveli ezt.
  5. kamylla64

Marcsikám! azért alakul ez? már smiley pofikat kapok,lassan egy egy szót,aztán egy pár mondatot is..Jó lesz ez...:D

Khirrám! találtam egy gyöngyszemet,érdemes elolvasni...

Tanulság az elírt e-mail címről

Egy minneapolisi házaspár eldöntötte, hogy Floridába megy felmelegedni egy különösen fagyos télen. Úgy tervezték, hogy ugyanabban a hotelben szállnak meg, ahol a mézesheteiket töltötték 20 évvel azelőtt.

Mozgalmas programjuk miatt nehéz volt összeegyeztetni az utazási időpontot, ezért a férj pénteken, a feleség pedig a következő napon repült Minneapolisból Floridába.

A férj bejelentkezett a hotelbe, ahol a hotelszobában egy számítógép is volt, nem úgy mint évekkel azelőtt, és eldöntötte, hogy küld egy e-mailt feleségének. Véletlenül azonban kihagyott az e-mail címből egy betűt, s anélkül, hogy észrevette volna a tévedést, elküldte a levelet a rossz címre.

Közben ... valahol Houstonban ... egy özvegy épp a férje temetéséről érkezett haza, akit az Úr hazahívott az Ő dicsőségébe, egy szívinfarktus után. Az özvegy elhatározta, hogy megnézi a barátoktól és rokonoktól érkezett e-maileket. Miután elolvasta az üzenetet, visított és elájult. Fia berohant a szobába, édesanyját a földön találta, majd felpillantott a képernyőn található szövegre:

"Szerető feleségemnek
    Időpont: 2013 nov.22, péntek
    Tárgy: megérkeztem!

Drága szerelmem!

Tudom, meg vagy lepődve, hogy üzenetet kapsz tőlem. Már számítógépük is van az ittenieknek és lehet szeretteinknek e-mailt küldeni.

Épp most érkeztem meg és jelentkeztem be. Minden elő van készítve a holnapi érkezésedre és már nagyon várom, hogy találkozzunk.

Remélem, hogy az utazásod olyan csendes lesz, mint az enyém.

Ui.: Tényleg nagyon meleg van idelent!!!"

6. szélcsend

szélcsend Haladó

Sziasztok!
    Olvasom a vicceket és itt fetrengek a monitor előtt. A kutyám sírva rohangál, nem érti, mi bajom... No egy simivel megnyugtattam.. most hülyének néz, de horkol..
    Az óceános eventről.. Hát nagy gáz.. nem tudom, hogy lesz meg, mert a hétvégén nem vagyok itthon.. de jutok, amíg jutok.. volt már ilyen és szerintem lesz is még... Minden a felröpiken múlik...

7. ebencsi

ebencsi Haladó

Hasonló a bajom a hétvégi eventtel, én sem vagyok itthon, pénteken berakom komfortba, aztán szombat este nekilendülök a dolognak... De legalább nem 4 órás növény van hozzá!

8. kamylla64

Szép jó napot Vadászok!
    Cudar meleg van erre mifelénk,ez sem jó,meg a hideg sem,meg egyáltalán van úgy hogy semise..:D
    Szia Szélcsend! annak örülök hogy egy pár nevetős pillanatot szereztem neked,kutyusodnak meg egy kis kárpótlást hoztam az ijedelemért..KATT:
    ezzel egy darabig ellesz..:D

Nagyon sok gazt kell megültetni valóban,meg a felröpi sem piskóta amit kérnek,de még nem tudhatjuk hogy jön majd a felröpi..Ha látjuk hogy kevés,nah onnan kezdődik a para...most még nyugodt vagyok..
    ;):)

Szia Évikém!Én mondom neked itten kamyjjjjja hogy nem lesz gond,simán befejezed az eventet..érzem a vesémben..xD

Legyen minden betérőnek nagyon szép napja..

Kopp-kopp!! sehol senki?! akkó én is megyek...:oops::sleepy::(

Utoljára szerkesztett: 5.6.15
    Barackvirág, kukori80, marcsi152 és 2 más kedveli ezt.
  9. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt:) Kicsit eltűntem, de már itt leszek:) Törpölök az új kitehetőn. Jó is meg nem is. Másfél év alatt hozza vissza a hasznát, hmmm... hétfőig majd kiagyalom. Nem tudom mondtam-e már hogy a 8 órás gazokat annyira nem szeretem hogy inkább kihívnék egy brigádot aki leszedi és 4 órást ültet helyette. Egyszerűen nem látom hogy haladok :cry:

kamylla64, Barackvirág és marcsi152 kedveli ezt.
  10. Barackvirág

Barackvirág Aktív író

http://kepeslapneked.lapunk.hu/tarhely/kepeslapneked/kepeslap/99132.gif
    Jó reggelt Mindenkinek aki erre téved!
    Szia Kamyllám,folytak a könnyeim a röhögéstől,nagyon jók a vicceid,köszike feldobtad a napomat.
    Nagyon aranyosak lehetnek a lánykáid,ez a szögölős téma nálunk is megtörtént,de mi inkább szerettünk a szomszédba elszökni.
    Az event lassan haladgat,de kész lesz időben,a 8 órás eventnövény elég jól adja a felröpit.
    Ma reggel sikerült a kókuszdiót elsőre feltörni,25 szupitrágya az ajcsi.
    Kecskeméten is nagyon meleg van,néha azért jön egy kis zápor.
    Mentem,mert férjem most ér haza a melóból,majd még benézek!
    Szép hétvégét!

Utoljára szerkesztett: 6.6.15
  11. ebencsi

ebencsi Haladó

El vagyok keseredve... tegnap osztálykiránduláson voltam a gyerekekkel és ezért nem tudtam feltörni a kókuszdiómat. Most ezért buktam az egész felhősort. :mad: Nem lehetne csak mégis egyet utólag kinyitni?

12. kukori80

Szia. Írjál a panaszkönyvbe. Szerintem ha sokan írnak akkor módosítani fognak rajta. És egy kis vicc:
    A fiú felhívja az Anyukáját telefonon.
    Szia Anyu megnősültem.
    nem baj kisfiam , örülök neki.
    De egy néger nőt vettem el
    Nem baj kisfiam, mi nem vagyunk fajgyűlölők
    De van 3 gyereke is
    Nem baj kisfiam mert mi szeretjük a gyerekeket is
    Oda szeretnénk költözni a 3 gyerekkel hozzátok az egy szobás lakásba.
    Nem baj kisfiam, gyertek, majd Apád elnyomorog a gardóbba
    Na és Anya te hol leszel?
    Én meg kiugrok az ablakon

kamylla64, marcsi152 és Barackvirág kedveli ezt.
  13. Barackvirág

Barackvirág Aktív író

Jó reggelt!:)[​IMG]
    A mai kókuszdió ajándéka:30.000 csp.:)
    Szia Évi!
    Ezt most Én sem értem,hogy miért nem lehet utólag farmaranyért kinyitni,szerintem amit kukori írt jó ötlet,írj a panaszkönyvbe.
    Nagyon sokan lesznek akik így járnak,és ha sokan panaszkodnak,biztos változtatnak rajta.
    Ki,hogy áll az eventtel?
    Még mindig ültetem az eventes hínárt,kell még 5500db,türelmetlen vagyok,mikor lesz már kész???:oops:
    Korallból még 50db hiányzik,az már azért biztató!;)
    A felröppenőből 12db kell,na legalább ez miatt már nem kell aggódnom!:p
    Szia Kukori!
    A te vicced is nagyon tetszik,belegondoltam,ha valamelyik fiam így állítana haza,nem tom mit tennék?-.-
    Mentem főzőcskézni,majd még benézek.[​IMG]

Utoljára szerkesztett: 7.6.15
    kamylla64, kukori80 és marcsi152 kedveli ezt.
  14. kukori80

Szerintem Te is kiugranál az ablakon xDxDJó főzőcskézést:)
    A módik továbbítják ha sokan panaszkodnak, úgyhogy szerintem érdemes.

kamylla64, Barackvirág és marcsi152 kedveli ezt.
  15. kamylla64

Szép napot Vadászok!
    Sajna hétvégéim elég foglaltak,így csak most értem ide..
    Szia Barackvirág! Pöttyök szolgáltatnak érdekes eseteket,vannak bőven,ha több időm lesz,majd mesélek..;)
    Eventtel haladok,a felröppenő mint mindig most is gyalázatos,pedig már szegfűt ültetek..növény már megvan,korallt kell még ötvenet gyártanom,és ha a felröpik összejönnek elvileg kész leszek..

Szia Évikém! Nem csak te jártál így,sajna Én is az egyik farmon nem nyitottam ki, így bukta van..legalább villogna,vagy sípolna,vagy ordítana az a fránya kókuszdió,mert így elfelejti szegény online paraszt feltörni..ahogy olvastam,ez ügyben sok a panasz már,remélhetőleg visszaadják az FA-ért való feltörés lehetőségét..

Szia Kukori! nagyon jól esett a vicc még így éh gyomorra is..:D
    Ahogy olvaslak benneteket,jól álltok az eventtel,drukkolok hogy mindenki betudja fejezni..elég nehéz feladat elé állította a BP-most a játékosait..

Vadászok! legyen szép napotok..

kukori80 és marcsi152 kedveli ezt.
  16. marcsi152

marcsi152 Fórum veteránja

Szép napot minden betérőnek!

Régen írtam, mert olvasó üzemmódba helyeztem magamat!:p

Kamylla! Jelentem, haladok, haladok és mán látom az alagút végén a fényt!:music:Kicsit besegítettem a szegfűs 0-ással!:sleepy:
    Jól megkutyulta BP a feladatokat, nehogymán simán lazázzunk!:D

Sajnos a kicsimen én sem nyitottam ki az első kókuszt, jelentkezem a koronáért, hogy billegjek picikét a tükör előtt, de látom nem vagyok egyedül, majd adogatjuk egymásnak!;) Talán, megenyhülnek a cabályok, mire a végére érünk!

Ancsa! Nagyon ügyes vagy! Nagyon sok röpit sikerült elkapkodnod, velünk együtt, de legalább meg vót a napi testmozgás!
    Az ablakon + ne nagyon ugráljatok, mert szörnyű meleg nyáron a gipsz!:D

További szép napot!:inlove::inlove::inlove:

17. kamylla64

Drága Marcsikám! Úgy örülök neked..már régóta vártam ezt a pillanatot..
    Most már csak Batkámat kellene visszacsalogatni.:)
    Jelentem a felröpi mennyiség megtáltosodott,reggeli szegfű aratásomnál 171 db só szállt fel,azt hittem nem jól látok..:Dtegnap a felét sem adta..esssss megvan az össz sóm,még egy aratás korall és kész vagyok az eventtel...
    Még ugyan három farmon küzdök,de ahogy látom azokon is meglesz..

Cudar meleg van itt felénk,a fejlesztők meg agyonra kapáltatják itt a jónépet..:D:Dremélem ilyen robotolós event mostanában nem lesz..Jó néha csak lustin lábat lógatni...
    Marcsikám! naddddon örülök neked...[​IMG]

kukori80 és marcsi152 kedveli ezt.
  18. Barackvirág

Barackvirág Aktív író

Sziasztok Csajok!:)[​IMG]

Szia Marcsi!
    Én is látom már annak a bizonyos alagútnak a végét,mind a két farmomon utolsó kör hííííííínár van!!!
    Jó van na,Én is csaltam egy kicsit a 0-ás hagymával,türelmetlenségemben nem tudtam volna összegyűjteni ezt a rengeteg felröpit!:p
    Marcsikám,a koronát Ritám őrzi,Ő tőle kell elkérned,de mire a kókusznyitogatás végére érünk,biztos lesz Nekem is olyan napom mikor elfelejtem feltörni.:oops:
    Szia Kukorka!
    Még nem kell ugranom,14 és 16 évesek a fiúk,még egy ideig biztonságban érzem magam,bár ki tudja ezek a mai fiatalok....
    Szia Kamylla!
    Jó,hogy Te is itt vagy velünk,látod Marcsit is sikerült előcsalogatni!:inlove:
    Drukkolok,hogy sikerüljön befejezned az eventet.
    Ez jó ötlet,csilingelhetne a kókuszdió,hogy nyissál már ki,mert meghoztam a napi ajándékodat.xD
    Nem tudom,hogy ade ki valamilyen hangot mert nálam ki van kapcsolva a hang effektus.
    Na szerintem majd változtatnak rajta, mert ha ez így marad,nem sok farmernek lesz meg a fefhősor!:(
    Mentem,majd még este benézek,további szép napot és legyetek jók ha tudtok!!!

kukori80, marcsi152 és kamylla64 kedveli ezt.
  19. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Van hang-effektje a kókuszdió feltörésének.

Barackvirág, marcsi152 és kamylla64 kedveli ezt.
  20. kamylla64

Szia Baracka!nahát esss van hangefekt.Nálam is ki volt kapcsolva,így is nagy a zaj körülöttem.:D:pGondoltam legalább itt kapálgatás közben legyen egy kis csend..Nade ezek szerint nem volt jó ötlet,mert egy töretlen kókuszom bánta..
    Az a null perces semmise növényt nem tudok bevetni,pedig próbálgattam már,de nem értek belőle semmit..kinemesítettem a szegfűt,rózsát,hagymát,mogyorót,gombát,paradicsomot,de használni nem tudom..valamit nagyon nem jól csinálok..vagy a sorrenddel van a baj ahogy lépésről lépésre megyek,vagy velem hogy nem értem..:D:D csudase tudja már.:D
    Viszont egy jó hírem is van,egy óra múlva beérik a koralom és ott csücsülök a felhő tetején..:D:)

kukori80, Barackvirág és marcsi152 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.