Eventvadászok társalgója

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: gyulaika, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. encibaba52

encibaba52 Utánpótlás-írogató

Szia Era!
    Encike az unokám!:inlove: Tudod!
    Remélem meghallgatásra talál a panaszkám, mert nagyon sok aji +vonásával jár ez a baki!:wuerg:
    Titkaimmal dicsekednék, mert lett KACSACSŐRŰ, 2 KIVI, GÓLYA, BÉKA, SÜN, MOSÓMACI, pehelytoll sárga, vakond.............................. és RETRÓ HÓD XXL!!!:inlove::music:Hiány érzetem lett vóna, ha a hód kimarad!:D
    Csemetékből is nagyon jók jöttek, így 1 szavam senemlehet!:inlove:

Jóccakát Vadászok!
    / Marcsi /

2. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Amennyiben nem "nyílt ki" a második napi kókuszdiód, sajnos akkor aznap még kísérletet sem tettél a feltörésére.

kamylla64 kedveli ezt.
  3. encibaba52

Szia!
    Igen, mint írtam az én bakim miatt/ 4.-én nem nyitottam/, nem nyithattam ki a lakatos dobozkát!:mad:
    Ez most azt jelenti, hogy az összes doboz nem nyitható, ha 1 kókuszt nem nyitottam, vagy csak azon a héten?
    De érthetetlen, hogy amíg a 5-ös hiba miatt nem volt nyitható, az én 4-esem miért nem nyílt ki, mert több gazdáé igen!;)
    Köszi a választ!
    Szép napot!

Batkamanó, kamylla64 és kukori80 kedveli ezt.
  4. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

A sor végi doboz csak akkor nyitható ki, ha előtte minden diót feltörtél. Ez minden sorban külön működik, tehát a dobozok csak az előttük lévő sortól függenek, ha abban minden kókusz nyitva van, a dobozt is megkapod.

A 2. dióval voltak gondok, az 5. és a 4. rendben működött.

kamylla64, kukori80 és encibaba52 kedveli ezt.
  5. kamylla64

kamylla64 Fórum parancsnoka

Szép napot Vadászok!
    Ó Marcsikám! hát persze!!!most már leesett..Nagyon szórakozott vagyok mostanság,ez a meleg teheti..:p

Gratulálok a titkosokhoz,valóban panaszod sem lehet..kamyllán nem lett fényes felhozatal,de kistücskön kaptam kivit,meg kacsacsőrüt is, nah meg az elmaradhatatlan sárga tyúkólat,meg az XXL-es hóóóóódot....
    Csemeték sem lettek rosszak,nem is hőbörgök...
    Marcsikám! bennragadt kókuszok miatt még nem aggódok,van egy sejtésem,remélem igazam is lesz.Az aki valamilyen oknál fogva nem tudta feltörni a diókat,majd a végén felhősorral,meg az elmaradt akármikkel meglehet majd venni F.A-ért.Persze ez csak az Én találgatásom,rám kell hagyni,kicsit elgurult a gyógyszerem...:D:D
    Jövő héten nem leszek,megyünk nyaralni egy hétre,akkor lesz csak igazi dilemma vajh hogyan töröm fel azokat a kókuszokat?! erre gondolhattak volna a fejlesztők,most indulnak majd a nyaralni vágyók,és nem hiszem hogy azon törik a fejüket hogy is törik fel a dejjjót...
    Nah majd lesz valahogy,olyan még nem volt hogy valahogy ne lett vóna...:D:D

Évikém! tényleg most hogy mondod! túl sós lehetett nekik a tengervíz..:D:D:D:p:p:p

Kukori! enyém Émymet bezárni nem lehet,adna olyan hangzavart,hogy nem a házból,de a városból is ki kellene költöznünk..Nem is ugat,hanem visít...:D

Legyen szép napotok..

6. encibaba52

Szia!
    Tisztázzuk, a legelsőt nem nyitottam ki, önhibámból!:p
    Azt most már értem, hogy a sor végét nem kaptam meg, de arra vagyok kíváncsi, hogy a legutolsót megkapom-é?:sleepy:
    Köszi!

7. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóó reggelt)Az én kutyum neveletlen mert minden meg van neki engedvexD
    Holap cserenap .valdi meg horror. Hááát nem tudom hirtelen hogy milyen felhőt mikor aktiváljak. A horroros felhők már készenlétben, azt reggel nem szedem le mert ráütök a kalapáccsal a kezembe. Viszont a gesztenyés csak 4 órakor fog beérni, addig meg ültetek egy órás valamit,

8. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

A végső ajándék a felhősor, amihez minden kókusznak nyitva kellene lennie, hogy megkaphasd.

9. encibaba52

Halihó!

Mai ajándék: 15 szupertáp!:D

Jóccakát!!!;)

10. ebencsi

ebencsi Haladó

Sziasztok Mindenki!
    Nagy elhatározás előtt állok: erősen gondolkodom rajta, hogy abbahagyom a farmozást. Olyan szinten függővé váltam (lásd: óceán event), ami már nem helyes. Nagyon nehéz a döntés, mert nagyon szeretek játszani, de sok időt és figyelmet levesz az életemből...:(

11. bonita333

bonita333 Rutinos

Azt hiszem kicsit én is belefáradtam! Egyik event éri a másikat! Kezd elfogyni a türelmem, a figyelmem a farmozásra szánt pénzem. Egyre időigényesebb és nekem egyre kevesebb az időm! dolgozni is kell valamikor, már mint a valós életben!
    Ennek a telihold eventnek soha nem fogok a végére érni, mert képtelen vagyok követni, figyelemmel kísérni, hogy miből mennyit kell még megtermelnem.
    Hát! Mindenkinek kitartást, bő termést kívánok :) :)

12. kukori80

Szia. Ne hagyd abba mert meg fogod bánni főleg ha ennyire szereted. Határozd el hogy csak napi reggel-este mész fel a farmra ha eszi a fene akkor is:)) Eventnél meg engedélyezz magadnak kicsi több időt. Most pl. péntekig nem lesz event úgyhogy most kipróbálhatod magad. Olyanokat ültessél amit napi 2x kell aratni, v. csak egyszer.
    Neked is csak azt tudom tanácsolni mint Ebencsinek.Nem kell mindent megcsinálni azonnal főleg a gazdaköriket nem. Azok ráérnek. Nekem is vannak befejezetlenek, de szépen lassan, öregesen csinálgatom. De amikor kipipálok egy feladatot annak nagyon tudok örülni hogy megcsináltam. Úgyhogy hajrá csak kicsit lassabban!

Batkamanó, kamylla64, _Cygnus_ és 4 más kedveli ezt.
  13. Barackvirág

Barackvirág Aktív író

Szép estét!:)is [​IMG]
    Bocsika,mostanság nem volt időm írni,de majd pótolom az elmaradásomat!;)
    Csak a kókusz miatt ugrottam be,hátha valakinek ez is segítség!:)
    Jó éjszakát,álmodjatok szépeket!

Batkamanó, kamylla64, _Cygnus_ és 3 más kedveli ezt.
  14. Khirra

Khirra Kivételes tehetség

Sziasztok!Én meg kiugrok az ablakon a kókusz miatt:)A szombatit nem nyitottam ki,így kuka az egész felhő:(És nem is lesz lehetőség kinyitni.

Barackvirág, kamylla64, _Cygnus_ és 3 más kedveli ezt.
  15. kukori80

Jóóó reggelt. A módik továbbították a panaszokat. Van esély rá hogy FA-ért ki lehet majd nyitni.

16. Khirra

Khirra Kivételes tehetség

Remélem próféta diplomád van kedves kukorka:)

Barackvirág, kamylla64, kukori80 és 2 más kedveli ezt.
  17. Barackvirág

Barackvirág Aktív író

Jó reggelt Mindenkinek!:)
    A mai kókusz tartalma:35 szupertrágya.
    Ahogy ígértem írok egy pár sort,mert nagyon eltűntem.
    Gratulálok a titokólakhoz,nagyon szuperek lettek.xD
    A hóóóódról meg csak annyit,azt szerintem mindenki kapott!-.-/sárga tyukica is beugrott/
    Kedves khirra!Én is úgy gondolom,hogy a kókuszokat kilehet majd nyitni FA-ért.
    Messze van még a kókusznyitogatás vége,egyre több ember lesz aki valamilyen oknál fogva,nem tudja kinyitni mindet,és biztos változtatnak rajta!
    Az Adventi naptárnál Én is annyira odafigyeltem,és mégis elmaradt egy-két nap nyitogatás!:(
    Szia Kamylla!
    Látom,hogy fent vagy a fórumon,hogy telik a nyaralás,vagy már otthon vagytok?
    Majd ha ráérsz,tessék jönni mesélni!;)
    Lányok,ebencsi és bonita!
    Ne hagyjátok abba a játékot,nem kell minden eventet és küldetést megcsinálni,csak amennyi kényelmesen,kényszer nélkül belefér az időtökbe.
    Itt a legtöbb ember valamilyen szinten farmfüggő!:p/Én is,de ha van fontosabb dolog,akkor hagyom az egészet és nem bánkódom azért mert nem tudtam valamelyik eventet befejezni./
    Volt olyan idő,mikor fél évig nem volt jó a laptopom,(a gyerekem rácsapott egyet,és meghalt benne a vinyó,de szándékosan nem csináltattam meg a gépet,nekem ne csapkodjon itt ha valami nem sikerül!)-.--.--.-
    Hétvégeken tudtam csak farmozni,mikor a férjem hazahozta a másik laptopot,(kamionozik csak hétvégén van itthon)és akkor sem hagytam abba a farmozást.
    Mindenhol csak fák voltak,meg állatok.
    Ide is csak olvasni jártam,mondjuk abban az időben annyira mozgalmas volt itt az élet,hogy mindenki hozzászólását el sem tudtam olvasni.:p
    Szóval,lányok,ne hagyjátok abba,mert úgy is bánni fogjátok!:inlove::inlove::inlove:
    Szia kukori!
    Nagyon aranyos lehet a Te kutyikád is,nekünk most nincs kutyusunk,azt a képet is csak azért tettem be,mert annyira megtetszett.
    Volt egy fekete spánielünk,15 évig volt velünk,elkellet altatnunk,mert már minden baja volt szegénynek!:(
    Amíg velünk volt imádtuk,feldobta a napjainkat,mi is vittük magunkkal mindenhová.
    A gyerekem évek óta rágja a fülemet egy Yorkiért,de megmondtam, ide a panelbe még egyszer kutya nem jön!
    Ha kertesben laknánk,az azért már más lenne!
    Kamyllám,mikor gyerekem meglátta a képeket a kutyusodról,sértődötten elvonult a másik szobába.
    A horroros eventről annyit,a gazdaköribe nem termeltem semmit,kiváltottam a Totemkármen fáraót,meg összedobtam 2-3 db pókfészket,amit már el is cseréltem a léghajón.xD
    Valdemárnál a macsekból csak a moringát csapkodtam ki,a többit azt most hagytam.
    Jaaaaa,kitört a vakációóóóóóóó!
    Hú,mentem mert még ezer a dolgom,legyetek jók és írjatok!!!!:inlove::inlove::inlove::inlove:

Batkamanó, kamylla64, _Cygnus_ és 3 más kedveli ezt.
  18. Sziasztok Vadászok!
    Nyaralunk még ezerrel,de azért a cserenapot nem hagytuk ki,sikerült is pár dolgot beszerezni..
    Hollandia gyönyörű,a felfedezése fárasztó..Lányok jobban bírják mint mi..:D:p Voltunk állatkertben,delfináriumban,simogattuk a delfineket,imádni való állatok.Majd vidámparkban is voltunk,ma meg egy középkori kis faluban,ahol még a ruhájuk is a múltat idézte és lehetett alkudozni a piacukon..Remek volt, de fárasztó is egyben..Csak lejelentkezni jöttem,visszaolvasni még nem tudtam,de ígérem szakítok rá időt..
    Holnap megint megyünk amíg a lábunk,meg Pöttyeink is bírják..
    Szombaton megyünk haza Németbe..
    Legyen szép napotok.

Barackvirág, Batkamanó, _Cygnus_ és 2 más kedveli ezt.
  19. kukori80

Felvettem a messzelátó szemüvegemet, hátha....:)
    Szia:) Én is azt mondom hogy nem kell abbahagyni hanem mérsékelni kell. Tudom hogy nehéz annak aki nagyon szereti, de ha érzi magán valaki hogy ez már sok az picit pihentesse.
    Nekem is el kellett altatni az előtte levő kutyánkat, 18 évesen minden baja volt.
    Szia:) Hollandia gyönyörű, használjatok ki minden percet amíg ott vagytok. Majd kérünk élménybeszámolót ha ráérsz. Jó nyaralást!

Batkamanó, kamylla64, _Cygnus_ és 2 más kedveli ezt.
  20. ebencsi

ebencsi Haladó

Meggyőztetek, egyenlőre maradok. Egy kedves ismerősöm felajánlotta segítségét, ha besokallnnék, és ez megnyugtat. Ennek örömére be is fejeztem a kertészeti kiállítást, most már csak a gazda sorsa van, az összes többi tenyésztős, meg teliholdas (meg néhány bahás, amikhez még nincs kiváltva a növény)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.