Eventvadászok társalgója

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: gyulaika, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kamylla64

kamylla64 Fórum parancsnoka

Sziasztok Vadászok! csak pár betűig jöttem,aztán megyek is tovább..
    Szia Kukori..Valóban szép ország Hollandia,rengeteg csodaszép felfedezni valóval..Nem tudom a mai nap hogy alakul,férjuram lebetegedett,fáj a torka,tannyál,így majd meglátjuk hogy lesz a mai kiruccanásunk..
    Ha hazaértünk,helyrerázódtam otthon,majd bővebb leszek..
    Igaz lányok már szünidőn,így azért az időm is kevesebb lesz..

Cserenapon azért valamennyire rész vettünk,sok hiányzó áhított dolgoz sikerült beszereznem..

Évikém!Olvastalak és meg is ijedtem..Most meg hogy olvaslak teljes a boldogság...szükségünk van itt rád,hiányoznál nagyon a vadászok társaságából.
    Néha jómagam is besokallok,aztán meg örömmel lépek fel a játékba és ide a fórumra is hozzátok..már nem is tudom melyikhez ragaszkodok jobban...:);)talán mind a kettőhöz...

Barackvirágom! még Hollandiát boldogítjuk,de a cserét azt nem hagyhattuk ki..Nem is vagyok farmfüggő mi??!!:D
    Émykét hordjuk magunkkal ahova csak lehet,ahová meg nem,akkor az apartman (családi ház) tulaja vigyáz rá..Egy kedves házaspár, náluk béreltük ki a szállást...
    Mi Émyt nagyon megszerettük,nem is lenne már teljes a családunk nélküle...nem is csinál mást csak szeret bennünket..

Most el,mert üdülünk vagy mifene..
    Legyen szép napotok,a csak olvasóknak is..

Mi ez a csönd fiatalok? úgy beragadt már az ajtó,hogy megértem bejönni...beolajoztam,tessék jönni ide pötyögni pár bötüt..
    Eventet kivégeztem,a kakukkos feladatokat is,sőt a babibumm is hozott két pink állatkát..sima pulykából egy polkát,sima kakukkból egy hősit..panaszra most nincs okom...Nektek hogy sikerült? kész lett mindenki az eventtel?
    Még benézek,de gyertek,mert nincs kinek írnom...:oops::cry:már nem réjok,hanem zokogok..

Utoljára szerkesztett: 22.6.15
    Barackvirág, Batkamanó és marcsi152 kedveli ezt.
  2. Csíkoscsili

Csíkoscsili Utánpótlás-írogató

Na csókolom! Kakukk és mindenféle állathang!
    Egy eltűnt, bizonyítványírásban és statisztikában megfáradt agyú, de már a szabadsága eljövetelét váró kapainas újra jelentkezik. Nagyon rég írtam, de azért olvasni el-eljöttem! Mi van veletek? Ugye még mindenki megvan! Sikeresen befejeztétek az eventet? Nekem összejött mind a három farmon, de a kicsin kicsúsztam a boomból... Szidtam is magam... A következő eventhez a hírek szerint gépalkatrész kell. megnéztem, hát nem éppen szívderítő a számok látványa... Ekkor döbbentem rá, hogy az ajándék küldéséről az utóbbi időben elfelejtkeztem.... Igaz,, sose voltam az a nagy ajándékkapó, de szeretnék azzá válni...
    No mára ennyi.. szerintem oltom a villanyt, remélem, reggel valaki kinyitja az ajtót....
    Szélcsend a közepesről

Batkamanó, marcsi152 és kamylla64 kedveli ezt.
  3. kamylla64

Szép reggelt mindenkinek!
    Nyitom az ajtót,már olajoztam is,mert biza nagyon nyikorgott..
    Nem igazán nyitogatják..

Szióka! Szélcsend..az eventet 4 farmunkon befejeztük,a többin neki sem álltunk..sok szupitápot igényelt,így csak a főfarmokon csináltuk meg..
    Lányaimnál is megkezdődött a szünet így kevesebb időm is lesz jönni nekem is,de azért igyekezni fogok..

Nem néztem még a köv event pletyiét,nincs időm nagyon olvasgatni Jónás birodalmát..ez most egy darabig így is lesz..;) leginkább kora reggel tudok jönni vagy késő este,vagyis este már nemigen,mert úgy esek be az ágyba..két leányzóm lefáraszt napközben..:p

Azért időnként benézek,remélem lesz mit,kit visszaolvasni...

Vadászok! legyen szép napotok...

Barackvirág, Batkamanó és marcsi152 kedveli ezt.
  4. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóó reggelt:) képzeljétek elfelejtettem bejönni ide, pfff... pedig írtam mindenhova csak ide nem. Remélem a ludakat kiraktátok és az alkatrész keresése is megy ezerrel

5. Csíkoscsili

Csíkoscsili Utánpótlás-írogató

Húú a ludak! Na majd reggel.... Kérdés: Van valami hír a kókuszdió utólagos felnyitásáról? Van esély szerintetek? Ha nem hát nem.. de örülnék, ha mégis....
    Kukori! Milyen ötleted van a fogaskerék szaporítására? Mert a 400 nem sok...sőt....

6. Khirra

Khirra Kivételes tehetség

Sziasztok Drága Mindenkik!
    A kókusz nyítástól már totál stressz az életem:)de tényleg,az az első amikor jövök mert ugye egy elmaradtt sajnos.Én kérdeztem és azt a választ kaptam hogy nem lesz rá lehetőség.De nem tudom mit ad a nagy doboz.Aztán azt sem tudom hogy ez a parafa meg marad?
    A lúdak 10en vannak a farmon és várják a csodát:)de az igazi nagy izgalom nekem most a pecás balhé lesz,képzeljétek még nem sikerült a nemesítésem,de van 1500 körüli alkatrészem,remélem labdába rúghatok én is.Na futok kutyát sétáltatni:)Szép napot!

7. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Amennyiben minden jutalmat megszereztünk, egy végső nyereményre számíthatunk!
    Ez nem más, mint egy új felhősor az Égig érő paszulyon.

Részletesen: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/nyári-nyereményözön-2015.12626/

kamylla64 és Khirra kedveli ezt.
  8. Khirra

Köszönöm szépen Laboviti.

marcsi152 és kamylla64 kedveli ezt.
  9. kamylla64

Sziasztok Vadászok!
    Na jah..már alig tudtam bejönni,annyira szorult az ajtó..:DLudakat kiraktam,mert olvastalak,de nem tudom minek is? aprónépem már itthon, így nincs időm a pletyiseket olvasgatni,egy pillanatra azért benéztem,de semmi érdemlegeset nem volt,gondolom oldalakat kellene visszalapoznom...arra meg időm nincs..:( a gépalkatrészt sem értem,de majd biztosan megtudom ha eljön az ideje..valamennyi van raktáron,gondolom nem kemény százakat kérnek,mert akkor a kis játékosok labdába sem rughatnak...meg én sem..:p
    Szióka! ahogy írják,nem lesz rá lehetőség sajnos..pedig nálam is pár farmunkon maradt töretlen dejóóó...essss még messze a vége..:(
    Szia Khirra!Nekem is,egy nap megnézem többször is,de így is maradt el...mennnyiiii!!! remélem nem kell ilyen sok,mert akkor az eventet buktam...amúgy eszement ez a mennyiség,remélem ez nem komoly...:sleepy:
    A ludakat leszedjem,vagy hagyjam..mikorra is? a naptárban nem találok semmi event közeledtét..felokosítana valaki?!

10. Khirra

Szia Kamy drága,én sem tudom mikor de Jónás hozott lúdas képeket,szóval tuti tenyésztünk,nekem kint van mind a 10 ólam,ha nem más eladom a sok lúdat:)

kukori80 kedveli ezt.
  11. kamylla64

Köszike! kipakoltam Én is Kukori infójára...Majd este ha még élek a fáradságtól,benézek a pletyisekhez,hátha megtalálom amit Jónás a ludakról írt..
    Ez a szerszámos akármi mihez kell? főleg horribilis mennyiségről beszélnek...

12. Khirra

Végre sikerült a nemesítésem a gyönygyvirágnál.a gép alkatrész kell majd a super durva csalikhoz amivel majd jól kifogjuk a halacskákat,ennyit tudok.

Barackvirág, kukori80 és kamylla64 kedveli ezt.
  13. kamylla64

Khirrám! gratulálok...Én tököt raktam be,valahol olvastam hogy azt kell..most akkor melyiket is nemesítsem? amúgy az első kör töknél semmi..Nálam elég nehézkes, a rózsát,szegfűt is nehezen sikerült,rengeteg idő,növény ment rá...
    Halacska a Baha vizalatti városához kell,vagy egy eventhez...

Barackvirág, Khirra és kukori80 kedveli ezt.
  14. kukori80

Jóóó reggelt:) Hétfőn kezdődik az event, holnap 4-kor lesz az eventismertető. Gépalkatrész kell majd hozzá, az hogy mennyi a szerencsétől függ. Talán 1000 db elég lesz a pecázáshoz. Én tököt nemesítettem az alkatrészre, mert nekem az érte meg a legjobban, abból volt a legtöbb a pajtában. De lehet gyöngyvirágot, articsókát, karfiolt ... is, kinek mi tetszik. Jön majd a lúd tenyésztése, oda vettem 44 ólat a piros kosárból és felváltva rakom a tököt meg a ludakat. Ha kimaradt valami kérdezzél nyugodtan.
    Szia. Feletted írtam hogy én tököt nemesítettem mert nekem abból volt sok a raktárban, de a gyöngyvirág ugyanolyan jó, főleg ha mellé kinemesíted a szupertrágyást is.

15. Khirra

Köszi Kukorka az infót:)
    A gyöngyi virágnál csaltam:)Most a tökre is rámegyek,mivel az ad cukros balhét is:)Ez a pecás event nagyon jónak tünik,de majd holnap kiderül minden.

16. kukori80

Nincs mit:) Én is a cukrosat csinálom, de nem akarja adni:))

kamylla64, Khirra és marcsi152 kedveli ezt.
  17. szélcsend

szélcsend Haladó

Halihó!
    A tököt énis nemesíem, de nemtelen akar maradni... Maximum keveset pecázom.. mert ha az ezer kevés, akkor nekem csak a zsebpeca marad. Vagy inkább hajlított gombostű a spárga végén. A töretlen dió meg elszomorít, de ha nem, hát nem.. max eggyel kevesebb felhősort felejtek el lezárni.... Kezdek rájönni, hogy itt sem lehet mindent megcsinálni a mezei pórnak.. ha nem költesz rá, akkor lemaradsz. Bár és a sor végén is élvezem a játékot, de néha keserű a szám....

18. kamylla64

Sziasztok Vadászok!
    Gyors leszek,rohanásban vagyok..
    Szia Kukori! köszönöm a szíves infót,remélem ez a gépalkatrész nem fog ki rajtam,olyan sokkal nem rendelkezem..Ez a tök nemesítés sem akar sikerülni..Már egy csomót beraktam,de csak az órásat adta..azóta semmit,csak a tökeimet viszi..:Dludak szépen szaporodnak..

Szia Khirra!szóval átálltál a tökre?:Dtöközök én is,de lassan vehetek is a piacon,mert az összeset megeszi a nemesítés..
    Várom izgalommal az ismertetőt,remélem jó lesz..

Nekem sem..:mad:megsemmitsem..
    Szia Szélcsend!Nálam is ez a helyzet...pecázni szeretek,az életben is hódolunk ennek a sportnak...
    Nem csak a te szád keserű..:( nálam is van töretlen dejjó..Azért azt megfigyeltem,mindenki hozzájjut előbb- utobb mindenhez..aki költ rá előbb,aki nem, az később egy event során megszerzi..

Rohantam..Legyen szép napotok..

19. szélcsend

szélcsend Haladó

NA kérem ! A Két kicsin megvan a tök nemesítése! Egyből megugrott a fogaskerék száma.. Akkor most hétvégén ott tökölök. A ludakkal meg lesz, ami lesz....
    A szám meg már nem keserű, mert most ettem csokit.. xD

kukori80, Barackvirág, Batkamanó és 3 más kedveli ezt.
  20. kamylla64

Szép napot Vadászok!
    Látom másnak is programokkal teli volt a hétvégéje,mint ahogy nekem is...Sokat nem kell visszaolvasnom..:(
    Szia Szélcsend! tököt sikerült kinemesítenem,az összes ikon kipipálva...most a gyöngyvirágosnak álltam neki,de az olyan ráérős lesz,több cupicart nem akarok már elhasználni,a tököm így is sokat megevett..:D
    Ez a horgászós event annyira nem tetszik,de megcsinálom,mert eddig a többit sem hagytam ki,ezt sem fogom..
    Kistücskön még tökölök,ott nagyon nehezen akarja adni,csak a tököt eszi..már vennem is kellett,remélem elég lesz,vagy nem..

Egyik területre ólakat pakoltam,a másikra fákat,a harmadikra hossz érésű növényt..kíváncsi vagyok mennyi felröppenőt ad,meg mennyi fogaskereket...

Majd jövök,hozom az eredményt--
    Legyen minden betérőnek kellemes napja,a csak olvasóknak is..

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.