Eventvadászok társalgója

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: gyulaika, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. ebencsi

ebencsi Haladó

Sziasztok Mindenki! Nem volt ez olyan vészes. Kész az összes puncs, megvan a felröpi, már csak a növénykéket kell ültetni, de az is jól áll.
    Azt én sem nagyon értem, mitől volt magyar ez az event, ennél sokkal magyarabbat is el tudtam volna képzelni...

Barackvirág, incimami, marcsi152 és 3 más kedveli ezt.
  2. kamylla64

kamylla64 Fórum parancsnoka

Sziasztok vadászok!

Szia Évi! Ezen a farmomon jól állok Én is,számításaim szerint estére befejezem az eventet,viszont a többin elvagyon nagyon maradva..Azokon nem sok cupitrágyát használtam,meg is látszik..
    Talán a cseresznye paprika, és a magyar zászló ami szimbolizálja...ennyi..

Barackvirág, incimami, marcsi152 és 2 más kedveli ezt.
  3. szélcsend

szélcsend Haladó

Sziasztok!
    Haladtok? Csak ügyesen! Ne úgy, mint én... arattam.. csatni nélkül.. Úgy látszik a nagy meleg kihat a gazdaságra is...
    Azért meglesz ez az event is. Ha el nem rontom....

Barackvirág, incimami, marcsi152 és 2 más kedveli ezt.
  4. gyulaika

gyulaika Fórum admirálisa

Sziasztok! haladok, haladok, de ha ma nem tudom befejezni, akkor annyi.:cry:
    Holnap reggeltől nem leszek itthon, kiesik a legfontosabb idő.:(
    ( A trágya ára észbontó,600 csp>:(>:()

Barackvirág, Vicuska47, incimami és 2 más kedveli ezt.
  5. Sziasztok! Jöttem és jelentem kész kamyllán az event,itt ezen meg még kettőn gyűröm,a bogyóból kell még pár kör..Nagyon remélem hogy betudom fejezni ha már nekifogtam..
    Szia Szélcsend! na ezt a hibát már oly sokszor elkövettem,hogy az ujjaimon meg sem tudom számolni..
    Remélem azért sikerül befejezned az eventet..

Szia Gyulaika! valóban nagyon kevés az idő amit adtak rá,gondolhattak volna a dolgozó játékosokra is..
    Drukkolok nagyon,hogy sikerüljön...

6. incimami

incimami Fórum bárója

Sziasztok!!!
    [​IMG] Döncikének küldöm ezt a pohár hideg sört egészségére...
    Event holnap reggel kész. Nagyon meleg van nálunk holnap 40fok lesz.
    Alig várom, hogy dolgozzak mert van klima. De szeretek is dolgozni Imádok az emberekkel foglalkozni.

[​IMG] Lányo ez a tietek igyatok egyet jó hideg. egészségetekre. Sziasztok.

7. szélcsend

szélcsend Haladó

Sziasztok!
    Ma reggelre kész az event. A titkok majd csak délután derülnek ki, addig reménykedem. Nálatok mi a helyzet? Barátság eventről tudunk valamit? Mi kell hozzá?

8. Khirra

Khirra Kivételes tehetség

Sziasztok Drágák!Vissza tértem:)kész a festés végre,már csak a takarítás van hátra:)Szerencsére az event is kész lett reggelre.Ti hogy álltok?Gyerekek mit szoltok ehez a Top izéhez?Szerintetek mit kell majd be hajigálni?Nagyok kiváncsi vagyok.én még sosem indultam ilyen Topon,most szeretnék:)És miért van ilyen korrán,még nincs szüret.Na jó megyek sétálni Morfheusszal:)Majd jövök.Mindenkinek jó event befejezést!

9. szélcsend

szélcsend Haladó

Milyen TOP? Le vagyok maradva.. Hol? Jaj de tájékozatllan vagyok... Na megyek és struccot játszom.. csak nem a homokba, hanem a víz alá dugom a fejem... (tenger hiányában a zuhany is megteszi...) Khirra! Biztos szépek lettetek. A kutyát meg tessék jól megsétáltani. Szuzi ma engem is megmozgatott. (Kozmetikában voltunk és utálja...) Most a konyhaasztal alatt duzzog és alszik. Kimeríti öt is a meleg.

10. Khirra

Elvileg lesz Top 1000 most valamikor augusztusban,legalábbis ez a pletyi járja:)Igen szépek lettünk,szép sárgák meg kékek,meg gyönyörű biszkoti színűek is:)Neked milyn kutyud van?Nekünk fehér boxer,minden nap sétálunk 1órát,ez a súlyomnak is jót tesz remélhetőleg:)Most olvastam valami jó fogyit ecettel:)na de ez nem ide tartozik.Ja igen a Topra vissza térve,még az is lehet hogy termények kellenek hozzá,mondjuk akkor én agyvérzést kapok.

kamylla64 és szélcsend kedveli ezt.
  11. ebencsi

ebencsi Haladó

Sziasztok Mindenki!

Hát így kell elkiabálni valamit. :( Jöttem itt azzal, hogy milyen könnyen meg lehet csinálni az evenetet, erre sikerült nem befejeznem. Annyi minden közbejött, hogy csillagvirág híjján nincs meg a felhősor. Mert ugye vagányul megcsináltam minden sort, ha kell ha nem, a lényegre meg nem maradt növény. Pedig lett volna még szupitrágya is, meg minden. Csak még egy óra kellett volna... Ha esetleg valakinek lenne egy felesleges forró fürdője, cserenapon vevő vagyok rá!

12. kamylla64

kamylla64 Fórum parancsnoka

Sziasztok Vadászok!
    Jöttem ahogy tudta, és rohanok is ahogy tudok,de gyorsan pár szóra beugrottam...

Szia Incike! köszönöm kedvességed,nem szeret emberem semmiféle alkoholt,de ebben a melegben szerintem lehajtaná...:Digaz utána vigyorogna tőle mint a tejbetök..:DKöszike amit nekünk jányoknak hoztál.

Szia Szélcsend!Most fejeztem nemrég be az eventet három farmunkon,itt még tegnap sikerült..Eszement egy event volt ez,több időt is adhattak volna rá,de persze FA-költés miatt volt ilyen kúrta...vedd meg,vedd meg...Titkosok még a raktárban,a Baha fákból raktam ki nyolcat,hát jobb meg sem említeni,2 XXL gránát,a többi mind xl-es hulladék...
    barátság eventről nem tudok semmit,de már félek hogy a töménytelen növény ültetésétől.....

Szia Khirra!nagyooon megszépültetek,nálunk az emeleten kellene egy tisztító festés,pár cirkafirka díszíti a tavaly festett falakat,..:Dbár még meggondolandó,majd úgy két év múlva talán nem lenne rajt házacska meg napocska..:D
    Enyém kutyusom ki sem akar menni ebben a forróságban,csak kirohan elvégzi a dolgát,aztán rohan vissza a klíma jótékony hatását élvezve..
    TOPP-ról nem olvastam..

Kutya kozmetikushoz kétszer vittük egy éves yorkinkat, úgy megnyírta hogy azt hittem rögtön sírva fakadok..Pedig férjem direkt elmondta hogy is szeretnénk,ennek ellenére megkopaszította..azóta vettünk egy kutyanyírót és mi vágjuk..Édes aranyos,fazonra vágva a szőre..most olyan kis édes...:D
    Nem olvastam a pletyiseket amióta az eventtel bajlódtam ezidáig..Ma belesek,hátha tudnak valamit már a új kapálnivalóról..:p:D

Barackvirág, marcsi152, incimami és 2 más kedveli ezt.
  13. Khirra

Drágáim ha senki sem tud a Topról lehet én olvastam valamit el:(Tiszta gyagya vagyok:)

14. szélcsend

szélcsend Haladó

Sziasztok!
    ÓÓ Ebencsi! Sajnálom..
    A kutyum egy Yorki Bishon keverék, aki már 12 éves elmúlt. A mi kozmetikusunk tündér. Végig ott vagyok vele, én fogom az ebet. ( Ezt akkor tanácsolta, amikor kihoztuk a menhelyről): Most bent hűsöl a kondi alatt....

15. incimami

incimami Fórum bárója

16. szélcsend

szélcsend Haladó

Inci! NAgyon jól néznek ki a fagyik! Választhatok??? Ebben a hőségben nagyon jól esne!!! Nálatok is meleg van? Itt ma is egész nap hőség.. egy csepp eső se volt.. csak pára. Ne felejtsétek el, Holnap kezdődik az event!! Nehogy elküldjétek reggel az ajit, és nehogy korán arassatok!!
    Eventre fel!!!!

17. ebencsi

ebencsi Haladó

Tegnap délután egyszer csak elkezdett dörögni, villámlani. Mindjárt megörültünk, de csak körbejárt minket, eső egy csepp se. Aztán később esett néhány csepp, és végre lehült a levegő! Persze most már megint verőfényes napfény és meleg, hiába szellőztettük át a lakást éjjel...
    Eventre felkészültem, kinn vannak a nagy TP-s ólak, turbófák, remélem a felröppenőn látszani fog. Most már elővigyázatosabb leszek, előbb letermelek mindent, aztán jártatom a szám :) Még jó, hogy szabin vagyok, remélem sikerül majd mindig időben aratnom. Mindenkinek jó rózsatermesztést kívánok!

Barackvirág, kamylla64, incimami és 4 más kedveli ezt.
  18. szélcsend

szélcsend Haladó

Szia! Nálunk is hasonló volt az éjjel, de azért esett rendesen. Ma meg hatalmas a pára és a fülledtség... Ebédfőzés közben magam is saját levemben párolódtam. Most is vizes mindenem.. Az event elindult, kisebb bakik persze vannak.. Gondosan megettem mindent, elvetettem a nagykockába a magot, mindent rá és várakozás.. Második kör még nagykockán mindennel.. Azóta 1x1-eznék.. ha nem felejtettem volna el minden területen kicserélni a talajt. A felröpik egész jók.. szegfűre kaptam 150-130 között (bahán fák és tea..) Ti hogy álltok?
    Olvastátok? Hétfőtől cserenap- jókor... nyaralok... Max. most nem cser-élek.

Barackvirág, kamylla64, gyulaika és 2 más kedveli ezt.
  19. ebencsi

ebencsi Haladó

Sziasztok Mindenki!
    Nálam is 140 körüli a felröpi, 70 süti már a sütőben. Én is kicsit döcögök, ugyanígy kezdtem a szaporítást, csakhogy néhány nagyobb tp-s ól még mindig nem érett be. Most körbeültettem őket 1*1-gyel :) A kezdő készlet már megvan, így holnap reggel indul a nagyüzem.
    Még nyulaim hiányoznak, meg némi dió, de azt majd a végén vagy megveszem, vagy letermelem. (remélem még marad rá idő)

20. incimami

incimami Fórum bárója

Sziasztok!
    Meg jöttem a növényekkel szépen haladok,a malomba van 150süti 106 kész a többit ma letermelem és kész.Jöhetnek e felrepik.
    Nagyon meleg van nálunk csak pilledezünk. El hozom a pici unokámat és este haza viszem mert még szopik,és nem alszik nálam.
    Késobb jövök sziasztok,,,

Barackvirág, kamylla64 és marcsi152 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.