Eventvadászok társalgója

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: gyulaika, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. marcsi152

marcsi152 Fórum veteránja

Szép meleg napot mindenkinek!

Megjött az űrhajó:music: feltöltöttem az átalakítót, majd elhasználtam az eddig összegyűlt akkukat......és már lezártam a felhősort:D
    Fortuna nem hagyott cserben:inlove:......na + a tudás senem utolsó, hogy mellik gombot, és hogyan nyomod +!:p
    Lényegében, mán csak a ráadás a sok egyéb, ami összejön ezután!

Szerintem a sok felháborodás, ami a halas után vót, megenyhítette a BP -t és mindenkinek meg lesz a felhősor, + a 3 item!;)

A titkaim kitudódtak és nem csalódtam, mert a narancs tojástojó meg lett!:mad:

Igazad van Kamyllám!
    Rita nagyon hiányzik a csapatból, de remélem rámozdul a klavira és nem csak olvas!:inlove::inlove::inlove::inlove:

További jó átalakítást mindenkinek!

Utoljára szerkesztett: 11.8.15
  2. gyulaika

gyulaika Fórum admirálisa

Sziasztok lányok!
    Nagyon meleg van, ti hogy bírjátok? Nálunk sajna nincs légkondi.:sleepy:
    A robotok nekem még csak a felhőt és 2 kitehetőt adtak, de van bőven időnk, én nem sietek sehova.:music:
    Rita valóban hiányzik, de tudom, hogy itt szokott lenni, de írni szerintem nincs ideje.
    Majd talán egyszer......
    További jó játékot, gyűjtsétek az akkukat.

3. ebencsi

ebencsi Haladó

Sziasztok Mindenki!

El sem hiszem: nekem is megvan a teljes felhősor. Innentől kezdve tényleg csak szórakozás a játék :)

4. marcsi152

Szia Évi!

Én sem hittem a saját szememnek, mert 2. átalakításomra jött a hologramos, aztán 3.-ra a felhősor és szinte 10 perc alatt bedobtam 10.000 szegfűt, + az 500 akkut és lezárhattam a felhősort + egyéb nyalánkságok!:D
    Láblógatva csinálom tovább, mert az event gazt nem is termelem!

Utoljára szerkesztett: 12.8.15
  5. kamylla64

kamylla64 Fórum parancsnoka

Szépéséges napot minden betérő vadásznak!
    Végre ideértem,kissé elvoltam kapva mostanság..
    Nagy örömömre lehűlt az idő,már szenvedés volt ez a kánikula..Az eventtel végeztem,egy farm kivételével megvan mindenhol minden,arra az egyre nem sikerült az egyik item,sokszori próbálkozásra sem..majd cserenapon megpróbálom megszerezni..

Szia Marcsikám!nem szeretem ezeket a szerencse eventeket,most sem lett meg egy farmunkon a teljes felhősor,félve is kezdtem neki..továbbra sem kedvelem az ilyen jellegű eventeket..
    Ritát valahogy vissza kellene csábítani,rád jobban hallgat,kérlek próbáld meg...
    Láttam most a neonos ólakat,eszméletlen szépek,odavagyok értük,meg vissza...:Dfélek is hogy nem lehet majd az olyan piciknek megszerezni,mint amilyen Én is vagyok...:(pedig annyira vágyom rájuk..

Szia! már hál égnek itt vége a nagy melegnek,most jobban is érzem magam..van légkondink,használtuk is egész nyáron,viszont voltak hátrányai is,sokszor megtannyosodtunk tőle...:p
    Gondolom azóta már megszereztél minden kitehetőt,sőt a ráadásokat is...

Szia Évike!Gratula mindenhez,amit a nublonos event adott..sikerült a csillámporos is? nálam pár farmunkra bedobta,örültem is neki..
    Marcsim! szóval olyan láblógatósan ment?!:D na majd a neonos megszorongat bennünket asszem...:( pedig nekem nagyonkő!!!! olyan szép a színe,sok benne a pink...:D:D

Most el,de benézek még...Legyen szép napotok...

6. ebencsi

ebencsi Haladó

Sziasztok Mindenki!

Bizony Kamylla, kaptam egy illatszertárat is, sőt még egy nyuszi szomszédot is szereztem, így elmondhatom, hogy minden meglett, amre vágytam! :)

7. kamylla64

Évikém! gratulálok minden megszerzett nyereményedhez... nálam is adott mindenféle jót.Illatszergyár is megvan,fákat is adott mindegyikből,sőt! 3 szupiszomszédom is van,igaz semmi érdemlegeset eddig nem adott egyik sem..nagyon fukarok ezek a nyuszkók...>:(nem is szeretem egyiket sem...:p:(:wuerg:
    Láttad a neonos eventet? máris imádom,de ahogy olvastam az ingünk gatyónk raja megy...már kiraktam az ólakat,tyúk,nyúl,kecske,szaporítom őket...
    Elcsentem az egyik topickból egy összesítést a neonos eventhez...remélem segít egy kicsit..

Tyúk:
    5000 - 2 db kendermagos, 1 barna, 20 tyúk vagy
    7 barna, 4 tyúk
    10000 - 1 db bögyös, 2 db kendermagos
    15000- 2 db bögyös, 1 kendermagos, 20 tyúk
    25000- 1 db dísz, 2 db kendermagos,1 barna, 20 tyúk
    35000- 1 db dísz, 2 bögyös, 1 kendermagos, 20 tyúk
    45000- 2 db dísz, 2 kendermagos, 1 barna, 20 tyúk

Kecske:
    7200 - 5 db magyar, 1 fekete
    14400- 10 magyar, 2 fekete vagy
    1 havasi, 2 fekete, 9 kecske
    21600- 2 havasi, 1 fekete, 2 magyar, 3 kecske
    36000- 1 mini, 1 havasi, 7 kecske
    50400- 1 mini, 2 havasi, 2 fekete, 1 magyar, 4 kecske
    64800- 2 mini, 1 havasi, 2 magyar, 6 kecske

Nyúl:
    6000- 2 puha, 1 barna, 2 nyúl
    12000- 1 hamis, 1 puha, 1 barna, 5 nyúl
    18000- 2 hamis, 1 barna, 7 nyúl
    30000 - 1 gyáva, 1 puha, 1 barna, 9 nyúl
    42000- 1 gyáva, 1 hamis, 3 puha, 3 nyúl
    54000- 2 gyáva, 2 barna, 3 nyúl

Barackvirág, Batkamanó és encibaba52 kedveli ezt.
  8. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

9. kamylla64

Barackvirág és Batkamanó kedveli ezt.
  10. ebencsi

ebencsi Haladó

Hááát.... most nem vigasztaltatok meg! Ez nagyon sok, keseredés indul: 1,2,3 :(

Barackvirág, Batkamanó és marcsi152 kedveli ezt.
  11. bonita333

bonita333 Rutinos

Sziasztok event vadászok :) :)
    Valójában tetszik ez az event, el kezdtem én is felszaporítani az állataimat, de most valahogy ez sem dob fel :( Ráadásul megérkezett a várva várt lehűlés, ami szintén nem dob fel :( A kedven szomszédom elutazott ez sem dob fel :(....talán néhány bagoly segítene :) :) :)
    Szép napot mindenkinek és sikeres, eredményes, lelkes, előkészületeket :)

Utoljára szerkesztett: 18.8.15
    Batkamanó és marcsi152 kedveli ezt.
  12. kamylla64

Sziasztok Vadászok!
    Szerdán 14-22-óráig boom,meg szupitáp vásár...
    Évikém! ha a táblázat szerint csinálod,nem is annyira vészes..jön az ikerszülés,olcsóbbak lesznek a tenyészállatok és így nem is annyira gáz...
    Ne keseredj el,meglesz meglásd...

Szia! ne szomorkodj,lesz ez máshogy is...örökké nem esik...:)Egy kis mosolyt az orcádra:

A Dallasi repülőtéren már hosszú ideje felszállásra várakozott egy gép, mert rossz volt az időjárás. A légikisasszony elkezdett az utasok között kólát és sósmogyorót felszolgálni. Egyszercsak a pilóta bejelentette, hogy megfordult a szélirány, ezért elkezdi a felszállást. A légikisasszony így adta tovább az utasoknak:
    - Kérem kapcsolják be a biztonsági öveket, ragadják meg az italaikat, és tartsák jól a mogyoróikat, azonnal felszállunk.

Egy rendező elmegy az indiánokhoz filmet rendezni. Egyik nap megkérdezi az indián varázslót, hogy milyen idő várható mára.
    Az indián így felel:
    - Ma meleg lesz!
    Másnap ismét megkérdezi a rendező, hogy milyen idő lesz.
    Az indián azt mondja:
    - Esős idő várható!
    Másnap már a sajtóval jön, hogy az egész világ hadd lássa, létezik egy indián aki meg tudja mondani az időjárást!
    - Na és ma milyen idő várható?
    - Azt sajnos nem tudom megmondani!
    - És miért nem, talán mert nem egyedül jöttem?
    - Á, dehogy, csak elromlott a tévém, és nem láttam az időjárásjelentést!

13. bonita333

bonita333 Rutinos

Köszönöm szépen :) :) :) :) Nagyon aranyos vagy :) :) igazán mosolyt csaltál a szemembe :)
    Gyönyörű napot kívánok Neked és mindenkinek :) :) :)

Barackvirág, Batkamanó és marcsi152 kedveli ezt.
  14. ebencsi

ebencsi Haladó

A viccek jól estek, köszönjük!
    A boommal csak az a bajom, hogy 2-től ülésem lesz, este pedig ünnepségre kell mennem. Egyébként ráérek egész héten, a szerda délutánom kivételesen zsúfolt :( De azért megoldom, 9-10-ig enyém a pálya :)
    Viszont a táblázat nagyon jó, így legalább céltudatosan tenyészteni. A gazdaköriből kiszedtem, amit lehetett, úgy látom az eventesben is van. 200 sztáppal kezdek neki, majd meglátjuk....

Barackvirág, Batkamanó, gyulaika és 2 más kedveli ezt.
  15. kamylla64

Neked is szép napot...ügye már szebben látod a borongós napot is...egy kis vidámság csodákra képes...:)
    Évikém! naugyehogyugye?! így már nem is látszik annyira nehéznek,mint az ismertetőben...írd össze milyen állatból mennyit, milyent kell kitenyészteni,aztán már gyönyörködhetsz is a neon ólakban...szerintem péntekre is betesznek egy boomot,így szokott lenni..ha nem elég a szupitápod,várd meg a hétvégei tenyésztést akkor már sokkal olcsóbbak lesznek a tenyészállatok...pár farmunkra úgy veszem meg őket,nem tenyésztek...

16. marcsi152

Szép estét mindenkinek!

Végre ideértem és örülök, hogy végre van visszaolvasni való! Hurrá!:D
    A neon ólak nagyon cukik és nagyon kellenek nekem is!:inlove:Nagyon sokba kerül ez nekünk, de akkor is!!

Kamylla!
    Hahaha! Vicceiden jót kacarásztam!!:D
    Köszi a segítséget, de igazad van Évi, mert a fejemhez kaptam, amikor tudatosult, hogy nagyon sokat kell tenyészteni!:cry:Vagy költeni a CSP -ből!:p
    Jó ötlet a gazdaköri átnézése, talán van kallódó szupitáp!;)
    Kitereltem a tikokat, nyuszkókat és kecskéket, had szaporodjanak!:music:

Jóccakát mindenkinek!

17. ebencsi

ebencsi Haladó

Így van, Marcsi, azért vagyunk eventvadászok, hogy levadásszunk mindent! Ha kell, ha nem :)
    Én is kiraktam az állatkákat (egyébként is ki akartam rakni, mert elfogyott a kígyókaja), közben meg jókat mozizok, egész formás lett az aranykészletem...

Barackvirág, Batkamanó, gyulaika és 2 más kedveli ezt.
  18. kamylla64

Szép napot Vadászok!
    Már tűkön ülök úgy várom ezt az eventet...birtokolni szeretném a neon ólakat,minél előbb..
    Marcsikám! mai boomot ki kell használni,ahogy tudjátok..remélhetőleg jól adja és nem kell annyi szupitápot elhasználni..Nekem pár darab tenyészállat kell még,sokat megvettem már a piacon..sajnálom a nehezen összekapart szupitápomat,inkább a csp-t áldoztam be...
    Gazdakörit átböngésztem,itt már nincs,de a kisebb farmjainkon elég szép mennyiséget kiszedtem...

Szia Évi!az állatkákat már tegnapelőtt kiraktam,elég szépen gyarapodnak...
    Ritka kivétel hogy ennyire várok egy eventet..
    Legyen szép napotok..

genka53, Barackvirág, Batkamanó és 2 más kedveli ezt.
  19. marcsi152

Szép napot mindenkinek!

Event letudva!:inlove::music::inlove::music:Nagyon szépek a neon ólak!:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:
    Kicsiken még este folyt köv!
    Kamylla! Már megint láblógatás jön!:D:D:D Indul a barack elrakás és holnap lecsó el rakós event!:p

Eredményes tenyésztést mindenkinek!;)

ui: kicsiken is felhő lezárva! Na.... jól +beszéltem magammal!!:sleepy:

Utoljára szerkesztett: 19.8.15
    genka53, Barackvirág, Batkamanó és 2 más kedveli ezt.
  20. kamylla64

Marcsikám! itten vagyok,csak későn értem ide...Gratulálok,ügyes voltál...de Én is megveregethetem a vállamat,mert az összes farm kész,virítanak a neon ólak és a felhőn is csücsülnek az itemek...
    Barackot lecsót pár üveggel többet rakj el légyszi,mert Kamy nagyon szeresse...:D
    Aludjatok jól.Én már alig látok...:sleepy:

genka53, Barackvirág, Batkamanó és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.