Eventvadászok társalgója

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: gyulaika, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

Szia:) Ajándéknak ezt hoztam neked.:);)

2. gyulaika

gyulaika Fórum admirálisa

Szia! Nagyon köszönöm, puszi érte.;)

3. marcsi152

marcsi152 Fórum veteránja

Szia Évi!
    Nagyon sok, boldog szülinapot kívánok!
    :inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

Csatlakozom Halász Jutkához, mert nem tudok még mindig ide varázsolni 1 szépséges virágcsokrétát!:sleepy::D

Drága Ritám!
    Az a virtujális korona mán visszakerült a vitrinybe, mert egy pillanatra én is billegtem benne a tükör előtt, mert szintén aratás után vettem FA-t:mad:, de a koronával elképzeltem magam és jót kacagtam az egészen!:DNem csuklottál?:p

Kamyllaaaaa! Visítok, pedig torokgyuszim van!:inlove:
    További szép estét mindenkinek!!!:inlove::inlove::inlove:

4. gyulaika

Köszi Marcsikám!:) A dalt neked is köszönöm, a virággal együtt.

(képzésre fordulj hozzám, könnyen meg fogod tanulni.;))

-------------------------------------------------------------------------------

Sziasztok! Minden Katalinnak boldog névnapot kívánok.:)

Remélem a traktorok már száguldanak.:inlove:;):inlove:

Utoljára szerkesztett: 25.11.15
  5. vitaminfarm48

vitaminfarm48 Utánpótlás-írogató

BOLDOG NÉVNAPOT A KATALINOKNAK!

6. emi733

emi733 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Az iránt érdeklődnék, hogy régen én nagy farmeramás voltam. Az iwiw-es oldalon játszottam, mikor az megszűnt, az után még egy darabig folytattam, aztán szünet s kb 1,5 éve nem, mert elraktam a jelszavakat. 3 játékom is volt. 2-ben a 90. szint közelében, 1-ben pedig kb a 30. szint körül. A mai nap kaptam egy e-mailt, megpróbálkoztam, s új játékosként kezel. Azt szeretném kérdezni, hogy ha ilyen sokáig nem játszottam, akkor lenullázódtam, vagy törlődtem, vagy valahonnan elő lehet-e még vadászni a régi oldalamat?

7. gyulaika

Szia! Ha tudod a farmnevedet és a jelszavadat, akkor elméletileg be tudsz lépni a régi farmodra,
    ha nem kérted a törlését. Ez persze csak az én véleményem.

Barackvirág, Batkamanó és kamylla64 kedveli ezt.
  8. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Ebben az esetben a support segítségét kell kérned, megadva a farmok pontos neveit.

Batkamanó és kamylla64 kedveli ezt.
  9. marcsi152

Sziasztok vadászok!:inlove:

Jelenlétit gyorsan szignózom, nehogy kikapjak a hiányzásért!;)
    Jelentem event kész, felhősor lezárva!:music:Nem termeltem rengeteg eventgazt:cry:, inkább 0 perces szegfűvel letermeltem a röpiket és kécc!!!:p

Katalinoknak nagyon boldog névnapot kívánok!:inlove::inlove::inlove:
    Szélcsend Katink nagyon csendben vagyol!:sleepy:Néha ugorj be egy szóra!;)
    Kamyllaaaa, hiába visítok a fájós torkommal???;)

Szerencsés versengést mindenkinek!

10. kamylla64

kamylla64 Fórum parancsnoka

Sziasztok drága Vadászok!

Bezuhantam,csak hogy Marcsikám torkát kíméljem..:D:inlove::inlove:
    Event nálam is letudva,szintén O perces növénnyel,hagymát szaporítva.
    Vettem titokzatos csomagot is, lett egy hattyúm,amit a csomag garantál,egy tatum ami még szóra érdemes,de kaptam 9 gólyát,amiből már degeszre a pajta..:eek::(

Drágáim! már nem is mentegetőzöm hole vagyok elveszve,eztán igyekszem sűrűbben előfordulni..

Ritám! visszaolvasva láttam egy göndör hajú tündérkét,aki serényen segít a szekrénypakolászásban..:Dismerős a szitu...:D;)

A szülinaposoknak,névnaposoknak kissé megkésve,de annál nagyobb szeretettel kívánok minden jót...

Most ennyi tudtam lenni,de jövök még..a jelenléti aláírva..:)

Legyen mindenkinek csodaszép napja,a csak olvasóknak is..

Halihó vadászok! Mi ez a csönd?! Én megjelenek,azt mindenki eltűnik? hát szabad ezt kamyval csinálni?:eek:

Ki hogy áll a traktorozással?

gondolkodom a tenyésztésen,de még alszom rá egyet,sajnálom a nehezen összekapart szupitápomat...

Lányok!!! tessék pár sort idepötyögni nah...

Utoljára szerkesztett: 27.11.15
  11. marcsi152

Sziasztok csajok!:inlove:

Traktor versennyel hogy álltok?:pA a fránya röpi gyűlik annak, aki nem tud 0 percezni?-.-
    Kicsiken nekem sincs meg a gesztenyés felhő, ezért ott bizony van robot, de azért a gazt nem termelem!:oops:
    Jutok, amíg jutok és nem dől össze a világ, ha nem lesz dupla kitehetőm!;):D

Kamyllám!:inlove:
    Itten vagyok! Kínlódok a torokgyuszimmal, majd + fulladok úgy köhögök, de valahogy nem gyógyulok, pedig, mint a jó gyerek, minden gyóccert beszedtem:D
    Én most kihagyom a tenyésztést, takarékossági okok miatt:p kevergetem a tápot, de turbó malom ide, vagy oda, valahogy nagyon nem akaródzik szaporodni az a szupitáp!:mad:

Sün csajunkról sem hallunk híreket!;)Halihóóóóóóóóóó! Helyzet jelentést várunk!:D

További szép estét, jó versengést!:inlove::inlove::inlove:

Barackvirág, Khirra, gyulaika és 2 más kedveli ezt.
  12. kamylla64

Szépséges kora reggelt mindenkinek!
    Nagyoooon hideg van mifelénk,meg sötét,meg nemszeressem.

Tegnap elhagyott az egy szem szorgos csibém,sajnos felnőtt,így fájó szívvel elengedtem,de azért tartjuk a kapcsolatot és ahogy tudom segítem..Kaptam helyette,a két kuka csibém mellé egy alig zöld szintén kuka gyereket..írhatok Én nekik,küldhetem az ajikat lese.....már kidobni sem érdemes őket,mert ugyan ilyeneket kapok helyettük..nah ez van..

Marcsikám!
    Jobbulást neked,igyál hagymalevet, hidd el az jobban segít, mint bármilyen gyógyusz,car az íze,viszont használ is..De van még egy módszer ami irtóra beválik,a kalapkúra..gondolom tudod hogy kell használni..:D:D:Demberem szokta mondani ha beteg"elmegyek az orvoshoz,mert neki is meg kell élnie..kiváltom a gyógyszert,mert a patikusnak is meg kell élnie..nem szedem be a gyógyszert,mert Én is élni akarok...:D

Két farmunkon nem 0 perceztem,így elég nehézkesen haladok,mert nem ültetem az eventgazt..most tartok a harmadik utsó részénél,azért jó lenne a felhőig eljutni,ha nem lesznek meg a pótkütyük,a fene sem bánja..

Megálmodtam az éjjel a tenyésztési praktikát,úgy használom,hogy nem használok el egy darabot sem,szintén takarékossági okokból,meg azért meg irigy vagyok és sajnálom tőlük a nehezen összekapart sztápot..rebesgetik hogy jön decemberben a rénszarvas tenyésztés,oda tartogatom inkább...

Na jah! Sünikéről mostanában nem halottunk,de Khirra senem sincs,meg Encibaba sem,meg Szélcsend senem,meg drága Barackám sem,na meg Ritaaaaaa! tessetek betolni a bringát mert utánatok vadászunk.:D

Ennyi voltam,de legalább voltam...Legyen szép napotok,a csak olvasóknak is.

13. Khirra

Khirra Kivételes tehetség

Sziasztok Drágák!Jövök majd holnap,most sietek dolgozni:)Szép napot mindenkinek.

14. kamylla64

Szép napot Vadászok!
    Hogy van mindenki? sikerült valakinek valami érdemleges állatot kitenyészteni?
    Kerékkerék pörgetésem katasztrofálisra sikerült,piros denibarlang,levendulaleki és hasonló csekélységek,semmi érdemleges..

Várom a kalendárium naptárt,olyan jó nyitogatni,vajon mit rejt az ablak.Jó lenne mondjuk egy Szívek Királypálmája..tudom bilibe lóg a kezem..:D:D

Marcsikám! remélem már jobban vagy,használt valamelyik kúra..;)

Ritám!már végezned kellett azzal az ablakpuceválással,meg a ht eventel is, várunk hogy idetalálj,mert küldöm érted a ebijjjjájt..:D:D

Khirrám!!zavard le a melót és gyere mielőbb,mesélj hol tart Sünikénk a gazdálkodásban,sikerült e neki az event és hogy mennyire tetszett neki...:inlove:

Szia Évi! két traktor már a célban,kettővel még hajrázok,remélem holnap reggelre beérek a célba azokkal is.

Barackaaaa! rég voltál,hiányolunk nagyon,kérlek jelentkezz..

Mára ennyi voltam,jó lenne holnap oldalakat visszaolvasnom...:);)

Legyen szép napotok,a csak olvasóknak is..

15. Khirra

Khirra Kivételes tehetség

Sziasztok Lánykák!meg jöttem:)Nálunk már nagy a karácsonyi hangulat:)már vásárolgatunk szervezgetünk,ezért is nem tudttam jönni.Itt azért nehezebb egy magyar karácsonyt lezavarni:)Szóval Sün a 73dik színten van már,most nem olyan látványos a haladása mint eddig volt,de higyét el nagyon jól csinálja,képzeljétek meg van már az esőerdő,és még van 143 csillije,lassan farmot kell rendezni neki.A gazdaköriket csinálgatja.Gyerekek piacozik:)hihetetlen milyen jópofa a kis rózsaszín farmerámás füzetével:)Igaz eladni még nem megy olyan jól mint vásárolni:)szóval az event is jól ment a sima turbolina beadást vállasztotta,én meg nem szóltam bele mert ugye nem magamnak csináltam farmot hanem neki:)a 3dik traktorig eljutott.Én büszke vagyok rá.és képzeljétek rájött hogy a piros kosárból jókat tud vásárolni,teljesen magától.Pedig én is meg talán Rita is mondta neki még az elején a piros kosarat,mostanra ért be.Nem baj had jöjjön rá mindenre szépen magától,mondjuk ő az a tipusú gyerek aki nem mond nemet,de azért kitart az elképzelése mellett.Nálunk ez történt drága lánykák,Ti hogy álltok a karikészülődéssel?Mi csütörtökön írunk levelet a jézuskának:)Nagyon várjuk a süti evést itt a farmon,jó dolgok lesznek szerintem.Majd írjatok ám:)Puszi

16. bambika04

bambika04 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Igen sok idő kimaradt mióta nem játszottam. Sok új dolog került be a játékba. Olvasgattam itt, hogy 0 percezett valaki. Az mi lenne? Én a 84. szinten vagyok 1 év kimaradt. A napokban kezdtem újra. (Csak lesek, sok új növény, fa, állat)

17. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

18. bambika04

bambika04 Utánpótlás-írogató

Batkamanó, -Amarilisz-, marcsi152 és 2 más kedveli ezt.
  19. gyulaika

Sziasztok! Szép estét mindenkinek!
    Bocsi, hogy csak most értem ide, az egész hetem nagyon sűrű programokkal volt
    tele, az unokáim is váltották egymást itthon, a farmot is turbóban csináltam, de
    azért kész lett minden.;)

Marcsi, remélem már meggyógyultál.
    Kamilla, a 31 nap alatt csak lesz olyan aji, ami nem a megszokott, de a királypálmát
    hát..........???
    Csilla, a lányod nagyon ügyes, ahogy írtam már valamikor, még utolér minket.
    Ritám! Látom ám, hogy jársz erre, de nem szólsz egy szót sem.-.-

Bambika, Janzi megelőzött, már berakta a linket a 0 percezésről, érdemes hozzáfognod.
    Nekem a hagyma, amivel 0 percezni szoktam, ha muszáj.

Na megyek, mára ennyi volt, jó éjt, szép álmokat mindenkinek.

20. Csíkoscsili

Csíkoscsili Utánpótlás-írogató

Sziasztok!!
    Jelentkezem, még élek.. igaz, köhécselek, meg dögrováson vagyok, de melózni muszáj. A karácsonyi készülődés még tervezés alatt sincs. Jövő héten átfogó ellenőrzésem lesz a fenntartótótól, most arra készülök.. Enyhe idegbaj...
    Azért a traktorokat betereltem a célba.. Igaz, kellett 0 percezni egy kicsit...
    A következőről tudunk valamit? Mert ellenőrzés ide, ellenőrzés oda, a farmnak menni kell. Max. Jegyzőkönyvbe vetetem, hogy a farm miatt később végzem el a feladatot..
    Hajrá!!! (már ha marad hajam.. )
    Szélcsend a kicsiről

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.