Eventvadászok társalgója

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: gyulaika, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kamylla64

kamylla64 Fórum parancsnoka

Szépséges napot Vadászok!
    Itt hideg van és fúj a szél is,brrrr.
    Kinyitottam a meglepi sütit,ne felejtsétek el Ti sem.

Drága Khirra!Nálunk is mennek a készülődések,tegnap sikerült a házban már felrakni a díszeket,ünnepi hangulatot varázsolni.Kinti része férjuramra vár,létrázni nem óhajtok,legyen az Ő dolga;)..A menün nem kell gondolkodni,mert minden évben ugyanaz,viszont most kaptam egy ígéretes repicét,azt még hozzádobom..aszalt szilvás karaj..nincs vele sok lacafaca,így hozzácsapom a listához.
    Sünikénk ügyesen halad,remek kicsilány,meg anyucija is,teljesen megfertőzte a farmerama játékkal kicsilányát..:):inlove: Én még dolgozom rajta,egyenlőre csak nézegetik,egymás ugratása,folytonos vitájuk jobban érdekli őket..:)
    Sünikének hatalmas gratula mindenhez amit elért,rövid időn belül sokat fejlődött,büszkék is vagyunk itt mindannyian rá..:inlove::)
    Jézuskának elküldtük Mi is a listát,elég hosszúra sikeredett,asszem az összes kívánság nem is fog menni,majd válogat belőle,fontossági sorrendben..
    ;):p
    Szia Bambika! Légy üdvözölve újra e kedves játékban,gyere sokszor hozzánk,örömmel vennénk..
    Ne aggódj, majd utoléred magad,meg segítünk is itt amiben csak tudunk..Látom már kaptál választ is a kérdésedre,ha van még tedd fel bátran..

Szia Évi!A hetem nálam is sűrűnek ígérkezik,csak kapkodom a fejem mit is kell elintéznem,megcsinálnom..
    Már a mai ajinak is örültem, a gesztus hogy így ünnepekre gondolnak a játék vezetői ránk,már jól esik..Királypálma csak egy vágyálom,szeretek reménykedni,de biztosan tudom hogy a bili közel a kezemhez...:D:D
    Majd egyszer lesz,úgy is beteszik mint az XXL-es barackfát..

Szióka! Jobbulást neked,gyógyulj meg hamar és az idegbaj is kerüljön el jó messzire..:D:D
    Ünnepi vásárlások még nálunk is vissza vannak,majd lassan a végére érünk mindennek és remélem pihenésre is jut idő,arra vágyom leginkább.
    Köv. eventről még nem tudok semmit,párat kihagytam,így jó lenne most behoznom a lemaradásomat,úgyhogy nem hagyhatom most ki..

Drágáim! most el,ahogy tudok jövök...Legyen szép napotok,a csak olvasóknak is..

2. marcsi152

marcsi152 Fórum veteránja

Sziasztok Vadászok!

Bambika! Üdv a fedélzeten!
    Sajnos a 0 percezéshez szükséged lenne a gesztenyés felhőre, ami event nyeremény volt, de fel a fejjel, mert néha bedobnak régi felhőkre vásárlási lehetőséget!;) Viszont a növények nemesítéséhez amint tudsz állj neki, mert ez nagggyon hasznos dolog!:p
    Bármikor elakadsz, itt megkapod a megfelelő infót, segítséget!:inlove:

Évi! Köszönöm, sajnos még nem vagyok gyógyult, kicsit jobban vagyok, de még nagyon köhögök, ami néha rémisztő!:cry:

Kati! Végre előkerültél, mán nagyon hiányoltalak!:p Tudom, munka, ami azért fontosabb a a játéknál, de azért 1 sorra ugorj be hozzánk!;) Szorítunk, hogy minden rendben legyen az ellenőrzésen!:inlove:
    A traktor versenyen én is célba értem, a kicsiken nem tudtam 0 percezni, mert nincs + a gesztenyés felhőm, de a 25%- os szupertrágya a nemesített szegfűnél hasznos volt és meghozta a kellő mennyiségű röpiket!;)
    A karácsonyi készülődés még nálam is csak tervezés szinten van, de lassan elkezdem ezt az eventet is!:D

Kamyllám!
    Megfogadtam a tanácsod és kúráltam magam, de ez a fránya vírus nagyon makacsul ragaszkodik hozzám és nem hagy el!:mad:
    A karácsonyi vásárlást én egész évben gyakorlom, csak az a baj, hogy úgy elteszem, nehogy megtalálják, hogy van, amit húsvétkor találok meg!:D

Csilla! Gratulálok Süninek, nagyon szépen halad!:inlove: Jó tanító mesterei vannak! :p

Apropó Kukackukac régen jártál felénk!:p

Most Ritát, Ancsát hiányolom, igaz visítani nem tudok, de néhány sorban számítok rátok!:inlove: Hiányos a jelenléti!:p

További szép estét mindenkinek!:inlove::inlove::inlove:

Aki még nem látta:https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/havas-vállalkozás.13349/

Utoljára szerkesztett: 2.12.15
    Barackvirág, Khirra, Batkamanó és 3 más kedveli ezt.
  3. kamylla64

Szép estét minden betérő vadásznak!
    Marcsikám! nyiss ajtót annak a fránya bacinak,mutasd meg ki az úr..
    Karácsonyi ajik még nincsenek meg,eddig nem értem rá kutatni utánuk,majd a jövő héten nekiállok.Gondolatban megvan ki mit kap,vagy szeretne,Jézuskának szánt lista is a zsebemben,úgyhogy jöhet a rohanás a beszerzésükre..:p
    Az elrejtésük az fejtörést okoz mindig és volt úgy hogy az igyekezetem nem is sikerült..:eek:töröm már a buksim a dugi helyeken.o_O
    Event tetszik,viszont a felhősort hiányolom,de így is klassz..

Tényleg! többiek hol vannak?
    Ritááááám! visítok utánad,na meg a többiek után is..
    Tessék jönni,mert nagyon kurta a jelenléti lista..:(
    Ha nem ír senki,nincs mit olvasni sem.
    Mára ennyi voltam,véget vetek a mai napnak,fárasztó volt, ezt a napot nem is sírom vissza..

Aludjatok jól,jóccakát..

4. Batkamanó

Batkamanó Fórumlakó

Sziasztok Drága Arany Virágszálaim! :D

Itt vagyok ám, olvaslak benneteket, igaz csak " tetszikelés" erejéig.
    Marcsimhoz hasonlóan 2 hétig a haldoklás és túlélés határán billegtem. Úgy látszik ez a baci, ill. vírus, mindenkit ledöntött a lábáról és nem számítottak a kilóméterek. Marcsimmal több mint 60 km távolságban lakunk, de szinte 1x-re dőltünk ki a sorból. Én már túl vagyok rajta, de még össze kell magam kaparni valahonnan. :oops:
    Nem volt szerencsés közben a lakást puceválni, feküdni kellett volna, de aki hüle, az így jár xD Minden nap estére keveredtem a farm közelébe, de írni már nem volt érkezésem. Sorry és bocs és minden :inlove: :p

Kamykám életem, imádlak és ne visíjjál, mert Neked is oda lesz a torkod :D Lélekben mindig itt vagyok, + a kéznyomomat is itt hagyom. ;)
    A karácsonyi vásárlás nálam is még tervezési-agyalási stádiumban van, de ha igaz a 7végén elindulunk a körútra.
    Az event közben szépen haladgat, mert az ki nem maradhat. Most kivételesen a kicsiken is csinálom, oda jól jönnek a kütyük. :) A legkissebben pld. nincsenek is meg ezek a régi havas kitehetők.

És most lelépek, végre eljutok a fodrászhoz :music: Marcsi és Kati gyógyuljatok lécci, mert az ünnepek nem várnak és nekünk a csatamezőn kell lenni. xD A többiek is vigyázzanak magukra, ne legyék senki beteg!!

Pusszantás Mindenkinek, legyen szép napotok, este még lehet, hogy benézek ;)

------------------------------------------------------------------------------

Sziasztok Lányok, látom nem járt erre senki tegnap óta :sleepy:

Csak villámlátogatás erejéig jöttem és mert ígértem, de megyek is tova. ;)Elindulunk, nézelődni-vásárolgatni. Még viszonylag idegbaj mentesen lehet, nincs akkora tömeg. A sikeres vásárlásnak 2 feltétele van: a pénz és a türelem xD Na majd meglátjuk, melyik fogy el előbb :p
    Este benézek, írjatok kicsit, ki hogyan és mivel tölti a napját!! :music:

Mindenkinek kellemes Mikulás várást, a betegeknek gyógyulást és nagyon jó 7végét kívánok! :inlove: :inlove: :inlove:

Utoljára szerkesztett: 5.12.15
    Barackvirág, gyulaika, encibaba52 és 3 más kedveli ezt.
  5. Drága Vadászok!
    A hétvégéim elég zűrösek,de hétfőtől már vagyok,leszek, még meg is untok..:D:p
    Csizmátokat tükörfényesen biggyesszétek ki az ablakba..:D

Ölelek mindenkit,szép estét..

Barackvirág, gyulaika, marcsi152 és 2 más kedveli ezt.
  6. marcsi152

Sziasztok Vadászok!
    Látom, mindenki belevetette magát a ht eventbe!;)Ne dolgozzátok agyon magatokat, mert szent este bezuhantok a fa alá!:D:inlove:
    Ma mán én is javulás útján haladok, kipenderítettem a vírusom és neki ugrottam a zablakaimnak, na nem szó szerint, mert az üvegezés elég drága, hanem puceráltam néhányat!:p
    Kamyllám! Kerestem a sok írásod, de jól eldugtad őket, mint én az ajándékokat:D Apró néped remélem jól van!:inlove:

Ritám! Remélem nem keveredtél el a nagy bevásárló körutadon?:p:DBeszerezted a fa alá valókat?;)
    Uncsik remélem rosszalkodnak!:inlove::D

Képzeljétek el, hogy mentor lettem, az elsők között jelentkeztem ééééééés kb 1hete van 3 csibém!:DIgazán nem tudom, hogy mit tegyek, mert 3 kuka csibém van! Írtam nekik, de semmi válasz, küldöm az ajikat, semmi reakció!8) 2 3. szintű és a hőmérőjük zöld, de a 3. aki 6. szintű pirosodik és már a legalján!:mad: Adjatok tanácsot, mi a teendő?:eek:
    A havas vállalkozás kécc:inlove:, kicsiken még kapkodom a röpiket, mert sajnos nem halmoz el velük a rendszer!:sleepy:
    Hogy haladtok az eventtel?:p

További szép Adventi készülődést mindenkinek!:inlove::inlove::inlove:

Barackvirág, Batkamanó és gyulaika kedveli ezt.
  7. gyulaika

gyulaika Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Csak villámlátogatásra jöttem, látom mindenki a karácsonyi készülődéssel van
    elfoglalva.(persze én is)
    Végre a gyógyulás útjára léptetek lányok, kell az erő az ünnepekre.;)
    Nálunk tartjuk a bulit minden évben, van dolgom bőven, "csak" 11-en leszünk.
    Az ajándékokkal még bajban vagyok, az még ezután jön.

Az eventtel kész vagyok, arra már nincs gond, jön a tenyésztős event, remélem,
    abba még be tudok szállni.
    Marcsi, jó hogy mentor lettél, persze van annak jó és rossz oldala is.
    Én már az 5. szinten vagyok, de nem vagyok elégedetlen. Ha gondolod bagolyban
    megírom, hogyan tudsz haladni vele.

További szép estét, majd jövök.:)

Barackvirág, marcsi.2 és Batkamanó kedveli ezt.
  8. kamylla64

Szép reggelt kedves Vadászok!
    Kora reggel van,még mozgás nincs,így beugrottam közétek egy pöppet.:)
    A reggeli aratásnál kész lettem az eventtel,rénszarvasokat raktam ki egy területre,pletyi szerint a köv tenyésztés ez lesz,de lehet hogy befutok az erdőbe vele.. ha így is lesz nem baj,elfér a raktárban..
    Tegnap vettem partipörgetést,80 db-ból sikerült egy árva mádárakármit kipörgetnem,a többi tucat áru.

Készülődök ezerrel az ünnepekre,tervezgetek,gondolom nálatok is ez a helyzet.

Ritám! remélem azóta már teljes a gyógyulásod,mondanám hogy igenis pihenni,feküdni kellett volna,nade jómagam sem ezt teszem..:ptettem.
    Most jelenleg nálunk mindenki jól van,remélem nem kiabálom el..

Szia drága Marcsikám! olvasom jobban vagy,igaza van annak a dokinak aki egyszer azt mondta"az influenza gyógyszerrel is két hét,meg gyógyszer nélkül is":D:D
    viszont az ablakpuceválás nem igazán tett jót,kicsit jobban vagy és máris beleveted magad a sűrűjébe?:);)tessen még vigyázni..

Gratula a mentorsághoz,elég nehéz olyan csibét találni,aki ügyesen gondozza a farmját és beszédes is.
    Nálam eddig egy ari csibe volt,mindennap visszaírt,kérdezett,érdeklődött,villámgyorsan haladt is,így hamar ki is röpült a szárnyaim alól..aztán kaptam félig,alig zöld csibéket,ezeket vagy röptettem,vagy küldtem a napi ajit,írtam..megvártam míg a zöld sáv elérte a maxot és felvehettem a bónuszt,ezután megváltam tőlük és nagy lelkesedéssel vártam a következőt..Most vannak csibéim,csinálgatják,haladnak is,de kukák,nem írnak vissza,nem küldik a mentorpontokat..ez van ennek is örülök,hogy legalább nem pirosodnak el..

Szia Évi! Mi is készülgetünk az ünnepekre,még töröm a fejem mit is kellene megvenni,mi az ami elmaradt..a naggyja már megvan,az ajándékok is,de tudom hogy még sok minden eszembe fog jutni,ami elmaradt..:p
    Nálunk nem lesznek vendégek,csak így a család apraja nagyja..:)

Ennyi tudtam lenni,ölellek benneteket..

Legyen szép napotok,a csak olvasóknak is..

9. marcsi.2

marcsi.2 Utánpótlás-írogató

Szia Évi!
    Igen, ha lennél szíves és persze, ha időd engedi láss el jó tanácsokkal!:p:DElőre is köszönöm!:inlove:
    Kicsiken is kécc az event, várom a tenyésztést, mert szép képeket láttam gangon a rénszarvasokról!:inlove:

Kamylla!
    Módjával puceráltam az ablakaimat, mert nem szeretnék visszaesni!;)
    Az én csibéim nagggyon kukák, remélem lesz jobb is!:D
    Robogok a dokimhoz, mert visszarendelt kontrollra!;)

További szép napot mindenkinek!:inlove::inlove::inlove:
    Ja... Marcsi ....a kicsimről!!

10. gyulaika

Sziasztok!
    Egy hete nem járt erre senki.:eek: Fekete pont mindenkinek.
    Remélem mindenki meggyógyult már, és ezerrel készül a karácsonyi ünnepekre.
    Igaz, a farmon most hétfőig semmi különös teendő nincs, a karácsonyi eventet nem tudom, hogyan fogom végigvinni, nálunk napokig vendégjárás lesz.
    ( 8 titokfát megnéztem, hát nem fűzök hozzá kommentárt. Kellene egy hektár terület,
    ahova a sok pajtában árválkodó fát ki lehetne tenni).

Ha véletlen erre jár valaki, írjon pár szót, hogy még nem veszett el.
    Megyek a fodrászhoz, további szép napot.:):)

Barackvirág, fortuna47, kamylla64 és 4 más kedveli ezt.
  11. marcsi152

Igenis ofő, jelentkezem pár szó erejéig, hátha átváltozik a fekete pont pirosra!:pNeeeem vesztem el!:D
    Sajnos a gyógyulásom, csak 90%-os, de mire bezuhanok a fa alá, talán100-as leszek!:inlove:
    A titkok már nálam senem titkok, de említésre sem méltóak!:(Jöhetne a gőzös!!:D
    Remélem, hogy a karácsonyi eventgaz mennyisége tekintettel lesz a várható elfoglaltságunkra!:music:

További szép estét mindenkinek!:inlove::inlove::inlove:

Barackvirág, fortuna47, kamylla64 és 4 más kedveli ezt.
  12. Szép estét mindenkinek!
    Csicseregték a madarak hogy Évi fekete pontokat osztogat,így gyorsan bezuhantam,mert ez a szín nem áll jól nekem.:D:D
    Marcsikám! remélem azóta már minden rendben veled,teljesen meggyógyultál..Itt is ködös nemszeressem az idő pfujjjj..
    A csibéim nálam is kukák,de legalább zöldben vannak..még mindig az 1-es szintű mentorságomat taposom,ha ez így megy elleszek itt egy darabig.:p

Szia Évi!készülődés az megvan,sütöttem pár sütit amit már az ünnepekre készítettem és ami el is fogyott,így úgy döntöttem,csak a jövő héten szerdán sütizek,mert félő hogy annak is lába kel..:D:eek:
    Titkosokat kiraktam,a mandula fenyő volt a sláger,abból kapásból kaptam több darabot is,nem vetett tőle fel a boldogság..>:(
    Vendégek nem lesznek nálunk,ettől függetlenül hogy sokat nem tudok pihenni,az már tuti..:p

Marcsikám drága!Én sem vesztem annyira el,csak betemetett a teendőim sokasága.
    Tessék az ünnepekre 100%-ra meggyógyulni...nah...

Jajh..míg el nem felejtem..dicsekedni is akartam nektek,,végre nagy küzdelem árán elértem az ötös szintet a virágkötőnél és a természetgyógyásznál,már csak az alkimista van hátra,de messze még a csík az ötösig..:wuerg:

Vadászok! legyen szép estétek,a csak olvasóknak is..

Többiek hol vannak? jer csajok,mert hiányoztok...

13. Khirra

Khirra Kivételes tehetség

Sziasztok Lánykák!Én is itt vagyok ám,csak nagyon kevés idő áll rendelkezésre,most is suli előtt gondoltam benézek ha már ilyen korán van még:)A készülődés jól halad holnap lesz még egy mindent összefogó vásárlás,utána hétvégén munka aztán hétfőtől sötemény előállítás:).Nálatok minden rendben,mindenki kész van mindennel?
    csak hogy a játékról is írjak,szeretnék titkos csemiket venni,ti?Puszi mindenkinek,majd jövök.

Barackvirág, fortuna47, kamylla64 és 3 más kedveli ezt.
  14. Batkamanó

Batkamanó Fórumlakó

Sziasztok drága Lányok :D

Jöttem...szaladtam....rohantam, mert a fekete pontyot én senem szeressem! :p Bár ofőnknek igaza van, csak ezt az IDŐ-vel is meg kéne beszélnie, hogy ne rohanjon már annyira. Személy szerint, állandó harcban állok az órával. Már gondolkodtam rajta, hogy a fal felé fogom őket fordítani...büntiből xD
    A karácsonyi készülődés nálam is lassan a célegyenesbe ér. Ajándékok csomagolásra várnak, minden meg van.
    Jön a sütés főzés, ami még eléggé káoszos a fejemben. Bevásárló lista ma készül el. Vendégek nálunk sem lesznek, csak nagy lányomék jönnek szombaton haza ( 29-én mennek vissza ) De a családom ahány tagja, annyiféle igény ( szeretem-nem szeretem ) a kaját illetően. Ezt is épp elég lesz kielégíteni. Kivétel ez alól Bogi baba, akinek mind1 mi a kaja, mert a kis haspók nem válogat, csak ennivaló legyen. :inlove::D
    Csatlakozom Erám víziójához hogy "pihenés nuku" lesz! Majd az ünnepek elmúltával!! ;)

Más!
    A titok fáimat még mindig nem raktam ki, de nagy reményeket nem füzök hozzájuk, olvasva az eredményeket. Még egy darabig titkok maradnak, tele a farm állatokkal. Naponta 2x beterelem őket a melegbe és futás tovább. Hogy a karácsonyi event belefér-e az időmbe?? kérdés. Majd meglássuk, ahogy a vak is mondotta volt :wuerg::p

Khirra, a múltkor elfelejtettem ( ill. siettem ) lánykádhoz gratulálni, 74-es szinten van, nagyon szépen halad. Lelkes gyerek és igazán kitartó. Csak így tovább, lassan beér minket :D;)

Ennyi voltam mára, szaladok tova. Mindenkinek kitartást-türelmet-erőt, a betegeknek, mielőbbi gyógyulást ( Marcsikám már jól van) a készülődéshez. Vigyázzatok magatokra, nem idegeskedni, mert a végére úgy is mindig, minden összeáll :music::D

Legyen szép napotok, puszi Mindenkinek :inlove: :inlove: :inlove:

15. kamylla64

Szia Khirra! dehogy vagyok kész!!:D vagyis Én dehogynem,:Daz ünnepi sütés főzés az nem..:p
    Láttátok a szép havas farmunkat? csudi szép lett,jó lenne ha karácsonyra esne felénk is..
    Titokfa akciót nem hagyom ki,mert még az előző titkosokból sincs,lemaradtam róla.Most jó lenne azokból is..

Ritám drága! a menüm az adott,három fajta süti lesz,oszt jónapot,majd pótlom bótiból a hiányt.:Dakármennyit sütök mind megeszik úgy is..:D:Dkívánság az lenne a szélrózsa minden irányából,ahányan vannak annyifélét kérnének,de ha osztódnék úgy egy tucatra, akkor sem lennék elég..:p
    Ajándékok megvannak,be is sikerült csomagolnom.Az enyém ajimat már meghozta a Jézuska,egy mosó szárítógépet kaptam,szuper jó,szebben néznek ki a száraz ruhák,mint a vasalásom után.:Dnah most elárultam mennyire szépen is tudok vasalni..:p
    Azért titkon reménykedem hogy kapok még valami kis meglepit..

Jelenlétit aláírtam,elkerülvén a feketepötyit..

Legyen szép napotok...

Barackvirág, gyulaika, Batkamanó és 2 más kedveli ezt.
  16. Khirra

Khirra Kivételes tehetség

Drága Kamym akkor a vasalás is megegyezik nem csak a rózsaszín mámor:)

kamylla64, fortuna47, gyulaika és 2 más kedveli ezt.
  17. Kari

Kari Utánpótlás-írogató

csúcs !!! az új havas táj.

Barackvirág, kamylla64, fortuna47 és 4 más kedveli ezt.
  18. Csíkoscsili

Csíkoscsili Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Drága Ofőnek igaza van. Jogos a fekete pötyike. Nálunk is megkezdődött a karácsonyi készülődés. Most, hogy kitört a szünet a suliban végre van időm itthon is tenni ezt-azt. Van mit. Az elmúlt hetekben a nagy tanfelügyeleti ellenőrzésem (mint kiderüt az országban az elsők között ellenőriztek) igen lestrapált idegileg. Készültem ezerrel. Úgy tűnt elégedettek, de az eredményt később kapom meg. (Hivatalosan a karifa alá kéne megjönnie...) Gondolhatjátok, hogy a nagy napig semmi más nem érdekelt... Azóta az ajándékok kitalálása, beszerzése vitte az időt. Most végre a lakásra is tudok időt fordítani. (Jobb, ha még nem nézek körül) A karácsonyi eventet várom, kíváncsi leszek a felröppenők gyakoriságára.. A többi meglesz. Mindenkinek jó készülődést és sütést-főzést..
    Szélcsend a kicsiről

19. gyulaika

Sziasztok, szép estét!

Szia Kati! Most kivételesen nincs fekete pötty, itt is téli szünetet tartunk. Van elég dolog
    ilyenkor a vv-ben is.:music:
    Az event nekem nagyon necces lesz a sok vendég miatt, de valahogy megoldjuk.

Reggel nem szüretelünk!!!!!!

Szép estét, az aludni vágyóknak jó éjt.:)

20. Szélcsendke

Szélcsendke Járnitanuló

Sziasztok!
    Jó takarítást mindenkinek! Én is haladok saját magam utolérése ügyében. Lassan -lassan elfogadható formát ölt a lakás. Holnap még néhány ajándék beszerezését tervezem (szülőknek olyan nehéz.. szerintük nekik nem kell semmi....) no meg a kamra és hűtő feltöltés is programon... Sütni nem sütök, ennyi cukros és pufók embernek elég a bejgli.. Közben persze eventezek is. A elröpikre gyúrok, de azért a növénykéket is ültetgetem. Nem rohanok, meglesz, mikor meglesz... Nálatok mi a helyzet? Mindenki jól van?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.