Visszajelzés Fészeképítő barátok eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 21.4.20.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

Szia!
    Kattints az event ikonjára és a haladást mutató ablakban kapcsold be a zöld pipát, az ugráltatja a zergéket és a papagájokat is.
    Ui: fentebb Kékmadár1 már megmutatta képpel illusztrálva. :)

Gio és Kuzdern kedveli ezt.
  2. farmeres53

farmeres53 Fórumgróf

Sziasztok! Érdemes, vagy egyáltalán lehet tovább etetni a papagájt ?

3. ditkefarm

ditkefarm Járnitanuló

Most bajban vagyok. Miért nem tudom megetetni a papagájokat?

4. Kincsem-birtok

Kincsem-birtok Fórumlakó

Szia! :)
    50 db fészek szükséges egy etetéshez.

czutika, Gio és Kuzdern kedveli ezt.
  5. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Lehet tovább etetni, én már abbahagytam, kb. 15 plusz etetésem volt
    Magok nem nagy számban jönnek, az Esőerdőben is hagyjak helyet ültetni, most már így macerás.

Gio, Kuzdern és DevilMókus kedveli ezt.
  6. MarcusT

MarcusT Utánpótlás-írogató

Nekem nem jön be a főfarmon zerge barátom a képbe, lenne mivel etetni de nincs mit!

7. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia MarcusT!
    Az eventablakot kell megnyitni, és a kis négyzetbe tegyél egy pipát, akkor előjönnek a zerge karakterek is, meg az esőerdőbn a papagájok is.
    A zergék etetéséhez egy malomtermék kell, és az általuk adott papagájfészek páfrányt az esőerdőben el kell ültetni, és az aratáskor kapott papagájfészkeket a papagájoknak kell adni. Ezeknél 50 db /etetés kell!

Gio, GA-BI-O-Farm és DevilMókus kedveli ezt.
  8. MarcusT

MarcusT Utánpótlás-írogató

nagyon köszönöm, magamtól nem láttam meg a kis négyzetet, most már előjöttek :)

Kuzdern és Gio kedveli ezt.
  9. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Szia! Az elöző oldalon megtalálod a csevegöbe o_Oa kis ikont kell bekapcsolni.
    21 zerge etetésnél járok 18 nál megvolt a 10 Fa:)azaz a papagáj sor kész. ;)8)
    Nálam is minimum a fele 1 db volt. De volt 5-ös is.:)
    Lehet tovább etetni mint más is írta hogy érdemes-e? az nagyon relatív. :music:illetve atól függ ép mit ad.:music:
    Hogy pénzen mulna?o_OEzt jó tudni mert idén a zsezonbérleten kivül nem költöttem a játékra.:oops:
    Baszus mondhatnátok volna hamarabb is akkor nem töröm magam.xD
    És még idöm is csak 2 napja van írogatni,eddig aratás ültetés kilépés ennyi volt az elmúlt hetekbe.:)
    Ahoz képest jól vagyok pedig a kerék se adott hónapok óta semmit.;):)
    Némi fantázia és tervezés kell szerintem . Mint minden stratégia játékhoz. :)

missuzy_53, Sárika555, he1951 és 5 más kedveli ezt.
  10. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    10 zerge etetés 19 fészekpáfrány mag...ezek mentek 2x2 földbe, kacsakata+100% pöriből, így 285 papagáj kaja lett...xD
    Szép napot mindenkinek...:p

missuzy_53, Sárika555, lukimi és 6 más kedveli ezt.
  11. Kincsem-birtok

Kincsem-birtok Fórumlakó

Szia!
    Nálad akkor nem éheznek :music:

Nekem csak egy-egy magot ad a kis szeleburdi, de legalább a felhősorom hamarosan kész :)

Fuhur, Gio, Kuzdern és 2 más kedveli ezt.
  12. Slartibartfast

Slartibartfast Fórum-zöldfülű

Kedves Tamás!

Te látod az adataimat, látod, mióta játszok és mit értem el. Még mindig úgy érzed, nem ismerem a játékot?
    Én is utánaszámoltam a lehetőségeknek és az eredmény alapján írtam le mindent.
    Az pedig, hogy 5 alkalomból 4-szer egyet ad, az csak azért lehet téves mert mostanáig 11-ből 9 alkalommal adott 1-et. Ez tény.
    Az a 30 mag pedig 10380 terménybe és 660 felröppenőbe lenne. Egy területről. Hát erre írtam azt, amire ilyen fellengzős választ adtál.

Megértem én, hogy véded a cég becsületét. Talán nem mindenben kellene...

seszkrisz1969 és Ecóka1 kedveli ezt.
  13. holhosjánosné

holhosjánosné Törekvő

Ezzel nem vagy egyedül.Ültetek, vizezek,trágyázok hajszál pontosan aratok.Odaadom a malomban bepörgetett koszorút a zergének és 1 db ültetni valót ad.!!!!!!!!!!! 221-es szinten vagyok és felháborítónak tartom,hogy így kicsesznek a játékosokkal.
    Tudom,hogy itthon kell ülnöm !!!!!! és ráérek de elveszik a játék élvezetét.Már a káromkodásnál tartok.

14. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Szia

Legrosszabb esetben is a 30 zerge etetésből származó 30 maggal kihozható a felhő

missuzy_53, DevilMókus, lukimi és 3 más kedveli ezt.
  15. szekulagábor

szekulagábor Fórum bárója

Hát ez meg mi? Eltűnt a havasszépe az ültető sorból, és megjelent két új, az aranycserje és a havasi szekfű. Most hogyan tovább?

lukimi kedveli ezt.
  16. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Szia!

A havasszépe továbbra is a főfarmon ültethető. Nem tűnt sehova!
    Az aranycserje és a havasi szegfű pedig a szédült szántón.

missuzy_53, DevilMókus, lukimi és 5 más kedveli ezt.
  17. szekulagábor

szekulagábor Fórum bárója

Ok, rájöttem, de ezek mihez kellenek?

18. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Szia
    3 event fut egyszerre , és 4 területen lehet ültetni .
    • 1. Garázsvásár : Aranycserje és Havasi szegfű eventnövény . Az event a Szédült szántón van
    • 2. Otthonülő event : Molyhos napvirág eventnövény és Illatos szappan felröpi . Az event a szigeti Ültetvényen van .
    • 3. Fészeképítő : Havas szépe event növény és Szakállzuzmó felröpi , és ez a Főfarmon elérhető . Papagáj-fészekpáfrány az Esőerdőben ültethető .

vihence, DevilMókus, -ágianyu33- és 4 más kedveli ezt.
  19. Ercsi6161

Ercsi6161 Járnitanuló

Sziasztok! Ha már a papagájnál megvolt a 10 etetés, utána már nem lehet ültetni további papagáj-fészekpáfrányt az esőerdőben? Mert nekem nem hagyja magát. Frissítettem, de hiába :(

20. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Szia! Nálam leheto_O

Ercsi6161 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.