Visszajelzés Fészekreptetés event csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 6.5.21.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Számomra eddig sem volt kivetni való az írásaiban. Lehet, hogy én máshogy tudom értelmezni.. :D ;)

2. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Felröpi és pajta. Semmi görcs, játék. Ki is lehet hagni, meg is lehet csinálni. Kényelmes, idő is van rá. Nincs felszabdalva minden.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 9.5.21
  3. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Teljesen igazad van;) Jöhetne sok ilyen event;)
    ŐŐŐŐ izé....
    Nem a Professzor írásaiban volt kivetni való;) Hanem azon csodálkoztam, hogy Ő nem talál kivetni valót az eventben:music:
    Imádom Leho írásait:inlove: írhatna gyakrabban is;)

jutka190226, ildiko44, vihence és 3 más kedveli ezt.
  4. Supernagyi50

Supernagyi50 Aktív író

Üdv. mindenkinek! Úgy látom, hogy én már nem leszek fészekrakó, hát még reptető, már a mantarájánál megbukok, hát még a dobozhalnál! Nézegettem, hogyan tudok szerezni, de nem találtam semmit, így én csak nézem, ahogy fészket raknak mások. Sajnos ezt nem tudom megcsinálni, pedig tetszik. Majd legközelebb. Jó reptetést kívánok nektek!
    Supernagyi50:sleepy:

Utoljára szerkesztett: 9.5.21
    jutka190226 kedveli ezt.
  5. Swallow

Swallow Mindentudó orákulum

Szia!

A piacon ezek az állatok beszerezhetőek.

6. Supernagyi50

Supernagyi50 Aktív író

Köszönöm szépen! Erre nem is gondoltam, így akkor megpróbálok még valamit csinálni. Felröpim az van, szóval így nem lesz gond! Akkor már talán én is tudok reptetni!:D

7. takizsuzsi40

takizsuzsi40 Fórum biztosa

Szerinted az nem szivatás, hogy 3 területről mindent le kell bontani - több napig - hogy fákat ültessek. Sok fa van kirakva, de mint az előbb is írtam, kb. 50 % adja a felröpit aratáskor- Legalább is nálam.

8. Swallow

Szia!

Ha már az első nap 3 terület fával vártad volna a kezdést, akkor nem kellene napokig nézegetni a fákat.
    Ha nem teszünk a körülmények változtatásáért semmit, akkor "magunk alatt vághatjuk a fát" a sikertelen teljesítés miatt.

9. jutka190226

jutka190226 Fórum bárója

Sziasztok! Mivel figyelmesebben átnéztem az ismertetőt rájöttem, hogy a dekorért minden feladatot meg kell csinálni. Még 92 felreppenőm hiányzik, de kb 300 fát tudok aratni ma még.Gondolom abból meglesz a hiányzó. Nem szedtem le mindent kellenek az ólak is. Kitartás van még idő.

10. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Szia!
    Sok sikert neked, és minden másnak aki még felreppenőt gyűjt;)
    Jól kitalálták a feladatsort, nem lehet belőle kihagyni semmit;)

11. mandityalexandra

mandityalexandra Fórumfelvigyázó

Szerintem is meglesz és ha kell, a faturbózó trágyával tudsz még rajta segíteni. Sikerélményt kívánok neked ebben a játékban! ;)

ildiko44 és jutka190226 kedveli ezt.
  12. takizsuzsi40

takizsuzsi40 Fórum biztosa

Kösz!

13. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia :)
    Én is sajnáltam lebontani a bahámon a PP-s dekorokat, kiraktam sivatagi rózsákat az első körben 50 alapot majd rátettem a fejlesztéseket is. A füvészekből 3-ban papagájtoll van háromban pedig tápnak való titkfák. még 50 felröpim hiányzik, de estig simán meglesz, ha nem akkor sem dőlök a kardomba, amit a dekoroktól kapok az többet ér mint ez a röptetés, de szerintem simán készen leszek estig.
    Sok sikert neked és mindenkinek aki még bead az eventbe, szurkolok, hogy vedd ki a dekort a feladatból, remélem sikerülni fog :)

14. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Nem tudom, kinek hogy jönnek a röpik, de:
    - csak annyi fával vártam a kezdést, amennyi egyébként kinn van. Ez 6 pavilon, + fél Zuhatag papagájtoll, Esőerdőben kb. 80 f, nagy része xxl(=ami általában kevesebbet ad, mint a 20 órások), ültetvény tele 1x1-es növénnyel. Ami így lejött, az valóban kevésnek tűnt.
    - Ekkor fogtam és az ültetvényt befásítottam, szintén xxl-ekkel. Az ólak nagyobb részét leszedtem az esőerdőről és a zuhatagról. Eddigre kb. péntek este lett.
    - Amikor ezek "értek", kb. 300-akat kaptam. Ez szombat 1x + 1 kisebb aratás.
    - Vasárnap reggel megint szépen jöttek, a kora délutáni aratással meglett minden röpi. Ha igaz, akkor most 368 db-om van pluszban. Nem szedem le a fákat, mert költözöm, épp csak 5 percre néztem be ide, amíg ettem és szuszogok egy kicsit.
    Summa summarum: kb. 2 jó nap alatt meg lehetett szerezni, ami kell. Ennyit meg ki lehet bírni.

15. achmed1122

achmed1122 Fórum félistene

Sziasztok:)

Kész vagyok az eventel:) szuper event volt nem is olyan húzós..:)) hasonló jókat kivánok mindenkinek:)

16. Swallow

Kedves Játékosok!

A fészekreptetés event véget ért.
    Reméljük, hogy mindenki jól érezte magát ebben a pár napban is.
    Találkozunk a következő event csevegőjében!

További sikeres játékot kívánunk mindenkinek!

Othep, HéricsBáró, Kuzdern és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.