Visszajelzés Fórum újdonságok csevegő - Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 14.2.24.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. alex0824

  alex0824 Mindentudó orákulum

  Ezzel nem tudok vitába szállni, mert elfogult vagyok a kis farmok miatt!
  Ez az, amit nem akartam én leírni! De logikus és én is így látom.
  Nem tudom lesz-e olyan eset, amikor a fórumra rendszeresen író játékosok, esetleg elégedetlenek lesznek, de a mérési adatok az elégedettséget fogják alá támasztani. Lehet soha nem lesz ilyen. De ha mégis, akkor előtte bevásárolok és sasolom majd a fórumot.
  :)
   
  -kaktuszable-, vihence, Othep és 5 más kedveli ezt.
 2. Sali~*.*

  Sali~*.* Fórum elő legendája

  Sziasztok!
  Kettőtök hozzá szólását emelném ki.
  Ha pl. 4 csoportba osztjuk a játékosokat:
  1. Kezdettől fogva játszik, minden olyan tulajdonsággal, felszereléssel rendelkezik a farmja, ami egy eventhez kell.
  2. Mindegy mikor regisztrálta a farmját, de "mindent", vagy közel mindent /költök, nem költök/ megtesz annak érdekében, hogy sikeres legyen a teljesítésben.
  3. Kicsi farmosok többsége, néha nagyot álmodik, ami nem baj, de még nem boldogulnak egy akár közepesen nehéz eventtel sem./kivétel mindig erősiti a szabályt/. Tudjuk, hogy van az a ráfordítás amivel ők is boldogulnak.
  4. Nem tud, avagy nem is akar tenni azért, hogy haladjon egy-egy eventtel.
  Az, hogy majd egy-egy event milyen pontot ér el a vélemények során, szerintem a véleményezők megoszlása fogja meghatározni.
  Tovább gondolom, maradva a jelenlegi eventnél.
  Tetszik az event, de nem tetszik pl. a boltból megvásárolható ez + az, lehetne több és jobb a kínálat.
  Tetszik az event, de nem tudom teljesíteni, mert nem tudom beszerezni a hozzávalókat, el is ment a kedvem.
  Végül is sorolhatnám és eldönthetném, hogy akkor most 1-10 mennyi pontot adok, a kevésbé tetsző részletek mennyi - pontot érnek.
  Kiegészíteném azzal, hogy igen Alex azon véleményével értek egyet, hogy szavazni csak a lefutott event után lehessen, pontosan az Ő véleménye miatt.
  Hisz tudjuk, egy event alatt bármi megtörténhet, még módosítás is, ami bizony nem biztos, hogy mindenki számára pozitív fogadtatást eredményez.
  Vagy a kezdeti nehézségek ellenére, jön egy jó megoldás akár fentről, akár a játékosok részéről, ami pozitívan befolyásolhatja az event sikerét.
   
  Utoljára szerkesztett: 16.2.24
  szöszi50, PaySkin, vihence és 10 más kedveli ezt.
 3. alex0824

  alex0824 Mindentudó orákulum

  Igen! Szerintem jól látod!
  Ezért jobb a hozzászólásokban megfogalmazott vélemény! Ezt vitathatatlan!
  És nagyobb segítség is a játék készítőinek.
  Egy pontszám alapján senki nem tudja eldönteni, hogy a játékos mi alapján ítélte meg az eventet, mit tartott hiányosnak, vagy elfogadhatónak. Mert mit takar egy szimpla 7, vagy 3 pont, a játékos szöveges értékelése nélkül? Egy szimpla pontszám alapján, ami nem 10-es, gondolkodhatnál, (bár nem mennél semmire vele), hogy min kellene legközelebb változtatnod az eventen!
   
  szöszi50, -kaktuszable-, vihence és 8 más kedveli ezt.
 4. Sali~*.*

  Sali~*.* Fórum elő legendája

  Azt sem volna szerencsés figyelmen kívül hagyni, hogy milyen szinten van az adott farm. Tudniillik a szint "nagyon árulkodó" jelen esetben is.
   
  szöszi50, vihence, farmerSS és 5 más kedveli ezt.
 5. alex0824

  alex0824 Mindentudó orákulum

  Mivel a 1-10 közötti pontszámok semmit nem árulnak el arról, hogy mivel volt elégedett vagy elégedetlen a játékos, így én másként javasolnám kiírni a szavazást, ha arra a fórum lehetőséget ad.
  Pl:
  Mennyire találtad nehéznek az eventet:
  nehéz
  közepesen nehéz
  könnyű
  Elégedett voltál-e a nyereményekkel?
  Igen
  nem
  Tetszett-e az event garfikája?
  Igen
  nem
  Stb,Stb.
  "Konkrét" az eventet érintő kérdésekkel, megakadályozható egy szavazásnál, hogy a szavazás eredményét, pl technikai hibák befolyásolják. Ráadásul konkrét információt is adnak a játék készítőinek arról, hogy mit találtak jónak, esetleg rossznak, a hozzászólásokat nem író játékosok.
   
  Utoljára szerkesztett: 16.2.24
  szöszi50, vihence, farmerSS és 11 más kedveli ezt.
 6. Sali~*.*

  Sali~*.* Fórum elő legendája

  Ebben a formában valóban fontos információhoz jut a véleményeztető. Főleg, ha a véleményező figyelembe veszi, hogy pld. nem egy korábban lefutott hasonló event összehasonlítása a cél. pl. az eredeti és a mostani karnevál event.
   
  szöszi50, vihence, Othep és 5 más kedveli ezt.
 7. Sali~*.*

  Sali~*.* Fórum elő legendája

  Szia!
  Amondó vagyok, adjunk időt az újdonságoknak. Gőzkieresztőnek ott a panaszláda.
  Ha elolvasod a csevegő első hsz-t ott az látszik, hogy nincs hely véleményezésnek, csak a pontozásnak.
  Bár tegnap végeztem az eventtel, de próbálom betartani az elhatározásom, csak az event végéhez közeledve fogom kiosztani a pontjaim.
   
  szöszi50, vihence, Kuzdern és 4 más kedveli ezt.
 8. -gyöngy-581

  -gyöngy-581 Fórum elő legendája

  Sziasztok!
  Elnézést kérek az előbbi törölt hozzászólásomért, indoklást írni elfejtettem. Nem volt szerencsés a fogalmazásom a szavazással kapcsolatban természetesen remélem a központ nem csak egyszerűen úgy kezeli majd a szavazás eredményét, hogy a játékosok kiengedték már a gőzt:
  Olvaslak benneteket, igazatok van. Egy órán belül végzek a karnevál event gazdakörijével. Hányast fogok az egyik kedvenc eventemre adni? 5-ösnél nem többet. A véleményemet pár mondattal ott meg is fogom indokolni.
  Csak kérdés, hogy lesz-e aki azt elolvassa és, ha sokunkéval megegyezik lesz-e bármi foganatja? Nem írunk-e bele a vak éterbe, feleslegesen? A központ nem-e csak úgy kezeli majd a szavazás eredményét, hogy a játékosok már úgyis kiengedték a gőzt? Tartok tőle, hogy ennél több szerepe sajnos nem lesz..."
  Szia!
  Az idézet hozzászólásomat töröltem, én is adok időt az újdonságoknak és kíváncsi vagyok rá, hogy mi sül ki belőle...
   
  szöszi50, vihence, farmerSS és 6 más kedveli ezt.
 9. alex0824

  alex0824 Mindentudó orákulum

  Közben felhívták a figyelmem egy kihagyhatatlan kérdésre a szavazásnál!
  Csak a jó kedv miatt írom le, mert én még mindig röhögök rajta!
  De akár lehet javaslat is!
  Ajánlanád-e ismerősödnek, barátodnak a játékot?
  -Igen!
  -Természetesen!
  -Melyiket?

  Több opciót ne keressetek!
  xD
   
  szöszi50, vihence, farmerSS és 9 más kedveli ezt.
 10. genka53

  genka53 Fórum elő legendája

  Szia Alex!
  Osztom a véleményedet és természetesen BombadilToma ezzel kapcsolatos hozzászólását, - ha már mindenképpen átrendezést, szakosítást akar bevezetni a mod team.
  Az eventekről való szavazást illetően, a pöttyözés helyett a véleményezéses listát érdemileg és tartalmilag hasznosabbnak tartom. Ha már lúd....
  De ha csak alibi érdeklődés a cél, annak jó a pöttyözés is, hiszen fentebb is szóba került, hogy nem valószínű, hogy a panaszos topik és a pöttyözős szavazás szinkronban lenne bármikor is. :sleepy: Így a hitelesség erőteljesen megkérdőjelezhető.
  Aztán, szerintem az is kérdés, hogy az illető csinálja-e/ csinálta-e az eventet, mert nem mindegy, hogy tapasztalat (átélés) alapján nyilvánít-e valaki véleményt, vagy esetleg maximum elolvasta az eventleírást, vagy azt se (mert ő nem ér rá arra) de a panaszosban elolvasta Gipsz Jakab negatív véleményét, amit esetleg még mások is megtámogattak, és az alapján ítélkezik.
  Alex, a beidézett hozzászólásodban levő kérdés nekem is tetszik, mert egyébként minden valamire való felmérés ezzel szokott zárulni.
  Mindig mosolygok rajta, amikor egyes szolgáltatók elégedettségi kérdéslistát küldenek, és ott is a végén megkérdezik, hogy ajánlanám-e másnak? ;)
  No, de "vissza a kályhához", és induljunk neki újfent.
  Az egész fórum átszervezéssel kapcsolatban az a véleményem, hogy lehet nyugodtan cifrázni, nem segít azon, ha az alap, a játék játszhatósága nincs rendben. Még mindig rengeteg a hiba a játékban, ami nem rajtunk múlik, mi nem tudunk rajta segíteni. Nonszensz, hogy a kliensben a Bahán még mindig automatikusan lefagy a játék gépi aratásnál. 99%-ban csak a kilépés, visszalépés segít. Mióta is panaszoljuk ezt?! És még mindig nem rakták rendbe! S ez csak egy példa. Igaz a mondás a BP hozzáállását illetően, Amit mások is nehezményeztek, ha egy hibajelenség egy ki-be lépéssel megoldható, akkor azzal nem is nagyon foglalkoznak. Szívjunk mi.
  Nem panasz topikot kell nyitni, hanem a panaszok okát kell megszüntetni, vagy legalább minimálisra csökkenteni.
  Úgy gondolom, az ilyen irányú ösztönzéssel némi gond lehet a BP háza táján. Ami pl. a torta-sütögetős eventtel történt, hát az már tisztán kriminális....
  A boltoknál is, nem az a nyerő, vevőbarát bolt, amelyiknek tele a Panaszkönyve.
  Ha a versenyszférában egy dolgozó selejtet gyárt, akkor a szabadideje terhére kijavíthatja, ha pedig nem javítható, akkor levonják a béréből az általa okozott kárt. Amelyik üzem selejtes terméket ad el, annak a vevőszolgálata azonnal hárítja a hibát, különben előbb utóbb lehúzhatja a rolót. Mi nem ezt akarjuk, mi csupán egy jó játékot szeretnénk, amit megszerettünk.
  Lehet, hogy most én is egy rossz topikba írtam, s nem ide kellett volna, hanem a panaszosba? :sleepy:

   
  szöszi50, PaySkin, vihence és 14 más kedveli ezt.
 11. Luca_511

  Luca_511 Fórum biztosa

  Azt gondolom, hogy - sok-sok évi tapasztalattal különböző fórumokon - teljes mértékű igazságos elintézési mód nem létezik. Mindig vannak, akik egyetértenek, és segítő szándékkal állnak kérdésekhez, míg mások szinte mindig azt keresik, miben találhatnak kifogásolni valót.
  Részemről mindenképpen üdvözlöm a kezdeményezést, hogy legyen szűrve valamilyen határok mentén a hsz-ok milyensége. Az utóbbi idők lelassult, és hibákkal teli játéka felerősítette a panaszáradatot, és nem csak a hibákkal kapcsolatban. Olyan, mintha a negativitás generálná magát.
  Egy event csevegőben állandó a panaszkodás. Hol az ajándékok mibenlétére, hol arra, hogy nem érdemes csinálni, hol bármire, ami éppen a napi elégedetlenséghez "szükséges". Természetesen mindenkinek vannak kívánságai, de azt azért mégsem szabadna elfelejteni, hogy mi játékosok vagyunk, akik a maguk döntése alapján játszák vagy nem, a különböző játékokat.
  Amit gondolok erről a "panasz" lehetőségről az az, hogy meg kellene különböztetni a valós panaszt attól, amit egy-egy játékos talál igazságtalannak, s az elégedetlenségét szinte folyton hangoztatva teleszórja vele a fórumot
   
  vihence, alex0824, Othep és 9 más kedveli ezt.
 12. alex0824

  alex0824 Mindentudó orákulum

  Sziasztok!
  Most már a harmadik napja törekszem, hogy behozzam a játékosokat, ebbe a topikba!
  Írtam megosztó véleményt, ötleteket, javaslatokat, kritikát, pozitív-negatív észrevételt, humort.
  Lassan harapófogóval kell kihúzni a játékosokból a véleményüket, ha ezekkel sem lehet! Vagy farmarannyal!
  Örülök ha valaki valamiben egyetért velem, de örülök annak is ha nem. Szeretem ha valakinek van önálló véleménye valamiről, még ha az el is tér az enyémtől, mert én is láthatok rosszul dolgokat és az én figyelmemet is elkerülheti sok minden. Egy kulturált, jó vita, számomra is építő jellegű, tanító erejű.
  Soha senkire nem haragudtam még meg, mert eltért az enyémtől a véleménye. Én ha valakivel vitába szállok, akkor nem maga a személlyel szállok vitába, csak az észrevételével, véleményével, soha nem a személyével.
  Örülök, hogy vannak, akik még azért valamilyen módon reagálnak az itt született bármelyik hozzászólásra, bármilyen reakcióval.
  Ami viszont rendkívül zavar, az az érdektelenség!
  Soha nem gondoltam volna, hogy egy olyan játékos ötletére sem, mint Toma, nem születnek írásos vélemények, reakciók. Soha nem gondoltam volna, hogy a játékosoknak ennyire mindegy, mi történik a fórumon, a fórummal. Soha nem gondoltam volna, hogy a játékosok nem akarnak részt venni, nem akarják kivenni a részüket egy egy véleménnyel, javaslattal azokban a dolgokban, amik őket érint leginkább a fórumon. Soha nem gondoltam volna, hogy a "nekem mindegy", "engem nem érdekel", "számomra lényegtelen" hozzáállás lesz az uralkodó a játékosok köreiben.
  Én értem, hogy a játékosok többségének a problémáján nem segít, hogy a fórum felépítése miként változik most, vagy a jövőben, mert maga a játék játszhatóságán, a hibák tömkelegén, a játék esetleges elérhetetlenségén, lassúságán, ezek nem változtatnak semmit, és ezzel még marad a bosszúságuk. A játék problémáin nem tudunk változtatni, de a fórumot képesek vagyunk mi magunk is úgy formálni , hogy az nekünk a legjobb legyen. Ebben viszont eredményt elérni és a változásokhoz segítséget nyújtani, csak úgy tudunk, ha van látható, felhasználható véleményünk is. Persze az érdektelenség is egy vélemény, csak az még soha nem segített senkin, még az érdektelenen sem!
  Lehet, hogy azt a tréfának szánt kérdést, komoly formában, minden ország fórumára be kellene, hogy kerüljön.
  Ajánlanád-e ismerőseidnek, barátaidnak a játékot?
  Igen
  Talán
  Nem
  Lehet olyan eredmény, pofon születne a Bp-nek, ami felrázná a játék készítőit, hogy ideje lenne komolyabban venni a játékosokat!
  :eek:
  A nyeremények és ajándékok, amíg egy régi, magas szintű játékosból elégedetlenséget váltanak ki, addig egy új játékos szemében, az maga a kánaán lehet. Ez a megosztottság szerintem kezelhetetlen.
  :oops:
  Én nem feltétlenül gondolom, hogy ez alibi érdeklődés. De abban biztos vagyok, hogy nem tartalmaz semmi komolyan értékelhető információt. Most kap tegyük fel a központ egy összesített 6 pontot egy eventre, akkor mi történhet? A 6 az több mint 5, akkor jó volt az event, ügy lezárva? Vagy hűha csak 6 pont volt, kellene tenni valamit! Na és mit? Hol? Mihez nyúlnának, ha nem is tudják mi az oka a 6 pontnak.
  o_O
   
  -BombadilToma-, SparrowC, vihence és 8 más kedveli ezt.
 13. Luca_511

  Luca_511 Fórum biztosa

  Gyakorlatilag pontosan ezt fogalmaztam meg magam is: "teljes mértékű igazságos elintézési mód nem létezik".
  Vagyis ebben az értelemben nem is érdemes a megoldáson gondolkodni, mert olyan nincs, és azt vélem nem is lesz ezen a világon, hogy minden mindenkinek megfelelő legyen.
  Egyébként az érdektelenséget úgy nézem inkább, ha valakinek javaslata van, és persze tényleg előre vivő, akkor ő írja le, de felesleges dolgokat valójában jobb, ha nem ír senki.

  Hozzájárulok egy saját tapasztalattal a kérdéskörhöz: Volt egy főnököm, akivel szöges ellentétben dolgoztunk - az ő keze alá kellett dolgoznom -, és bármilyen remek javaslattal álltam elő, azonnal kukázta, sőt még le is szidott, hogy nem megfelelő a munkám. Aztán egyszer csak kimondta, hogy "én dolgozom vele, vagyis neked úgy kell csinálnod, hogy nekem az jó legyen."
  Tehát annak kell kitalálni, megtalálni a megfelelő megoldást, aki dolgozik vele.
   
  aida2330, vihence, genka53 és 5 más kedveli ezt.
 14. Sali~*.*

  Sali~*.* Fórum elő legendája

  Szép napot kívánok Mindenkinek! Sziasztok!
  Alex! Elsősorban Tomával kapcsolatos megjegyzéseidre válaszolok, csak és kizárólag a magam nevében.
  Igen is volt reakció AbleotoryTeam Leader -től és másoktól is.
  És igen! Mint mindig, Toma most is fején találta a szöget, szuper jó, megvalósítható az ötlete. Mikor még "gyerekcipőben" jártam, mindjárt kiszúrtam, hogy kit/kiket kell olvasnom, /mert azért, még van/volt egy-két számomra fontos személy.
  Minden tiszteletem, elismerésem..../mélyen meghajló smiley/. Érti a dolgát, érthetően s jól kommunikál, és nagyon türelmes.
  Akkor amikor látható, hogy szinte "hiába itt minden" /vélemény nyilvánítás, fenyegetés, beszólás, alpári stílus, stb./
  mert nem történik semmi kézzel fogható. Akkor előbb utóbb belefárad mindenki a parttalan javaslatokba.
  Várjuk a jobb irányba fordulást, a játékosok megbecsülését, a játék valódi értékét. Hisz ha nincs sikerélmény, csak a "ragadj kapát és hamar összejön" már rég idejét múlta, mára már nem elég motiváció.
  A később regisztráltaknak is lehetővé kellene tenni az olyan hasznos dolgokat, amelyekkel a többség már rendelkezik, pl. a gesztenyés felhő és társai stb. Tudjanak haladni, legyen sikerélményük nekik is.
  Szerintem a régi játékosoknak nincs mit félteni, hisz köztudott, hogy a farmos 300. szintet jelenlegi haladás alapján, képtelenség egy emberöltő alatt elérni.
   
 15. alex0824

  alex0824 Mindentudó orákulum

  Szia!
  Semmi gond!
  Úgy mondom , írom akkor, hogy többet reméltem, remélek! Lehet nagyok az elvárásaim, de őszintén megmondva, láthatóan kb 300 játékos (Spártai) "teszteli" a változásokat. Én ennek legalább 20%-át reméltem, remélem a tapasztalatokkal, véleményekkel. Nem akarom kiszámolni, hogy ez most még egyelőre hol tart. Természetesen az észrevételed jogos a szemszögedből! De nem azokat hiányoltam, akik itt voltak, vagy ott voltak. Azok megtették amit lehet, hanem azokat hiányoltam, akik nincsenek még itt.
  Igen! Azt én sem értem miért féltik annyira az tp-s haladáshoz segítséget nyújtó dolgokat. Az egy dolog, hogyha így maradnak a dolgok, akkor nem sokan fogják megélni közülünk a 300. szintet, de ha még hamarabb el is érnénk, semeddig nem tartana megtoldani azt, újabb kiborító szintekkel.
  :)
   
  Utoljára szerkesztett: 17.2.24
  vihence, GA-BI-O-Farm, Sali~*.* és 5 más kedveli ezt.
 16. HéricsBáró

  HéricsBáró Fórum elő legendája

  A játék olyan , mint a vacsora . Egy étkezés .

  Mi magunk főzzük meg ami az étlapon van . Az étlapot , az eventet a BP állítja össze .

  Például megkapjuk a marhapörkölt hozzávalót , de aki nem tudja megfőzni , hiába kap jó hagymát .

  Először le kell piritani a hagymát , aztán paprika bele , víz , majd a husi .

  Na , szóval a lényeg , megfőztük a marhapörköltet , de utána egy hét múlva már levest kér , a marhapörköltet meg megeszi a BP .

  Senki nem mondja nekünk , jó volt e a marhapörkölt , hisz csak mi magunk kóstoltuk . Időnk sincsen gondolkodni , hisz legközelebb levest kell főzni .

  Na , a lényeg , hogy tanuljunk meg az alapoktól eventezni , ha nem tudjuk mi szerint kell a hozzávalókat beledobni a fazékba ?
   
  Sali~*.*, Swartsch, genka53 és 3 más kedveli ezt.
 17. alex0824

  alex0824 Mindentudó orákulum

  Szia!
  Addig értettem, hogy van a történetben shafe , meg tanuló szakács.
  De elvesztettem a fonalat ott, hogy a Bp megeszi a pörit, de nem tud róla véleményt mondani, mert csak egyedül mi kóstoltuk meg a pörit a Bp nem! Fogalmam sincs mire akarsz kilyukadni!
  Amúgy is cukrász vagy nem szakács!
  :D
   
 18. Sali~*.*

  Sali~*.* Fórum elő legendája

  A pörkölt készítés receptje, mit ne mondjak nem az eredeti.
  A nevében is benne van: pörkölt, akkor pörköljük meg azt a drága husit mielőtt felöntjük, ha egyáltalán fel kell önteni.:)
  ÓÓÓ! jó helyre írogatunk mi egyáltalán?:music:
   
  vihence, GA-BI-O-Farm, Kuzdern és 4 más kedveli ezt.
 19. zsani_apja

  zsani_apja Fórum elő legendája

  halihoó!
  Az étlapot logikusan kell felépíteni. Most az enyémen elmosódhattak a betűk. :D

  Ma picit időben végeztem a farmos dolgaimmal. Persze annyit már nem tudok itt lenni, még ha úgy is látszik. :( De ez már az én problémám. Picit körbenéztem most itt az újdonságok útvesztőjében. Ahogy látom, minden eventhez lesz egy panasz topik. Külön lesz választva a negatív a pozitívtól. Sok minden a dualitáson alapszik. bízzunk benne, hogy jó helyre kerülnek majd a hozzászólások. :)
  Nem is akarom én ezt tovább ragozni.
  Viszont ma felmentem Gyopira, kiszolgáltam a barátokat, enterrel leokéztam az ajándékokat. Végre sikerült áthelyeznem a fákat, véletlenül rossz helyre ültettem. - No, majd ha ezt egyszer valójában letudom írni, akkor leszek elégedett. ;)
  Addig figyelek mindent, mindenhol... :)
   
  vihence, GA-BI-O-Farm, Kuzdern és 5 más kedveli ezt.
 20. -gyöngy-581

  -gyöngy-581 Fórum elő legendája

  A jó pörköltnek véleményem szerint a zamata a szaftjában van, főleg ha adunk hozzá egy pici vörösbort is.
  Ha a receptet nem ismerjük ott vannak a szakácskönyvek amik nagyszerűen leírják lépésről lépésre a tenni főzni valókat.
  No a lényeg a lényeg, olvasni kell legyen az eventismertető, vagy jótanácsok tapasztalatok amiket hozzáfűznek a játékosok.
  Utána jöhet a kérdés:
  Ízlett?
  Ajánlaná másnak is ezt a receptet?
   
  vihence, genka53, _Ilona49_ és 6 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.