Közlemény Fórumhasználat moderátor és játékos szemszögéből

Kategória: 'Hivatalos hirdetmények', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 6.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. Csocsoovb

  Csocsoovb Fórum elő legendája

  Üdv Fórumlakók!


  Nagyon örülünk, hogy pezseg az élet a fórumon, még ha ez nem is mindig jelent jót - hiszen problémák idején születik a legtöbb hozzászólás.

  A fórum használatának megkönnyítése érdekében összefoglaltunk számotokra néhány dolgot az alábbi helyen:
  https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-fórum-felépítése-és-használata.6864/


  A beszélgetéseket, kérdéseket, panaszokat, ötleteket kordában kell tartani annak érdekében, hogy a lényeget könnyű legyen megtalálni, és ne egy átláthatatlan, témaidegen írásokkal megtűzdelt topicot kelljen olvasgatnunk.

  A fórumszabályzat iránymutatást ad számunkra, mire is kell odafigyelnünk:
  https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/farmerama-a-fórum-szabályzata.6827/


  Nagyon fontos azonban, hogy az adott topic első hozzászólásában a legtöbb esetben vannak kiegészítő szabályok, amelyek mindenkire érvényesek. Attól függetlenül, hogy azt olvastuk, vagy sem.

  Minden történetnek két oldala van. Egyik oldalról nézve (játékos) az írás oda tartozik, minden szempontból megfelelő. Másik oldalról nézve (moderátor) valami probléma van a megjelent írással. Ami lehet fölösleges hsz (OFF), téves, pontatlan válasz, panasz, személyes jellegű adat, idegen link, stb.

  Ilyen esetekben az írás törlésre kerül, és ha szükséges, szankció is társul mellé.

  Ez okozza a konfliktust játékos és moderátor között.

  Akármilyen jól is végzi a munkáját a csapat, akkor is előfordulhatnak olyan írások, amelyekre törlés várna, és mégsem történik meg, mert elkerülte a figyelmünket. Ez sajnálatos tény, de el kell ismerni, ez is előfordulhat.

  A másik eset a rizikósabb: amikor a játékos úgy érzi, méltánytalanul került törlésre írása, vagy kapott büntetést.
  Higgyétek el, senkire nem szálltak rá a moderátorok, még ha az az érzésetek is támadna időnként. Minden esetben igyekszünk objektíven dönteni, az előzményektől függetlenül.
  De ne felejtsétek el: a moderátor is csak ember. Nem minden esetben sikerül eltekinteni az előzményektől, érzelmektől. És ez akaratlanul is befolyásolhat minket egy döntés meghozatalakor.

  Akkor sem szabad azonban elfelejtenünk a következőket:

  A Farmerama csapata
   
  Utoljára szerkesztett: 11.4.15
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.