Visszajelzés Földönkívüli kockajáték - 2024. március - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Swallow, témanyitás ideje: 6.3.24.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszik az event? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárva: 19.3.24.
  1. 1

26 szavazat
    6.3%
  2. 2

11 szavazat
    2.7%
  3. 3

25 szavazat
    6.0%
  4. 4

14 szavazat
    3.4%
  5. 5

24 szavazat
    5.8%
  6. 6

20 szavazat
    4.8%
  7. 7

23 szavazat
    5.5%
  8. 8

46 szavazat
    11.1%
  9. 9

62 szavazat
    14.9%
  10. 10

164 szavazat
    39.5%
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Még ha piccolót adna +-os dekor... akkor nézegetném a farmon... de így egy gyors törés után már megy is a felhőre;)

kakukkszegfű és inanna11 kedveli ezt.
  2. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Szia Salika!

Nekem a felhő volt az eredeti célom. Ma nem lesz meg, nem áldozok több KK-t és sztrágyát rá, mert csak pár dobás fog hiányozni a baloldalhoz. Majd reggel még egy aratás a bónuszokkal, szerintem jól készen is leszek velük. Felröpiből bőven van, tenyésztettem is pár kört, így az exrakockák segítettek egy kicsit a haladásomban. Holnap délre megint mennem kell az unokámra vigyázni és nem tudom mikor szabadulok, mint ahogyan a jövő hetemet sem tudom előre. Hiába na, a nagymamák ideje be van osztva, akkor (is) kell menni, amikor szükség van rájuk. Ma délután amikor szabadultam, gyorsan elindítottam a farmon a termelést, aztán odaraktam a töltött paprikát holnapi ebédnek, korán ebédelünk, mert délre kell mennem. Aztán majd látom lesz-e még kedvem a jövő héten termelgetni az eventgazt és kockázni. Ha nem, akkor töltögetem a pajtát a hosszabb érésű növényekkel, már amennyire engedik ezt nekünk, mert itt is hétről hétre event. Azért remélem húsvét előtt és az ünnepben nem kell a farmon robotolni, mert azt nagyon nem szeretném. Na meg aztán a VV-os kertben is nemsoká hozzá kell kezdeni a munkához, ha az idő engedi majd. A borsóm már lassan kel, spenót gyökér elvetve, a többiek a melegre várnak a vetéssel.
    Ui.: Közben a felhőm megvan, már csak 5 minijáték hiányzik a baloldal végéhez, az meg meglesz.

Utoljára szerkesztett: 7.3.24
    PZoli64, GA-BI-O-Farm, inanna11 és 10 más kedveli ezt.
  3. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    Nekem is programjaim vannak a 7végén is. Kertes családiban lakom, a kinti munka is ad elfoglaltságot. Én úgy gondoltam, hogy a mai napon végezni szeretnék az eventtel. Próbált ugyan a "nagy varázsló" akadályozni ebben, mert sem a pörgetések, sem a fák kocka gyűjtései nem az elvárt mennyiségben, minőségben jöttek. A kockázás során sok volt a semmi és társai, viszont nem lett meg a full 4-es és a flös 3.
    Ennek ellenére, nah akkor juszt is alapon, végeztem az eventtel:
    [​IMG] [​IMG]
    Sok sikert kívánok minden eventezőnek!;)

PZoli64, mamszi5107, GA-BI-O-Farm és 17 más kedveli ezt.
  4. JUCUS

JUCUS Fórumfelvigyázó

70 játék-11220 pont. Van még 139 megkeverve, valószínűleg elég lesz. Szerintem még ma lejátszom, most van kedvem. Két hete tanítottam a legnagyobb unokámnak a kocka pókert, ezért ültetek még, hogy hétvégén itt is kipróbálhassa. Sok sikert nektek!

Dolphin, mamszi5107, GA-BI-O-Farm és 8 más kedveli ezt.
  5. tyutyika2005

tyutyika2005 Utánpótlás-írogató

Szia! Mikor olvastam az ismertetőt tegnap én is erre a megoldásra gondoltam. Sajnos az egy tápos kimaradt, mert 11-kor indultam melózni és most értem haza. Van bőven nem lesz gond. Megjegyzem az amaránt sem adta úgy ahogy szokta. Talán 140-150 jött nem tudom pontosan, mert most a kisfarmról írok. Néhány kicsin a hortenzia 90 felreppenőt adott. Holnap 12 órát kell menjek, így a kicsiken hosszút ültetek. Nagyon olyan érzésem van ismét, hogy vásárlásra ösztönöznek. Főleg a kicsiken ahol még egy db panni sincs. Részemről maradok panni nélkül a nagyon is csak 4 van, de nem használom. Nincs időm pakolgatni. Szeretem a kockázást, de csak addig nyújtózkodom ameddig a takaróm ér. A tárgykeresős a kedvencem, ráadásul itthon is leszek szabin, majd akkor bevetek mindent. Persze csak ami van, vásárolni ott sem fogok. Szép estét és sikeres játékot kívánok.

inanna11, Tavirózsa, farmerSS és 5 más kedveli ezt.
  6. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Szép estét!
    60/9610 kezdésnek nem is olyan rossz ;) Jó éjt....

PZoli64, mamszi5107, rencsike982 és 16 más kedveli ezt.
  7. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok :)
    Mára elég lesz ennyi :)
    Holnap majd folytatom, most elfáradtam már.[​IMG]
    Mindenkinek szép álmokat kívánok jó pihenést, vagy jó játékot attól függően, hogy mit választ :)

PZoli64, tyutyika2005, vihence és 16 más kedveli ezt.
  8. jucus100

jucus100 Fórumelemző

Sziasztok !
    Felhő megvan, 74 játék lejátszva, elég gyengén adta a kocákat 9940 pontom van. Régebben mintha jobbam ment volna a póker :) :), de lehet hogy csak a kockák viccelnek meg egy kicsit :):).
    Amíg a bónuszok lenem járnak addig a növényeket ültetem, utána kirakom a fákat.
    További jó játékot mindenkinek, és szép álmokat kívánok.

tyutyika2005, Kuzdern, cili53 és 8 más kedveli ezt.
  9. JUCUS

JUCUS Fórumfelvigyázó

Kuzdern, vihence, mamszi5107 és 8 más kedveli ezt.
  10. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Első fecske - akarom mondani Piccolo megjött, meglett :D 10.000 pontszámmal a 70 minijáték 142,8 pontátlagra jön ki. Persze ez majd romlik ezután, mert az első találatok mindig többet adnak....
    [​IMG] Még kicsit elmolyolok a következő aratásig a másik két farmon, hátha ott sikeresebben megy a pókerezés ;), aztán holnap meg úgyis végzek velük is.
    Gratula a végzetteknek, és sikeres további játékot a még finiselés előtt állóknak! :D:inlove:

PZoli64, jucus100, Kuzdern és 14 más kedveli ezt.
  11. Synodendron

Synodendron Junior szaki

25000 pont meglett 203 játékból, kitartást mindenkinek. :D

Kuzdern, genka53, Netudki50 és 9 más kedveli ezt.
  12. Fuhur

Fuhur Fórumgróf

Sziasztok!
    117 játékkal 17300 pont és már csak két pipa hiányzik :)

Kuzdern, vihence, genka53 és 7 más kedveli ezt.
  13. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

reggelt!
    Még mindig van idő a kezdésig. :D

Swartsch, Kuzdern, vihence és 6 más kedveli ezt.
  14. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Jó reggelt mindenkinek!

72 minijáték, 10080 pont. Ha csak ennyi marad, már akkor is elégedett vagyok magammal. Este kiraktam 2 picccolot a világítótoronyhoz, annyi helyem volt szabad. Én mindig csak oda teszem ki őket. Legjobb párosítás lett belőlük: Jack és FA fa:inlove:. Hasonló jókat kívánok mindenkinek!:)

jófarmerlány, PZoli64, maszilva és 18 más kedveli ezt.
  15. -gyöngy-581

Szia!
    Gratulálok a nyitásodhoz, bearanyozta a napodat. De jó olvasni ilyeneket :)
    Szia!
    Pedig a kerék nagyon fukar volt kb 120 pöriből lett 2 + 1 növényesem, ha jól emlékszem. Indítottam 3 Jackot, rekeszbe tettem egy 100%-os növénybevételit és egy eventnövényre ható +1-est. Volt olyan időszak amikor 1*1-ről 19 növényt kaptam a Rackó ajándékával együtt. Sajnos nem igazán tudtam kihasználni, mert orvoshoz kellett mennem, kár volt előtte indítanom.
    Az event jobb oldalának a kivégzése is tervben van, de már egyre nehezebb tartani a 200 körüli átlagot, de nem adom fel, csinálni szeretném :)

PZoli64, tyutyika2005, Swartsch és 12 más kedveli ezt.
  16. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Szia

Nagyon ügyes vagy a 200-as átlaggal!
    Jelenleg 86 játéknál 155,5 az átlagom, és már csak 3 flös maradt üresen, így sajnos beindul szépen a lefelé átlagolás.
    Jó fél óra és kész leszek az eventtel.

PZoli64, ildiko44, Swartsch és 11 más kedveli ezt.
  17. cili53

cili53 Fórum bárója

Sziasztok:)

Sikerült minden kombináció a végére:)184 játék 136,5 pontátlag:)

Gratula aki kész, sikeres pókerezést mindenkinek:)

PZoli64, maszilva, Fuhur és 17 más kedveli ezt.
  18. -gyöngy-581

Szia!
    Köszönöm szépen, már nálam is meredeken zuhan az átlag: szinte már nincs olyan kombináció ami + pontot adhatna. A szerencsekockáim elfogytak így a "drágábbik" malomterméket keveri a malom. A Jackek még alszanak, nem tudom újraindítani sajnos őket még elég sokáig. Szóval én nem vagyok annyira elégedett magammal.

PZoli64, ildiko44, tyutyika2005 és 8 más kedveli ezt.
  19. Ms.AbyZu

Ms.AbyZu Fórummogul

100%
    Kedves Gyöngy!

Kár, hogy nincs ilyen tartalékom ami + ad, haladok ahogy tudok szokásos tempóba.
    Felhő csak meg lesz:music:
    Pannival hadilábon állok, fára van behelyezve 1 db, örülnék neki ha jobb oldalon eljutnék Pannikáig xD, megölelném örömömbe .
    Jó kockázást mindenkinek.

ildiko44, Swartsch, Kuzdern és 3 más kedveli ezt.
  20. -gyöngy-581

Hát persze, hogy meglesz, kitartást, szurkolok Neked is és mindenkinek, hogy érje el azt a célt amit kitűzött magának, ha az reális :)

PZoli64, ildiko44, Zsuzsikan és 8 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.