Visszajelzés "Földönkívüli kockajáték" event csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 8.3.23.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Szia!

Mostanság kevesebb jön Gyepek urából:music: Lehet előtte túl sokat kaptunk a jóból:pxDxDxD

inanna11, koko.54 és H`oótch™ kedveli ezt.
  2. JUCUS

JUCUS Fórumfelvigyázó

Én is így érzem. Volt olykor 12 is.....mármint kitéve. :)

koko.54 és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  3. Mogyi

Mogyi Aktív író

ez az nem hiszem el ,hogy a hosszú érésű fákra adott 19db-ot,a pár darab amarántra meg 97-et és a fákra felröppenő kocka képe volt ,csak az a vetőpohár helyén állt. Nem tudom érthetőbben magyarázni. Azt látom,hogy mielőtt lementhettem volna a képet, belepiszkáltak és már jó a kép.Csakhogy a számszerűséget is meg kellene fordítani, mert vmi gebasz volt.
    azért köszönöm,kedves :inlove:
    Sajna ,a kedvem elment ezzel világgá.

sutimami57, koko.54 és Sali~*.* kedveli ezt.
  4. H`oótch™

H`oótch™ Fórumlakó

Szia!
    Akkor nem csak én gondolom így :)

koko.54 és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  5. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Azért ne hagyd, hogy a kedved szegje, holmi kocka!;)
    Most mennyid van? Tudod az a helyzet, hogy a kockavető pohárból van általában több mint a szerencsekockából. :)

Mogyi, sutimami57, koko.54 és még 1 ember kedveli ezt.
  6. -Holdfeny-.

Igen... nálam 11 volt a csúcs:music: most 2 van kint... néhány a menübe8)
    Majd jön ... azért csak nem tűnik el teljesen;)

koko.54 és H`oótch™ kedveli ezt.
  7. JUCUS

JUCUS Fórumfelvigyázó

Füvészkertek, 22-23 órás fák 45-49 felröpi. Pár kört nulláztam amaránttal, a néhány különbség az event gazban nem foglalkoztat. Az űrbéli szerencsekocka miatt nem fogom cserélgetni fákra a növényeket. Értelek, de úgyis az van, ami a raktárban van.:)

Mogyi és koko.54 kedveli ezt.
  8. mucus252

mucus252 Fórumszaki

Sziasztok! Mostanság szerintem mindenből sokkal kevesebbet, sőt jóformán semmit nem kapunk.

9. stb_farmer

stb_farmer Rutinos

Az nem lenne jó, ha kivennék, mert annak nagyon szoktam örülni, ha az jön elő a Piccolóból :) Mivel én egy éve játszom, így nálam biztos, hogy volt az elmúlt egy év során, de idén még nem volt hozzá szerencsém, igaz eddig csak 4-5 db-ot nyitottam...

Eventben az első adag gazt learattam, közben a fákat zoknizom is. Egy malomterméket már előállítottam (a 3 alapanyagosból), így kettő játékot játszottam. Lett egy kis sorom, és egy fullom - nem olyan rossz kezdés :)
    HAJRÁ Mindenkinek, aki eventezik - még sok nap van, ne csüggedjen senki - Toma szépen levezette, hogy a felhőt milyen módon lehet megszerezni :)

10. -Holdfeny-.

Nem kell aggódni, biztosan előbukkanhat belőle egy egy példány;) Csak néha ebből néha abból jön több;)
    Volt amikor üldözött a tündértermálforrás....:oops: De az az időszak is megszakadt:p
    Nálam most 25 piccoló figyel a menübe... várja hogy a húsvétinyúl felbontsa...:music:
    Az a baj, hogy a közepesen jónak már csak kevesen tudnak örülni;)

inanna11, koko.54 és stb_farmer kedveli ezt.
  11. Luca_511

Luca_511 Fórum hercege

Valószínűsíthetőleg még vannak, nálam sorban állnak hatan. :)

koko.54, JUCUS, stb_farmer és még 1 ember kedveli ezt.
  12. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Én a héten bontottam vagy 8 piccolót, volt benne Gyepek ura, Jack, és egy árva farmaranyfa is (lassan 13 évnyi játék után az első ilyen fám lett). Virágfestés viszont egy sem. Nálam ő a ritka vendég. Szerencsére van 5 db belőle, még 8x tudom aktiválni majd a nullázáshoz őket, de azzal azért még várok, csomó tápot kell legyártanom, ahhoz meg növények és fatermések kellenének. De hátha egyszer event nélkül maradnánk és lehetne termelni nyugisan a 17-22 órás növényeket is, mert a piacon iszonyú drágán adják őket.
    3 játékot játszottam le eddig, nem sok sikerrel. Nem szeretem a szerencsefüggős játékokat:(

maszilva, -Szemecske-, Sali~*.* és 5 más kedveli ezt.
  13. -Holdfeny-.

Event nélkül? áááá az már a vég lenne:wuerg: A virágfestés a legritkább... Bár még az első garnitúrát sem használtam el...8) Nekem túl monoton:oops:

koko.54 kedveli ezt.
  14. Sziszi1950

Sziszi1950 Rutinos

Én próbaként inditottam 132 tenyésztést, közel 80 db felröpit adott. A kezdésre amaránt ültettem 167 db. felröpi lett az eredmény 14 panni mellett.

15. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Jah. És a Gyopár az nem az? :D

ursa11, Tavirózsa, JUCUS és 5 más kedveli ezt.
  16. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halihoó!
    Csodálatos ez a vetés. :)

koko.54, -Szemecske-, Kuzdern és 3 más kedveli ezt.
  17. -Holdfeny-.

Az azért nem nullázás:music: A Gyopár tetszik.... akkor is ha ez bűn;)
    Bűnös életet élek...:p Most pl egy tábla lilatehenes csokival enyhítem a bűntudatomat....8) Mert izééééé... annyi bűnöm van... hogy kell a csoki;) Meg egyébként is szebb az élet édesen!:inlove:

koko.54, Szviki04 és -Szemecske- kedveli ezt.
  18. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt.
    Kibontottam az eventből a 4 db Felszereléses láda XI.-et abban a reményben, hogy nagyon aranyos lesz és ad egy mamutfát. :D De úgy gondolta, hogy toll a fülembe. :D Adott 20 sz.trágyát, luxus bájitalt és 8 sz.tápot. Legközelebb 10 év múlva bontom ezt a ládát. :D

maszilva, koko.54, soresne és 8 más kedveli ezt.
  19. -Holdfeny-.

A dobókockát tenyésztéssel gyűjtögetem... - Lett néhány arany állat:inlove:

koko.54 és stb_farmer kedveli ezt.
  20. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Senki sem mondta,hogy bűn..De monoton, az tény. Nagyon..
    A többi zagyvaságodat nem értem...xD:oops:
    A kockázásbó 1 van eddig meg, ami keményen hozott 20 pontot a konyhára. :D

Utoljára szerkesztett: 9.3.23
    koko.54 és sutimami57 kedveli ezt.
  21. JUCUS

JUCUS Fórumfelvigyázó

Hegyekben áll itthon az édesség. Csak tudnám, hogy miért, hogyan, minek? Nem szeretem. Az unokáim kapnak néha, egy jól sikerült ebéd után:inlove:. Szívesen elküldeném neked, ha örömöd leled benne és szereted! (csak kérlek!!!!:inlove::inlove::inlove:xD)!.

78 játék keverve(nem rázva;)), 9 lejátszva, 1490 pont. Jó vagy rossz, nem izgat. Imádom a kockapókert.

maszilva, Nagyii58, stb_farmer és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.