Visszajelzés Főrendi rendetlenség csevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by Csocsoovb, Oct 14, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. -Fülemüle-70

-Fülemüle-70 Fórum császára

Nálam most szegfű van bent, meg hagyma.
    Akkor átteszem a rózsára. :)
    Köszönöm szépen. :)))))

2. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Legalább ződdel írtad volna, mint Jancsika a FORRÁSt!
    A rózsa az jónak tűnik. Azt bedobom. Utána meg megnyúlpercezem az iriszt.

3. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Akkor ne felejtsd el kivenni a rózsából a szupertrágya imádatot mert az csökkenti a TP-t és úgyse fogod sz.trágyázni . Helyette meg mehet a többi ami csökkenti az időt és tp-t ad.
    xD Megnyúlpercezem xD

4. tanyasinagyi47

tanyasinagyi47 Haladó

Sziasztok. Jó kis útvonaltervek vannak itt, azt nem árt tudni, hogy a teliholdas farm megnyitása nem jelenti rögtön az event indulását is, pár percet várni kell, illetve ellenőrizni, hogy fenn van, és aktív. Múltkor learattam üresbe az izzó penészkéimet, nagyon meglepődtem. Most majd vigyázok.

5. -Fülemüle-70

Jáj ezt de jó hogy írtad. :) Simán azt is betettem volna holnap. >:(
    Megkavar ez a teliholdas felreppenő.xD
    Azt is felírtam mit fogok megenni, milyen útvonalon haladok. Biztos ami biztos. :))))
    Most néztem a pajtámat a horroros gazoknál. Szerintem én sírkövet fogok találni hétfőn.:cry:

6. Leho69

Szia!
    A teliholdasnál előbb Jackhez kell menni, mert kell építeni randa almafát, meg setéten világító szentjánosfészket a gazdakörihez. Addigra meg csak elindul az event is.

7. imike911

imike911 Fórum hercege

Azért ez a teliholdas (terület) nagy kitolás a játékosok többségével. A teliholdas növények legtöbbje alapból nagyon rövid érésidejű. A teliholdon nincs komfort talaj (direkt sz......s, akarom mondani kitolás). A mostani dolgokhoz nagyon sok extrém rövid idejű dolgot kér (lásd boszorkányalmafa), miközben az eventhez a felröpik miatt hosszút kellene ültetni. A *öt nap alatt a teliholdas terület kihasználásához itt kéne ülni a gép előtt folyamatosan (lásd elébb, rövid érésű növények).
    Szóval, nem tudom. Mostanában nem tűnik nagyon játékosbarátnak a BP event taktikája. Itt nem a nyereményekről meg a pénzről van szó, hanem arról, hogy tényleg vagy rabszolgának, vagy h...nek nézik a játékosokat.
    Lásd azon dolgokat, amik még géppel is (mert azzal nem lehet csinálni) fölöslegesen időrablók. (Énekeltetés, baltadobálás, kosár elkapás, állatka etetgetés, 10 perces növények x ezerszeres ültetése, hogy csak néhányat említsek.)
    Nem tudom, más hogyan látja, de biztosan vannak, akik osztják a véleményem.
    És ne mondja senki, hogy nem kötelező, mert attól a tény az tény marad.

Last edited: Oct 15, 2016
  8. Puli-tanya

Puli-tanya Törekvő

Szia!
    Csak egy apró szösszenet a hozzászólásodhoz, ez a Teliholdas event CSAK 5 NAPOS !!!!!:wuerg:>:(:mad::cry:

Mindenkinek sok-sok felröppenőt majd !

9. imike911

imike911 Fórum hercege

Valóban, tényleg csak öt napos. Javítottam. Ez a robotot nem érinti, az így is sok, a felröppenő meg hatványozottan kényszerhelyzetbe hoz a hosszú érésű növények tekintetében.

Azért jó eventet kívánok mindenkinek!

10. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Leho69!
    Ne mindig Legenda szintet nézd,mert sokkal értékesebb a minél magasabb IQ szint.:pVeréb nem vagyok,hisz tudod elejétől saját utam járom.:mad:208 röpit össze fogom hozni,(vagy nem).:cry:A gazt vallod,hogy nem nehéz letermelni,hisz mi az a 20.250 db 6 órás és még a sok-sok többi?:mad:Én mindig letermelem gazt,melyet most 2 területen,de kérnélek,hogy csak 1/4-ét termeld már le nekem,hogy lássam gyakorlatban is,hogy miként is lenne könnyebb.:music:Ne mondj NEM-et,mert kicsiket,madarakat,verebeket, segíteni kell(ene).:wuerg:Gondolom nem pipával füstölgetve és öltönybe,hanem szalonna,kenyér és hagyma reggelire. Jaaa és 15 perces reggeli idő és csak szigorúan vízzel.:DxDxD

Gazdatársaim! Súgom,hogyha megteszi,akkor 5.000 db gazat beváltatom és ilyenből első leszek,aki a nagy semmiért kap plusz jutalmat,de ne áruljatok ám be,mert lecsap,mint Kakukkos órát. :p

11. Leho69

Jó reggelt!
    Jól bírtad az este.
    Nem olvasol eleget. 208 felröpihez csak 13250 gaz kell. Toma, én, a két kukori, mindenki már végigszámolta ezeket. Számításom-útvonalam
    A farmos területen kell termelni a gazt. Minél hamarabb szaporítsd fel. Először 2x2n csatnival, katázva, szupertrágyázva , vizezve, trágyázva csinálsz a 10 magból 90et. Utána ezt elveted 2*2be vízezve trágyázva. A csatni megy. Ebből lesz 630 darab. Ez mehet 1x1be csatnival mindhárom területen. Ez dedós feladat vetni, aratni. Csak állítsd be a telefonod és amikor ideje van vagy te, vagy valamelyik családtag 5 percre oda kell menni és csinálni kell.
    A másik a rácsos. Onnan jönnek a felröpik. Ott nagyon figyelj melyik rémnövényekre adja jól a felröpit, milyenek kellenek a feladatba, és a legfontosabb üresben ne járasd a földet. 1 területről kell összeszedni a 208 felröpit. Nem könnyű.

12. §Böbe13§

§Böbe13§ Fórum parancsnoka

Szép reggelt mindenkinek!
    Jöttem,láttam,el is mentem!Holnapig még eldöntöm,hogy mit csináljak.Egyenlőre számomra most fontosabb az én festés utáni takarításom!:cry:

13. ildiko44

ildiko44 Fórumfelvigyázó

ugyanigy járok már két napja én is....

genka53, Leho69 and -Fülemüle-70 like this.
  14. -Fülemüle-70

Szép Jó reggelt Kívánok .:)
    Igazat adok abban hogy a teliholdas területen igen megfontolandó mit is ültessünk.
    Viszont előre azért tudtuk mivel érdemes készülni.
    Szerintem a gazdaköri megvár minket, majd csak egyszer készen lesz.
    Én szívesen vissza várnám a majomkirálynőt, aki igen bőségesen dobálgatott.
    A jutalmak nem igazán vonzóak, én csak is kizárólag a felhő miatt csinálom meg.
    • Lezárási idő : 16:00 óra
    • Jutalom :
      • Farmos szint X 70 TP ( emiatt )
      • Bahama szint X 50 BTP ( emiatt)
      • 20 % TP bónusz a Teliholdas területre 30 percen keresztül (ez meg egy nagy nulla, mert nem igen lehet kihasználni )
    • Tematikus felhősor : csak az eventen megszerezhető tárgyak helyezhetők fel a felhősorra (Gyolcssegély, Szellemleleplezés, Ifjú Frankenfüles )
    De ezt biztosan mindenki olvasta, csak amiatt hoztam ide, miért is kezdek bele.:)
    Csomagot biztosan nem veszek, sem felrőpit. Valahogy csak rájövünk mi adja jobban és azt ültetjük
    a horroros területen ;) A komfort ott tényleg nagyon jó lenne, mert tényleg nem mindenki tud egész nap gép előtt ülni.
    Az előző ilyen eventnél nekem meglett a felröpim, most is bízom benne hogy csak össze jön ami célt kitűztem magam előtt. Egy biztos, nálam sok szoba poros marad , nem lesz kitakarítva most az összes.
    Már a BP sajnos tényleg nem igen játékbarát.:(

Last edited: Oct 16, 2016
  15. ritasoros

ritasoros Fórumlakó

Hello,

Megint lemaradtam valamiről? Állandó gazdaköri lesz, nem? Akkor meg ráérünk Jackhez menni. A lényeg a felröpik gyűjtése, az meg hosszú érésűekkel megy.:p Én például alig haladok a teliholdas gazdakörikkel.:music:

16. Leho69

Szia!
    Nekem egy sincs.... teliholdas gazdaköri.
    Van más 12 órás cuccod a rácsosban? Ha hosszú érésű kell ...... Mi adhat ettől többet?

2x2 területen 6 órás ól tuti, hogy jól fogja adni a felröpit. És több, mint 250 darab termés kell a gazdaköribe. Ettől hosszabb csak egy növény és a két fa van.

17. bonita333

bonita333 Rutinos

Boldogságos szép reggelt gazdák :) :) :)
    Általában csendben teszem a dolgom, csinálom egymás után az eventeket, be-be kukkantok a fórumra, néha írogatok is ezt azt, de most szeretném az event elkezdése előtt világgá kürtölni, hogy ELÉRTEM A BŰVÖS 100-ast :) :) :)
    Jó gazdálkodást, bőséges CSP, TP, BTP hullást, majd holnaptól áldásos felröpi záport kívánok mindenkinek :) :) :)

18. Bokalmgazda

Bokalmgazda Fórumszaki

Azért ne vegyél rá mérget,hogy jól adja a felröpit,a 6 órás ól.
    Az event leírásban nem írják:"Szellemelem csak és kizárólag a Teliholdas területen jöhet rémnövények, illetve a Teliholdas területen ültethető fából."
    Ez benn a csavar!

19. ritasoros

ritasoros Fórumlakó

Óh, köszi, így már értem, miért fontos kiváltani.:D Polipfák vannak kinn, de valóban, semmi más.;)

20. csopke1

csopke1 Fórum hercege

Gratula! :) Innentől száguldani fogsz,mint a szél.;)xD

Peszi2, genka53, Gio and 1 other person like this.
Thread Status:
Not open for further replies.