Visszajelzés Főrendi rendetlenség csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 14.10.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Sziasztok!

Azt azért tegyük hozzá, hogy a legutóbbi ilyen eventen a polipfák egy felröppenőt sem adtak. Már a legelső aratás után mondtam, hogy azok nem adják a felröppenőt, de később mások is beírták, hogy a polipfákat valahogy kifelejtették a felröppenő adásból.

Üdv a százasok táborában!:D Innentől már könnyebb lesz a szintlépés.

Melan, Cyra65, ildiko44 és 10 más kedveli ezt.
  2. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Az általad említett csavar az, hogy az ól egy új elem. Az általad idézett szöveg meg a polipfa bevezetésekor lett megfogalmazva, azóta a Ctrl+C/V kombóval kerül más hszbe. Így sok jelentőséget nem tulajdonítanék neki.
    Ezzel a leírást készítő nem bukik csak nyerhet. Ugyanis, ha az ólak adni fogják senki nem fog panaszkodni. Ha nem fogják adni, akkor azt mondhatják, hogy nincs is odaírva, hogy adják.xD
    Komolyra fordítva a szót:
    Meggyőződésem, hogy nincs még központi hivatalos állásfoglalás az ügyben. Legfeljebb a modiknak teszt eredményei lehetnek a kérdésről. De a teszt során tapasztaltak nem mindig egyeznek az élesben való tapasztalatokkal. Ezért teszt eredményt nem lehet hivatalosnak tekinteni. Hivatalos csak a központból jöhet. És amíg a központban le nem írják (ismerve őket 6 hónap múlva erre is sor kerül), hogy a rémterületen az ólak adják a felröpit, addig itt senkinek nincs joga ezt a játékosokkal hivatalosan közölni. Legfeljebb annyit odaírhatnak, hogy a teszt során ezt meg ezt tapasztaltuk........

És ebből hány olyan farm volt, ahol több, mint 20 polipfa volt kitéve? Amikor egy 200as területről egy aratásból jön 5-10 felröpi, akkor 20 polipfából 1-2 jöhet nem?
    És olyat is tapasztalunk, hogy egy adott növényre egy 200as területről kapunk 2 felröpit, utána 1 órával rövidebb érésű növényre ugyanazon a területen jön 6 felröpi. Attól még senki nem fogja azt állítani, hogy a rövidebb érésű jobban adja.

Utoljára szerkesztett: 16.10.16
    Melan, Peszi2, taga1 és 4 más kedveli ezt.
  3. Bokalmgazda

Bokalmgazda Fórumszaki

Én a mostani kiírásban olvastam és ott nincs írva,hogy az ól is adja a szellemelemet.Csak a rémnövények és a fák.
    Amúgy örülnék,ha adná.

kukori80, genka53 és Gio kedveli ezt.
  4. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt:) Lehet hogy ma még kevés kávét ittam, de csak töröm és töröm a buksimat ezen az állandó gazdakörin.
    Arra gondoltam hogy kiváltok 4 db Sötétlő szentjános rejteket ami 6 órás, tehát napi 3x lehet aratni, az 12 db sötétlő szentjánost ad. A 2. ezüst feladat kér 8 db-ot és kapunk érte egy Rémséges sötétlő szentjános rejteket.A 3. ezüst feladatban kapunk 2 almafát tehát arra nem is pocsékolom a horroros gazt mert ez a kettő elég lesz a feladatba. A 4. ezüstben kapunk 2 db Sötétlő szentjános rejteket amit meg is találtam a kiírásban. No most azon sopánkodok hogy a 2. ezüstben mi az a Rémséges sötétlő szentjános rejtek? Vagy ez ugyanaz mint amit a 4.-ben kapunk csak itt másképp nevezik? Mert ha ugyanaz akkor nem váltok ki 4 db ólat. Ha meg nem fog adni felrepit, akkor úgy kivágom mint nyáron az elszáradt diófát. Nekem se adott a múltkor 9 db polipfa egy darabot se. Azt is rögtön kihajítom ahogy be tudok menni a területre. :)

Melan, Cyra65, Peszi2 és 8 más kedveli ezt.
  5. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia bonita333! :)
    Hatalmas gratula! :D:inlove: Innentől már gyorsabb, sűrűbb lesz a szintlépés. :D:inlove:
    További sikeres játékot! :D:inlove:

ildiko44, Peszi2, jolanda1948 és 5 más kedveli ezt.
  6. -Fülemüle-70

-Fülemüle-70 Fórum császára

Szép jó reggelt. :)
    Én 1 db sötétlővel 1 db boszorkányalmafával kipróbálom, veszteni való nincs. Legfeljebb megy a többi közé ,mert akkor nálam is ott fog landolni.
    A gazdakörit ma akartam átnézni, azt még nem tanulmányoztam. :(
    Majd most reggeli után neki állok. :)))))

marcsi152, Melan, Cyra65 és 4 más kedveli ezt.
  7. Luca_511

Luca_511 Fórum hercege

Szia Leho!
    Segítenél nekem azzal, hogy hol találok ezekről a megosztott képekről tájékoztatót?

genka53, -Fülemüle-70 és Leho69 kedveli ezt.
  8. bonita333

bonita333 Rutinos

Köszönöm szépen Neked és mindenkinek aki őszintén osztozkodik az örömömben :) :) :)
    Hatalmas ölelés mindenkinek :) :)

Melan, Peszi2, jolanda1948 és 3 más kedveli ezt.
  9. kukori80

Szia, jó étvágyat:) Csak ajánlani tudom hogy tele hassal álljál neki az olvasáshoz, mert megüli a gyomrot ez a sok rémséges, sötétlő meg nem tudom milyen ól. :)
    Szia, gratulálok. :)
    Szia, tessék:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?posts/585589/
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-telihold-event.3019/

Melan, Cyra65, genka53 és 5 más kedveli ezt.
  10. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia Fülemüle-70 :)
    A Boldog aratási bónuszodat +100%-kal meg tudod növelni, ha most azonnal 11 óráig akár ha csak 10 FA-t (ott lehet, nem muszáj csomagot venned) veszel a bankban, mert 1 óra átfedés van a két akció között. ;):)

Melan, Cyra65, -Fülemüle-70 és 3 más kedveli ezt.
  11. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusztok!
    Sikerült kiokoskodnom, hogy a "Főrendi rendetlenség"-hez szükség van a "Telihodas farm"-ra. A "Naptár"-ban ennek nyoma sincs. Lehet, hogy a kettőnek nem is kell szinkronban lenni? A "Teliholdas farm" nyitásáról van csak ismertetés, a zárás nincs jelezve. Itt van az első oldal képe: http://kepfeltoltes.hu/161016/Teliholdas_farm_nyit_sa_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
    Tudom, csak szörszál hasogatás, de a "Főrendi rendetleség" ideje alatt végig nyitva lesz?

genka53, -Fülemüle-70 és Leho69 kedveli ezt.
  12. kukori80

Szia, nyitva lesz mert onnan kapjuk csak a felreppenőket.

Cyra65, Peszi2, Detti0812 és 5 más kedveli ezt.
  13. Bokalmgazda

Bokalmgazda Fórumszaki

Ne keverjük a Rémséges sötétlő sz.bogár rejteket a sötétlővel.Az első a farmra a második a teliholdas területre tehető ki,ez utóbbi kell a gazdakörihez.
    A gazdaköriről és a két újdonságról:A két újdonság a boszorkányalmafa(érésidő 12 óra) és a sötétlő szentjánosbogár rejteke (érésidő 6 óra),mindkettőt Jack boltjában tudod kiváltani rémnövényekért.(Ezek kellenek a gazdaköribe).A gazdaköriben kapsz nyereményként 2-2 db-ot az újdonságokból(csak a teliholdas területre lehet kitenni).Ezenkívül egy Aranylevelű fát(ami a sz.bogár tápjához kell) és egy Rémséges szentjánosbogár rejteket,ami a farmos sz.bogár-röptetőnek felel meg és mindkettőt a farmra tudod kitenni.

Cyra65, taga1, -Fülemüle-70 és 6 más kedveli ezt.
  14. kukori80

Köszönöm, közben már nekem is kigyulladt a fény a fejemben. A neveket kevertem, azért volt kusza.

Cyra65, genka53, -Fülemüle-70 és 2 más kedveli ezt.
  15. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Szia Leho!
    Ahogy leírtad termesztést,mintha azt vezetted volna le,hogy én miként is csinálom.:DÜres járat nálam soha nincs sehol.:)...az olvasásom tetted szóvá,pedig olvasok sokat és sok mindent és azt még értelmezni is tudom.Ezt még iskolapadból ......,hisz kiváló oktatóim voltak.;)
    A 208 röpi nem elírás,mert összeshez tudom,hogy 408 db kell (ene). Hmmm,de Te meg tudod,hogy nekem előírt röpikért nagyon meg kell küzdeni és valszeg még ez a 208 is feladja leckét. :cry:Értem feladatot és még tetszik is,mert nem csak nyomatni kell,hanem gondolkodni is,hogy sarokba ne szorítson.;):DxD

-Fülemüle-70 és Leho69 kedveli ezt.
  16. Oldfox

Oldfox Junior szaki

Ha eventet akarsz csinálni, nehezen jön össze a terved!
    Mivel kellenek a felröpik, nem ültethetsz rövid rémségeseket, mert nem lesz meg, pedig ezek általában rövidek, alacsony TP-vel.
    Én is így terveztem, de majd meglátjuk.

17. Bokalmgazda

Bokalmgazda Fórumszaki

"A farmos területen kell termelni a gazt. Minél hamarabb szaporítsd fel. Először 2x2n csatnival, katázva, szupertrágyázva , vizezve, trágyázva csinálsz a 10 magból 90et. Utána ezt elveted 2*2be vízezve trágyázva. A csatni megy. Ebből lesz 630 darab."

Ezzel a megoldással csak egy probléma merül fel.
    A kiírásban 5 mag szerepel,ha jól olvastam.

"
    Aktualizálás a jelenlegi eventre (ezek is nagy vonalakban megegyeznek, de azért lássuk őket) :

Eventnövény : Lidércvirág

Az event kezdetén a növényből 5 darabos kezdő mennyiséget kapunk, ezt kell tovább szaporítani"

Cyra65, genka53, -Fülemüle-70 és 2 más kedveli ezt.
  18. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Természetesen!

ITT

Cyra65, genka53, osztrak12 és 4 más kedveli ezt.
  19. -Fülemüle-70

-Fülemüle-70 Fórum császára

Szia Kukori. :)
    Köszönöm szépen, már az ebédet is megfőztem közben. :) DDDDD
    Az az lesz amit nem tudtunk eldönteni miért rémséges dísztárgy.
    Én legalább is ezt vettem le, meg megnéztem az ismertetőben is.
    Sötétlő szentjánosbogár rejteke
    Jack boltjából a kiváltásához szükséges :
    - 150 Izzó penészke
    - 250 Izzó gomba
    - 200 Kísértet
    - 100 Sírkő
    Kihelyezhető : Teliholdas területen kizárólag
    Etetése szentjánosbogártáppal

Itt nekem az a problémám hogy iszonyat sok rémgazat kell beadni.
    Tehát első út akkor is Jack boltjába kell hogy vezessen. A másik meg kell ez a sötétlő janika is hozzá, meg az a boszialma.
    A takarításhoz meg a felröpik, amit majd ugye élesbe fogjuk tapasztalni hogyan is jönnek.
    Tényleg megfeküdte a gyomromat.

Szép napot kívánok genka53 :)
    Megvettem a TP-bónuszt. Közben rájöttem van még a virágokra 2 fajta érésgyorsító is, így azt ma be is kapom. Az egyik 6%, a másik 4%.
    Hogy én mennyire jól fogok lakni ma is és holnap is. :)))))
    Köszönöm szépen a segítségedet, ezt pl. nem tudtam, vagy csak átsiklottam az átfedésen, mert én teljesen abba a hitbe voltam 3 fajta event kezd egyszerre.:sleepy:

Csak ne módosítsanak rajta fent semmin.

Melan, Cyra65, genka53 és 7 más kedveli ezt.
  20. agika48

agika48 Törekvő

Egyre több hiány fa van, most sem jött - Durián és Lila akác!!!! Nincs Buzogányfa levél, Sárkány gyümölcs és Aranyeső virág - emiatt félbe maradt gazdakör feladatok vannak. FA-rt olyan fák jöttek amivel már nem lehet mit kezdeni, mert mindenkinek van.

Boszorkány alma fáról olvastam, az is most kell???? Mi kell hozzá??? Köszönöm, már külön naplót kell vezetni az eventekről!!!!

Hozzászólások összevonása!/mamarygen

Moderátor által utoljára szerkesztve: 16.10.16
    genka53, kukori80 és -Fülemüle-70 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.