Visszajelzés Főrendi rendetlenség csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 14.10.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Meellcc

Meellcc Fórumelemző

Beértek a sötét szentjánosbogaraim. 10 ólból kaptam 2 elemet. :p

Melan, Gio, Boccio71 és 4 más kedveli ezt.
  2. -Fülemüle-70

-Fülemüle-70 Fórum császára

Szép estét Vadócka. :)
    A szellemcsapdából hogy ha követed Leho, Kukori, Melan és a többi gazda útvonalát ,akkor 208 szellem elem ,( felreppenő a teliholdas területről ) 8 szellemcsapda és 13250 event növény kell.

maszilva, Melan, Gio és 3 más kedveli ezt.
  3. monika6767

monika6767 Törekvő

A gazdaköri kér 8 db sötétlő szentjanit! Az honnan lesz nekem?

Leho69 és -Fülemüle-70 kedveli ezt.
  4. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Hogy is van ez?
    Kerüld a soha kifejezést, és egyéb visszavonhatatlan kijentéseket, mert .... így járhatsz.
    Akkor pacimaci70 gyorsan kérjen elnézést -vadócka70- gazdától, hogy nem tekinti élő embernek. 70eseknek a 70esek adják a frappáns választ.

Magdusnéne, Melan, Peszi2 és 2 más kedveli ezt.
  5. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Gratulálok .. abból nekem még csak 2 van ....

Peszi2 és -Fülemüle-70 kedveli ezt.
  6. -Fülemüle-70

Menj be Jack boltjába és ott váltsad ki. :)

Vadócka akkor irány az útvonal és a takarítás. :)

Utoljára szerkesztett: 17.10.16
    Melan, Gio, Peszi2 és még 1 ember kedveli ezt.
  7. Akela

Akela Fórum ismerője

Na számolgattam kicsit, azt hiszem jön a lightosabb B terv (takarítás ügyben).

Gio, Peszi2, -Fülemüle-70 és még 1 ember kedveli ezt.
  8. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Az 5 ólam 1db elemet adott.Még most bent hagytam, de aratás után menübe velük.Éjszakára 8 órásat rakok ki.Mikor lesz ebből 408 felröppenő?!!Azt hiszem annyi kell az összes feladat teljesítéséhez,ha jól számoltam.

Gio, Leho69, Boccio71 és 3 más kedveli ezt.
  9. Leho69

Szia!
    264et kér pontosan.
    Jack boltja, sötétlő szentjani ól építés, kihelyezés rácsosba, etetés szentjani táppal, itatás vízzel, várakozás 4óra és x perc (bónuszfüggő) aratás géppel vagy kézzel, beadás gazdaközribe.
    Részleteket találsz ebben a topicban, és az Eventek topicban itt.

GYuGYu1003, Melan, Gio és 5 más kedveli ezt.
  10. Marika312

Marika312 Fórum császára

Sziasztok, szellemesen szép estét kívánok !
    9 felröpivel kezdtem, drága szomszédaimtól kaptam 11 db-ot, aratásból 9 db jött. Rémtököt ültettem 2x2-es kockákba, mert az 1x1 nem adott egyet se, viszont a 2X2-es 2/3 db-ot ad. Most itt tudok lenni gép előtt, ezért ültetem a Rémtököt. 3 ól, 2 fa kiváltva, érik, termeljenek csak. Eventnövény 610 a pajtában, a többi két területen 1X1-ben. Meglátjuk mit lehet kihozni ebből az eventből - remélem teljesíthető lesz.
    Mindenkinek türelmet és kitartó próbálkozást, hogy minél több Szellemelemet tudjon összeszedni.

Melan, Gio, Fatther és 3 más kedveli ezt.
  11. Hechingen

Hechingen Rutinos

Sziasztok..Kinek mi a tepasztalat? 1¤1 Rémgazok egyáltalán nem adnak röpit:-( Most teljesen nézek ki a fejemböl mi a turot csináljak:-(

Leho69, Melan, Gio és 4 más kedveli ezt.
  12. -Fülemüle-70

Sírkő most 7 db szellem elemet adott.
    Előzőleg meg semmit. Hmmm...

13. pacimaci70

pacimaci70 Fórumelemző

Oké. Elnézést előre is mindenkitől:)

Magdusnéne, Gio, Leho69 és 2 más kedveli ezt.
  14. -Fülemüle-70

Szia Hechigen. :)
    Szerintem próbálkozzál, nálad mi a nyerő.
    Mivel kezdted az eventet?
    Nekem 8 órásra adott 9 db-ot.
    A sírkő előzőleg nem adott, most meg 7 db reppent az elemből.

Melan, Marika312, Peszi2 és még 1 ember kedveli ezt.
  15. -vadocka70-

-vadocka70- Fórum parancsnoka

a növényeim érése még nem ismeri a gyorsasági növekedést :) sajnálok szupitrágyát pocsékolni rájuk :) meg nem is szalad el

én úgy szeretem kivégezni a feladatot , hogy letermelek mindent és egy nyugi negyed órában , egy tábla csokival , szépen lassan beadom a beadandókat , A csoki a jutalom , de óriási nagy tábla legyen , szeretem kiélvezni amiért annyit dolgoztam :) így nem kapkodom el :) meg nem is kell állandóan azt számolgatni , mennyi növény kell még .

Meellcc, Melan, Gio és 7 más kedveli ezt.
  16. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Hello!
    El kell mesélnem?? :D
    Haza értem melóból,tudatosodott bennem,hogy ma ültetős event van.Hamar feljöttem fórumra,átfutottam az ismertetőt.Elültettem az 5 db növényt,aztán mennem kellett lányommal.Hazaértem,tettem a dolgomat a konyhában.Majd learattam,gondoltam az elején nullázok egy picit.Szegfűvel kezdtem,majd,mikor ránéztem,hogy mennyi röpit ad,egyből beugrott,hogy telihold adja a felröpit. :D Na mondtam magamban,ügyes vagy apja!! :) Ennyi lenne röviden a sztora,gondoltam megosztom,mivel így még nem jártam.Az csoda,hogy csatnit ettem egyet előtte.Sok sikert mindenkinek!! :)
    üdv.:apja

Magdusnéne, Meellcc, Gio és 12 más kedveli ezt.
  17. Leho69

Semmi baj! Köszönjük!:)
    Nyugodj meg. Az event még csak most indult. Figyeld a tanácsokat. Légy szorgalmas a rácsosban és következetes. Légy jó megfigyelő a farmodon és kreatív, ne félj a rossz megváltoztatásától. Ha nincs időd sokszor aratni csak hosszú érésűekkel strapáld magad. Szomszikat, ismerősöket már most riasztani.
    Csütörtökön sokkal jobb kedved lesz.

Meellcc, Peszi2, ViriTündi és 3 más kedveli ezt.
  18. farmermama1955

farmermama1955 Utánpótlás-írogató

Megmondaná valaki, hogy mi az a " rácsos bűzcsáp" és hogy jutok hozzá? Nekem csak bűzcsápom van! Köszönöm!

Meellcc, Peszi2, Leho69 és 2 más kedveli ezt.
  19. Boccio71

Boccio71 Fórum ismerője

köszönöm a stjanis felröpi tudósításokat !!! :)

aranyosak vagytok, mint mindig !!!!;)

a bűzcsápból 6 db jött fel... munka mellett , nehezen, de vhogy összehozom a 408 felröpit, csak azért is :)

Meellcc, Nana470801, Peszi2 és 3 más kedveli ezt.
  20. Leho69

Annyi hasznod azért van, hogy Boldog aratás napja van. Legalább TP jött belőle.

Meellcc, Peszi2, Gio és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.