Visszajelzés Főrendi rendetlenség csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 14.10.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Felhő beüzemelve, de még sok felrepi kell. Fél óra múlva beérik a boszikorsó, ha nem ad sokat akkor összetöröm, hátha olyan mint a malacpersely hogy sok elem lesz benne. :)

granit, Peszi2, heureca3 és 10 más kedveli ezt.
  2. Drótakadály

Drótakadály Aktív író

5 órás gülűszem 8 felröpi 1*1be ültetve.
    van össz 60 elem.
    Nem mérlegelgetek csak napi 2szer ültetek aratok.
    Majd szombat reggel kiderül mi lesz.
    Nem vagyok optimista.

Peszi2, Cyra65, heureca3 és 8 más kedveli ezt.
  3. kukori80

Akkor optimista lehetsz mert kétszer ültettem 5 órást, egyszer 1-et adott utána meg 3-t.

Peszi2, Cyra65, heureca3 és 9 más kedveli ezt.
  4. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Aloha Jancsika ;)
    Én még egyszer aratom a fákat aztán mennek a menübe ... Nem adtak felreppenőt ... ami kell a terméséből az megvan .... még lesz feleslegbe is ... Ma csak 1 csapdát tudtam csinálni ... így összesen 6 van ...:p

5. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Én maximálisan kihasználom az eventet fa csinálásra :inlove:

Peszi2, Cyra65, heureca3 és 5 más kedveli ezt.
  6. -Fülemüle-70

-Fülemüle-70 Fórum császára

Nálam remekelnek a kisebb érésű rémesek. :)
    Tök 3 db elem, korall 2 db elem. :)
    Nekem se ad a mérgezett alma semmit. :(
    Mérgezett alma annyira mérgezett hogy lassan üveg koporsóba kerülök tőle. :(
    Nem hogy díjazná amiért kint van a horroros területen, gondozom, ápolom, növekedhet szépen.
    Komolyan Hérics Báró, mit teszel a sok termésével?
    A nagy sötétségben még gyönyörködni sem lehet benne.

7. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Jancsika Drága! Ez nem a Hófehérke c. mese event, ahol jelentős szerepe van a mérgezett almának:pxD
    Lehet még annak is eljön az ideje, úgy hogy csak gyűjtögesd tovább, a polcon elférnek azok a gyümik. Bár lehetne ezekkel a rémségesekkel is már piacolni.
    Én nem rég kezdtem az eventet, nem volt netem pár napig :( de már szépen haladok, csak azok a fránya elemek nem akarnak igényem szerint röpködni. Azért a felhősor és a kitehetők biztosan meglesznek.
    Már csak készletre termelek a horrorosban, a gazdakörik a jelenlegit kivéve készen vannak.
    Kívánok mindenkinek sok elemet, hogy minél több csapdát tudjatok állítani :) A pókokkal meg vigyázni mert ezek nagyon mérges fajták:pxD
    Kitartást a takarításhoz;) [​IMG]

Peszi2, Meellcc, Cyra65 és 10 más kedveli ezt.
  8. Melan

Melan Fórum admirálisa

A 9 tényleg kevés, de lefogadom, ha utána megint bedobtad volna a penészkét, kétszer ennyit adott volna:)

A felhő érdekes, azt egyáltalán nem is figyeltem.

Ügyes:music::D jó lesz az meglátod, meg kell hogy legyen a plusz kitehető is.

Aloha Báró Úr:D

A mostani napok nálad nagyon a fákról szólnak úgy látom, szegény állatok meg a sarokba állitvaxD

Peszi2, Meellcc, Cyra65 és 7 más kedveli ezt.
  9. ibup

ibup Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Kérdezni szeretnék :) A sötétlő szentjánosbogár lakosztályát hogyan lehet beszerezni. Ha már volt ilyen kérdés elnézést érte.
    A választ előre is köszönöm.

kutyaszálló, bindi5454 és Ivibaba54 kedveli ezt.
  10. Szinkler

Szinkler Fórum mestere

felhő megszerezve, 3 kitehető kell még ide kb 5000 lidércvirág kell. hajrá::D

Peszi2, Cyra65, heureca3 és 6 más kedveli ezt.
  11. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Sziasztok! Akkor nem vagyok annyira lemaradva...2 elem hiányzik az 5. csapdámhoz. Ha ilyen siralmasan folytatódik, a matricát is kihagyom. A szentjanik és a polipfák is bekerültek a dobozba, de az almák sorsa is ez lesz...Épp most váltottam taktikát, mégis belefogtam néhány gazdaköri feladatba, de szigorúan válogatva, kijegyzetelve. Holnap meglátom, így mennyi röpi jön.

12. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

A 13 az szerencsétlen szám? :p Még szerencse hogy nem vagyok babonás.;) Ennyi boszi fám van már :D

Egyszer biztos jó lesz valamire ;) Ha már lúd , legyen kövér. :p
    Aloha Melan

Büntiben vannak és tyúktápon élnek :inlove:

Magdusnéne, Peszi2, Cyra65 és 7 más kedveli ezt.
  13. Ivibaba54

Ivibaba54 Fórumelemző

Szia ! A teliholdas farmon Jack boltjában lehet megvenni teliholdas növényekért. Bocsi, hogy válaszolok, de én már vettem, így tudom. Üdv !

heureca3, Melan, Gio és 3 más kedveli ezt.
  14. bindi5454

bindi5454 Fórum veteránja

A lakosztályt a Jack boltjában lehet kiváltani, Nehéz megtalálni picikét. Kell hozzá 150 izzó penészke, 250 izzó gomba, 200 kisértet 100 sirkő. Ki kell váltanod, hogy a gazdaköriből rémséges sztjani legyen.

Peszi2, heureca3, Melan és 3 más kedveli ezt.
  15. kukori80

Peszi2, heureca3, Melan és 5 más kedveli ezt.
  16. -Fülemüle-70

Aloha Hérics Báró. :)
    Nekem a 13 az szerencsés szám. :)
    Tudom hogy szereted a fákat, de elveszi a helyet a többi rémségestől.
    Termése hogy ha bőven van, akár mennyire mérgezett is, a pajta elbírja.
    Viszont bespejzolni egy egész évre belőle?:eek:
    Kívánom szívből legyen annyi boszi almád amennyit szeretnél.
    Én a felhőt szeretném egyenlőre, mert azt csak most lehet megszerezni.;)
    Utána bele húzok a versenybe mérgezett almából.:D

Melan hogy ha esetleg van rá időd és persze kedved is, megnéznéd nálad felhő nélkül hogy is jön az elem?
    Nem mertem utána bedobni a penészkét, viszont ma éjjelre megint megpróbálom mert lehet benne valami amit írtál. :)

Utoljára szerkesztett: 18.10.16
  17. kukori80

Most arattam a 4 órást 1x1-en és 2 felrepit adott.
    Innentől kezdve nem görcsölök tovább, azt ültetem amiből hiány van. Mondjuk eddig sem görcsöltem csak szerettem volna mindent kivenni amit lehet. A felrepik meg vagy jönnek vagy nem. Éjszakára megy megint a 8 órás. Szupertrágyát meg nem vagyok hajlandó erre elhasználni, mert annyira nem fontos a többi.

zotmar, Peszi2, Cyra65 és 6 más kedveli ezt.
  18. -Fülemüle-70

Kukori ne is görcsöljünk ezen. Érés idő ide, érés idő oda, teljesen kiszámíthatatlan miből mit ad.:(
    Fentebb írtam mennyi elemet dobott a tök meg a korall.
    Sírkő nálam siralmas volt. :(
    Másnál meg többet adott.
    Szupitrágyát nálam sem kapnak, felesleges pazarlás lenne. :)
    Teljesen egyet értek veled.

zotmar, Peszi2, Cyra65 és 5 más kedveli ezt.
  19. 117 elemmel zárom a napot és 8000 event növénnyel.
    Mindenkinek ilyen eredményt kívánok.
    Holnap este hozzáfogok az ajtók nyitogatásához.
    Jó pihit mindenkinek.

Peszi2, heureca3, taga1 és 8 más kedveli ezt.
  20. röpcsi1

röpcsi1 Törzsjátékos

Szép estét mindenkinek! Lenne 1 kérdésem, hátha tud valaki válaszolni. 3 farmunkon egyformán van ültetve minden mégis óriási a különbség a felröpik között. mi alapján osztja a gép? Nagyon igazságtalan így, 1-2 különbséget még megértek, de ennyit? 76, 86 és 102 az elemek száma a 26 egy kicsit sok a véletlenhez. És mostanában mindig ilyen különbségek vannak, egy kicsit dühítő.:cry:

Peszi2, heureca3, Melan és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.