Visszajelzés Főrendi rendetlenség csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 14.10.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. gyebizsolt

gyebizsolt Fórum-zöldfülű

Nagy földre vetek hosszút 8 órásat démoni bokrétát is rakok be és 3 x tudom aratni 10-13 felröppenőt ad. Próbáld meg . Nekem bevált. Jó játékot kívánok.

Peszi2, heureca3, Melan és 4 más kedveli ezt.
  2. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Nem görcsölök mert a felhő már megvan és nekem ez volt a lényeg, de amikor nem tudsz mit tenni hiába próbálkozol bármivel az kicsit dühítő. Nem magamra mondom hanem a többiek nevében.
    Szia. Olyan különbségek vannak egy farmon belül is hogy csak nézel. Ha visszaolvasol meglátod hogy van akinek 2-t ad ugyanarra míg másoknak 15-t is.

Utoljára szerkesztett: 18.10.16
    Peszi2, heureca3, Detti0812 és 7 más kedveli ezt.
  3. -Fülemüle-70

-Fülemüle-70 Fórum császára

Na igen, én is emiatt próbálkoztam mindennel, mert engem is dühített hogy hiába akarom, még sem úgy jönnek a felröpik.
    Most arattam Koponyafát ami 2 órás és 4 elem jött belőle.
    Bezzeg a 5 órás adott 2x2 esen 2 db-ot.
    Penészke ami 8 órás 9 db-ot.
    Az egy dolog hogy az egyik számítógépen dolgozom, a másikon meg játszom, időben tudok aratni.
    Viszont azért ezt nem mindenki teheti meg. sok játékos van aki örül hogy ha napi kétszer fel tud jönni és learatja amit elvetett. A többiről meg nem is írok.>:(
    Szép estét kívánok. :)
    Démoni bokrétát használom, próbáltam 2x2 földre vetni hosszú érésűt.
    Nálam nincs ilyen arány.
    Azért köszönöm hogy javasoltad. :)
    Maradok az 1x1 kis kockáknál. Felváltva ültetek, ami éppen kell.
    8 órás penészkéből van 9000 db kb.
    Mára is 8 órásat vetek éjszakára. Szerintem mindenkinek másképpen adja, itt nincs olyan ami jó lenne. Minden ki lett próbálva.
    Neked is jó játékot kívánok és sok felröppenőt. :)

zotmar, Peszi2, heureca3 és 5 más kedveli ezt.
  4. kukori80

Ha nem jönnek a felrepik akkor meg azt mondom hogy inkább gyűjtsük össze és a végén lehet hogy mást váltunk ki mint amit eredetileg akartunk. Én legalábbis innentől csak összegyűjtöm az elemeket és a végén vásárolom el.

zotmar, Peszi2, heureca3 és 9 más kedveli ezt.
  5. Zsuana55

Zsuana55 Fórum hercege

Nekem gülüszemre összesen 3 db-ot adott.

6. -Fülemüle-70

Mindenképpen az első a felhő megszerzése. A többit majd utána átgondolva kell kiváltani. :):inlove:

Peszi2, heureca3, Detti0812 és 6 más kedveli ezt.
  7. czutika

czutika Fórumlakó

Sziasztok! Felhő kész! Rémtökre 4db

Peszi2, heureca3, Melan és 4 más kedveli ezt.
  8. ezazt

ezazt Járnitanuló

Sziasztok !
    Nálam a most aratott denevérvirág 12 röpcsit adott. Eddig 60 szellemelemem van, nem igazán kényeztetnek el bennünket a felröppenőkkel :(
    A röpcsik között most megdobtak egy fúróval is.xD:p;) Ezek is elég nehezen "csordogálnak" :(
    Még gyüjtögetek mindenből, legalább míg az alapok meglesznek, vagyis a felhő és a rávalók. Addig nem dobálok be semmit.
    Mindenkinek sok-sok szellemelemet és szép álmokat!

Peszi2, heureca3, kutyaszálló és 3 más kedveli ezt.
  9. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Már 14 fa van :p
    Nekem ezek lesznek az új páncél pannijaim. :inlove: Kiteszem Rackó volt helyére , ha jön egy event. :pxD

Magdusnéne, heureca3, Detti0812 és 4 más kedveli ezt.
  10. kukori80

No akkor hajrá... meglesz mert akarod! Én most a titokólra hajtok mert nekem meg az kell és meglesz mert akarom!xD

heureca3, Detti0812, -Mayacska85- és 5 más kedveli ezt.
  11. -Fülemüle-70

Nem semmi a 14 db. Mennyit gondoltál véglegesen a boszi almából?
    Ez annyira aranyos volt amit írtál. :)Nekem hiányzik Rackó.:cry:
    Meglesz, mert nem adom fel olyan könnyedén. :)
    Utána hogy ha megvan és jól jönnek még az elemek, akkor majd átnézem amit kinyomtattam útvonalakat és majd akkor eldöntöm hogyan is haladjak tovább.
    :D:D:D

heureca3, Detti0812, -Mayacska85- és 4 más kedveli ezt.
  12. Melan

Melan Fórum admirálisa

Szegény farkas éhen halxDxDxD

Ma nem aktiv a felhő, de nem tudom, hogy mennyi jött ma és mennyi tegnap:oops: Egy kör izzó penészke most adott 20 szellemelemet, de a következő szerintem nem adna, csak 5-t:)

Szerintem ahhoz, hogy minden ki legyen takaritva, már lehet, hogy kell szupertrágya:oops: Mert a tapasztalatok alapján az a 408 full felröpi nagyon soknak tűnik.
    Viszont a takarékos megoldásokkal számolva, a felhősorhoz nem kell cask 132 felröpi, az azért szerintem lehozható, ugyan nem mérvadó, mert én próbálok időben aratni, de nekem ugye most van 128 felröpi, és nagyon sok idő van még vissza, tehát a felhőt ki lehet szedni a rávalókkal.
    Aki maximalista, az most nagy hátrányban van:(

Sajnos a realitás az, hogy aki csak 2x tud egy nap belépni, annak át kell gondolni, hogy mi érhető el, és válogatni a célok között:oops:

Magdusnéne, zotmar, heureca3 és 8 más kedveli ezt.
  13. -Fülemüle-70

Melan ez nagyon szép felröpi mennyiség. :)
    Valami miatt engem ez a penészke nem szeret.
    Holnap hogy ha aktív megnéznéd majd akkor mennyit kapsz bármire is?
    Mert ha gátolja a felröpik számát inkább nem indítom el. :)
    Pontosan ezt akartam kihozni az írásomból, aki napi kétszer tud csak feljönni, akkor azoknak a gazdáknak tényleg csak a válogatás marad, vagy vesznek elemet FA ért, mert az event növénye viszont megvan mert letermelte.
    Most arattam Gömbszemet ami 1,30 érés idejű és 4 db elem jött.
    Nálam ma jobban adja a rövidebb érésű rém gaz, mint a hosszú.
    Ez tényleg kiszámíthatatlan most teljesen, ki mit dobál be a horroros területre.

heureca3, Detti0812, -Mayacska85- és 3 más kedveli ezt.
  14. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

sziasztok
    a töki hozzám vágott egy elemet:D:D:D
    az rémes alma kell majd az új kitehetőhöz is: 20db a precíz tudományhoz,15db a kísértő képhez:inlove::p

15. kukori80

Én nem vagyok maximalista, csak ki szeretném venni amit szeretnék xD De nem értem a 132 felrepit hogy az mire értendő, mert a teljes felhőhöz 100 felrepi kell.

Detti0812, -Mayacska85-, osztrak12 és 2 más kedveli ezt.
  16. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Nem tudom , de már kész a 15. fám :inlove:

heureca3, Detti0812, Melan és még 1 ember kedveli ezt.
  17. -Fülemüle-70

Ez igen. :)
    Megdolgoztál érte biztosan kő keményen. :)
    Én nekem meg sikerült az 5. szellemcsapdát legyártanom. DDDDD
    Most már nem is aggódom, egyre közelebb kerülök a célomhoz.

heureca3, Detti0812, -Mayacska85- és 3 más kedveli ezt.
  18. Melan

Melan Fórum admirálisa

Majd összeirom, remélem nem felejtem el:p:)

Az csak az én számitásom volt, én azóta nem néztem át még egyszer mindentxD De ha meg a felhő 100 felröpiből kihozható, az meg végképp nem sok. Az szerintem 3 nap alatt összejöhet annak is aki csak napi 2x ledob egy kis izzó penészkét, csak úgy a rend kedvéért, hogy ne üresen álljon a teliholdas föld:D

heureca3, Gio, Detti0812 és 3 más kedveli ezt.
  19. -Fülemüle-70

Melan nekem a te útvonalad is kivan nyomtatva, ami takarékos megoldás.
    Leho útvonala is, Detti útvonala is, Kukori útvonala is.
    Össze hasonlítom mert mindegyik szinte ugyan az. :) Kérdés mit is akarunk kiváltani, melyik szobát akarjuk még kitakarítani.
    Nem baj ha elfelejted, csak egy észrevétel volt számomra.
    Lehet buta gondolatok egyike. :(
    Holnap tarolom a tölgyest, megy 1x1-be az event növény.

heureca3 és Detti0812 kedveli ezt.
  20. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Nekem még kellene 108 db elem és allor minden meglenne amit akartam,Még a csillagokat is kiváltottam,pedig sok van belőle.Ha ennyit tett be, akkor valamire készülnek a BP-nél. A banánre is megyek,ha összejön az írt mennyiség.Reggelre a növények is készen lesznek.Mamutok mennek vissza a helyükre,de két területen azért még holnap vetek,,hátha megembereli magát az elem!

heureca3, Gio, Drótakadály és még 1 ember kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.