Visszajelzés Főrendi rendetlenség csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 14.10.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Akkor Te csak alukáljál tovább és Neked 132-et kell beadni a felhőért büntiből. xD A felhő meglesz mindenkinek, nem is azzal lesz a gond hanem a titokólakkal -Ab -party pörgetéssel, mert azokhoz felreppenő kell és emelkedik a számuk és nem csökken. xD

Peszi2, -kaktuszable-, Leho69 és 9 más kedveli ezt.
  2. Melan

Melan Fórum admirálisa

Már látom, hol került porszem a számológépembe:D

Az a csúnya matrica kerül 32 felröpibe, ha a felhőn felül akarom kiváltanixDxD

Tény, hogy a többi már nem olcsó, bár ugye elvileg 208 felröpiből megvan a PP, titokól, AB is - már ha valamit nem néztem el, megint:p És akkor matricát nem is kaptunk, felháboritó:D:D

Lehet, hogy túl pozitiv a gondolkodásom, de szerintem azért a 208 felröpi is összehozható, ha csak napi 50 jön össze, akkor is 4 nap és egy kicsi, és akkor már csak az eventgaz marad.

3. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Melan!
    Ma 11:30-tól 16-17 óráig előre nem jelzett áramszünet volt felénk,így 707-es hsz-d 1 része most kap választ tőlem és abból is főleg ezen mondatod kiragadva: "....Maradjunk annyiban, hogy örülök, hogy nem nekem kell karácsonyi ajándékot venni neked, mert elég nehéz lehet a kedvedre tenni....".
    Ha jósnak akarsz menni,akkor még sokat gyakorolj,mert hol és miből is a ma délutánra jósolt 60 röpim?:mad:Az idézett mondatodhoz pedig annyit,hogy tudd,hogy nem szeretem ha ajándékokkal kíván bárki is megvenni,mert az nem fair.:( Eddigi kis életembe 1 embernek sikerült meglepni,bár előtte pár órával volt 1 közös vívásunk vele,de győztesen hála Én jöttem ki. Ez az ember nem más volt,mint Szülész főorvosom.:)Nem kívánt akkor tőlem sokat,csak,hogy éjfél után szülessen meg első gyerköcöm,mert akkor ünnepi baba lesz a kórházba.Ebbe Én nem mentem bele,mert 1 órával előbb is az lesz és ezt közöltem is vele.Sőt megerősítettem abban a hitében,hogy akkor és ott Ő van értem és nem ....... Fordítva ül a lovon.:music:Így kollégám éjszakás lánya segítségével éjjel 23:05 perckor magamhoz szoríthattam 19 éves fejjel első babucim, az első házassági évfordulónkon:D.Ennél szebb és nagyobb öröm és ünnep nincs még ma sem 1 fiatal pár életében.Persze Ő azt addig nem tudta csak azért sem.;):DPár évre rá érkezett "kis" csúszással 2-dik szemünk fénye.:inlove:Ha ott is kicsit nem vagyok fájdalomtűrő és eltökélt,hogy itthon akarok BUÉK-ot kívánni,akkor Ő + Szilveszteri baba lett volna,mint utólag kiderült ugyanazon főorvosnál persze.:)
    Karácsonyi és minden egyéb ünnepi ajándéknál Én a szándékot nézem és semmi egyebet,melyet viszont többszörösen szeretek ugyan olyan szeretettel viszonozni. Inkább adni,mint kapni szeretek amúgy:p,tehát Tévúton jársz e szempontból is.:pMeghagyom,de van hova fejlődnöd még!xDxD
    De,hogy ne legyek OFF ,így tudd,hogy Kukori80-nal írt hangos beszélgetéseteket is,mely csak olyan "....izé...." volt,de olvastam. Tudd,hogy kukorikám ...inkább ne tudd....,maradjon vele az a 2-önk titka.:pxDxD

4. kukori80

Micsoda??? A matricáért sokan ölnek is. ;)Viszont hogy most mondtad megnéztem és 1 csapdát kérnek érte, az azért nem semmi, mondhatnám hogy nagyon sok.

Magdusnéne, Peszi2, Leho69 és 11 más kedveli ezt.
  5. Melan

Melan Fórum admirálisa

Mindent én se láthatok előre:D

Viszont akkor is tartom, 1 nap alatt minusz az áramszünet szereztél 48 felröpit, ahogy Kukorival az előbb megállapitottuk, a felhő 100 felröpi, illetve nekem 132, mert büntiben vagyokxD, a fele rávaló meg van neked is. Ha csak nem lesz még temérdek áramszünet, akkor a felhőt simán ki kell hogy váltsd a hátralevő időben. De még a maradékra is jó eséllyel jut majd felröpid.

A titkot meg meghagyom nektek.

Most csak takaritani kell értexDxD De igen a felhő és a többi után már elég borsos ára van:)

Magdusnéne, Peszi2, -kaktuszable- és 9 más kedveli ezt.
  6. -Fülemüle-70

-Fülemüle-70 Fórum császára

Átnéztem BombadiToma, Leho69, Kotkoda80, Melan útvonal tervrajzát.
    Ugyan azokon az útvonalon halad a felhőig.
    Utána már választás van, ki mit is szeretne kiváltani.
    4 szoba alaprajzát kinyomtattam, megjelöltem nyilakkal mi az első számomra és mi az amit még kiszedhetek esetleg. ( Csillagot nem akarom kihagyni , miután megvan a felhő)
    Sajnos nem tudom beidézni a hsz-eket, útvonalakat mint Leho69 tette többször is. :(

Utoljára szerkesztett: 18.10.16
    Peszi2, Melan, Leho69 és 8 más kedveli ezt.
  7. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Ennél az eventnél felesleges maximalistának lenni, még csillag sem jár érte.:D
    Még nem váltottam ki semmit, de ha a matricát nem tetted bele az útvonalba, akkor ki is marad nálam.
    154 felröppenőnél tartok, 208 a cél.

Klikkelj jobb egérgombbal a hozzászólás alatti számra (hsz száma Tetszik Válasz), majd a felugró ablakban bal egérgombbal a Link címének másolására. Ctrl + V billentyűkombinációval bemásolhatod az elmentett hsz linkjét.

Utoljára szerkesztett: 18.10.16
  8. kukori80

A büntire megkapod az egérkét mert jót nevettem rajta:

Szerintem nem kell sokat foglalkozni vele, mert aki képben van az már eddig is értette, aki meg nincs az meg mindig kérdezni fog.

Magdusnéne, Peszi2, Melan és 11 más kedveli ezt.
  9. -Fülemüle-70

-Fülemüle-70 Fórum császára

Igazad van. :)
    Sokan még az event ismertetőt sem olvassák el. :(
    De én azért átnéztem a tervrajzokat. :)))))
    Teljesen tökéletes mindegyik a felhőig. Utána szabad a pálya, ki mit akar.:inlove:

Peszi2, Melan, -kaktuszable- és 8 más kedveli ezt.
  10. kukori80

Igen, csak van benne egy kis bibi, van aki nem akarja a felhőt hanem csak az AB-t mert arra van ideje és ehhez nem talál útmutatót. Amit nálunk lát útvonalat az a többségnek szól, ha egyéni akcióba akar kezdeni ahhoz itt nem talál semmit, magának kell megcsinálnia az útvonalat. Cakát mindenkinek és lebegjen a szemetek előtt jó sok elem hogy éjszaka bevonzzátok. ;)

Magdusnéne, Peszi2, Melan és 12 más kedveli ezt.
  11. valibori69

valibori69 Törzsjátékos

Nem szégyenlek segítséget kérni, hogy meglegyen a felhősorom. Légyszí segítsetek, Ti akik már kalkuláltatok. Köszönöm.

Utoljára szerkesztett: 19.10.16
    heureca3, kutyaszálló, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  12. ildiko44

ildiko44 Fórumfelvigyázó

én is igy gondolom, mert elég nehezen jönnek a felröpik. szép napot mindenkinek!

13. gabianyus

gabianyus Fórum ezredese

Na haladok haladok :) Felhő megszerezve :) Már csak 6 szoba van hátra (36, 37, 38, 39, 40, 41) Ebben 2 szellemcsapda kell az 74 felröpi, de 4 van úgyhogy 70 kell, és 3500 eventnövény :) Aztán így meglesznek a kitehetők is. Utána ha lesz még idő és felröpi az AB-ra is ráhajtanék.

Peszi2, Melan, -Fülemüle-70 és 6 más kedveli ezt.
  14. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Ami már kész :inlove:
    Még kell egy kis gaz hozzá, és némi felröpi.

osztrak12, Peszi2, Melan és 6 más kedveli ezt.
  15. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Jó reggelt ;)
    A ház egyik fele teljesen tiszta ;)
    Természetesen felhőm még nincs :p... 17 szoba vár tisztításra ... akkor teljesen tiszta lesz a rezidencia ;)

osztrak12, Peszi2, Melan és 7 más kedveli ezt.
  16. farmeres53

farmeres53 Fórumgróf

Sziasztok! Felhő beüzemelve ,banán meg van, még a titok ólat és a partyt szeretném,még kell 2 csapda, és hozzá röpi a növény már meg lesz 2 aratás és vége! Mindenkinek sok elemet!!

17. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Szia ;) Gratulálok ...
    Ma reggel 8 órás gazból 16 elem repült ....
    Lassan gyűlik ... de van még idő bőven ;)

ildiko44, osztrak12, Peszi2 és 7 más kedveli ezt.
  18. saci35

saci35 Járnitanuló

Nálatok működik a banki vásárlás? A fürge malomnál ezt írja ki:
    "A biztonságos kapcsolat sikertelen
    Hiba történt a következőhöz való csatlakozáskor: www.bigpoint-payment.com. A partner tanúsítványának aláírása érvénytelen. Hibakód: SEC_ERROR_BAD_SIGNATURE
    A megtekinteni kívánt oldal nem jeleníthető meg, mert a kapott adatok hitelessége nem ellenőrizhető.
    Lépjen kapcsolatba a webhely üzemeltetőjével, és értesítse a problémáról"

Találkoztatok már ilyennel? Lehet, hogy a szellemek tehetnek róla, mert ott buliznak, ahelyett, hogy felreppennének a teliholdasról úgy, ahogy egy rendes szellemtől elvárható lenne? ;)

-Fülemüle-70, -kaktuszable-, Gio és 3 más kedveli ezt.
  19. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Szép jó reggelt mindenkinek!Gyúrok a felhőre, de a felröpi ááááááááá, utálnak engemxDMondjuk én is őketxDHa minden igaz ma meglesz a felhőm, két kitehetőm már meg van;)Csinálok egy lepke hálót és azzal kapdosom ezeket a büdös szellemeketxD

Peszi2, Melan, -Fülemüle-70 és 6 más kedveli ezt.
  20. Zsuana55

Zsuana55 Fórum hercege

Sziasztok!

Izzó penészke ma reggel 17 röpit adott, de az még jobban zavar, hogy nem oda megyek, ahova szeretnék, hanem csak oda, ahol nincs lakat.

osztrak12, Peszi2, Melan és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.