Visszajelzés Főrendi rendetlenség csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 14.10.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Meellcc

Meellcc Fórumelemző

Sziasztok! Felröpivel én is elég gyérül állok, de meg lesz a felhő, a maradékkal csemegézek. Mivel szeretek egy eventet teljesen kivégezni, nem tudom, most lesz-e rá lehetőségem. De még van idő, majd elválik. Mástól is olvastam több farmot visz és hiába vet ugyanazt nem adja egyformán az elemet. Két lehetőség mindenképpen van. Az egyik, hogy a legenda hányas szinten van a másik a gép jelenlegi szeszélyessége. Én is 3 farmot viszek most. A két kicsi mindig ugyanazt a magot kapja. Éjszakára pedig egyforma mindhármon. A legkisebb farmon 23/30 a legenda a középsőn 27/30 és nálam 30/30. A 8 órás gaz mégis a kicsire adott 16 elemet a nagyra 8-at. De összességében mégis a nagy farmon van a legtöbb elem. (oda nappal az megy amire szükségem van, illetve a most elhasznált rémesek pótlása). De én is tapasztaltam, ha 2x ugyanolyat rakok egymás után nem azt az elemmennyiséget kapom. Az állatoknál is ezt csinálja. 10 ól minden aratásnál más elemszámmal végez.
    Azért küzdünk tovább és jutunk ameddig jutunk.
    Remélem a felhőt mindenkinek sikerül kiváltani és még csemegézésre is lesz lehetőség, mondjuk AB, partypöri....stb. :)

Magdusnéne, Fatther, Peszi2 és 9 más kedveli ezt.
  2. takizsuzsi40

takizsuzsi40 Fórum biztosa

Sziasztok! Miért nem tudok tovább lépni? Van 4 szellemcsapdám és a 14-es szobából a 9-be szeretnék jutni. A növényem is meg van, de nem enged takarítani. Köszönöm ha valaki felvilágosít. Elvileg nem kell minden szobát teljesíteni, lehet jönni-menni.

-Fülemüle-70 és Gio kedveli ezt.
  3. nyaf-nyaf

nyaf-nyaf Fórum veteránja

Szia Kizárólag arra mehetsz tovább ahol ajtó van erre figyelj..
    Oda nem event növényt kér hanem Korallgombát.. /érési ideje 30-perc/
    Sok sikert .. :)

missvera, Melan, Leho69 és 3 más kedveli ezt.
  4. demeter03

demeter03 Törzsjátékos

15 szoba csillog villog.... néhány csapdát már felhasználtam, lett egy kitehető, meg az AB, és még van 3 db.... A gaz termelés miatt nem ziláltam teljesen szét a területeket, ezért kicsit lassabban haladok, de annál biztosabban... A felröpi elég vacakul jön, de az a fontos, hogy lassan de felgyülemlik a megfelelő mennyiség (hála a szomszédaimnak is érte....)
    Most a felhő felé loholok, majd a végén a kitehetőkért beugrok, addig remélem meglesz a csapda mennyisége hozzá...
    Mindenkinek jó játékot, és rengeteg felröpit!

5. takizsuzsi40

takizsuzsi40 Fórum biztosa

Köszi, így már rendben! Azt hittem felmehetek a létrán:D

Gio, Leho69, -Fülemüle-70 és 3 más kedveli ezt.
  6. panyacs

panyacs Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Becsületből megszereztem a matricát, részemről ennyi ez a mostani event.
    ;) Jó küzdést a többieknek, akik belevágtak.

Gio, Peszi2, stellácska26 és 3 más kedveli ezt.
  7. Ananke

Ananke Fórumelemző

Itt vannak a tévedésekxD Én is azt hittem a rohanásban, hogy egy felhőre valót váltok ki, de az a matrica voltxDMáskor lassabban kattintsak és olvassak is, tudomxDxDxD

Gio, Peszi2, Meellcc és 2 más kedveli ezt.
  8. Evita-55

Evita-55 Fórumfelvigyázó

Én még csak most szereztem meg a felhőt, remélem még jön röpi, nem szeretem a fekete felhőt:wuerg:xDxD

Gio, Peszi2, Leho69 és 2 más kedveli ezt.
  9. dudute2

dudute2 Rutinos

sziasztok segitsetek nekem legyetek szivesek én ebbe az eventbe ugy bekavarodtam hogy azt sem tudom merre vagyok kitehetök megvannak csak a felhöt nem tudom már kiszedni belöle én semmit nem értek már 20 majdnem mindegyik nyitval van de utánna nem jövök rá hogyan tovább

Gio, Leho69 és missuzy_53 kedveli ezt.
  10. Ellakisasszony

Ellakisasszony Utánpótlás-írogató

Sziasztok!Ráálltam a horrorgazra,2 óránként 6db-ot ad.Remélem így marad! :)

Gio, Peszi2, kovacstne és még 1 ember kedveli ezt.
  11. Sőrés_Róza_[Rózsika]

Sőrés_Róza_[Rózsika] Fórumfelvigyázó

Szia! Ha rákattintasz a felhősoros ablakra, kivilágosodnak azok az ablakok, amiken keresztül kell menj. :)

Gio, Peszi2, kovacstne és még 1 ember kedveli ezt.
  12. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Szia!
    Tudom ajanlani Kukori&Kotkoda leirasat , kicsit olvass vissza , azon megtalalod az utat a felhohoz es a kitehetokhoz , en is azt kovettem , a kitehetok 2x szerezhetoek meg ;)

Utoljára szerkesztett: 19.10.16
    Gio, Fatther, Peszi2 és 4 más kedveli ezt.
  13. -Fülemüle-70

-Fülemüle-70 Fórum császára

Szép délutánt kívánok Mindenkinek.
    Ma reggel Alkonyat árnyvirágot 8 órás érésűt arattam és kaptam 17 elemet. :)
    Horrorosnál már csak azt ültetem amiből kevés van.
    Felhő megvan, a csillag is. 4 elemem van még.
    Lidérc virágra várok, bontok még egy területet nekik.
    Holnap reggel kitakarítom azokat a szobákat ahol vannak a kitehetők.

Utána már csak gyűjtögetem az elemeket, event vége előtt meg kiszedem még amit fontosnak tartok.

Gio, -Mayacska85-, Peszi2 és 5 más kedveli ezt.
  14. MózesBotond

MózesBotond Fórum hercege

Szevasztok!

5 (100 felröppenő) szellemcsapdával és kb.11 ezer eventnövénnyel meg lehet oldani a felhőt és a kitehetőket.

Gio, Peszi2, stellácska26 és még 1 ember kedveli ezt.
  15. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Nem mondod? Rajzold már lexD

Gio, Peszi2, missuzy_53 és 2 más kedveli ezt.
  16. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Bűzcsáp 9 elemet adott. Ennek örömére az eventgazt learattam csatni nélkül...xD:wuerg:

missvera, Gio, Ribiszke és 6 más kedveli ezt.
  17. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Nem lehet kiszámítani,hogy mire ad többet.Én most arattam koponyafát,tátva maradt a szám,14 elemet adott,pedig csak 2 órás!Most gülüszemet vetettem.Elvileg annak kellene többet adnia, de bizti kevesebbet ad majd.Nem kényeztetnek el bennünket.

Gio, -Mayacska85-, Peszi2 és még 1 ember kedveli ezt.
  18. kokino53

kokino53 Utánpótlás-írogató

Én meg most arattam gülüszemet, 3 felröpim lett!!
    A guta majd meg üt, 98-as szinten vagyok, vetek, aratok, 1x1es földbe, 2x2-es földbe és 80 felröpim van, de ebben a szomszédjaim ajándéka is benne van.

Gio, Peszi2, kovacstne és 2 más kedveli ezt.
  19. Groom001

Groom001 Utánpótlás-írogató

Igazad van végül is. Ha csak és kizárólag a kitehetők (3db) és a felhő kell (1db), akkor elég 5 db szellemcsapda, ami 100 felröpi. (Egy csapdát pluszban akkor kell felhasználni, mikor a felhő megszerzéséért át kell haladni a csillagot adó szobán.) Az eventgaz 11000.

Gio, Peszi2 és -Fülemüle-70 kedveli ezt.
  20. -Fülemüle-70

-Fülemüle-70 Fórum császára

Szia. :)
    Teljesen mindegy hányas szinten vagy. Itt még azt sem lehet kitapasztalni mit ültessünk.
    Nekem agyvelőre most adott 10 db felröpit.

Gio, magdi06, -Mayacska85- és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.