Visszajelzés Főrendi rendetlenség csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 14.10.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Sziasztok!

Egy óra múlva aratok, azzal kész az event gaz és még 21 felröppenőre van szükségem. A butított változatot követtem (208 felröppenő), de minden fontos dolog benne van: teljes felhősor, AB, csillag, titokól, party pörgetés (ez lemaradt a felsorolásból, pedig soha nem hagynám bent a feladatban :D).
    Jól számolt. BombaldiToma és Kukori közös útvonala:

1. Felhősor: 10-11-12-13-8-9-26-21-22-23-24-25
    4750 lidércvirág, 2 szellemcsapda, 100 korallgomba, 100 rémtök, 100 rácsos bűzcsáp

2. Gyolcssegély: 4-3
    1000 lidércvirág, 1 szellemcsapda

3. Szellemleleplezés: 31-32-37-36
    3000 lidércvirág, 1 szellemcsapda

4. Ifjú Frankenfüles: 38-39-40-41
    2250 lidércvirág, 1 szellemcsapda

5 szellemcsapda 100 felröppenő (12+16+20+24+28=100)

Utoljára szerkesztett: 19.10.16
  2. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Alul van egy zöld nyíl jobbra. Kattints arra, hogy tovább tudj menni.
    Felhő jobb felső sarok.

Magdusnéne, Gio, Fatther és 5 más kedveli ezt.
  3. -Fülemüle-70

-Fülemüle-70 Fórum császára

Én az 5-6-1 ablaknál gondoltam hogy kiveszem a gyorssegély.

(Megvan miért jött ki több gaz, mert már beleszámoltam mást is a matricát és a party pörit. )

A teljes felhőig 11.750 lidércvirág , 5 szellemcsapda ( 100 szellem elem) szükséges csak. Így igaz.
    Köszönöm Cygnus, így tényleg kevesebb kell. :)
    Már törlöm is a hozzászólásomat.

Marika312, Gio, Fatther és 4 más kedveli ezt.
  4. sárkány-ka

sárkány-ka Fórum ismerője

Szerintem is katasztrofálisan adja a felröpiket; pl-ul a 3 farmom között 26 felröpi különbség van, szerintem aki végig akarja csinálni annak venni kell, mert kizárt,hogy több mint 400 meglegyen de hát tudjuk, hogy ez már nem a játékról szól hanem a pénzről.:wuerg:

Gio, Peszi2, Leho69 és 4 más kedveli ezt.
  5. briguka

briguka Fórum mestere

Szép napot! A felröpik mennyisége nálam sem veri a plafont, de haladok, amit célul tűztem ahhoz a növény estére meglesz, és remélem hamarosan összegyűlik a két elemhez való röpi is! azután meglátjuk mire marad energia és megéri-e még eventnövényt termelni! a titokólakat kivételesen nem raktam ki, áááááááááá nem is merem, úúúúúúgyse lesz semmi extra! - na talán ez a lemondás idevonz egy szarvaskát vagy egy szép rózsa ólat!

Gio, _Cygnus_, Peszi2 és 5 más kedveli ezt.
  6. táti_eszti

táti_eszti Haladó

Szép Estét Mindenkinek!

Teljes gőzzel termelek, de a felröpik csak nem akarnak szaporodni. Már közelebb kerültem a rejtélyhez, csak a megoldás bizonytalan. Ma 17 óra után léptem be a farmomra és bizony megszámláltam a szellemelemeimet, pontosan 122 volt. Ezután learattam a három tábla eventgazt és újra számadást készítettem. Hiszitek,vagy sem a felröpik száma 122- ről 122- re nem növekedett. Ezt Valaki le tudja ellenőrízni, vagy így jártam. Köszönöm, hogy elmondhattam, de ez már sokkk!

Gio, -Fülemüle-70 és Peszi2 kedveli ezt.
  7. Lieber0414

Lieber0414 Fórumszaki

Hála BombadilToma listájának kész vagyok az eventel,8-dik sorig kiszedtem mindent ami fontos volt.Köszönöm a munkáját és a segítséget.

Gio, _Cygnus_, Peszi2 és 5 más kedveli ezt.
  8. nagyjuli

nagyjuli Fórum mestere

Szia! az eventnövénytől ne is várj felröppenőt, mert csak a telihold területről röppennek.

Magdusnéne, Gio, _Cygnus_ és 3 más kedveli ezt.
  9. nevada007

nevada007 Fórum hercege

Mivel csak a teliholdas terület ad felröpit nem csodálom hogy az eventgaz aratásból nem kaptál semmit.;)

Magdusnéne, Gio, _Cygnus_ és 4 más kedveli ezt.
  10. -Fülemüle-70

Nekem ma az a tapasztalatom hogy jobban jönnek az elemek mint tegnap.
    Kitisztítani patyolatra én nem szeretném.
    Már így is kezdek eltévedni a sok tervrajzok között, mert bejelöltem még mit is szeretnék.

Szia!
    Olvasd el figyelmesen az event ismertetőt.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/főrendi-rendetlenség.14352/#post-585609

Gio, _Cygnus_ és Peszi2 kedveli ezt.
  11. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Szia! Még én sem raktam ki az ólakat, nem meremxDNa meg kell a hely az eventgaznakxD

Gio, _Cygnus_, Peszi2 és 3 más kedveli ezt.
  12. vargamarika

vargamarika Haladó

Szellemelem csak a teliholdason van!!!!!A többi terület nem ad!!!! Sajnos a teliholdas is csak nagyon keveset.A hosszú érésű növény ad többet de akkor nem tudok ültetni rövidebb idejűt ami a többi játékhoz kellene!!!! Hát nem tudok elég okos lenni!!!

Gio, _Cygnus_, Peszi2 és 2 más kedveli ezt.
  13. farmeres53

farmeres53 Fórumgróf

Nem bírtam magammal 1 ólat aranyért bontottam,és hipp-hopp szarvas lett! Azt se bánom ha a többi tyúkól lesz!!!

Magdusnéne, Gio, Samborg és 12 más kedveli ezt.
  14. barbi021951

barbi021951 Junior szaki

Gratulálok és osztozom az örömödben. Szép estét.

farmeres53, Gio, _Cygnus_ és 3 más kedveli ezt.
  15. Melan

Melan Fórum admirálisa

Szia,

A felhő aktiválva, az eddigi aratások igy alakultak ma:
    Denevérvirág 12 felröpi
    Bűzcsáp 9 felröpi
    Horrorgaz 2 felröpi
    Gombszem plusz 2 almafa 6 felröpi
    Gombszem 2 felröpi

Ez eddig 31 db, nem tudom felhő nélkül hogy adna, az majd holnap kiderülhet.

Összesen 180 szellemelem eddig:) 28 hiányzik még, és akkor megvan a felhő, titkos, AB, csillag, PP. Elvileg, de lehet inkább várok még, hogy összejön-e a plusz kitehetőre, és ha igen, akkor eldöntöm hogy mi kell.

Magdusnéne, Gio, Fatther és 7 más kedveli ezt.
  16. gabianyus

gabianyus Fórum ezredese

3 szoba van hátra, 2-höz szellemcsapda 1-hez 1250 növény kell. Én buta újból ültettem a növényeket ha nem ültetem a növény már meglenne, de 11-re beérik így is :) a szellemcsapdákhoz 41 felröpi kell még. Meglesz ez :) Utána elgondolkozom mi az amit még szeretnék, a lényeg, a felhők kitehetők meglesznek a többi csak hab a tortán :) Egyébként lábgombára az előbb 1 felröpit kaptam :)

Magdusnéne, Gio, _Cygnus_ és 4 más kedveli ezt.
  17. táti_eszti

táti_eszti Haladó

Mindenkinek köszönöm a fővilágosítást!

Igaz, nem árt elolvasni az event/ek/ tájékoztatóját, de nekem ez most felületesen sikerült. Erre csak azt tudom mondani: na ha ezt nem mondjátok, hülyén halok meg. Azt azért megjegyzem, hogy a teliholdason is vetek-aratok, de nem sok eredménnyel. És nehogy azt gondoljátok, hogy ez most síránkozás! Ez csak egy játék, ami fontos, de messze nem a legfontosabb az életemben.
    A jelenlegi event túlságosan nem hozott lázba, sajnos az utóbbi időben a többi sem. De ez csakis az én hibám! A hiba csakis az én készülékemben lehet!

Magdusnéne, Gio, _Cygnus_ és 3 más kedveli ezt.
  18. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Sziasztok

Már 17 db boszi almafám van. :p
    Ma estére meglesz talán összesen 23 db fám :inlove:

És még hol van a vasárnap vége ! :D8)

Magdusnéne, Detti0812, Gio és 8 más kedveli ezt.
  19. -Fülemüle-70

Szia Melan,
    Nagyon szépen köszönöm az összesítést és a fáradtságodat. :)
    Ma én is büntiben vagyok, mert az én útvonal tervemmel számoltam, amihez több event növény és szellemelem kell. :)
    Megártott a reggeli 17 db elem amit kaptam az Alkonyat árnyvirág aratásakor biztosan.
    Nekem még ennyit nem sikerült egyszerre kapnom.
    Most elgondolkodtattál, mert azért azért a plusz kitehetők megszerzése bizony jó lenne.
    Teljes felhő után én is csak a legvégén válogatok. :)
    Tényleg még egyszer nagyon-nagyon szépen köszönöm az adataidat.

Szia. :)
    Én tisztában vagyok azzal hogy honnan jön a szellemelem.
    Itt nem lehet megmondani milyen horror növény ad több felröpit. :(
    Most azt ültetek éppen amiből kevesebb van a pajtában.
    Éjszakára meg megy a 8 órás.
    Penészkét nem merek, mert nekem nem adta jól, így maradok másnál.
    Van akinek a penészke nagyon jól adta.Nincs szerintem 2 kert ami egyformán adna feröpiket. Kitartás, kapálás, semmi üres járat és biztosan meglesz amit kitűztél célnak. :)

Gio, _Cygnus_ és mebajah kedveli ezt.
  20. mamóka1cc

mamóka1cc Fórumgróf

Szevasztok!
    Nálam bezárt "bazár". Felhő, titokólak, party pörgetés kész. :)
    Rózsaszín és neon ólakkal várom a reggelt, hogy kiderüljön, mit adnak a titokólak.
    Nekem tetszett az event. Lehetőségem volt (és még lesz is) töltögetni a pajtát, s közben jól jöttek a felröpik.
    Mindenkinek jó éjt, reggelre sok-sok felröpit ;)

Magdusnéne, Gio, czutika és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.