Visszajelzés Főrendi rendetlenség csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 14.10.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. zsuga0611

zsuga0611 Járnitanuló

Sziasztok!
    A gazdaköri feladatban a második feladatnál nem adja meg a szentjános ólat.Erről tud valaki valamit?Előre is köszönöm a választ.

osztrak12 kedveli ezt.
  2. vivica65

vivica65 Junior szaki

Szia .Adja csak nem a Teliholdasra kitehetőt,hanem rémségeset.

-Fülemüle-70 és mebajah kedveli ezt.
  3. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Én is úgy látom, hogy elleszek ezzel holnapi 14.00-ig, ha patyolattisztaságot akarok. Ha mégsem jön össze, kiteszem a táblát:

Szia!
    A második feladatban "Rémséges szentjánosbogár rejteket" kapsz, amit csak a farmos területeken tudsz kirakni és sima szentjánosbogarat ad (ami pl. a póktápba is kell).
    Ha tovább akarsz haladni a feladattal, kénytelen leszel "Sötétlő szentjánosbogár ólat" venni (építeni) Jack boltjában, az adja a feladathoz szükséges sötétlő szenjánosbogarat.

Rémséges szentjánosbogár rejtek
    Megszerezhető A szentjánosbogár elnevezésű gazdaköri feladatból
    Kihelyezhető : Fő farm, Szédült szántó, Erdei tisztás!!!
    Etetése szentjánosbogártáppal

Sötétlő szentjánosbogár rejteke
    Jack boltjából a kiváltásához szükséges :
    - 150 Izzó penészke
    - 250 Izzó gomba
    - 200 Kísértet
    - 100 Sírkő
    Kihelyezhető : Teliholdas területen kizárólag
    Etetése szentjánosbogártáppal

Utoljára szerkesztett: 22.10.16
    csio70, Cyra65, -Fülemüle-70 és 8 más kedveli ezt.
  4. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Szevasztok!
    Gazdaköri kész. Event letudva.
    Még mindig nem tudják a játékosok, hogy mi a különbség a setéten világító és a rémséges között. Mert olyan nincs, hogy valami rémségesen tudjon setéten világítani. De olyan van, hogy hamarabb megtanulnak írni, mint olvasni.
    Tetszik ez a játék. 3 Szentjani van és egy Jancsika.

csio70, tandem6, HéricsBáró és 21 más kedveli ezt.
  5. Caccus

Caccus Fórum veteránja

Sziasztok, szép jo reggelt mindenkinek. Az eventet befejeztem, és kiváltva minden kockája, mind a 3 farmomon, a gazdaköriben az utolso része van már csak hátra.

alpha58, kedvenc62, Meellcc és 9 más kedveli ezt.
  6. vje0315

vje0315 Fórum nagymestere

Sziasztok!
    Haladok én is az eventtel, még 2 csapda kell (egy a party pörgetéshez egy pedig a matricához). Két másik szobát nem takarítok ki. A felhősort szereztem meg először majd a rávaló kitehetőket, titokólakat (hattyú, narancs sas 2 db, narancs ló), a csillagot és az aranybanánt is út közben. Már nem célom, hogy minden eventet maximálisan megcsináljak.
    Mindenkinek sok sikert az eventbefejezéshez.

taga1, alpha58, Marika312 és 13 más kedveli ezt.
  7. Pihepehely

Pihepehely Törekvő

Ez tetszik, de hogy a hajamba vannak számozva a szobák? valaki súgjon nekem, mert napi 12-16 óra után olyan az agyam mintha nem is volna :( Csak én nem látom a számozást? :( :( :(

vje0315, kedvenc62, Meellcc és 3 más kedveli ezt.
  8. ritasoros

ritasoros Fórumlakó

Szia,

Én is meglepődtem, amikor tegnap előtt elkezdtem volna csinálni a takarítást, és nem voltak kiírva a számok. Én a fórumról kerestem vissza az eventkiírást, és leírtam magamnak, hogy kell haladni.:p

vje0315, kedvenc62, Meellcc és 3 más kedveli ezt.
  9. Loyer58

Loyer58 Junior szaki

Szia, az ismertetőben van kép arról hogy mennek a számok...sajnos nekem is rajzolni kellett térképet, tedd azt te
    is :)

vje0315, kedvenc62, Meellcc és 4 más kedveli ezt.
  10. Pihepehely

Pihepehely Törekvő

Köszi! így már talán sikerül :)

vje0315, -Fülemüle-70 és kedvenc62 kedveli ezt.
  11. emancika

emancika Aktív író

Irigykedem kicsit, mert hiába ültetek éjjel-nappal, a felröpik v.hogy elkerülnek! :-(

vje0315, kedvenc62, Meellcc és 2 más kedveli ezt.
  12. Attila22

Attila22 Junior szaki

sajnos az nekem sem jön,bár már nem is várok csodát amíg például a legujabb titokólakat is behozzák de még mindig a sima sárga angórasimogatónál tartunk hogy az fejlődik ki belőle,party pörgetés nyereményeiről meg nem is beszélve. ;)
    de én is főleg hosszúval ültetek folyamatosan de a felhő kitehető legalább meg lett.

vje0315, kedvenc62, Meellcc és 4 más kedveli ezt.
  13. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Az angórasimogatót nem tudom kivédeni, de a PPnél akkor pörgess, amikor jó a főnyeremény, vagy sok olyan van a kínálatban, ami tetszik Neked.
    Nem kell azonnal elpuskázni.

Peszi2, vje0315, Meellcc és 5 más kedveli ezt.
  14. Attila22

Attila22 Junior szaki

hát ha gond hogy a nyereményeket végig nézve akkor soha nem fogunk kb pörgetni sajnos :(
    mert ha van is értékes akkor sem azt adja be

vje0315, kedvenc62, Leho69 és még 1 ember kedveli ezt.
  15. Gio

Gio Fórum bárója

Sziasztok! El sem hiszem, még egy csapda kell és az összes szoba ragyog a tisztaságtól:D
    Kevés időm jutott erre az eventre, ezért fel kellett áldoznom néhány szupertrágyát a felröpik összeszedéséhez, de nem bánom, mert szépen feltöltöttem vele a teliholdas pajtakészletemet. A titkosakat kitettem, később hozom az eredményeket, ha érdemesxD
    Mindenkinek jó hétvégét kívánok!

Peszi2, maszilva, taga1 és 13 más kedveli ezt.
  16. Meellcc

Meellcc Fórumelemző

Sziasztok! Napsütéses szép napot Mindenkinek! (nálunk gyönyörűen süt a nap) Szobák ragyognak a tisztaságtól, még a napfény is elcsúszik rajtuk. :) Még második nap sem gondoltam volna, hogy sikerülni fog vagy, ha igen vasárnap előtt nem. Az elemeket eleinte aratásonként figyeltem és majd agybajt kaptam a mennyiségüktől, aztán a házhoz néztem csak be, meg van-e már a következő csapda mennyisége....és így könnyebb volt a lelkemnek, nem idegesített annyira... már csak 10 elem kell, már csak 2 ....(félig tele pohár szindróma)... és nekem így kezdett agybaj mentes lenni az event. Mindig csak azt vetettem, amire szükségem volt, illetve a célom az 5000 db mindenből. Csak 3 növény nem annyi még, a többi már porosodik a polcokon. :)
    Leho gratula a gazdakörihez. 24 szentjani hiányzik és én is kipipálhatom. Igaz az elejétől 10 ól dolgozott sima táppal, és pár elemmel ők is megdobtak....néha. :p :)
    Aki már végzett gratulálok neki, a többieknek az utolsó hajrára dupla elemmennyiséget kívánok! :)

csio70, Peszi2, Cyra65 és 12 más kedveli ezt.
  17. szoszimo92

szoszimo92 Haladó

Sziasztok! Nekem a titokólakból lett 1 tatulak és 2 szarvaskifutó, valamint 1 hattyúfészek. Azoknak, akik befejezték az eventet, gratula! :) Akik pedig hozzám hasonlóan még küzdenek, azoknak kitartást, még van bő 1 napunk növényt ültetni és elemre vadászni! ;) Szép hétvégét mindenkinek! :)

csio70, Peszi2, taga1 és 8 más kedveli ezt.
  18. kedvenc62

kedvenc62 Fórum hercege

Hát nekem valahova ki kellene helyeznem a '''kolduskalapom'''' Kérlek, aki tud segítsen...elemek...terén!

emancika, vje0315, -Fülemüle-70 és 2 más kedveli ezt.
  19. kedvenc62

kedvenc62 Fórum hercege

Te nagyon szerencsés vagy!...

vje0315, -Fülemüle-70, Gio és 3 más kedveli ezt.
  20. szoszimo92

szoszimo92 Haladó

vje0315, -Fülemüle-70, Gio és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.