Visszajelzés Főrendi rendetlenség csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 14.10.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Leho!
    Azt írtam neked egyik hsz-ben, hogy :eek:Olyan a diák,amilyen az oktatói.
    Esetünkben mentem is, nem is utánad. Kukori80 is szuper volt,de Én szuperebb.;)Fogadtam is,nem is Útvonal terveiteket,de inkább a magam eszére hagyatkoztam,mert saját szemeimmel mást és többet is láttam,ami nekem szimpi volt.;):p
    Jelentem ezredesúr,hogy megvan a Felhőm minden kitevőjével együtt.:DTovábbá majd nem az egész vityilló végig kitakarítva,de abból 1-2 szobát hagytam naccsúrnak,hogy érezze a törődést.:music:Most már csak max duplázhatok pár csapdával.;):inlove:Rémségesből is kivettem szent janit duplán és még a Denevérek fája kitehetőt is pluszba.
    :DElégedett uram,hogy nem csak szám jár,hanem a kezem is Farm 82-es,Baha 86-os szinten?;):DxDxDxD

Utoljára szerkesztett: 22.10.16
    taga1, szoszimo92, vje0315 és 3 más kedveli ezt.
  2. Bubuka212

Bubuka212 Fórumprofi

nah még 3 szellemcsapda kell és kész vagyok. de ha nem lesz meg az a 3 ajándék az sem baj ( matrica, 4ól, és arany banán) jó eventezést még mindenkinek.
    Mindjárt itt a Hallowen event ki sem pakolom vissza a fákat: :D

Peszi2, granit, szoszimo92 és 8 más kedveli ezt.
  3. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Akkor miért pörgetsz?

HéricsBáró, kedvenc62, Gio és 4 más kedveli ezt.
  4. KISHONŐR

KISHONŐR Fórum ismerője

Kedves osztrak12! Megtenné, hogy megosztja velünk azt az útvonalat, ahogy a többi nagymester is megtette? Megköszönöm a segítségét előre is. Üdv:KISHONŐR.

kedvenc62, _Cygnus_, Meellcc és 4 más kedveli ezt.
  5. stellácska26

stellácska26 Fórumelemző

Sziasztok! Felhő aktiválva! A titkosaim eredménye:
    Piros hal,
    narancs reni,
    sárga és narancs bagoly!

Peszi2, vje0315, alpha58 és 4 más kedveli ezt.
  6. Attila22

Attila22 Junior szaki

nem is pörgetek a semmiért nem használom el őket,ugy is nehéz sokszor megszerezni

-Fülemüle-70, Meellcc, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  7. *nikawicca*

*nikawicca* Járnitanuló

Sziasztok! Segítsetel légyszi, mi ad több felröppenőt. Alkonyi árnyvilágra összesen 6 db-ot adott :(

8. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Nem akartam kiváltani a titkosakat,de esélyem volt rá. Sosem jön nekem a legujjabb ól. Semmi baj vele, de olyanok amikből már 30-40 körüli van, az már sok.No ezért megyek utoljára ezekre,ha már nincs más lehetőségem.

Peszi2, -Fülemüle-70, vje0315 és 3 más kedveli ezt.
  9. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Titkosak. Mind ritkaságok. Nekem alig van belőlük.
    Sárga tehenészet
    Narancs kecsketej
    Sárga sas
    Narancs kaméleon Ez még talán jó lesz, mert ha megijesztem könnyen átvált pinkre.xDxDxDxDxD

10. Hagymácska55

Hagymácska55 Fórum ismerője

Na már csak a matrica van hátra, azt már csak azért is begyűjtöm. Szeretem , ha végig tudom csinálni, a felröpi, meg szerencse kérdése, hol így adja, hol meg másképp.

Peszi2, -Fülemüle-70, bocsinet és 6 más kedveli ezt.
  11. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Szia! Nekem már csak a banán kell, de az nagyon!!!xDJa és biztos ami biztos van már dupla kitehetőm isxDMondjátok hogy nagyon ügyes voltamxDValdemár már úgyis kikészítettxD

Magdusnéne, Meellcc, Peszi2 és 13 más kedveli ezt.
  12. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Most már csak termelgetek , s bogarakat szaporítok ;)

Peszi2, -Fülemüle-70, szoszimo92 és 4 más kedveli ezt.
  13. nyaf-nyaf

nyaf-nyaf Fórum veteránja

Ügyes voltál.. :D

Peszi2, -Fülemüle-70, kedvenc62 és 5 más kedveli ezt.
  14. Meellcc

Meellcc Fórumelemző

Meglettek a titkosaim: narancs és piros disznó, teknős és szarvas. Nem rossz. Így most az első háromból van annyi, mehetnek egyszerre egy fajtából a raktárházba a szarvas meg happy. :)

Magdusnéne, Peszi2, Marika312 és 11 más kedveli ezt.
  15. vje0315

vje0315 Fórum nagymestere

Szia!
    Gratulálok a 2 szarvashoz, engem eddig még elkerültek. Most arattam az agyvelőt, 4 elemet adott. Mindenkinek sok felröppenőt kívánok.

Peszi2, -Fülemüle-70, emocy91 és 6 más kedveli ezt.
  16. kedvenc62

kedvenc62 Fórum hercege

Huhhhh! Azért még az a három szellemcsapda....???!.....Nekem már csak kettő kellene.....de esélyem sincs a megszerzéséhez....Azért Neked nagyon szurkolok!xD

Csak tájékoztatás képen!.....Egy teliholdas ....kísértetre....4 db elem!!!!! Tényleg jól van ez így????

Hozzászólásaid összevonása!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 22.10.16
    vje0315, Peszi2, -Fülemüle-70 és 4 más kedveli ezt.
  17. -hanny2-

-hanny2- Járnitanuló

Sziasztok meglettek a titkosak:)és ,hogy egyensúlyba legyenek egy euborzhoz jött egy narancstik ,meg jégmadár és jegesmaci:p

vje0315, Meellcc, Peszi2 és 5 más kedveli ezt.
  18. bindi5454

bindi5454 Fórum veteránja

Nagyon ügyes vagy! Összejön az még. A napi bónuszkód sor végén is láttam 5 AB-t a 28. napnál.

vje0315, Meellcc, Peszi2 és 5 más kedveli ezt.
  19. kedvenc62

kedvenc62 Fórum hercege

Gratulálok! Én is megpróbáltam, nekem 2 db-ot adott!

20. bocsinet

bocsinet Kivételes tehetség

Én is a matricát hagytam utoljára, a titkosok, még titkolóznak, elfelejtettem kitenni, és csak holnap tudom meg mit rejtegetnek.

vje0315, Meellcc, -Fülemüle-70 és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.