Visszajelzés Főrendi rendetlenség csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 14.10.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Ilus45

Ilus45 Fórum bárója

Szerintem lehet. Rákatt az ablakokra és akkor látod, hogy van lakat vagy nincs lakat. Ha nincs beadhatod amit kér.

bindi5454 kedveli ezt.
  2. Skarpea

Skarpea Fórumprofi

2 szoba nem lesz kitakarítva :( 4 arany banán és a plussz kitehető nem lesz meg...

3. Meellcc

Meellcc Fórumelemző

A banán belefér, még egy utolsó hajrá és holnap délutánig megcsinálod! Ügyi vagy, mutasd meg Magadnak....és lehet nekünk is. :p

Skarpea, Peszi2, Gio és 4 más kedveli ezt.
  4. tereza6517

tereza6517 Haladó

Jaj de sajnálom, nem sikerül kiváltani a matricát. :cry: A többi szoba kitakarítva. A titok állatok: piros nyúlketrec, narancssárga hód és két tatulak, nem rossz. Kitartartás annak, aki még csinálja. Én ezen a ponton feladtam. ;) Nagyon nehezen jöttek a felröppenők, pedig folyamatosan ültettem 1*1-en. Most jöhet a pihenés. Jó éjszakát nektek!

Peszi2, Gio, _Cygnus_ és még 1 ember kedveli ezt.
  5. kincsembogaram67

kincsembogaram67 Kivételes tehetség

Szia .
    Nagyon sok eventet végig csináltam már a sok év alatt . Mint ahogyan más gazdák én is a véleményemet írtam le . Természetesen nem kell mindenkinek igazat adni . A 92 - ik szint után azért van tapasztalat . A Telihold szuper volt ez tény . Örülök kiknek jó volt az event és meg voltak - vannak vele elégedve .

csio70, Peszi2, Gio és 3 más kedveli ezt.
  6. bindi5454

bindi5454 Fórum veteránja

Ez mind igaz, vagy nem igaz, mint a ... ször, nemi gaz. Bocsánat kijött a számon. Értelek, de még sem???, pedig szeretnélek most megérteni. Akkor a lábbal hol is tartunk? Bocsi csak érteni szeretnélek, vagy hagyjam a fenébe?

Gio kedveli ezt.
  7. kincsembogaram67

kincsembogaram67 Kivételes tehetség

Nagyon ügyes vagy !:)[/QUOTE]

Nagyon ügyes vagy :) :)

bindi5454 kedveli ezt.
  8. Arwen69

Arwen69 Fórum ismerője

Sziasztok! Már csak a három plusz kitehető hiányzik, a többi megvan! :D Holnapig még gyűjtöm az elemeket, aztán meglátom mire lesz elég! De ezen már nem izgulok! :p További jó játékot mindenkinek!

Peszi2, Gio, _Cygnus_ és 4 más kedveli ezt.
  9. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Tiszteletben tartom a véleményedet csak akkor ne azt írd hogy ezt pénzért lehetett csak megcsinálni , mert csak ültetni kellett és várni a felreppenőt. Ha jól írtad akkor a felreppenőd meg is lenne csak ültetned kellett volna hozzá.

GA-BI-O-Farm, Peszi2, Gio és 5 más kedveli ezt.
  10. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Agyvelő 12-t adott! Erre nem számítottam...már csak 39 röpi kell az utolsó csapdához. Most viszont elkezdtem izgulni, hátha mégis meglesz az utolsó csapda...

csio70, Peszi2, Gio és 4 más kedveli ezt.
  11. Sandika

Sandika Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Nem tudom hol kell "koldulni" egy szellemelemért, mert most nagyon kellene, légyszí segítsetek:)
    Előre is köszönöm.

Utoljára szerkesztett: 22.10.16
    Gio, kukori80 és bindi5454 kedveli ezt.
  12. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Gio, kukori80, bindi5454 és még 1 ember kedveli ezt.
  13. -Fülemüle-70

-Fülemüle-70 Fórum császára

Talán egyszerűbb lett volna azt írd hogy ezt az eventet kihagytam, mint sem azt hogy pénz nélkül ezt lehetetlen megcsinálni. Én emiatt reagáltam csak az írásodra.

Peszi2, nyuszika215, bindi5454 és 3 más kedveli ezt.
  14. kukori80

Én is csak azért reagáltam rá mert mindenki a pénzzel jön és már unalmas.:cry:

GA-BI-O-Farm, Peszi2, Samborg és 6 más kedveli ezt.
  15. -Fülemüle-70

-Fülemüle-70 Fórum császára

Így igaz, teljesen igazad van. :)
    Délután vagy két oldalon keresztül ez ment. Bizony hogy unalmas.:cry:
    Tudod mit kaptam ma este a férjemtől? Egy kis csomag elemet. Amire rá van írva nagy betűkkel szellemelem.xD
    Szegénykém minden nap hallgatta, szellemelemet akarok sokat. DDDD

Utoljára szerkesztett: 22.10.16
  16. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Vegyél egy online kasszát. Akik meg jönnek a pénzzel azok, tegyék bele. Nem lesz unalmas.

GA-BI-O-Farm, Peszi2, Meellcc és 6 más kedveli ezt.
  17. tandem6

tandem6 Fórumfelvigyázó

Szia! Két napom kiesett, mert a valós kertemet meg az üvegházamat kellett takarítanom, bementeni a virágaimat, nem is igazán akartam neki állni, de így is csak kb 3 szobám marad szutykos, na meg a pénz, hát ha az én költéseimet nézem akkor bizony éhen hal a BP, nem mondom hogy sosem költöttem de szép keveset, pénz nélkül is jól elboldogulok.:)

csio70, Peszi2, Meellcc és 5 más kedveli ezt.
  18. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Leho!
    Köszi,de itt nem a dicséretes beszédről van szó.
    Emlékezz,hogy ismertető után mindent kiveséztünk és minden szép és jó volt mindenkinek.Aztán gyorsan felvetettem,hogy nehogy a röpik....mert tényleg nem sok így látva 408,de fog is jönni és mivel? Sokak végig tervezték serc-perc alatt útvonalat és most rájöhetett mindenki,hogy 408 néha több és velősebb feladat,mint 1200 röpis.
    Elindult játék és gaz vetés után Teliholdast negyedeltem és hátulról indultam előre,hogy melyik mit ad. Hamar 1 hsz-nél derült ki,hogy talán Holdfény indult elölről szintén így próbálgatva és hoztuk eredményt,hisz kb középtájon taliztunk.
    Innét kezdve mindenki kezébe volt 8 órás mellett min. +1-2 példa,mert feltételezem,hogy minden gazdi is párat,legalább jobbakat adót próbára tette. Ne haragudj,de utána sorban olvasható volt a tapasztalatunk erősítése. Egyetlen 1 volt és számomra ma sem tiszta,hogy millióan írták,hogy sírkő nagy 0,majd 1 hsz,hogy 5 db és erre mindenki sírkövet vetett. Szerinted 20-30-50 tapasztalat nem több,mint azaz esetleges talán 1 véletlen?
    Utána persze jöttek a nyürrögések,hogy nem ad ez,nem ad az.Kiborító volt,mert oly szívesen sokszor leírtam volna válaszban,hogy b.... meg,hát eddig is erről beszéltünk,de Te hol a frászba voltál és honnan pottyantál most ide.
    BP-nek pedig üzenem,hogy több ilyen feladatot kérünk,ahol mondhatni a figyelmen,a gondolkodáson kívül semmi "izé" nem kell.
    Sajnálom,hogy sokak szenvedtek (Én is,Te is,....etc ) és nem érnek a végére,de higgyétek el, hogy ez az általam hiányolt játék és az ahol nincs egyenlőség,mert bevetve még anyám kínja felhő,.... etc is,csak éppen mielőbb Kész legyen és nyomathassa 6-700 CSP-ért a kakit, az nem játék.
    Az sem játék,hogy vess,locsolj,arass,majd vess-arass-locsolj. Mi ebben a játék? Hol izgalom? Hol az egyenlő esélyű harc mindenkinek? Tudjátok,ezt lehet csinálni,de akkor unalom űző,időtöltő valami,de nem játék!

bindi5454, -Fülemüle-70 és Leho69 kedveli ezt.
  19. kukori80

xDxD Akkor beüzemelem a malacperselyt és mindenkivel bedobáltatok 10 ezer forintot aki felemlegeti a pénzt.Húúú, ez jó ötlet, nagyon gazdag leszek. :D:D
    Jobb mintha kosarat kaptál volna :)

20. Sandika

Sandika Utánpótlás-írogató

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.