Visszajelzés Főrendi rendetlenség csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 14.10.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Szia Osztrák12!
    Sokat fejlődtél taktikailag. Mit nem hoz ki az emberből a 30as legenda? Eddig is jól gondolkodtál, csak nem volt kellő fegyelmezettséged vagy kitartásod a szisztematikus játékhoz. Áttörted ezt a gátat is.
    A 408at magam is soknak találtam már az elején. És 1. hszben szóvá is tettem. A 408 5 farmterületen 2100 felröpi nem 1200. Az sok.
    Előnye az, hogy 408nál is kapsz vagy 10et a szomsziktól, barátoktól naponta, de 2100nál is csak ennyit kapsz.
    Nekem már 4 szellemcsapdám van és 8at bedobtam az eventbe. A matricát is ki tudnám váltani, de kölest és gyöngyvirágot termeltem. Egy kitehetőt még kiváltok, cserealapnak. De nekem ennyi elég.

Cyra65, Peszi2, Meellcc és 5 más kedveli ezt.
  2. -Fülemüle-70

-Fülemüle-70 Fórum császára

Szoktam azt is, csak virág is van benne. :)
    Váú, minimum az alja legyen akkor 10 ezer.Tényleg nagyon gazdag leszel. :) :) :) Lehonak vannak nagyon jó ötletei. :)

Peszi2, Meellcc, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  3. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Elhiszed hogy nekünk nem volt katasztrófa az event? Nem volt könnyű de soha nem vettük véresen komolyan, ha nem sikerül akkor se lesz semmi. A felhő volt a cél, az majdnem mindenkinek meglesz mert könnyű volt addig, a szenvedés utána jött a kitehetőkért.

csio70, maszilva, Cyra65 és 6 más kedveli ezt.
  4. bindi5454

bindi5454 Fórum veteránja

JÓÓÓ! Nem akarok pénzt áldozni a .... oltárára. És nem is akarok hallani róla.

Peszi2, Meellcc, kukori80 és még 1 ember kedveli ezt.
  5. -Fülemüle-70

Nyuszika ne izgulj. Meglesz az a csapda. :)
    Nálam is most az van bent. Csak azért mert abból kevés van a pajtában.

Peszi2, nyuszika215, Meellcc és még 1 ember kedveli ezt.
  6. kukori80

Pedig tegyél el minden hónapban 10 ezer forintot, mert ha meglátom hogy a pénzről írtál akkor adakoznod kell a perselyembe.:D

Peszi2, -Fülemüle-70, Meellcc és 3 más kedveli ezt.
  7. Leho69

Már varrod a reverendát is? Ezentúl csak keresztet vetsz? A persely melyik területen lesz?

Utoljára szerkesztett: 22.10.16
    Cyra65, Peszi2, Meellcc és 5 más kedveli ezt.
  8. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Nem fejlődtem,csak a nyürrögőknek besegítettem nyürrögni,mert ha Én olvasom Fórumot,akkor befejezésnél figyelem hányadik oldalon.
    Kezdéskor viszont onnan futom át.
    Ezt a besegítek nyürrögni-t voltak,akik észre vették,de volt támadóm is pár. Velük úgy voltam,mint a focival,hogy kellenek támadók,hisz ha nincs,akkor játék sincs,hisz ellenfél nem érkezett meg. Elmarad a játék!;):D
    A Legendája a gyöngyvirágocskának még mindig 17/30.:p xD

Leho69 kedveli ezt.
  9. Leho69

...de ha volnál szíves belelépni, hamarabb megtalálnád.

Cyra65, nyuszika215, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  10. kukori80

A reverendát már előre megvarrattam mert tudtam hogy több évre elég lesz.:)
    Nem kell senkivel sem törődnöd ezt már mondtam. Ha nem tetszik a javaslat amit itt olvasol akkor csináld azt amit magadtól kitaláltál. Egy próbát mindenképpen megér. Én is makacs öszvérke vagyok és nehéz eltéríteni az utamról, de egy meggyőző útonálló eltéríthet.))

csio70, Cyra65, Peszi2 és 6 más kedveli ezt.
  11. -Fülemüle-70

DDDDDD Nem írtam oda az agyvelőt. :):D
    Sírok a nevetéstől. :)

Cyra65, kukori80, nyuszika215 és 3 más kedveli ezt.
  12. Meellcc

Meellcc Fórumelemző

Megszületett az utolsó sötét szentjanim és így a gazdaköri kivégezve. Az elején nem hittem volna, hogy a héten meg tudom csinálni, de sikerült. :p

csio70, maszilva, Cyra65 és 6 más kedveli ezt.
  13. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

kukorikám!
    Megizzadtunk elég szépen,de most is rötyögögök még is,mert milyen jól elvoltunk itt páran éjszakánként.
    Aztán lecsapott :D:cry::Dközénk valami számunkra ismeretlen lény és rögvest repültünk,mint a verebek. Útközben azért Te még szültél 1 illem levelet,melyre válasz szerintem nem érkezett,mert nem kukorékoltál róla.;):DHa hiszed,ha nem,de ahányszor az a késői éjszaka eszembe jut,annyiszor könnyező szemmel magamba oly jókat nevetek rajta.:DxDxD

Cyra65 és kukori80 kedveli ezt.
  14. -Fülemüle-70

Gratulálok! :)
    Nálam még száműzetésben vannak a sötétlő janik.
    Mindjárt kiteszem őket szellőzni. Enni is kapnak. :)

Peszi2, Meellcc és kukori80 kedveli ezt.
  15. kukori80

Semmi nem számít csak az hogy mindenkinek legyen meg amit szeretne. A finisbe érkeztünk és jó lenne ha kevés játékosnak lenne rossz élménye.

Cyra65, Peszi2, osztrak12 és 2 más kedveli ezt.
  16. wilddemon

wilddemon Haladó

Nekem sajnos nem lesz befejezve az event, nem jönnek ezek az elemek :( Gazdaköri fele kész, következő teliholdnál majd folytatom.
    Egy utolsó hajrá még mindenkinek :)

Peszi2, osztrak12, Gio és 2 más kedveli ezt.
  17. kukori80

Mennyi hiányzik még?
    Az a kedvencem amikor valaki kérdez vagy ír valamit és soha többet nem reagál rá. :cry:
    Cakát mindenkinek [​IMG]

Utoljára szerkesztett: 22.10.16
    Leho69, Cyra65, Peszi2 és 5 más kedveli ezt.
  18. Meellcc

Meellcc Fórumelemző

Én teljesen jól el voltam velük. Ugyan az elemmel nem nagyon kényeztettek el, de azért az is összejött nélkülük is, pedig 40 kockányi helyre betelepedtek. :D :) Amióta teljesen tiszta a ház, azóta úgy látom több jön a rémséges gazaimtól is. :p

Gio, Peszi2, osztrak12 és 3 más kedveli ezt.
  19. bindi5454

bindi5454 Fórum veteránja

Tündéri! Nekem ilyen kellene! De nagyon-nagyon- nagyon. Segítesz?

20. kukori80

Látod milyen pockos a hasa? Teleette magát rácsos bűzcsáppal. xD

Leho69, Gio, Meellcc és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.