Visszajelzés Főrendi rendetlenség csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 14.10.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szerintem a kategória zavart meg mindenkit, merthogy rémtárgy-nak írják, pedig szerintem ól. A többi kütyünek, amit tárgynak nevezel, nincs kategóriája:)
    És már megint nem jó nálam az idézés :wuerg:[/QUOTE]
    Megpróbálom javítani hátha sikerül.
    Most ha megpróbál engem valaki idézni akkor helyreállna a rend.

osztrak12, _Cygnus_, bindi5454 és 3 más kedveli ezt.
  2. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Szia!
    Már akit megkevert. Etetni szentjani táppal kell, ezért adják az aranylevél fát. Mert a táp abból készül. Annyi kell 264 rémszentjani a gazdaköribe. A jutalmak pedig vérszegények. Vámpírok áldozatai lettek.
    Lassan már a gazdaköribe sincs miért bemenni. Az eventek, pedig rendre molieresre sikerednek.
    Az érdekel jelenleg, hogy ezek a setétlelkű szentjanik vajon, hogyan adják majd a felröpit? Meg az almafák?
    Először építened kell, mert 24 rémszentjanit be kell adj, s csak azután kapod meg a 2 setét ólat.
    Dögunalmas hetek jönnek. Mármint e hét hétfőjétől 25ig biztosan. Aztán még lesz egy Töklámpa event, amitől ezek után csak annyit várok, hogy ne legyen kötelező.
    Két gazdaköri, egy event és 0 szupertáp. Nekem már az az érzésem, hogy az újak ki akarják passzírozni a népbűl az utolsó garasokat, aztán odébb állnak.

Melan, Cyra65, csopke1 és 27 más kedveli ezt.
  3. kukori80

xDxDxDxD De jó hogy előkerült Professzor Uram, végre meghozta a kedvemet a gazdakörihez.xD

Melan, Cyra65, Peszi2 és 13 más kedveli ezt.
  4. -Fülemüle-70

-Fülemüle-70 Fórum császára

Eddig világos volt hogy Jack boltjába kiváltjuk, csak én nem ólnak gondoltam. >:(
    Megyek keverek neki tápot, mert szupitápot azt nem fog kapni. Sőt 1 db-ot kiváltok,kiteszem aztán hogy ha az is ad felröpikket , akkor majd többet is.
    Menet közben csak kiderül. :D

Melan, Cyra65, Peszi2 és 8 más kedveli ezt.
  5. Leho69

Van kedved kipucolni ezt a laktanyát? Nekem nincs. A gazt felszaporítom, szupertrágya nélkül, még trágyát sem fogok rátenni. Aztán csütörtök magasságában meglátom hány felröppenő gyütt, oszt ha úgy áll, akkor lökök egy adag gazt. Ha nem akkor nem.
    30 perc TP bónusz egy évben 2 szer. Mert többször nem fog egybeesni az aktiválás, az aratással.
    Ha nem lenne fórum, napi 10 percnél nem töltenék többet a farmon. Ez már annyira sovány, hogy sürgős infúzióra szorul.
    Egyre több event kihagyására kényszerítenek.

Melan, Cyra65, csopke1 és 17 más kedveli ezt.
  6. -Fülemüle-70

-Fülemüle-70 Fórum császára

Megpróbálom Lehot idézni.

Engem érdekel pl. mennyi felröpit ad majd mind a kettő. :)
    Amúgy teljesen egyet értek az írásoddal. Én maradok a takarékos megoldásnál.
    A gazok meg csak vizet kapnak. Jutok ameddig jutok.

Melan, Cyra65, Peszi2 és 7 más kedveli ezt.
  7. kukori80

Nekem a felhő kell még infúzió árán is:) A többit meg már nem egy nagy durranás letermelni. ;)

Melan, Cyra65, Peszi2 és 11 más kedveli ezt.
  8. Leho69

Az nem felhő, csak a kukta szelepe elengedett. Ha meglesz meglesz, ha nem nem. Még kacsakatát sem lövök el egyet sem.
    Bizonyára jól szórakoznak a központban rajtunk.
    A gördécka is ott lóg a függőágyon, a pajta padlásán. Ott is maradnak.

Melan, Cyra65, csopke1 és 18 más kedveli ezt.
  9. kukori80

Na most akkor megkérdezném hogy mit csinálsz event helyett? Mert pénzt termelni egyébként is lehet mellette.:) Tehát mi az okod arra hogy nem csinálod? De ha azt mondod hogy Honolullun nyaralsz és nincs kedved eventezni mert sütkérezel a napon akkor visítok.xD

Cyra65, csopke1, Peszi2 és 12 más kedveli ezt.
  10. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Remélem jól olvastam , hogy a boszorkányalmafa csak ez kell? :
    • 20 db Polipcsáp
    • 500 db Vámpírparadicsom
    • 100 db Harapós orcidea
    • 500 db Rémtök
    • 100 db Vérpáfrány
    Mert ha igen akkor az egész jó lenne. :p

2.250 db polipcsápom van , és 21.200 v.paradicsom :D

Melan, csopke1, Peszi2 és 11 más kedveli ezt.
  11. Detti0812

Detti0812 Fórum hercege

Megjöttél Jancsika? :)
    Jól olvastál, akkor már csak a többi hozzávalót kell legyártanod ;)
    Így fog kinézni a boszorkány alma amit ez a fa ad:
    [​IMG] nem félsz tőle? :wuerg::DxD

Melan, Cyra65, jolanda1948 és 18 más kedveli ezt.
  12. kukori80

Jesszusom, most néztem meg csak tüzetesen ezt az almát és megígérem hogy soha többet nem eszek, ez randább mint a hupikék törpikékből a banya.:cry:

Melan, Cyra65, csopke1 és 11 más kedveli ezt.
  13. Detti0812

Detti0812 Fórum hercege

Jancsika úgy meg ijedt, világgá szaladt :D már a fát sem akarja kiváltani ;):D

14. Leho69

Megnézem a Szulejmán összest. Nem tom mostanában rábökök a tévére, mindenki kaftánban jár.
    Azon kívül meg termelem az állatokat ezerrel. Csinálok még 120000 rémgazt a pajtába.
    Ilyeneket. Piac most döglik, ott csak venni lehet, néha bedobnak egy kihagyhatatlan ajánlatot. A salátát megveszik. Mást nem nagyon. Azt is kellene vagy 200000et termelni.
    Fogok Lila Ákácot, Bogumilfát, ....
    Aztán meglátom felröpikkel így simán meddig jutok, és csütörtök-péntek alatt lezavarom az eventgazt, ha értelmét látom.

Melan, Cyra65, yokas és 11 más kedveli ezt.
  15. tereza6517

tereza6517 Haladó

Szia Leho69! Az utolsó mondatoddal tökéletesen kifejezted azt, amit már én is gondolok egy jó ideje. Az egymást követő eventek, új titkos ólak, titkos fák, azokhoz új és új gazdaköri feladatok. Csak idő nincs már a nyugis pajta töltögetésre és a függőben maradó gazdaköri feladatok teljesítésére. A játék lassan felfalja önmagát. Az eventet azért elkezdem és jutok ameddig jutok.

Melan, Cyra65, Peszi2 és 9 más kedveli ezt.
  16. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Nem :inlove:

Annyi almafát összegyűjtök amennyit csak tudok. :p

Mennyi a pajtaértéke ? :oops:

Melan, Cyra65, Peszi2 és 9 más kedveli ezt.
  17. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia, délután óta olvaslak benneteket kisebb, nagyobb megszakításokkal:)
    Megállapítottam, hogy sajnos egyre jobban igazat adok neked. Ha neki is állok az eventnek, azt esetleg a felhő miatt teszem, de még alszom rá egyet. Van egy területem amin ültetni tudok, a hétvégére terveztem a fő aratását. Jól meggondolom, hogy érdemes-e rá szupertrágyát áldoznom hogy kivegyem a felhőt. Egy hónapon belül ez már a második event amire azt mondom, hogy aludnom kéne rá egyet, hogy dönteni tudjak, illetve arra, hogy helyes-e nemleges döntésem. Sajnálom, hogy egyre inkább a nem csinálom felé visz el az eventek szerkezete.

Melan, Cyra65, maszilva és 11 más kedveli ezt.
  18. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Na igen, 2 aranylevelet eszik ez a szerencsétlen rémtárgy is. Miért nem lehet egyszerűen rémállatnak nevezni?:eek:
    De nem csak magyarul kapott ilyen lüke kategóriát, most odafönt voltak ennyire ötletesek.:oops:

66.

A pajtából eltűnt a Rémnövény név, helyét a Rémtárgy vette át.

Melan, Cyra65, Peszi2 és 11 más kedveli ezt.
  19. kukori80

Csak szaladjon is xD
    xDxDxD Ezen nagyon jót nevettem: mindenki kaftánba jár.xD Akkor kapcsoljon a Sorozat TV-re ott Columbo van és Magnum.xD Tudom én hogy az AB-ért felveszi a harcot még a 009-es ügynökkel is. ;)

20. Leho69

Én már egy kezemen nem tudom megszámolni, hányat dobtam idén. És Jancsika jóslatait nézve, egyhamar nem is lesz semmi.
    A felröpiket lehet, hogy nem hagyom elveszni, de olyan, hogy full meg ilyesmi már hónapok óta nem cél. Jutok ameddig jutok. Mint a turbócsiga. Az első kanyarban kidől.

Melan, Cyra65, yokas és 9 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.