Visszajelzés Főrendi rendetlenség csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 14.10.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Ha én kihagyok egy eventet akkor itt a világvége. Engem nem érdekel hogy megéri vagy nem, nekem kell minden.:)

Melan, Cyra65, zotmar és 21 más kedveli ezt.
  2. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Ha felröpi meglesz akkor az aranybanán nekem is kell. Az aranyhörcsgöm azon él.
    A képregényes eventek voltak azok, amik engem megváltoztattak, és elkezdtem válogatni. Még nem bántam meg.

Melan, Cyra65, Peszi2 és 10 más kedveli ezt.
  3. kukori80

Aztaaa, nem mondod hogy a hörcsögben tartod az Ab készletedet, mert rögtön jelentem a Hivatalnak. xD

Melan, Cyra65, Peszi2 és 10 más kedveli ezt.
  4. Leho69

Most tudsz jobbat? A köcsög drágább, mint a hörcsög.
    A párnám alá nem teszem, mert éjjel lefagy a fülem. És néha Brazília címere van a balpofámon.
    Széfbe nem tehetem, mert vékonyak a falak, és olyan vékony széf nincs.
    A hörcsög bevált.

Melan, Cyra65, Peszi2 és 9 más kedveli ezt.
  5. kukori80

xDxDxD Vegyen inkább egy malacperselyt és amikor mérges akkor jól odavágja a földhöz. :)Mostanában nagyon drága egy hörcsögöt etetni, főleg ha árpát akar enni a kis csibész. ;)

Cyra65, Peszi2, -Fülemüle-70 és 7 más kedveli ezt.
  6. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

........és ha Te hiszed vagy sem,de már volt event azóta és sokkal lustább volt,mint Gazdája.:mad:Ja,hogy az Én volnék?....akkor ne vedd öndicséretnek ezt.:D Utána váltottam ki még Paszulyt is.:p
    De,hogy ne legyek OFF,így eddig kerestem Korallt,de azaz 1 most nem tudom,hogy néz ki pedig biztos van.:sleepy: Viszont inkább nem írom,hogy Rácsos bűzcsápból és Rémtökből mennyi,de sok-sok.:D Azokat kapálnom nem kellene jó pár ilyen eventhez,hisz gyűjtögető Ősember voltam.;):inlove:Izzó penészke 1x1-be 8 órás aratással kezdem egész Teliholdason,de előtte persze indítom Lidérc gaz szaporítást,de termelés 2,5 területen csak.xDTöbbi terület Birkáknak kell legelni.xDxD

Cyra65, Peszi2, -Fülemüle-70 és 3 más kedveli ezt.
  7. MrRoy78

MrRoy78 Fórum mestere

kukuccs-mukucs
    hú megannyi észrevétel és még több hozzászólás, érdekesebb, vagy a szokásos , az elgondolkoztató vagy a csócsóféle úgyismindignekemvanigazam, elég sok reakció született bennem de a pszeudoendorphinok nem engedik hogy **hosszabban fejtsem ki írásos formában azt az észrevételemet ami felvázolódott bennem gondolatból születve vélemény gyanánt egyik apró naiv prekoncepció nélküli sugallat gyanánt***
    na de mielött még teljesen az individum metamorfózisának posztdereduktív **állapota merülne fel mások döntésében , csendben -hja és halkan- a *spirituálitista elmélyülés egy másik ösvényére lépve megpróbálok reinkarálódni a fénnyel(persze inkább mások mint magam örömére)**
    *
    hja még baltazár konjuktív szellemi asztrális kiteljesülése annyit enged meg hogy közöljem:
    fúú de jó event lesz..***
    :pPP

Cyra65, Peszi2, -Fülemüle-70 és 5 más kedveli ezt.
  8. kukori80

Kell hogy lásd a fejlődésedet mert eddig mindenki látta. Gratulálok, mert mostanában nem könnyű felfejleszteni és igenis büszke lehetsz magadra hogy megcsináltad.Remélem felraktál mindent a fára amit kért. Innentől kezdve tesztelheted hogy miért dolgoztál ennyit és bezsebelheted a jutalmadat.

xDxDxDxD Éppen azt készültem kérdezni hogy mire akartál kilyukadni? xD

Utoljára szerkesztett: 14.10.16
    Melan, Cyra65, Peszi2 és 8 más kedveli ezt.
  9. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok kedves farmtársak! :)
    Nagyon köszönöm, hogy megkönnyítettétek ismét az event teljesíthetőségének a megtervezését, amivel vissza tudtam hozni valamelyest az időhiányomat és időveszteségemet. :inlove: Kiemelten köszönöm Toma és kukori számszaki verzióit, barna és othep képi megjelenítését és a többi gazdatárs okos fejtegetését, akik az event teljesíthetőségi feltételeit latolgatták. :D:inlove:
    Jómagam is mindenképp azt a nézetet vallom, mint kukori80:

Sikeres eventezést mindnyájunknak! :D:inlove::inlove:

Melan, Cyra65, Peszi2 és 12 más kedveli ezt.
  10. Kukori.és.Kotkoda

Kukori.és.Kotkoda Fórum ezredese

Sziasztok,

találtam egy hibát az eventkiírásban: kimaradt az 50 szupertáp!!!

Ezt főleg amiatt érzem "hibának", mert az utóbbi időben túl sok szupertápot kértek tőlünk.
    Szerintem illett volna valamennyit visszajuttatni, még ha megdolgoztatnak is érte.

Számomra legfontosabb
    a 4 titokól, aztán a felhősor a kitehetőkkel, a 4 AB (útba esik) és a 20 csillag (útba esik) = minimum terv

- ezen kívül pluszban jó lenne megszerezni a második 2x2-es kitehetőt = +1 terv

- ha lesz időm és felröpim, nekigyürkőzöm a másik 2 plusz kitehetőnek és a party pörgetéseknek is = +2 terv

A rémnövényeket nem számolom (pajta), csak az eventnövény és a felröpi szükségletet.
    Szürkével a kiindulási pontokat (korábban kitakarított szoba) jelölöm
    .
    LV = lidércvirág
    CS = szellemcsapda

minimum terv:
    10, 5, 6, 1 --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- ---> 2.250 LV + 1 CS ---> Gyolcssegély kitehető
    6, 7, 2 --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- ---> 750 LV + 1 CS ---> 4 titokól
    10, 11, 12, 13, 8, 9, 26, 21, 22, 23, 24, 25 ---
    -> 4.250 LV + 2 CS ---> FELHŐSOR (+ 20 csillag)
    26, 31, 32, 33 --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --> 1.750 LV + 1 CS ---> 4 AB (útba esik)
    32, 37, 36 --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- ---> 1.250 LV + 1 CS ---> Szellem leleplezés kitehető
    37, 38, 39, 40, 41
    --- --- --- --- --- --- --- --- --- ----> 2.250 LV + 1 CS ---> Ifjú Frankenfüles kitehető
    .....................................................................................................................................................
    összesen:
    12.500 lidércvirág + 7 szellemcsapda (= 168 felröpi)

minimum +1 terv:
    26, 27, 28, 29, 34 --- --- --- --- ---> 3.000 LV + 1 CS ---> Ifjú Frankenfüles kitehető
    összesen:
    15.500 lidércvirág + 8 szellemcsapda
    (= 208 felröpi)

minimum +1 +2 terv szakaszokra bontva:
    13, 14, 20, 19, 18 --- --- --- --- ---> 2.250 LV + 1 CS ---> Szellem leleplezés kitehető
    ..............................................> 17.750 lidércvirág + 9 szellemcsapda (252 felröpi)

9, 4, 3 --- --- --- --- --- --- ---
    -> 1.000 LV + 1 CS ---> Gyolcssegély kitehető
    ...............................................> 18.750 lidércvirág + 10 szellemcsapda (300 felröpi)

10, 16, 17
    --- --- --- --- --- --- --- -> 750 LV + 1 CS ---> 5 party pörgetés
    ...............................................>19.500 lidércvirág + 11 szellemcsapda (352 felröpi)

Jó eventezést, sok felröpit Mindenkinek!:)

Utoljára szerkesztett: 15.10.16
    Melan, Cyra65, yokas és 22 más kedveli ezt.
  11. Leho69

Szép hajnalt!
    Ez már valami. Az ilyet már magasabb körökben is jegyzik. Minden kupa a fatetején! Már csak sasok fészkelhetnek oda.
    Ezt mondom én is, hogy a hétvégi tálalásban a sorozat nem mutat jól:
    2 gazdaköri, 1 event, 0 szupertáp.
    Ha minden igaz, akkor a fényre.
    Az csak aranybanánt eszik. És az az előnye, hogy rögtön látszik rajta, ha ólommérgezést kap.

Melan, Cyra65, Peszi2 és 12 más kedveli ezt.
  12. SzabadEurópa

SzabadEurópa Fórum parancsnoka

Ezen nagyon jót kacagtam, köszi :) Most a kedvedért, hogy abszolút jól tájékozott legyél a kávézási szokásaimról, jelentem, hogy be kell mennem dolgozni (pedig a többi kolléga ma kötelezően szabit vett ki... ), úgyhogy odabent munkakezdés gyanánt lassan és élvezettel fogok kortyolgatni egy csésze feketét :) Amateur* szomszééééd, küldök Neked is egyet :) :*

Nem játszok régóta aktívan (figyelni a szavak sorrendjét, régóta van regisztrációm, de nem arról beszélek :D ), de az még nekem is feltűnt, hogy mostanában mintha elkerülne minket az a nagy nyeremény, amire egységesen azt kiálthatnánk, hogy ,,óóóóóóó". Se gesztenyés felhősor (vagy ahhoz hasonló csoda), se rózsa ólak, mamutfák vagy bármi, olyan igazán nagy nyeremény, amit a gazdák annyira meg akarnak szerezni, hogy éjt nappallá téve kapálnak itt. Ezek (kis TP, kis CSP, apróságok) már csak olyan nyeremények, amik miatt a gazdák többsége csak úgy kezd bele, hogy hát jó, jutok, ameddig jutok, elkezdem, aztán meglátjuk...Szóval nem tudom, hogy értitek-e, hogy mit akarok elmakogni, de valahogy eltűnt a katarzis-élmény, hogy jajj, de jó dolgot lehet megszerezni és hűűű de boldog vagyok, mikor önerőből elérem.

Én már tuti, hogy BombadilToma útvonalát fogom követni (ezúton is köszi :inlove:), extra kitehetők viszont jól jönnének a cserenapon, esetleg, ha marad még felesleges felröppenőm, akkor kikacsintok arra is...

Melan, Cyra65, Peszi2 és 8 más kedveli ezt.
  13. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

ŐŐŐŐ tényleg .... csak a horror ligetből jön :) Akkor nem is kell készülni ....
    Köszönöm , így nem kell átalakítani ;)

Melan, Peszi2, -Fülemüle-70 és 2 más kedveli ezt.
  14. hoyabella

hoyabella Fórum nagymestere

Arra figyeljetek, hogy 1, felröpi csak a teliholdas növények ültetéséből jön a teliholdas farmon, de 2, az eventnövényt (lidércvirág) ott nem lehet ültetni, csak a sima farmos területen (főfarm, szédült szántó, erdei tisztás), úgyhogy csak a bahát nem kell átrendezni.

Melan, Peszi2, Gio és 3 más kedveli ezt.
  15. mamóka1cc

mamóka1cc Fórumgróf

Lehet, hogy még álmos vagyok? -.-
    Nem értem...:(
    Mi ez a sírkert + 3 terület?
    Nálam a teliholdas egy terület

Lidérc virágot a fő-szédült-erdeire ültetünk?

Utoljára szerkesztett: 15.10.16
  16. Rodin

Rodin Fórum veteránja

Szia!

A játékostársad a sírkert alatt nyilván a teliholdas területet, a + 3 terület alatt pedig a farm 3 területét (főfarm, szédült szántó, erdei tisztás) értette, ahol az eventnövények termelhetők lesznek. Az eventnövény nem lesz ültethető a bahamán, az esőerdőben és a teliholdas területen sem.

HéricsBáró, Peszi2, Gio és 8 más kedveli ezt.
  17. SzabadEurópa

SzabadEurópa Fórum parancsnoka

Azért ez elég... furcsa szerintem, hogy a teliholdas eventhez szükséges lidércvirágot (aminek a neve is már eléggé rémnövényes) pont a teliholdas területen nem lehet ültetni.

Cyra65, Peszi2, andycyca87 és 2 más kedveli ezt.
  18. MrRoy78

MrRoy78 Fórum mestere

tetszik az új szuper rémséges gazdaköri feladat
    :)
    remélem 2-3 év alatt sikerül összegyűjtenem a szükséges szentjánosbogarat
    :)

Cyra65, -skorpio1977-, Peszi2 és 6 más kedveli ezt.
  19. mamóka1cc

mamóka1cc Fórumgróf

Jajjajj!!! Minél többet olvasok, annál jobban összekeveredek!
    Mivel sokan ezt tartották a legjobbnak, jöttem, néztem, DE már káosz a köbön :oops:
    Kedves Toma! Jól értem? A Teljes felhő 11.000 virág + 5 csapda?

Nekem minden felhő kell! Egy nincs meg, mert régebben kórházban nem tudtam megcsinálni, azóta is szenvedek miatta.
    Amit ma megtehetsz, ne halaszd holnapra!xD

Melan, Peszi2, -Fülemüle-70 és 4 más kedveli ezt.
  20. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

3 területet bontok .. csak a tojások és a tárolók maradnak ... ;) Csak tudnám mivel várom az eventet ... Nem tudom mit ültettem .. remélem nem paradicsomot :pxDxDxD

Melan, Kukori.és.Kotkoda, Peszi2 és 4 más kedveli ezt.
  21. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok, szia Kukori & Kotkoda! :)
    Szépen kidolgoztad az ajánlott variációkat :D:inlove:. Köszönjük! :D:inlove: Ott vagyunk már? ;)xD

A tavaszi nagytakarításnál is ez volt. :)
    Ez azért van így, mert ennyi event növényt képtelenség lenne egy területről begyűjteni, másrészt, ott bőven lehet az oda tartozó event növényeket termelni, különben meg azon siránkoznánk ;):). Sőt kell is, ráadásul minél hatékonyabban :), hogy legyen elég szellem-elemünk.

Nekem inkább az a furcsa, hogy a Főrendi rendetlenség event 2016.10.17-10.22. azaz hétfő 14 órától szombat 14-ig tart, ellenben a Telihold kert 2016.10.17.-én 14 órakor nyit és 10.23. vasárnap 14 órakor zár be. Hogy-hogy nem azonos időben? Igaz, ha mindent tudnánk, akkor mehetnénk lottót venni, de minimum mi lehetnénk a lexikon. xD:D:inlove:

Melan, Cyra65, HéricsBáró és 9 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.