Visszajelzés Fagyis álmok 2. - 2024. május - csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Dolphin, témanyitás ideje: 22.5.24.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárva: 31.5.24.
  1. 1

44 szavazat
    15.3%
  2. 2

6 szavazat
    2.1%
  3. 3

14 szavazat
    4.9%
  4. 4

3 szavazat
    1.0%
  5. 5

15 szavazat
    5.2%
  6. 6

7 szavazat
    2.4%
  7. 7

17 szavazat
    5.9%
  8. 8

29 szavazat
    10.1%
  9. 9

37 szavazat
    12.8%
  10. 10

116 szavazat
    40.3%
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Sagittarius69

Sagittarius69 Fórumfelvigyázó

Nem látok viccet.
    Van 30 narancs rodeóm, egy darabot sem tennék ki és ezt teszik be nyereménynek.
    Emiatt is kérdeztem rá, mert elírásnak gondoltam, de sajnos nem az.
    Még piros is akad, mint nyerhető, holott az sem jó semmire sem, hiszen az is csak egy lovaglóórát ad.
    Van viszont több, mint 3 manufaktúrányi rózsa rodeósom, azoknak van értéke, értelme, de sem az, sem a neon nem kapható meg az eventben sajnos.
    Kapálhatunk 2 picasso paripáért és neon felröppenőért.
    A felröppenő viszont nem röppen, ahhoz event vagy gazdakör kell.
    Megint a kényszer...

2. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Vicc, hogy bekerült a narancs fejlesztés a bolt kínálatába....:oops:

Ha event nyeremény lenne a neon ól... simán tolnák sokat sok farmon az eventet.... De a szupertáp nem fogyna... :oops:
    Így eventezz, gazdakörizz és tenyéssz....o_O:wuerg: Ha kell az új neon ól... Ha több példányba kell... azt is meg lehet oldani...:music:

Talán így picit értékesebb lesz a Picassó:inlove:

genka53 kedveli ezt.
  3. Sagittarius69

Számomra továbbra sem vicces.

sutimami57, mamszi5107, genka53 és 2 más kedveli ezt.
  4. -Holdfeny-.

Na jó.... tényleg nem vicces... inkább szánalmas....:music:
    Próbáltam pozitívan nézni....:wuerg:

egyke_72, genka53 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  5. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Sziasztok
    Ha jól értem : Le kell termelni rengeteg növényt , hogy kapjunk egy olyan felröppenőt , amivel egy olyan terményest tudunk gyártani , aminek a terményese nem számottevő , sőt , meg is lennénk nélküle , de mivel neon köntöst kap , így olyan , mintha értékes lenne .

Ha egy nem számottevő terményes ennyibe kerül , akkor mi lesz az olyan neon terményesekkel , ami már fincsi lenne ?

Tervem az , hogy kiszedem az új felröpit , és majd elrakom egy olyan napra , amikor már bevezetnek egy izgalmasabb neon terményest .

A felhő meg jó lesz a lóra akkor , ha nullázunk .

Ez lesz a legkirályabb és legjobb event , forevör neon !

sutimami57, PZoli64, koricsabi és 5 más kedveli ezt.
  6. -Holdfeny-.

Tudtam, én, hogy lehet ezt pozitívan is nézni:inlove:

genka53 kedveli ezt.
  7. Sagittarius69

Szia!

Igen, míg ki nem találnak egy olyan eventet, hogy adj be pl. 30 élet forrása terméket.
    Akkor mindjárt számottevő lesz a lovaglóóra.
    A piac meg szürke lesz, még akkor is, ha 2000000 az ára ... vagy többszöröse.

8. -Holdfeny-.

Érdekes event lenne:music: Én már ötleteltem a termékekről legalább 4 formában... ... Pont ezért mert támogatná a játékot...8)
    Ez az event ötlet szuper lenne8) Talán ezért vagy egyéb dolog miatt esett a választás a lovagló órás műhely neonosítására;)

genka53 kedveli ezt.
  9. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Szia! Én meg azon gondolkodtam, hogy nekem melyik terményes érné meg jobban ha építenék, 4 aranyállatért egy olyan terményes, ami 3 terméket ad (neon), vagy 4 aranyállatból 2 terményes, amiből 4 terméket kapok (pink) ugyanannyi idő alatt mint a másikból.(terményes napra értem)Én javasolnám, hogy a neon terményesek, ha már ennyi mindent, meg speckó összetevőt is kérnek, mint ez a villanykörte, akkor ne adjanak már minimum 4 terménynél kevesebbet! Szerintem ez nem egy nagy elvárás, hanem inkább arányos. Ennek a terményesnek a hozamát nagyon gyengének tartom, remélem ha lesznek újabb neon terményesek, amik megépíthetőek lesznek, hogy nem olyanra csinálják azokat, hogy azok inkább kiválthatóak legyenek a pink terményesekkel, mert ezeknek, akkor értelmük semmi! Vagy 3 aranyállattal lehessen elkészíteni őket, vagy a hozamot növeljék meg 4-5-re.
    :)

inanna11, mamszi5107, PZoli64 és 13 más kedveli ezt.
  10. -Holdfeny-.

Jogos, jogos...:inlove: De azt hiszem ez az észrevétel is megy a bilikategóriába...:oops:
    Én a termény mennyiséget növelném... Hogy a beépítendő állat mennyiség megmaradjon;) Hiszen ez pörgetné a tenyésztést....
    De az én egyensúly érzékem nem túl jó....:wuerg:

genka53 és alex0824 kedveli ezt.
  11. Swallow

Swallow Mindentudó orákulum

vihence, Fuhur, inanna11 és 13 más kedveli ezt.
  12. -Holdfeny-.

alex0824 kedveli ezt.
  13. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Amelyiknek nincsen terményes fája .
    Mert az 1x1 területes , hat rá a prém .

Ez a terményes meg 4x annyi helyet foglal , állatot kér , és még ilyen meg olyan dolgok .

14. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Kedvelem ezt a minijáték mechanikát.
    A kellék igények:
    - felhőig (47-1 minijáték) 20 608 Rügyező kanál eventnövény + 920 db fagyitölcsér felröppenő és 230 db zab a pajtából.
    - full bal oldal (60-1 minijáték) 26 432 rügyező kanál + 1 180 fagylalttölcsér és 295 db zab a pajtából.

30-35 ezer event növényt tervezek letermelni, mivel a jobb oldali haladási pontok egyrészt függnek a program által random kapható feltétektől, másrészt az ügyességünktől. Szokás szerint pörgetek, amíg tart a felszaporítás, hogy mire az beérik, már legyen termésbónuszom. Ha nem leszek sikeres a keréknél, akkor marad a polcos bónusz. A felröppenőket meg szükség szerint lenullázom, ha kevés lesz az, ami az aratásokból és a szomszédoktól, meg a varázsfákból jön.
    25 minijáték után belép a második tálcáról is a feltét válogatás lehetősége, ami ugyancsak segítség a hatékonyabb haladási pontszerzéshez.
    A nyeremények meghatározásánál lehettek volna nagylelkűbbek is, többek között kaphatunk 2 Piccolo ládát, 2 Picasso paripát, 1 villanykörtét, amely utóbbi dolgokat a neon Rodeó ranch építéséhez tudunk felhasználni.
    Nem tudom véletlen, vagy szándékos, de nem szerepelnek a nyeremények között szezon eventes dolgok SZJP, vagy szezonzseton, (vagy csak én nem találom, és lehet, hogy szemüveget kellene cserélnem), holott tárgyhó 25-én, szombaton már megkezdődik a főszezon.
    Sikeres játékot kívánok! :D:inlove:

Zsuzsi-Nagyi, zsani_apja, vihence és 12 más kedveli ezt.
  15. -Holdfeny-.

Szia!
    A Szezon később kezdődik mint az event... lehet ezért maradtak ki a szezon pontok ... :music:

zsani_apja, alex0824 és genka53 kedveli ezt.
  16. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia!
    Az igaz, hogy szombat később van, mint a csütörtök, de viszont akkor még javában tart ez az event..... ;) és attól, vagy inkább azért még adhatnának.... (aki nem kér, nem is kap, de lehet, hogy akkor se, mint ahogy a Gazsi mondaná: "járni jár, csak nem jut!").
    :)

vihence, inanna11, Sziszi1950 és 8 más kedveli ezt.
  17. -Holdfeny-.

S aki első nap végez.... annak utólag jóváírják? vagy észben tartja a rendszer?:music:
    Gazsi olyan mint Nagyapám:inlove: Jókat tudott/tudna mondani;)

zsani_apja, genka53 és alex0824 kedveli ezt.
  18. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Szia!Köszi!
    :D
    Egy terménnyel azért még megdobnám. De csak mert önző vagyok. Mert ha most kettőt építek ebből a neonból 6 aranyállatért, még mindig csak 6 terményem lesz.Ezt 6 terményt még mindig ugyanúgy megkapom ha a 6 aranyálatból 3 pink terményest építek. Szóval még mindig vannak esetek amikor számomra az értéke a neon és pinknek ugyanaz. Ha 1-el több terményt adnának a neonok, akkor ezt az előforduló egyenlőségeket elmozdítaná a neonok javára. Tudom önző vagyok!
    :p
    Jancsika! Szerinted miért nem a tojástojó terület neonosodásával kezdték?
    Mert a tojásfák miatt nincs értelme! Ez az első a sorrendben, amiért talán megmozdulnak a játékosok! Amikhez van fa, azok szerintem értelmetlenül neonosodnának, vagy azok a terményesek is egyébként, amiknek a pink változatai kiszedhetőek gazdaköriből! Ez a két dolog, talán meg is magyarázza miért pont a ló terményese jött!

zsani_apja, vihence, ladislaw11 és 9 más kedveli ezt.
  19. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Sziasztok,
    szezonjutalom-pontokat ebben az eventben nem szerezhetünk, nem tévedésből maradt ki. Majd lesznek még eventek a Főszezon alatt, ahol lesz lehetőségünk ennek megszerzésére.
    Megértéseteket köszönjük!

zsani_apja, vihence, GA-BI-O-Farm és 3 más kedveli ezt.
  20. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Sziasztok.
    Mi az a neon villanykörte?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.