Visszajelzés Falusi vásár eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 8.5.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Samborg

Samborg Fórum félistene

Szia!
    Ez igen sűrű terv. Időzítőt állítasz be a pontos aratáshoz? Én már annak is örülni fogok ha négyszer le tudom aratni az eventnövényt. Én az előző pártalálgatósnál kinyomtattam a kártyákat és beraktam úgy mint a játékban. Így tudtam hol van amit már megfordítottam.

heureca3, Domos52, Leho69 és 6 más kedveli ezt.
  2. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Szia!
    De, mivel ps-ben radírral a lefedett lapokat mindig 5 másodperc leradírozni, és a fennmaradt kártyákból nem nehéz összeállítani a helyes megfejtéseket. Igaz így majdnem 1 perc egy mini-játék. Pl. Első körben pl. a fenti bal és jobb, és alsó bal és jobbat lefényképezem, ps-ben a felsőt radírozom, és így már látom is azonnal, mi van a négy sarokban.

Előzőleg is így csináltam.

Szia!
    Már 1 hónapja időzítővel csinálom, mivel hétköznapokon a sok munka mellett, megfelejtkezek 1-1 aratásról, és volt hogy e-miatt buktam pár eventet, pedig meg lett volna, ha nem felejtek. (Akkor még jackom se volt.)

Jó kis alkalmazás, kolompol is ha kell! :D

maszilva, -kaktuszable-, eko19 és 15 más kedveli ezt.
  3. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

A memória játéknál a lányom a legjobb segítség.:music: Szoktunk ilyeneket játszani kártyával is ,és mindig nyero_O
    Egyébként a 68 játék nem rossz terv. Mivel szerettem megcélzom én is.
    Az elején is kapunk 1 játékot,o_OTapasztalatóm szerint a röpik kb 2 napig tarthatnak ki, azaz kb szombat vagy vasárnap este este kellhet hosszú/ amennyiben nagy számú tenyésztéssel nem számolunk. :music:Mindenesetre a napi 4 vagy 5 aratás az kelhet, én egy jacket pénteken fogok használni ,a többi majd annak tükrében.o_O

osztrak12, Kuzdern, heureca3 és 2 más kedveli ezt.
  4. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Én próbálok spórolni a jackkal, erre tuti nem lövök el egyet se. Inkább akkor nem kellenek a titokzatos csemeték meg talányos tenyészetek és az xxl fák. :D

libuskafarm, Kuzdern, heureca3 és 7 más kedveli ezt.
  5. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Sziasztok!

Végre el tudtam olvasni rendesen az ismertetőt és a csevegőt.:) Tök jó az egész, jöhet. A szokásos módon csinálom, kicsi post itre kerülnek a figurák nevei, kettőt fordítok, kirakom a megfelelőt a helyére a számolgatós füzetem borítójára, utána egyesével fordítok, hogy ha már volt a párja, azt is fordíthassam. Hamar megy, nincs tévedés. Húzom a 220-as szintet a lehető legtovább, de már 100 millió sincs hátra, pedig ma egyáltalán nem is arattam, csak a bahát, hogy kimehessenek az ólak...szóval a pörgetéseket el fogom használni, ha törik-ha szakad, még bónusz is jöhet;), Wolf számítása szerint én is 68 játékot tervezek...bár a boltot is csak kutyafuttában néztem. Mindenesetre csinálom mindkét eventet. Hű...kidőlök.:sleepy: Minden előkészítve, én kikészülve, jó éjt!

osztrak12, -kaktuszable-, -Juco- és 12 más kedveli ezt.
  6. DevilMókus

Jogos a talányos ólak csak a csincsillánál lenne fontos ara meg kevés az esély:music: a talányos fa meg egyáltalán nem adhat újat,de a hétvége nálam bizonytalan, mindenesetre van félretéve pár pörgim is ha ad valamit akkor nem használom.o_O:music:

Utoljára szerkesztett: 8.5.19
    heureca3, Domos52 és Wolf[Black] kedveli ezt.
  7. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Szia! (sztok)

8 órás, de akkor is csak reggel és este aratom, vagyis napi 2x, mert biztosan nem fogok pont erre a felhőre vadászni, hogy mikor arathatom, s alkalmazkodjak ahhoz, hogy meglegyen a 3. is. Na ennyire már nem vagyok fanatikus.
    Igen, sok idő kell hozzá biztosan.

Lassan átlépjük a 700növény/ 1 minijáték határt. Nagyon sok. Bosszantó és légy a levesben, kedvszegő. Nekem.

Érme, bót. Ezért sem lelkesedem különösebben. Sosem szerettem az ilyen eventeket. Ismét kissé kezd egysíkúvá válni a játék. Nekiállok, de csak azért mert van.

Jó eventezést MIndenkinek!

8. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok! :)
    Elraktam éjjelre, ill. event-váróba a farmjaimat.
    Legutóbb kis rajzocskákat csináltam a figurákról, és azokat rakosgattam egy üres 2*2 cm-es négyzethálót ábrázoló papírlapra.
    Az én aratási időzítőm egy papírsleifni, egy A/5-ös füzetlapot 2* félbehajtok hosszában, és arra írom rá egymás alá a három farm
    aratási időpontjait :D. Így mindig jól össze tudom hangolni az aratási és a köztes időket a VV-s elfoglaltságom alapján. :)
    Memória frissítésnek hoztam:
    Figura szerinti párosítás :):

Háttérszín szerinti párosítás :):

Minimális event - cél :) : a felhő a rávalókkal, a lombház fejlesztések, és a titokdolgok, meg minden ami még belefér ;):D:inlove:.
    Event kezdésig a farmot is alárendeltem a tenyésztős eventnek, mert nem hosszú érésű növénnyel hanem hosszú érésű ólakkal és terményes ólakkal várom az eventet, a szigeten meg alapban ólak és fák vannak, most a fákat megritkítottam. Ott csak akkor növényezek, amikor ott játszódik ültetős event, különben a piros kosár a növényi ellátó.
    Sikeres kezdéshez sok felröppenőt és jó eventezést kívánok mindenkinek! :D:inlove:

Utoljára szerkesztett: 8.5.19
    osztrak12, maszilva, Fatther és 14 más kedveli ezt.
  9. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Azt élvezem ezekben a minijátékokban a legjobban, hogy össznépi sport, hogy hogyan lehet "csalni". Most nem feltétlenül csak erre az evettre gondolok. Kilépek, belépek, lefényképezem, PS, Point, nem pont, újratervezés és iújraindítás. Annyira feleslegesek 100000es kapálások után, annyira nem a játék minőségéhez tesznek hozzá, hogy ez az eredménye. Megértem, ha 50 gaz lenne egy minijáték, akkor még lehetne szórakozni is a dologgal. De ebbe is majd 700 kell. Egy terület nem is ad ennyi nettót alapon.
    Ennyivel ki is merülnek a minijátékok. Csak addig érdekes, amíg ki nem derül, hogy tudom minimális játék nélkül maxolni a pontyokat. Ha véletlenül ilyen nem derül ki, akkor az a legrosszabb evett. Ezért nem ér semmit a játékkészítők legjobb ötlete sem, mert a mennyiségekkel, az ügyességi szintek beállításával, a minijátékok idejével csak elvesznek a játékból, és nem adnak helyette semmit. Mindegyik eddigi minijáték elérhető valamilyen formában a neten, sokkal jobb szórakozást nyújtva.

Utoljára szerkesztett: 9.5.19
    osztrak12, Bonzó1945, heureca3 és 10 más kedveli ezt.
  10. damien

damien Haladó

Nagyon örülök, hogy van akiknek tetszik a sok minijáték! Nem is szeretném megfosztani őket ettől! Be kéne rakni ezeket a játékokat Valdemárhoz, vagy akárhová, ahol a lelkes rajongói kedvükre játszhatnák, és extra nyereményeket szerezhetnének. Viszont én és a környezetemben lévő játékosok nem azért kezdtünk el farmerámázni, hogy ilyen minijátékokat játszunk 20-40-70-100 számra ami se nem szórakoztató számunkra se nem mókás. Viszont rengeteg időbe kerül, és se kedvünk, se időnk ilyesmivel foglalkozni. A farmerámát szeretjük, ami alapvetően egy stratégiai játék, az eventeknek is erről kéne szólni a stratégiáról, nem pedig arról, hogy órákon át tárgyakat keresünk, vagy egyéb dologra pazaroljuk az időt. Nem mondom, hogy vegyék ki, mert játsszon csak aki szereti, de marha unalmas már, hogy minden esetben ezek az unalmas (számomra) minijátékok vannak. Ez a játék nem erről szól, nem ezért regisztráltunk! Ha kincset szeretnék keresni, vagy memória játékot játszani, vagy ilyesmi, akkor eleve egy olyan játékra regisztráltam volna. Nem kell azt mondani, hogy nem kötelező csinálni, mert az! Mert farmerámázunk, aminek a része az eventek teljesítése, és ezt szeretnénk csinálni, de ehhez jelenleg elengedhetetlen a sok bugyuta minijáték végigszenvedése!

11. heureca3

heureca3 Fórum biztosa

Szia Leho és damien:), nagyon sok igazság és jó ötlet van abban amiket írtok, de szerintem ezeket a Panaszkönyvbe és az Ötletelős topicba kellene írnotok, egyrészt azért mert onnan könnyebben eljut az illetékesekhez és tovább is megmarad.
    Másrészt ez az aktuális event csevegő és bocsi hogy ilyet írok de például nekem aki már alig várom az eventet, elég lehangoló ezeket olvasni még akkor is ha sok mindennel egyetértek amiket mondtok.

Utoljára szerkesztett: 9.5.19
    SzilvaG, osztrak12, -kaktuszable- és 8 más kedveli ezt.
  12. DevilMókus

Az előttem szolokhoz annyi ötlettem lenne, hogy talán van a családban olyan aki szereti ezt a játékot.o_O Pld a tárgykeresőst én is másra bíztam/ bár a végére egész jól ment nekem is/;) Szerintem ez egy jó eventnek tűnik , jó felhő és ajándékok / pld fejlesztés/ de kinek mi ,jó az eventgaz érési idő + összekapcsolt event ami szintén ötletelésbe érdekesé teszi. o_O:music:Ha meg valaki szereti ezt a játékot és megy neki/pld nekem/ az egy + motiváció hogy ezzel játszhat.o_O:p
    Az érmés dologhoz meg annyi hogy szerintem jobb hogy én dönthettem el hogy mi kell, mintha egy csomó felesleges ajándékon kellene átszenvednem magam / Tp ,Ab, Csillag stb csak azért hogy eljussak egyhez ami érdekel/
    Alapvetően Heurecával értek egyet, nem kell mindenbe a tökéletest keresni. Pld a 8h felhő érési idő.Szerintem jó hogy kényelmesen aratható 2-szer is naponta, nem biztos hogy úgy kell megközelíteni hogy én 3 -ért nem maradók fento_O Lehet lesz olyan hogy belefér a 3 is.
    Szóval ez a félig tele, vagy félig üres pohár esete:sleepy:
    Mindenkinek jó játékot, és sok síkert:pxD

-kaktuszable-, Gio, heureca3 és 2 más kedveli ezt.
  13. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Sziasztok!

Tetszetős event elé nézünk... a gaz kényelmesen megtermelhető...:music:
    Felreppenő gond meg manapság nem szokott lenni;)

BriGitta75, Gio, incimami és 5 más kedveli ezt.
  14. ginger.

ginger. Fórumprofi

Van egy teljes bevételi bónusz +200 %-om. Ez egyaránt vonatkozik földre, ólra, barkácsolt ólra és fára is?

Gio, incimami, -Holdfeny-. és még 1 ember kedveli ezt.
  15. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Szia!
    Ha jól tudom akkor igen!:music:

incimami kedveli ezt.
  16. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Kedves Játékosok, Eventezők!

A Falusi vásár event élő, online!

Egy kilépés majd visszatérés után ellenőrizzétek a feltételeket, az eventórát is.

Legyetek körültekintően az első aratásnál!

Sikeres játékot, eredményes eventet kívánunk
    a Farmerama csapata

Gio, mebajah, GA-BI-O-Farm és 2 más kedveli ezt.
  17. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

[​IMG] 267 db Tönke búzából....

heureca3, Gio, genka53 és 2 más kedveli ezt.
  18. DevilMókus

269 db tarlórépa.41 pont az első játékba..:music::p

heureca3, Gio, genka53 és 2 más kedveli ezt.
  19. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Egy területről 170 ***papír jött. Ilyen izéke volt vetve ni. Na virág, lucérna. Bokrétásan vetettem hajkitűzővel, hogy akadjon a marha torkán, ha virágot akar legelni. Azon sokat gondolkodtam, hogy az milyen kategória, ami a lucernát virág kategóriába sorolja. Még nem jöttem rá. De lehet nem is sorolta, csak sodorta. Úgy, mint a szivarfát.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 9.5.19
  20. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Szia! A lucernának van ám virágjaxDNincs ezzel gond, de nálam a büdös életbe nem lesz elég röpi ahogy látomxDLeszedtem a terményes ólakat, biztam bennük,most papagájt vetek!xDxD

Fatther, szekulagábor, heureca3 és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.