Visszajelzés Falusi vásár eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 8.5.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

24 játék lejátszva;)
    ma még 4 mehet kb a malomba....:music: úgy látom csoda kell hogy holnap végezzek8)

-katalinjani-, Döbi65, -W-595- és 3 más kedveli ezt.
  2. Lenczy

Lenczy Fórum parancsnoka

Köszönöm, a te egyszerű változatoddal, már le is arattam a paszulyt!:)

-katalinjani- és DevilMókus kedveli ezt.
  3. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Az nem lesz sok egyszerre 1 kicsit?

-katalinjani-, Döbi65 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  4. mszidi7

mszidi7 Fórum nagymestere

sziasztok.
    vona 1 kerdesem a lombhazat hol talalom?

-katalinjani- kedveli ezt.
  5. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

ursa11, Sali~*.*, GA-BI-O-Farm és 4 más kedveli ezt.
  6. mszidi7

mszidi7 Fórum nagymestere

Sanyat kedveli ezt.
  7. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Szia! Az attól függ mennyivel akarsz végezni? :music:o_OJelenleg 30 játék/ kb ugyanott vagyunk/ a felhő aktiválva, de játszom míg van értelmes ajándék...;):p

-W-595-, Kuzdern és Gio kedveli ezt.
  8. vcsaba18

vcsaba18 Fórum nagymestere

Sziasztok.
    Kiszedtem a bahás, a farmos titokfákat és a farmos titokólakat.
    Nagy meglepetésemre a farmosból lett tulipánfa (még nem volt), kőrisfa (1 fám már volt) , XXL norfolk-szigeti fenyő, XXL vörösfenyő és XL szilfa.:D
    Bahás titokfákból XXL japán viaszbogyó, sivatagi rózsa, surinemae-i cseresznye, XL csillagalma, XXL langszat. xD
    Farmos titokólból narancs galamb, narancs pillangó. narancs tehén. :wuerg::cry:
    Célom még , hogy kiveszem a boltból az XXL rollinia fát és az XXL ylang-ylang fát. A többit még meglátom.

Utoljára szerkesztett: 11.5.19
    -katalinjani-, Döbi65, Sikka1 és 3 más kedveli ezt.
  9. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Szia! Ha jól érzem nem tetszenek a narancsok.:music: Speciel nekem a csincsilla kivételével minden megvan többször,o_O de narancs pillangóm nincs../neon ,pink de nem érdekes/.:music: Ha gondolód tengerimalactól pónistállóig vagy amit szeretsz elcserélném rá.. Tulipánfát vagy papaut is tudok adni...o_O;):p Van bőven...Írj rám ha érdekel..;)

vcsaba18, Sali~*.*, Kuzdern és még 1 ember kedveli ezt.
  10. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Szia és hajrá! Drukkolok!
    47 játékot játszottam le eddig. Ráérősen fosztogatom a boltot , most számoltam utána, még 13 játékra van szükségem, hogy minden meglegyen, amit szeretnék. A kitehetők közül a bónuszosat kivettem, a többi nem kell, a banánok és a csatni is bent marad, szóval 60 játék elég lesz:music:.Ma még egyszer aratok, ha el nem alszom;), de akárhogy is, holnap végzek.:oops:

Lillapilla73, GA-BI-O-Farm, Gio és 4 más kedveli ezt.
  11. -W-595-

-W-595- Fórum ezredese

34 játék lejátszva ;):) elfogyott az event növényem és a felröpim is a termelés folytatódik ...

-katalinjani-, DevilMókus, Sikka1 és 4 más kedveli ezt.
  12. Puszpang

Puszpang Rutinos

31 játék eddig....egy óra múlva aratok...
    A titokfákból és ólakból semmi új nem lett:wuerg:se kőrisfa,se csincsilla:cry:

-katalinjani-, Sali~*.*, Gio és 2 más kedveli ezt.
  13. Kuzdern

4.848 db eventnövény 8 db fólia ebből keverni sajna nem lehet:sleepy:krókusz kirakva víz+trágya (11:15) érésidővel pont jó a reggeli aratáshoz:wuerg: remélem a röpi felzárkózik az egazhoz....29 játék letudva, bolt fosztogatva, fórum olvasva....Jó éjt

14. spagetti24

spagetti24 Kivételes tehetség

Sziasztok!

Nagyon ügyesek vagyok! :) Nekem jelenleg 17 lejátszott játékom van,3 a malomban.Ma nem sok időm volt a játékra,mert elég későn értünk haza de olyan büszke vagyok a kisfiamra,mert az "Apró fúvósok "találkozóján arany minősítést kapott :inlove::music:

Holnap szerintem aktiválom +1 egazra ható bónuszom,amit spájzoltam :)
    Sok sikert és bőséges felröpit mindenkinek!

15. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Felhő aktív. Még kell 9 játék a végéig. Nagyon sok. Lehet estére meg sem lesz.
    Jók szoktak lenni a memória játékok. Ez nem szokik jó lenni. Azzal kezdődik, hogy 2-3 másodpercre sem mutatja meg. Semmi memória nincs benne csak szerencse. És azzal folytatódik, hogy a színek hihetetlenül ocsmányak (műviek) és a figurák a grafikusok karikatúrái ehetnének. A grafikusok eddig csak farmon belül tudtak alkotni, minijátékban még nem sikerült. Vajon ennek mi az oka?

Fatther és Döbi65 kedveli ezt.
  16. Bancs60

Bancs60 Járnitanuló

Sziasztok,
    Segítséget kérek eltűnt a a lejátszatatlan játékom Bancs60ID: 8421241szerintem 10-vagy 11
    köszönöm a segítséget.

17. vcsaba18

vcsaba18 Fórum nagymestere

Szia. A narancs ólakból van bőven. :)

Írtam bagolyban, érdekel az ajánlatod.

DevilMókus és Sanyat kedveli ezt.
  18. Bancs60

Bancs60 Járnitanuló

Visszajött

19. Kuzdern

Jó reggelt a felhőm nekem is aktív;)ez az első olyan ami 8 óránként aratható így beraktam a kedvencek közé /úgyis elfelejtem/ a bolt tartalma rohamosan fogy, a krókusz meghozta a tőle várt reményt a felröpi utolérte az egazt:p....
    Szép napos Vasárnapot mindenkinekxD....

GA-BI-O-Farm, nyuszi63, Fatther és 6 más kedveli ezt.
  20. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Szia Nyuszika!

Ügyi vagy;) én 31 játéknál tartok...:music: Még a végén a Sárvári termálból kell aratnom holnap:p

Utoljára szerkesztett: 12.5.19
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.