Farm óvoda csevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by -East17-, Oct 7, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

Sziasztok!
    Betettem 3 féle bébipapit a bahamás malomba, 5 óra múlva készen lesz az egyik, így még ma a 4. fajtát is elindítom. A holnapi boom-kezdetre készen lesz mindegyik. A farmos malomban szupertáp zötyög. Én megvárom a holnapi boom-ot, hatékonyabb úgy a szupertáp felhasználás. :) Most el kell rohannom macskapapiért. xD A nem virtuális macskáim nem eszik a tejet, a tejfölt, de még a lazackrémet sem. xD Jó játékot Mindenkinek! :inlove:

2. Ananke

Ananke Fórumelemző

A kis ügyes:D. Én csak szépen, lassan csinálom a kevés szupertápommal, remélem elég lesz a végéigxDxD

magdi06 and Gio like this.
  3. tandem6

tandem6 Fórumfelvigyázó

Hát én is tenyésztettem, pedig megfogadtam .hogy holnapig nem fogok, de lett 1 csillogóbarim:D

4. _angela76_

_angela76_ Rutinos

sziszi1965 likes this.
  5. ildiko44

ildiko44 Fórumfelvigyázó

gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! csak aigy tovább mindenkinek, remélem, hogy sikerrel fogjuk befejezni ezt az eventet!

csio70, mamika57 and tandem6 like this.
  6. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Óriási gratula ! Símából jött vagy eleve tenyésztettből ?

sziszi1965 likes this.
  7. tandem6

tandem6 Fórumfelvigyázó

Pulcsist kevertem barnával, de nekem általában nem szokott sikerülni, ez most szerencse volt.:)

csio70, Peszi2 and sziszi1965 like this.
  8. nemethpgabi

nemethpgabi Fórumelemző

Szia!

Bocsi, hogy nem írtam már tegnap este vissza, de korábban kiléptem.:)
    Összesen kell 72db kiskacsa és 22db birka, ami ugye egy-egy befejezett tenyésztéskor jön egyesével.
    Tehát ha 72 kacsa tenyésztést kell beindítani, akkor a 4 normál kacsa - be a házikóba, - X 72-vel = 288 db alap kacsa kell a felröpihez.
    Uez a birkával is: 46 bari kell, mint felröppenő, tehát 46X4 normál birka = 184 db alap birka kell a felröpikhez.
    Remélem érthető voltam. :)
    Szia!
    Nyami...xD Egyetértek, nemcsak a csoki miatt...;)
    Drága Genka!
    Szerintem is mindegy, darab-darab. Nem kell nekünk természettudósnak lenni egy-egy event teljesítésekor.;)xD
    Különbenis ez a vicces farmos játékba behozott állatok, eledelük, tenyészetük teljes természettudományi agymosást csinál az évek óta játszóknál. xD(= pl. mellékhatás..., az egyik)xDxDxD

9. pormacska1

pormacska1 Fórumfelvigyázó

Hali mindenkinek:).Megcsináltam az első két feladatot fák holnap reggelre meglesznek:p.A tíz parti pöriből az első rögtön egy Ijesztő madárijesztő lett:D.Hasonló jókat mindenkinek:inlove:.

10. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Nekem mondhatnám,hogy semmim a kötelezőn kívül.Vagy nem láttam ? Mindjárt szétnézek,pedig biztos,hogy jól láttam.Na ezt jól elmondtam!

11. gyfa

gyfa Fórum hercege

Gratulálok mindkettőtöknek!!

12. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Ez bizony az, nekem soha nem jön össze, volt, hogy 3 magasabb szintűhöz adtam egy előtte lévőt, erre visszakaptam a 3 ból 2 dbot és 4 alapállatot, azóta nem kísérletezek.:(

13. -jancsiszeg-

-jancsiszeg- Haladó

én hirtelen megörültem. láttam h répapapi event után beváltás 5 csp. rögtök bevágtam 24 órányi adagot. közben nézelődtem majd észreveszem hogy 6 db kell egy papihoz. szoval rájöttem hogy ez nekem nem éri meg. 10 csp 1 db répa . aztán gép állj. gondolkodom hogy mi legyen.

14. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Nincs bumm nincs tenyésztés! Nincs event.
    Van malom. FA-ért bárány, pedig még a Karácsony is előttünk van, hát hol van még a Húsvét.
    Kár volt belépnem a farmra.
    Mivel East azt írta a múlt héten, hogy az ajcsik közé véletlenül került be a kiskacsa meg a bárány és ne küldjünk, szófogadó leszek és nem küldök senkinek. Véletlenül sem.
    Szóval kvadrosodnak a birkáim szombatig, hátha kecske lesz belőlük, de az is lehet, hogy medúza.
    De majd eljön a kakastenyésztés ideje is tyúk nélkül. Mert már a tyúktenyésztés kakas nélkül müxik.
    Én úgy tudtam, hogy a génmanipuláció, meg a klónozás nagyon szigorú feltételek teljesítése mellett, igen nehezen beszerezhető, különleges engedélyek birtokában lehetséges. Ezért én nem is tenyésztek tyúkot. Még tojásfát sem ültetek, mert az állatvédők nem engedik kivágni. Tejfát meg azért nem, mert nem bírja a kezem az akácot fejni.

Shadow1989, pukinyúl and bodocszs like this.
  15. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Szia Jancsi :)
    szigorúan csak annyit keverj, amennyi az eventhez kell ;):p

16. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Úgy tűnik, pont ugyanazt csináltuk... épp most lett kész az egyik, betettem az utolsót, holnap délben kész az összes papi. Na akkor fogok elkezdeni megzakkanni, hogy mikor kezdődik már a boomxD
    A cica miért is inna tehéntejet? ;) Az enyém, itt a képen, kétféle tejterméket eszik meg...a tejszínhabot és az epres joghurtot:p

17. csillu000

csillu000 Törekvő

Sziasztok meg lett a party pörgetésből az utsó madár ijesztőm is igaz múltkor írtam,hogy most nem költök a pörgetésre mégis szerencsém volt ,mert az eventes pörgetéssel meg lett mindenkinek ekkora szerencsét kívánok :)

18. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Jó ez a gyors malom.Már csak 16 almás pörög 10+ 6 két malomba és 2x12 körtepapi.Az utolsó negyed 1-re érik be, de nem várom meg!Más minden megvan.Jó kis feladatsort találtak ki.

genka53 and Marika312 like this.
  19. Boldi900

Boldi900 Junior szaki

Na jó, látom más sem bírta ki boom-ig, ennek örülök, nem tudom mi kapott ma el amikor letenyésztettem a szükséges állatkákat. Egyszerűen ma hazaértem és....hát és.....Letenyésztettem mindent :( Igazából nem volt nagy kiadás csak szokatlan (Tudniillik elég sóher egy gazda vagyok)xD Remélem akik hasonlóan cselekedtek azok majd megértenek engem ;)

20. zozsa

zozsa Utánpótlás-írogató

Sziasztok :) Hogy lehet az új felhősorra feltenni a figurákat?Az előző Eventé is kint van a szédült szántómon,nincs hozzá felhősorom.Ez hogy lehet?

Kukori.és.Kotkoda likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.